2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

C.tesi gittiğimizde doktor kafası aşağıda dedi dönmüş bizimki ama ben hala aşağı doğru tekme hiss ediyorum nasıl oluyor anlmadım birde ayaklarını herhalde sağ söğüs altıma diriyor hissediyorum acaip ağrı oluyor doktor sırtı sol tarafta dedibirde geçen hafta çok hareketliydi doktorda bile ama hafta başından beri çok sessiz az biraz paniklemeye başladımm

Uyuyodur canım panikleme hemen,her zaman aynı olmuyolar,bizimkide bugün coştu:)))Geçen eşim başını karnıma dayamıştı bi tekme attı çok şaşırdı eşim

Uyuyodur canım panikleme hemen,her zaman aynı olmuyolar,bizimkide bugün coştu:)))Geçen eşim başını karnıma dayamıştı bi tekme attı çok şaşırdı eşim

Ne güzel biz daha babaya denk getiremedik tekmeyi kıpır kıpırken bile o elini koyduğu zaman anında duruyor yazık bi kere tekme hiss edicem diye eli karnımda geziyor nerdeyse evde

Benimkide aynı öyle duruyo baş aşağıda ayaklar sağ göğsümün altında göbeğimin solundaki şişlik de poposu :)) cumartesi pazar çok hareketli oluyolar ama ben pazartesi işe geldikten sonra masa başında oturmaktan kıpırdayamıyo kuzular.. Akşam eve gidip kanepe uzanınca başlıyo oynamaya..

Ne güzel biz daha babaya denk getiremedik tekmeyi kıpır kıpırken bile o elini koyduğu zaman anında duruyor yazık bi kere tekme hiss edicem diye eli karnımda geziyor nerdeyse evde

kıyamam ya bizimde öyleydi babamız ben sabırlıyım beklerim diyodu şimdi her gece yattığımızda babmız elini koyuyo bizimkide hemen vurmaya başlıyo akşamları da film gibi seyrediyoruz göbüşü hoplatıyo :)

Bizim de öyleydi canım ama bu aralar hissediyo eşimde,senin eşinde hisseder yakında:)))

Bu ortak özellikleri galiba baba elini değince duruyo hepsi.. artık dışardan görünüyo o yüzden babası ellemeden izliyo sadece.. bi de o konuşunca çok tekmelemeye başlıyo, dün akşam bayaa kavga ettiler okul yüzünden :)) babası seni devlet okuluna göndercem biz özel okulamı gittik zilli diye kızdıkça tekmeledi kuzum :)) artık koleje göndercem ben kızımı diye kandırdım da sakinleştirdik :)))

:))))Evet hepsi aynı galiba,ama bizimki artık alıştı babasının eline tekmeliyo zaten artık dışardan da göründüğü için benim eşimde izliyo.Bizimki de babası bağlama çalınca tekmeliyo:)))

bizde geçen gece yatarken babamız arkasını döndü diye oğlum sırtına çok fena tekmeyi geçirdi valla

Bizim de öyleydi canım ama bu aralar hissediyo eşimde,senin eşinde hisseder yakında:)))
İnş. kuzum konuşuyor bazen onunla kızım bak küserim sana hadi bi tekme ama yok tık yok çok komik oluyor

Evet kuzum pazar günü daha hareketli oluyor birde işe yürüyerek geliyorum sabahları binmiyorum minibüse yürüyüş olsun diye işe varıp oturuduğumda biraz fazla hareket ediyor ama dediğin bütün gün oturduğumuz için herhalde az hareket ediyorlar da bu hafta akşamları da daha az oynuyor ama :44:

Ben daha göbüşün oynadığını görmedim kuzum aynanın karşısında o kadar bakıyorum tekmeleri hiss ediyorum ama göbüşde hareket yok bizimki babasına inat yapıyor oynadığı anda adam elini koyunca hemen kesiyor nasıl anlıyor bilmiyorum

bizde geçen gece yatarken babamız arkasını döndü diye oğlum sırtına çok fena tekmeyi geçirdi valla

bizimki de tam tersi babası elleyince çoşuyo:)

Kızlar bişey sorucam hepiniz her hafta balık yiyor musunuz?
Ben hamilelikten once cok severdim balık ama sonra böyle midem kaldırmadı bi ara
şimdi de aklıma gelmiyo valla yemek arada sırada dısarda yiyoruz
şuçluluk duyuyorum:2:

:))))Evet hepsi aynı galiba,ama bizimki artık alıştı babasının eline tekmeliyo zaten artık dışardan da göründüğü için benim eşimde izliyo.Bizimki de babası bağlama çalınca tekmeliyo:)))

bende diyorum eşime şu çocuğa gitar çal oynasın biraz diye deneyelim bu akşam bizde ama dün yeğenim müzikle dans ederken bizimkide içerde ablasına eşlik ediyodu :)

canım yatarken daha net görülüyo öyle dene sırt üstü yatarken daha net. bizimkide kaç gündür pikenin altında tekmeler var açıyorum pikeyi izliyim babamızda görsün diye duruyo örtüyorum oynuyo dalga geçiyo bizimle şimdiden

ben her hafta olmasada 2 haftada bir yemeye çalışıyorum ailelerde balık yapınca çağırıyolar bende önceden pek canım istemezdi ama şimdi çok iştahlı yiyorum :)

Yalnız değilsin kuzum doktor herhafta yiyorsun dimi dedi balık yağı yazmayacam dedi yiyorsan evet dedim deee ayda 1 fln anca pişirmek zor geliyor yaa fırında yapıyorum balkona çıkarıyorum fırını kokusunu duymayım diye yoksa hiç yiyemiyorum :26:

canım fırında yapınca çokta kokmuyo aslında çokmu hassassın bende mısır ununa batırıp diziyorum tepsiye üzerine biraz yağ gezdiriyorum tavada gibi oluyo benim favorim hamsi :)

doktor banada her hafta mutlaka ye demişti.ama ben yiyemem diyince balık hapı verdi onun kullanıyorum 3 aydır bitmek üzere tekrar alıcam çünkü bebeklerin beyin gelişimlerinin en hızlandığı dönem son 2 ay ve doğumdan sonraki ilk 12 hafta o yüzden omega-3 alımı önemli..2 haftada bir yiyorum oda hamsi başka yemem pek..hain hamsilerde lodos vurunca rusyaya kaçtılar burda bile az var artık..geri gelin hain hamsiler bu aylarda tam yağlı oldukları zamanlardı en faydalı..

keçeden hayvancık yapacak arkadaşlar size kalıplar veriyorum bunları pc yazıcıya dökün istediğiniz ebatta kesin bunlara göre ...

Aynen valla:)
ya dısarda hamsi yiyorum o da cok yaglı oluyo ya da arada çupra fln
Benim ailem burda olsa onlara söylerdim haftada 1 yaptırırdım da simdi kayınvalideme de söylemek istemiorum
o sorsun

Kırmızı et yiyorum da devamlı gene de içim rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…