- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.581
Yaaa benim beğendiğim nevrsim hepsiburada da var ama daha pahalı anlamadım 40tl yazıyo,melikenin aldığı nevresim de 40tl.
cnm 24,90 tl hala nerden bakıyorsun
kızlar yaa canım çok sıkılıyooooo belim kırılmış gibi ağrıyoooooooooo
Şu keçeyle yaptıklarınıza bayılıyorum kızlar Özge çok güzel olmuş eline sağlık ben de bir şeyler yapacağım bakalım heveslendirdiniz beni Güneş, Işıl sen.
Alev senin gösterdiklerin de çok güzel canım ikisi de keçe ve tülden sanırım. Kolay gelsin sana da.
Dün arkadaşlardan birinin eklediği bir sitede hş şeyler gördüm ben de deneyeyim magnetli bir şeyler becerebilirsem büyüklere geçeyim
Bunlar nasıl sizce ???
Eki Görüntüle 311966 Eki Görüntüle 311968
Günaydın Kızlar....
yılın en uzun gecesinin tamamını uykusuz geçirmiş biri olarak uykusuzluktan geberiyorum
gece boyunca ütü yaptım bende , kızımın bütün kıyafetlerini dün yıkamıştım gecede hepsini ütüledim, minik minik olunca ütüsüde zor oluyormuş gömlek ütülerken daha rahat ediyordum :)
kahvaltımıda yaptım, aaa dün akşam göbüş fotoğrafı çektik onuda ekleyeyim :)
Eki Görüntüle 311561
gittigidiyorda o fiyat ama benim beğendiğim yok hepsiburada da 40 çok saçma....
cok güzel cnm bence yap ve inana bitince insan acayip mutlu oluyo ....
gittigidiyorda o fiyat ama benim beğendiğim yok hepsiburada da 40 çok saçma....
valla ağrılar bizi doğuma kadar mahvedicek belli az önce eşimle konuşuyoruz aşkım doğursanda rahat etsen diyor az kaldı 2 ay daha dayan diye teselli ediyor dayanıcaz tabi başka bişey yapamıcağımıza göre
Yaaa benim beğendiğim nevrsim hepsiburada da var ama daha pahalı anlamadım 40tl yazıyo,melikenin aldığı nevresim de 40tl.
kızlar yaa canım çok sıkılıyooooo belim kırılmış gibi ağrıyoooooooooo
Geçmiş olsun diyeyim ama sanırım bundan sonra bizim ağrılar geçmez benim de belim ağrıdı bugün. En çok dersim olan gün ayakta fazla kaldım galiba biraz da hızlı yürüdüm sabah geç kalacağım diye.
Beşikliyi daha çok beğendim ben sence hangisi ?
Eki Görüntüle 311975 Eki Görüntüle 311976 Eki Görüntüle 311977
bu arada arkadaşlar tülü benim bağladığım gibi bağlıyacaksanız 7 metre tül gidiyor...
bu arada arkadaşlar tülü benim bağladığım gibi bağlıyacaksanız 7 metre tül gidiyor...
bende gece uyuyamadım bel ağrısından sabaha kadar ağrıdı şu saate kadar yoktu şimi yine başladı vallaaa ne yapalım az kaldı artık biraz daha sabırrrkızlar yaa canım çok sıkılıyooooo belim kırılmış gibi ağrıyoooooooooo
bide ben yatıyorum hep evdeyim ağrılar kesilmiyo hastaneye gidip geleyim çok yoruluyorum daha bebiş için alış veriş var çarşıya gitmek istiyorum evde yatmaktan nefret ediyorum çalışmak çok iyi geliyodu ama bebiş için yatcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?