- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.441
herkese merhaba....
3 gündür yoktum , eşim iş seyahatinde bende halamdaydım, dün akşam geldik eve gece 4.30 gibi uyandım artık gece uykularım iki aşamalı oluyor zaten, kızımın bütün kıyafetlerini yıkadım bende o arada çok acıktım birde kahvaltı yaptım saat 9 gibi uykusuzluktan gebermek üzereyken azıcık daha uyudum ve az önce kalktım.
benim kızın maşallahı var geçenlerde nst ye girmiştim doktor şaşırdı 9 aylık bebek hareketi var bunda dedi, gerçektende hiç mi hiç durmuyor birde 2 gündür aşağı indi galiba göbeğimde aşağıda gözüküyor, şeyimin kemikleri felaket ağrıyo ve sürekli tuvalete giriyorum klozeti yanımda taşısam yeridir. Bizim kız martta gelmeyecek gibi görünüyor doktor gününü doldurmaz bu dedi, 1 şubattan sonra bekleyin dedi, bende çantamı falan hazırlıyorum artık.
şimdide biraz dışarı çıkayım bebişime hediye gelmişti zara dan 0 ay olanı gidip 3-6 ay ile değiştireyim 0 ve 0-3 çok kıyafeti oldu şimdiden, birde kitap alayımda son zamanlarımda keyifle okuyayım sonra okumak bu kadar rahat olmayacak...
aaaa size söylemeyi unuttum galiba , geçen hafta cuma akşamı ben yalancı doğum sancısı çektim nst ye o yüzden girmiştim zaten.
ben sancıyı hep göbekte hissedilecek birşey zannederdim meğersem değilmiş, belden yayılan bildiğin adet sancısı gibi bacaklara yayılan bir ağrı oluyormuş, göbekte hiçbirşey hissetmiyormuşsun.
SELAM KIZLAR NASILSINIZZZZZZZZZ?? BİZ OĞLUŞUMLA ÇOK İYİYİZANCAK Bİ SORUNUMUZ WAR YİNEEE.. KARNIMIN İKİ YANI ÇOK BATIYO, CANIMI ACITIYO, DERİN NEFES ALAMIYORUM BEBEĞİM BİRDEN BÜYÜDÜ SANKİ.. DÜN BÖLE BİŞİ YOKTU HAYIRDIR İNŞALLAH.. BUGÜN TAM 27+1 OLDUK NORMAL MİDİR ACABA BU AĞRILAR? BİRAZ ERKEN GİBİ GELDİ BANA DA..
BU ARADA HANİ ŞU KAÇ HAFTALIK HAMİŞ OLDUĞUMUZU GÖSTEREN ÇİZLEGE WAR YA BENDE ONDAN İSTİYORRRRRUMMMMMHERKESİN WAR BENİM NİYE YOKKK
Bu ortak özellikleri galiba baba elini değince duruyo hepsi.. artık dışardan görünüyo o yüzden babası ellemeden izliyo sadece.. bi de o konuşunca çok tekmelemeye başlıyo, dün akşam bayaa kavga ettiler okul yüzünden :)) babası seni devlet okuluna göndercem biz özel okulamı gittik zilli diye kızdıkça tekmeledi kuzum :)) artık koleje göndercem ben kızımı diye kandırdım da sakinleştirdik :)))
bugun sonunda kızımı görmeye gittik,1 ay olmuştu çok heyecanlıydım. KKızım 1400gr ve boyuda 38 cm olmuş.Ama doktor suyun azalmış dedi,istirahat et bol su iç dedi. Moralim bozuldu bu ne demek şimdi,ne kadar ne riski var? sormak aklıma bile gelmedi.
Bunu yaşayan var mı aranızda?
Günaydın Kızlar....
yılın en uzun gecesinin tamamını uykusuz geçirmiş biri olarak uykusuzluktan geberiyorum
gece boyunca ütü yaptım bende , kızımın bütün kıyafetlerini dün yıkamıştım gecede hepsini ütüledim, minik minik olunca ütüsüde zor oluyormuş gömlek ütülerken daha rahat ediyordum :)
kahvaltımıda yaptım, aaa dün akşam göbüş fotoğrafı çektik onuda ekleyeyim :)
Eki Görüntüle 311561
Günaydın Kızlar....
yılın en uzun gecesinin tamamını uykusuz geçirmiş biri olarak uykusuzluktan geberiyorum
gece boyunca ütü yaptım bende , kızımın bütün kıyafetlerini dün yıkamıştım gecede hepsini ütüledim, minik minik olunca ütüsüde zor oluyormuş gömlek ütülerken daha rahat ediyordum :)
Eki Görüntüle 311561
Günaydın Kızlar....
Eki Görüntüle 311561
Günaydın Kızlar....
Eki Görüntüle 311561
çok güzel olmuş cnm bende internetten bir kaç örnek çıkardım keçe bakayım bulabilirsem başlıcam inşallah örnek çıkardığın yer var mı cnm site filan
ay harika olmuş, ne becerikli hatunlar var allahım.Eline sağlık canım
Çok güzel cnm ellerine sağlık ben dün çıkarken kapalıydı tuhafiyeler c.tesine kaldı artık
Sağol canım,ben resme bakarak yaptım kalıp falan yok bende....Sen de yap çok eğlenceli:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?