2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok güzel cnm bence yap ve inana bitince insan acayip mutlu oluyo ....

ay hiç kilo almamışsınnnn manken hamileeeee maşallah sana ben çok şiştimmmm göbüşümde seninkinden fazla resimde koyamıyom ama nickimn albümde resimm var yavru fil gibiyimmm

eşime ovduruyorm iyi geliyo ama yine ağrıyoooo benimde 2 bçk ay var ağrı kesicide almak istemiyorum dr parol veriyo günde 3 taneye kadar ama ilerki günler ağrılar artarsa belki alırım

Yaaa benim beğendiğim nevrsim hepsiburada da var ama daha pahalı anlamadım 40tl yazıyo,melikenin aldığı nevresim de 40tl.

Hepsibuarada daha pahalı yaa malesef ( sen bence gittigidiyora üye ol, satıcıya mesaj at, ürünün ismini yaz bundan var mı diye, ellerinde olursa mutlaka ekliyolar..

kızlar yaa canım çok sıkılıyooooo belim kırılmış gibi ağrıyoooooooooo

Geçmiş olsun diyeyim ama sanırım bundan sonra bizim ağrılar geçmez benim de belim ağrıdı bugün. En çok dersim olan gün ayakta fazla kaldım galiba biraz da hızlı yürüdüm sabah geç kalacağım diye.

bide ben yatıyorum hep evdeyim ağrılar kesilmiyo hastaneye gidip geleyim çok yoruluyorum daha bebiş için alış veriş var çarşıya gitmek istiyorum evde yatmaktan nefret ediyorum çalışmak çok iyi geliyodu ama bebiş için yatcammmm

Alışveriş zamanı gezeriz beraber dinlene dinlene sen iyi ol da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…