- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.181
Herkese merhababiz bugün eve geç geldik, yemek yedik, geçmişin tamamını okuma takıntım olduğundan okumayı ancak bitirebildik. Sohbet koyuymuş yine maşallah
Umutluyum diğer tarafa da yazdım kapı süsüne bayıldım ben de gideyim şu Cumhuriyet Caddesine ve İpekhana bakayım heveslendim seni görünce
Diğer arkadaşların paylaştığı keçeli olanlar da güzel ama keçe sanki daha mı zor??
sağol cnm keçe işi biraz daha kalıp çıkarılaıcak çetvel gönye falan daaha teverruatlı ama yapınca oda güzel oluyo...
Prensesin Uykusu sen de kavonoz işini halletmişsin ne güzel ben de tık yok daha öğleden sonraları ya kızlarla takılıyorum ya da uyuyorum bir tembellik sorma
güneşcim güzl olmuş sanırım tülleri eksik dimi sadeceİsim uzun olunca kapı süsü de bitemedi bir türlüYarısı bitmiş kapı süsümüz
güneşcim güzl olmuş sanırım tülleri eksik dimi sadece
Offf tülü eksikk İpek yazılacak daha çok eksiği var.Ama bukeçeyi kesmek mahvetti bizi çok kalın incesi güzel durmaz ne kadar şablon da olsa çok düzgün olmuyor.Neyse olduğu kadar beğenmezsem alırım artık hazırını napim
nie pes ediyosun canım daha tülleride takılıncak isminide ekle kapıya sar cok güzel olu bence hazırların bundan ne farkı varki
aysen k cnm teşekkürederim keçeli biraz daha zahmetli gibi geldi bana şekiller için netten kalıp cıkarmak lazım çetvel halka çıkartmak içiin vs ama yapınca güzel olur
İsim uzun olunca kapı süsü de bitemedi bir türlüYarısı bitmiş kapı süsümüz
Evet şimdi Güneş'in yazdığını okuyunca kesin karar verdim keçe işi zor :) Tül işine girişeyim ben de
Eline sağlık bitmiş hali çok daha güzel olacak eminim
Aynen canım uğraşılcak gibi değil ince keçeden olsa belki ama o da düzgün durmaz .Fakçatayla keselim derken saat olmuş 12 gözlerimizden uyku akıyor biz yatalım.Kolay gelsin sana da bu işler çok zormuş yaf:)İii geceler
günaydın kızlar...
heheh ben bugün, nihayet 30 haftamı doldurmuş oldum, darısı herkesin başına..
1,5 gün nete giremedim, deli gibi sayfa birikmiş, bakamadım hepsine.. umarım herkes iyi, herşey yolundadır...
sevgiler..
güzel anneler bakın bakalım beğenecek misiniz Eki Görüntüle 310814 Eki Görüntüle 310815 Eki Görüntüle 310816 Eki Görüntüle 310817 bebek şekerimizi yaptırdık bugün. lavantalı mıknatıslı daha kalıcı olur diye magnet istedimbiraz yoruldum ama olsun oğluşum için herşeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?