2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman sana tünaydınnnn zaten uykular ağırlaştı artık cnm bende sabahları 11 den aşşağı kalkmıyorum akşamda 11:30 yatıyorum ama gece kalkmaktan yorgun düşüyorum...iyi yapmışsın ben asla otobüs beklemezdim bu arada umarım çarşamba günüde hava bukadar soğuk olmaz....

Aynen canım gece uykuları bölük pörçük olunca insan dinlenemiyor da. Soğuk olacağa benziyor kar vs diyorlar biz de zaferden çıkmayız o zaman napalım.

canım ben de arkadaşların tavsiyesi üzerine 2 takım aldım lohusa shop tan.önceki gün geldi. gayet güzeller kumaşları yumusacık. özellikle birini şimdi de giyerim diye aldım beli çok hoşuma gitti. linklerini koyayım resimlerini de eklerim. ve ayrıca cok ilgililer. siparişi verdim ertesi gün sipariş teyidi için aradılar. sonra bi de renk konusu sorun olmasın diye mavi olanın renk tonunu bile tarif etmek amaçlı aradılar ben memnun kaldım

https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=41

https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=238

bunu şimdi ve doğumdan sonra evde giyerim diye aldım M beden

bunu da hastanede giymek için aldım. M beden rahat olur diye düşündüm. geceliğini ve sabahlığını da beğendim aslında ama kısa gibi geldi. bi arayıp boyunu sormayı düşünüyorum kısa değilse gecelik ve sabahlığını da alırım tam takım olur artık.

Günaydın kızlarrr..

Ankara'da kar yağıyooo Ve biz kızımla evdeyizzz babamız işe gitti.. Mobilyalarımız kurulduu bugün biraz ortalığı toplayıp keyif yapcaz çünkü hava çok soğuk dışarı çıkamıyorus :))
Resimlerimizi de eklices odamıs çok güsel oldu ki :))

Herkese iyi tatillerrrr, çalışanlara Allah kolaylık versin..

günaydın melikeeee...
ayyy ne güzel kar yağıyormuş ben o kadar özledim ki... çok severim yağan karı izlemeyi. ama izmir de mümkün değil. odanız hayırlı olsun güle güle kullanın. sabırsızlıkla bekliyoruz resimlerini...

Sağol canımmm :) Sana arkadaşlık gönderdim resimler albümümde
Ankarada ilk yağdığı zamanlar güzel ama sonra kışlar çok zor geçiyo yollar kapanıyo işyerlerinde mahsur kaldığımız oluyo (
Bu sene şubat mart inşallah olmazda çocuğu iş yerinde doğurmam :)))

ankaranın kısını soğuğunu karını az da olsa bilrim canım teyzem orda ben de konya da okudum ankara hep güzergahım üzerindeydi. çalışma dönenmim de de ailemin yanına gidip gelirken hep geçerdim. o kadar cok olacagını sanmıyorum o sıkıntılı zamanlar en fazla 1 hafta 15 gün sürer herhalde. yetişirsin hastaneye merak etme...

Son düzenleme:

İnşallah.. :) en kötü ihtimal helikopterle gelir alırlar beni :))
Konyanın soğunu ama hiç bi yerde görmedim ben :S benim de bi arkadaşım orda okuyodu, bi kış ziyaretine gittim de böle bi soğuk hayatımda görmedim ben :S

günaydın canım istanbulda çok soğuk kar atıştırıyo işe geldim öğleden sonrada işlerim var ama yarın için kocamı kandırsam beraber gitsek süper olur sende evinde güzelce dinlen çok yorma kendini bide salep yap sıcacık battaniyenin altına gir daha ne olsun :)

günaydın cnm valla sabah zor çıktım evden soğuk havada dışarıya çıkmak hiç çekilmiyor odanın resimlerinide sabırsızlıkla bekliyoruz

Bencede yarın eşini ikna et beraber gidin çok soğuk bi de kar korkuyorum dışarı çıkmaya valla.. yerler kayıyoo hasta olma ihtimali var en iyisi evimis
günaydın cnm valla sabah zor çıktım evden soğuk havada dışarıya çıkmak hiç çekilmiyor odanın resimlerinide sabırsızlıkla bekliyoruz
Ekledim resimlerii albümde kuzummm bakabilirsinn :)

cok güzeller cnm özellikle pembiş olan .....güzel günlerde kullan

günaydın cnm hemen bakıcam resimllere ya bizim odamızda gelsin yaaaa............bursada hava cok soğuk sabah kocişl kahvaltı yaptık onu işe yolladım şimdi evde bugün ne yapsam diye düşünüyorum acaba bebeğin tulumlarınımı yıkasam....

Hayırlı olsun odanız canım, resmlerini ben de merak ettim:)

Günaydın kızlar, ya bişey sorabilir miyim, bebişin sepet beşiğine yatak yaptırmak istiyorum da, sünger olması lazımmış yani bizim yataklar gibi, onu nerden yaptırabilirim, park yatak ölçüleri büyük geldiğinden onlardan alamıyorum

sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim
Amin canım inşallah hepimize..
Bende aynı durumdayım ortalığı topladım ama hala yapılcak işler var.. hava soğuk olunca ev işine verioruz kendimizi :))
Hayırlı olsun odanız canım, resmlerini ben de merak ettim:)
Ekliyorum hemennn :)) Çok teşekkür ederiz teyzesii..

Günaydın mart anneleri .Size sormak istediğim 50 gr lık şeker yüklemesi yüksek çıkıpta,100 gr lığı normal çıkan hamile arkadaşlara doktorların önerileri neler?Bana normal yeme alışkanlığına dön 1 hafta sonra hafta boyunca açlık tokluk şekerine baktır dedi de...

yuh bu ne soğuk yaaaa...yorganın altından çıkasım yok hiiç..ama dışarı çıkmamız lazımmm..oğluşun odası için boya alcaz..bide kocama bot alcaz bugün..adamın ayakları dondu..naapalım bulcaz 47 numara artık..olmassa özel yaptırcaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…