- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.601
Eki Görüntüle 311975 Eki Görüntüle 311976 Eki Görüntüle 311977
bu arada arkadaşlar tülü benim bağladığım gibi bağlıyacaksanız 7 metre tül gidiyor...
Çok güzel olmuş canım bayıldım bu evde odası olmayacak bebişimin ama artık kendi evimize inşallah aaaaa bu arada bizim kredi onaylandı dün yakında işlemler tamamlanacak ağustosta da taşınacağız inşallah.
ewet cnm beşikli daha güzel o şekilde renk renk yap bence şeker yada çikolata eklersin yada şu çikolatalı bademlerden arkasında mıknatıs cok güzel olur...
Çok güzel olmuş canım bayıldım bu evde odası olmayacak bebişimin ama artık kendi evimize inşallah aaaaa bu arada bizim kredi onaylandı dün yakında işlemler tamamlanacak ağustosta da taşınacağız inşallah.
Çok güzeller Ayşen'cim hadi yappppp oğluşunaaaŞu keçeyle yaptıklarınıza bayılıyorum kızlar Özge çok güzel olmuş eline sağlık ben de bir şeyler yapacağım bakalım heveslendirdiniz beni Güneş, Işıl sen.
Alev senin gösterdiklerin de çok güzel canım ikisi de keçe ve tülden sanırım. Kolay gelsin sana da.
Dün arkadaşlardan birinin eklediği bir sitede hş şeyler gördüm ben de deneyeyim magnetli bir şeyler becerebilirsem büyüklere geçeyim
Bunlar nasıl sizce ???
Eki Görüntüle 311966 Eki Görüntüle 311968
bu arada arkadaşlar tülü benim bağladığım gibi bağlıyacaksanız 7 metre tül gidiyor...
cnm çok güzel olmuş bayıldım yaaa
çok güzel olmuş canım eline sağlık
ellerine sağlık
gözünaydın cnm hayırlı olsun yeni evinizi bebeğinin bereketi bol olsun evinize
Çok güzeller Ayşen'cim hadi yappppp oğluşunaaa
Wowwwww bitmişşşMaviş maviş pek güzel olmuş canım ellerine sağlık
bebişin uğurlu geldi bak daha gelmeden evi getirdi:)
bende gece uyuyamadım bel ağrısından sabaha kadar ağrıdı şu saate kadar yoktu şimi yine başladı vallaaa ne yapalım az kaldı artık biraz daha sabırrr
Çok güzeller Ayşen'cim hadi yappppp oğluşunaaa
Çok heveslendim yapayım dedim sayenizdeSen tamamlayabildin mi? Nereden almıştın keçeleri bu arada?
Wowwwww bitmişşşMaviş maviş pek güzel olmuş canım ellerine sağlık
uhdecim berkerdemcim geçmiş olsuun dikkat edin kendinize.Ben de uyuyamadım ama belden değil.Magnezyum kullanıyormusunuz?
Ben de bayıldım Işılınkilere
kullanmıyorum canım faydası varmı karnımaz şiştikçe ağrılar artacak ama bu bel ağrısı doğum sancısının yanında vızıltıııı:18::18::18:
cok sağolun arkadaşlar daha güzelleri sizin olsun işte dayanamadım bugün bitince kapıyı süsledim eşimde şaşırıcak...rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
aysen_k cnm evin hayırlı olsun olsun sende kendi evine geçince yaparsın odasını
gözünüz aydın hayırlı uğurlu olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?