- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.321
Ben de olmuyo ama bugün çok ağrıdı korktum biraz,pantalon giymiştim ondan oldu galiba az önce değiştirip tekrar tayt giydim:))))İnş.geçer canım ağrın...Hareketli kız,dönmemiştir daha:)Bizimkide dönmedi heralde her tekmede tuvaletim geliyo
C.tesi gittiğimizde doktor kafası aşağıda dedi dönmüş bizimki ama ben hala aşağı doğru tekme hiss ediyorum nasıl oluyor anlmadım birde ayaklarını herhalde sağ söğüs altıma diriyor hissediyorum acaip ağrı oluyor doktor sırtı sol tarafta dedibirde geçen hafta çok hareketliydi doktorda bile ama hafta başından beri çok sessiz az biraz paniklemeye başladımm
Uyuyodur canım panikleme hemen,her zaman aynı olmuyolar,bizimkide bugün coştu:)))Geçen eşim başını karnıma dayamıştı bi tekme attı çok şaşırdı eşim
Ne güzel biz daha babaya denk getiremedik tekmeyi kıpır kıpırken bile o elini koyduğu zaman anında duruyor yazık bi kere tekme hiss edicem diye eli karnımda geziyor nerdeyse evde
C.tesi gittiğimizde doktor kafası aşağıda dedi dönmüş bizimki ama ben hala aşağı doğru tekme hiss ediyorum nasıl oluyor anlmadım birde ayaklarını herhalde sağ söğüs altıma diriyor hissediyorum acaip ağrı oluyor doktor sırtı sol tarafta dedibirde geçen hafta çok hareketliydi doktorda bile ama hafta başından beri çok sessiz az biraz paniklemeye başladımm
Ne güzel biz daha babaya denk getiremedik tekmeyi kıpır kıpırken bile o elini koyduğu zaman anında duruyor yazık bi kere tekme hiss edicem diye eli karnımda geziyor nerdeyse evde
Bizim de öyleydi canım ama bu aralar hissediyo eşimde,senin eşinde hisseder yakında:)))
Bu ortak özellikleri galiba baba elini değince duruyo hepsi.. artık dışardan görünüyo o yüzden babası ellemeden izliyo sadece.. bi de o konuşunca çok tekmelemeye başlıyo, dün akşam bayaa kavga ettiler okul yüzünden :)) babası seni devlet okuluna göndercem biz özel okulamı gittik zilli diye kızdıkça tekmeledi kuzum :)) artık koleje göndercem ben kızımı diye kandırdım da sakinleştirdik :)))
Bu ortak özellikleri galiba baba elini değince duruyo hepsi.. artık dışardan görünüyo o yüzden babası ellemeden izliyo sadece.. bi de o konuşunca çok tekmelemeye başlıyo, dün akşam bayaa kavga ettiler okul yüzünden :)) babası seni devlet okuluna göndercem biz özel okulamı gittik zilli diye kızdıkça tekmeledi kuzum :)) artık koleje göndercem ben kızımı diye kandırdım da sakinleştirdik :)))
İnş. kuzum konuşuyor bazen onunla kızım bak küserim sana hadi bi tekme ama yok tık yok çok komik oluyorBizim de öyleydi canım ama bu aralar hissediyo eşimde,senin eşinde hisseder yakında:)))
Benimkide aynı öyle duruyo baş aşağıda ayaklar sağ göğsümün altında göbeğimin solundaki şişlik de poposu :)) cumartesi pazar çok hareketli oluyolar ama ben pazartesi işe geldikten sonra masa başında oturmaktan kıpırdayamıyo kuzular.. Akşam eve gidip kanepe uzanınca başlıyo oynamaya..
kıyamam ya bizimde öyleydi babamız ben sabırlıyım beklerim diyodu şimdi her gece yattığımızda babmız elini koyuyo bizimkide hemen vurmaya başlıyo akşamları da film gibi seyrediyoruz göbüşü hoplatıyo :)
bizde geçen gece yatarken babamız arkasını döndü diye oğlum sırtına çok fena tekmeyi geçirdi valla
:))))Evet hepsi aynı galiba,ama bizimki artık alıştı babasının eline tekmeliyo zaten artık dışardan da göründüğü için benim eşimde izliyo.Bizimki de babası bağlama çalınca tekmeliyo:)))
İnş. kuzum konuşuyor bazen onunla kızım bak küserim sana hadi bi tekme ama yok tık yok çok komik oluyor
Evet kuzum pazar günü daha hareketli oluyor birde işe yürüyerek geliyorum sabahları binmiyorum minibüse yürüyüş olsun diye işe varıp oturuduğumda biraz fazla hareket ediyor ama dediğin bütün gün oturduğumuz için herhalde az hareket ediyorlar da bu hafta akşamları da daha az oynuyor ama :44:
Ben daha göbüşün oynadığını görmedim kuzum aynanın karşısında o kadar bakıyorum tekmeleri hiss ediyorum ama göbüşde hareket yok bizimki babasına inat yapıyor oynadığı anda adam elini koyunca hemen kesiyor nasıl anlıyor bilmiyorum
bizimki de tam tersi babası elleyince çoşuyo:)
Kızlar bişey sorucam hepiniz her hafta balık yiyor musunuz?
Ben hamilelikten once cok severdim balık ama sonra böyle midem kaldırmadı bi ara
şimdi de aklıma gelmiyo valla yemek arada sırada dısarda yiyoruz
şuçluluk duyuyorum:2:
Ben hamilelikten once cok severdim balık ama sonra böyle midem kaldırmadı bi ara
Yalnız değilsin kuzum doktor herhafta yiyorsun dimi dedi balık yağı yazmayacam dedi yiyorsan evet dedim deee ayda 1 fln anca pişirmek zor geliyor yaa fırında yapıyorum balkona çıkarıyorum fırını kokusunu duymayım diye yoksa hiç yiyemiyorum :26:
Yalnız değilsin kuzum doktor herhafta yiyorsun dimi dedi balık yağı yazmayacam dedi yiyorsan evet dedim deee ayda 1 fln anca pişirmek zor geliyor yaa fırında yapıyorum balkona çıkarıyorum fırını kokusunu duymayım diye yoksa hiç yiyemiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?