- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.161
hiçbişeycik olmaz ama karnındaki tekmelerden uyuyamazsınn kuduruyorlar
işlenmemiş yiyecekler yemeye özen gösteriyosun tatlı kızartma hamurişi fastfood gibi kilo yapacak sağlıksız faydasız şeylerr yokk
ekmeğe az sebzeye meyveye ete süte yoğurda fazla yer bırakıyosunn
az yağlı yemecikler pişiriyosunn
tatlıdan uzak kalmak için hergün minik kare bitter yiyosun zaten sağlığa faydalı
birde bana vitamine filan gerek duymamıştı doktorr ondan dolayı greyfurt suyuda içtim taze sıkılmışş COLOR="#800080"][/COLOR]
selam kızlarr bu hafta 28. haftamız oluyodu doktor kontrolumüz vardı gittikk bebiş 31 haftalık çıktıı
gelişimi 3 hafta ilerde çıktıı
doktor bu sonuca göre 5 hafta sonra gell dedii
1.5 kilo olmuşş
kilo almamışım hiçç
cok cok güzeller cnmgüzel anneler bakın bakalım beğenecek misiniz Eki Görüntüle 310814 Eki Görüntüle 310815 Eki Görüntüle 310816 Eki Görüntüle 310817 bebek şekerimizi yaptırdık bugün. lavantalı mıknatıslı daha kalıcı olur diye magnet istedimbiraz yoruldum ama olsun oğluşum için herşeye değer
SAT: ? CİNSİYET: ? BEN 17 HAFTALIK HAMİLEYİM VE BEBİŞİM ERKEKKKK ÇOK MUTLUYUMMM KIPIRDAMALARI HİSSEDEN VARMII???
güzel anneler bakın bakalım beğenecek misiniz Eki Görüntüle 310814 Eki Görüntüle 310815 Eki Görüntüle 310816 Eki Görüntüle 310817 bebek şekerimizi yaptırdık bugün. lavantalı mıknatıslı daha kalıcı olur diye magnet istedimbiraz yoruldum ama olsun oğluşum için herşeye değer
Hem nası bişe olur var ya :)) patates bezelye bitter çikolata bi de greyfurt portakal suyu :)) haftayı bile beklemeyebilir hemen fırtlatırım teyzesi zaten yerinde durmuyo kuzumdün iş yerinde çorbanın içine pirinç koymuşlar farketmeden 3-4 kaşık yedim şekerim 190 çıktı.. bu tarifleri yesem 300le büyütürüm benim kızı :)) ama normal gebeler için faydalı görünüyo benim gibi şekerlilere yasak
cnm hayrılı olsun bebeğin ama burası mart anneleri kıpırdamayı bırak biz neredeyse doğurucaz
cok cok güzeller cnm
Çok güzelleer canım hayırlı olsun bebişine
cnm maşallah cok güzel beslemişsin bebeğini gelişimide güzel ama bebeğinin haftasından büyük çıkması erken doğucak anlamına gelmiyo sadece bebeğin iribir bebek olucak çünkü bende aynı durumu yaşıyorum usg doğum tarihi 23 şubat görünüyo oysaki normalde 8 mart bende dr sordum doğum tarihini değiştirmez sadece gelişimi gayet iyi dedi....sanırım seninde böle giderse 4 kg üstünde bir bebek olucak ve normal doğurman zor gibi....
Hatlar karıştı galiba bende ilk okuyunca şaşırdım kıpırtı mı hangi kıpırtı doğum kıpırtısı mı kasılma mı noluyo filan diye :)))) biz nerdeyse doorcaz yazmış kopardın beni akşam akşammmmmm :)))) Allah da seni güldürsün inşallah bebişimin teyzesiiiiiiii
aslında kendim yapmak istiyordum malzeme almaya gittim ama bölesi daha ucuza geldi. bende hemen alıverdim
benim 12 mart gözüküyodu şiimdi 3 hafta geri gözüküyo
kilosundan ziyade ölçüleri filann 31 haftalık çıktıı
2 hafta önce 25 haftalık çıktı bu haftada 28 olacaktık 31 oldukk
2 haftada 500 gram almışş
canım sağlıklı olsunlarda ne zaman olursa olsunn
beslenmeme herşeye çok dikkat ediyorummm gebeliğe uygun beslenmeye çalışıyorumm
bir öğünümü bile bebeğe faydası olmayan bişeyle geçirmek karnımı gereksiz şeylerle doldurmak istemiyorum vicdan azabı çekiyorumm
millet iskender karışık pide yer cola içerken ben ızgara yiyorumm yanında minik parça pideside göz hakkı oluyoo ayran içiyorumm
üzerine künefe yerken arkadaşlarım ben şekersiz çay içiyorum o da yani haftada 1
pastanede pasta yerlerken ben taze sıkılmış meyve suyu içiyorumm veyaa ödül sıcak çikolata oluyoo
Anamm bugün topiğe şekerliler girmesin yazılmadık tatlı kebap sebze meyve kalmadı okudukça canım istiyo daha fazla dayanamıom ben çıkıyorum iyi geceler kızlar yarın görüşürüzzz bebişleri öptüüük
anladım cnm ama bukadrada kasma kendini bence herşey yolunda nede olsa bende cola falan içmiyorum ama canımın istediğinide yiyorum ve bende et yumurta peynir süt bol salata çerez meyve vs bolbol tüketiyorum ama pasta vs cnm istediğindede yiyorum...sebze corbası ve tavuksuyu corbayıda sürekli yapıyorum biraz kg aldım ama önemli değil şeker sorunu tansiyon sorunu vs yok cok şükür ...neticede biz hasta değil hamileyiz ve doya doya tadını çıkaralım ....
güzel anneler bakın bakalım beğenecek misiniz Eki Görüntüle 310814 Eki Görüntüle 310815 Eki Görüntüle 310816 Eki Görüntüle 310817 bebek şekerimizi yaptırdık bugün. lavantalı mıknatıslı daha kalıcı olur diye magnet istedimbiraz yoruldum ama olsun oğluşum için herşeye değer
Tşk edereim arkadaşlar, sabahtan beri uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum, uyuyamayaınca daha kötü oluyor diye kalktım artık...
Bu arada anneannem için geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşlar tşk ederim. MaşaAllah dünden beri yine ne çok yazmışsınız 30 sayfa oku oku bitmedi
tşk ederm....canım ben beypazarlıyım, burada memleketimi okuyunca çok mutlu oldum nedense, gurbette olunca nsan memleketin adını bile duyunca seviniyorbu arada oturduğum yerde beypazarı sodası yok
Allahtanki her gün içmiyordum.... iki üç günde bir oda şişenin yarısını anca içiyorum.... normalde sodayla hi aram yok, ama bazen çok yiyince rahatsız oluyorum o zaman anca yarım şişe içiyorum..:44:
canım çok şükür o üzüldüğün günler geride kaldı, Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Canım evinizi güle güle oturun, darısı bizim gibi evi olmayanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?