2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzumm nerelerdesin bayadır yoktun miniş nasıll

ay evet kuşum ya yoktum yai buralardaydım arada girip okuyodum da yazmaya fırsat olmuyodu çok misafir geldi bana yaa Alah eksikliğini göstermesin ama karnım burnumda kışın ortasında elektirikli sobayla tek bi odada ısınmaya çalışırken mutfağa giderken bile üşütcem diye kırk kere düşünürken yemekli yatılı misafir gelmiyo mu delirdim valla ya sağolsunlar özlemiş gelmiş eşimin teyzesi onun kızı falan ama burda kalıcak yerleri oldugu halde sırf hizmetleri görülsün diye rahat etmek için bize geldiler üstelik çalışıyorum yani bu halde sabah kalk onlara kahvaltı hazırla hanımlar uyurken cık işe git sonra gel bi bak cıkmışlar gezmeye evi toparla sil süpür yemek hazırla çok afedersin daha kıçın yer görmeden geliversinler bide kurt gibi acıkmışlar onları doyur çayı ikramı meyvesi derken saat olsun 11beniz gözler olmuş kan çanağı onlar yatmadan yatamazsın laf olsun diye sen hamilesin yavrum dinlen derler ama nereye dinleniyon geldik yıkıldık evine demezler ayyy cok yazdım başını şişirdim güzel arkadaşlarım kusura bakmayın nolur cok doluyum ya daha bugün gittiler evi bi görseniz o kadar cok iş var ki daha gribi yeni atlatmıştım yine şişti boğazım elim ayağım tutmuyo valla siz siz olun sakın ama sakınnnn yatılı misafir almayın tabii benimkiler gibi emrivaki yapıp gelmezlerse...

nerde buldum beeeeeeeee havam söndü pıssssssssssssss
al be ne olcak 40 tanesine reçel koyarsın 50 tanesine şeker.

Ay annem de aynı şeyi söyledi,neymiş 50 tane yetmezmiş zaten o kadar tanıdık varmışş gerisine de reçel koyarmışımmm
Bizim sabahlık geldi tee Adana'dan bu kavanozlar da Adana'ymışşş ey allllamm.Şu obene bakayım da ben eğer yoksa mecburen alıcaz bunlardan birinden.Etikete de babası baksın hep biz mi çalışıcaz bebişlere

Ne yap canım biliyor musun hiçbirşey yapma bırak eşin yapsınYa ben çok sinirleniyorum şu düşüncesiz insanlara,çorap ayakkabı giyemiyoruz biz yahu ne misafiri ne işi.Ver eşine yapsın hepsini.Kolay değil baba olmak yapıversin.

bende bir sitede gördüm içine bal koyup nikah şekeri olarak dağıtmışlar valla bu sitelere baka baka zihnim gelişti heeee....
gitti gidiyordada var 110 tanesi 39 tl ya insan şaşıyo yavrum tanesine 4.5 tl isteyince şekrciler totan 45 görünce gözlerim böle oldu
anammmm ne kazıklar yiyoruz kimbilir bunlar böyleyse ...

oben nedir toptancımı itesi yokmu ahahahaah

Çok ucuzmuş cidden ama geçende birtanesine daha denk geldim o da kurmalıydı dedim bir de müzik bittiği gibi bebiş ağlamaya başlarsa hoopp onu kurarken stres ol.Ben de karar veremedim şu dönenece işine ne kadar pahalılar yaa üff

Sorma ya ama baka baka da insan daha mı kaararsız kalıyor neeeAynen dediğin gibi resmen kazık yiyoruz,ben bebek şekeri satan yerleri gezdiğimde 4.5 dediği şekere internette 3.8 gördüm diince e biz de yaparız diiveriolar.Oben de heykelde bu tarz şeyleri ucuza satan bi yer.

tamamdır cnm site incelemesini yaptım hatta 28 yıldır ist ümraniyede yaşadım oradada varmış... sen bir bakta hber ver bizede

hem sen kendin şekrcilerdekindn daha güzel süslersin bence onlar malz.çalıyolar 2 fiyonk 2 şeker alsana 4 tl...şekrler metroda topdan cok uygun oluyo bak başka yere bile bakma hatta bu şekerlerin hepsi metroda var..ithal çikolatalarda var

ya sorma kuzum o da bana çok mahçup oldu Allah razı olsun yine elinden geleni yapıyo ama zaten 18:00 gibi falan geliyo eve o zaman kadar benim yemeği falan hazırlamış olmam gerekiyo evi toparlamam gerekiyo gerisini o yapmaya çalışıyo ama benim elim değmeden olmuyo ki sonra gerisini toparlayamıyorum ev elden gidiyo aman çok şükür gittiler de kurtuldum valla giderlerken biraz bozuldular kalın gitmeyin falan demedim diye ama o da kusurum olsun artık napiim istedikleri yerde istedikleri kadar anlatsınlar ben bi açarsam ağzımı kötü olur valla

Ay ilahi Işılll şimdi konuştuk metrodan alalım diye böcümle Obeni de aradık yok dedi hiç de gelmedi elimize dedi.Biz bu siteden alıverices şimdi,etiketi de nikah davetiyemizi bastırdığımız matbaada yaptırırız dedi böcüm.Oldu bittti.Bebiişin ismi de kesinleşti.Üçümüzün ismi olabilir zemin de şu olacak ekliyeyim Bu arada obende yokmuş aradık telefonundan,şu istanbuldaki firmayı da aradık sağlam birşey daha önceden de nilüfer ticaret merkezine gönderdik diyo kargoya 9 lira dedi.Versek mi sipariş acep :44:

Eklentiler

• $44142-Clipart-Illustration-Of-A-Stick-Mom-And-Dad-Watching-Their-Baby-Float-Up-While-Holding...webp
    9 KB · Görüntüleme: 44

ver gitsin anam ya sanki tirilyon vercen alt tarafı 40 tl o resimde süper olur kapağa basılacak dimi...neymiş prensesimizin ismi bakim.......

Hiçç takma kafana onlar seni düşünmemiş sen hiçç düşünmee.Bir de dillerinden düşürmez öyleleri ah hamilesin yorduk seni de der der icraate geçmezler.Söyleyin dışardan bişiler uğraşma yemekle.Vallahi ben çok ağırlaştım son zamanlarda gücüm yoksa eşim de diyor uğraşma diye.Az kaldı sağlıkla alalım da herşey düzene girecek inşallah.

ver gitsin anam ya sanki tirilyon vercen alt tarafı 40 tl o resimde süper olur kapağa basılacak dimi...neymiş prensesimizin ismi bakim.......

Cimri GüneşşşEvet kapağa basılacak üstüne de isimlerimizi ya da sadece onun ismini yazarız.Kararsız kaldığım için iki isimli olacak aslında soyad da çok uzun ama napimmm.Tatataammm bizim kuzunun adı Giza İpek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…