2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İsim uzun olunca kapı süsü de bitemedi bir türlüYarısı bitmiş kapı süsümüz

Eklentiler

• $201220114015.webp
    14 KB · Görüntüleme: 23
  • $201220114013.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 25

İsim uzun olunca kapı süsü de bitemedi bir türlüYarısı bitmiş kapı süsümüz
güneşcim güzl olmuş sanırım tülleri eksik dimi sadece

aysen k cnm teşekkürederim keçeli biraz daha zahmetli gibi geldi bana şekiller için netten kalıp cıkarmak lazım çetvel halka çıkartmak içiin vs ama yapınca güzel olur

nie pes ediyosun canım daha tülleride takılıncak isminide ekle kapıya sar cok güzel olu bence hazırların bundan ne farkı varki

nie pes ediyosun canım daha tülleride takılıncak isminide ekle kapıya sar cok güzel olu bence hazırların bundan ne farkı varki

Bu keçeler bitirdi beni makas falan kesmedi falçatayla kestik ellerimizde derman kalmadı,çok düzgün de olmadı.Hazılrar hep aynı aslında ama du bakalım bitince nasıl olacak dediğin gibi:44:

Evet şimdi Güneş'in yazdığını okuyunca kesin karar verdim keçe işi zor :) Tül işine girişeyim ben de

Eline sağlık bitmiş hali çok daha güzel olacak eminim

Aynen canım uğraşılcak gibi değil ince keçeden olsa belki ama o da düzgün durmaz .Fakçatayla keselim derken saat olmuş 12 gözlerimizden uyku akıyor biz yatalım.Kolay gelsin sana da bu işler çok zormuş yaf:)İii geceler

Uğraşınca güzel de ona uğraşacak sabır lazım sanırım o ben de yok Sen yılmadan devam et gayet güzel olacak kolay gelsin iyi geceler sana da

Günaydınnn... Ankara'da hava biraz güneşli bi de gece yağmur yağmış ortalık mis gibi Güzel bi gün olsun hepimize inşallah..

günaydın kızlar...
heheh ben bugün, nihayet 30 haftamı doldurmuş oldum, darısı herkesin başına..
1,5 gün nete giremedim, deli gibi sayfa birikmiş, bakamadım hepsine.. umarım herkes iyi, herşey yolundadır...
sevgiler..

Günaydın kızlarrr gu gün grev varmış hastaneye gitmedim bende şeker yüklemesi erteledik en iyisi özele gideyim ama açlıktan fenalaştığım için yedim cuma günü fln giderim :)

Günaydınn, gözün aydın canım.. Darısı bana da olsun inşallah 6 günüm var daha 30. haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…