2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle kullan canım çok güzel ikisi de

sıkı sıkı giyin bari kuzu çok soğuk dışarısı.. iyi alışverişlerr inşallah bulursunn

sıkı sıkı giyin bari kuzu çok soğuk dışarısı.. iyi alışverişlerr inşallah bulursunn

inşallah yaaaa..bulana kadar dolaşıcazz valla..akşam rüyama girdi..kocamın ayakları morarmış soğuktan çok ağladım..uyandımki gözlerimden yaş gelmiş..dedim bugn hemen gidip alıcaz..oğlansa oğlan önce kocam şuanda vallahi..herşeyim o benim..bide hastaneye gidiyomuşum gördüm rüyamda..bakıyorum böyle camlı camlı odalara bölmüşler uzun bi koridoru içerde hep ameliyat yapıyolar..biri de doğum yapıyo..kan olmuş heryer falan..diyorum buraya niye kimse bakmıyo kadın ölücek diyorum..cama dokunuyorum elime kan bulaşıyo falan..ay çok kötüydü yaaa..sinirlerim bozulduu..

Uyku uykuuuuu bu gece daha iyi uyuduk kuzumla biz.Ama herkesin dediği gibi burası da çok soğukk:18:Yarın kuzunun odası boyanacak bugün de çıkıp etiket işine bakıcaz.Tülleri de alayım bari kapı süsü için.Çok da soğuk bakalım nasıl çıkıcaz.Böcüm zaten işte şu an 2 gibi gelir hava zaten karanlık biz çıkana kadar iyice gece moduna girer ama napalım bebiş için herşeye değerrr

bnm 100lük normal çıktı da bna dr sadece gülümseyerek gebeliğe bağlı şekerin yok herşey normal bi sıkıntı yok dedi :))) Alala hiçbi tavsiyede bulunmadı valla..tekrar olabilme ihtimali mi varmış :18:

kızlar bişi sorcam çok moralim bozuk..bebeğim çok hareketsizleşti sanki yaa sadece dönme hareketlerini hissediyorum bazen canımı yakıyo..çok nadir tekme atıyo kaç gündür önceden içerde horon teperdi resmen...sbhları daha çok hareketli oluyo diye sabh dinledm dinledm çok zor bikaç dönme hareketi yakalayabildim..sizdede böyle oluyomu? ağlamak istiyorum bişimi oldu bebişime acaba

Bu aralar öle rüyalar görmemiz normal ya ben hayatımda görmediğim kadar çok rüya görüyorum ama ben daha çok geziyorum :) dün de azerbeycana gitmiştik. para bozduruyoruz filan çok komik.. geçen gece de harrana gitmişiz harran neresiyse artık :)) barajı filan gördüm bayaa turistik geziyorum ben rüyalarda

canım yuregını ferah tut bebişlerimiz buyuyo ve buyudukce alanları da daralıyo hareklerını daha az hıssetmeye baslıycakmısız merak etme annesııı bebişinin keyfı yerınde en huzurlu yerde tatlım

Benim de tekmeler azaldı yerine dalgalanma yer değiştirme geldi doktor normal dedi büyüyo artık yeri daralıyo.. ama sana tavsiyem doktora görün çünkü içimizin rahat olması herşeyden önemli.. burdan ne desek yalan olur en iyisi çok kafana takıldıysa bi acile gidip kalp atışlarını falan dinlemek..

canım yuregını ferah tut bebişlerimiz buyuyo ve buyudukce alanları da daralıyo hareklerını daha az hıssetmeye baslıycakmısız merak etme annesııı bebişinin keyfı yerınde en huzurlu yerde tatlım

inşallah öyledir cnm..bnde duymuştum alanı daraldıkça hareketi azalır diye ama erken diye düşündüm birden bu haftada daralırmı diye..saol cnm

inşallah öyledir cnm..bnde duymuştum alanı daraldıkça hareketi azalır diye ama erken diye düşündüm birden bu haftada daralırmı diye..saol cnm

Seninle haftalarımız aynı,benim kuzu da eskisi kadar çok hareket etmiyor.Önceden sürekli kıpır kıpırdı o yüzden korkma arkadaşlaırn da dediği gibi büyüdüler yerleri daraldı kuzuların

melike odanız çok güzel olmuş, aksesuar cenneti gibi :) güle güle kullanım sağlıkla huzurla inşallah...

hergün odasına girip bir ayetel kürsi oku şimdiden korunmaya başlasın odası...

melike odanız çok güzel olmuş, aksesuar cenneti gibi :) güle güle kullanım sağlıkla huzurla inşallah...

hergün odasına girip bir ayetel kürsi oku şimdiden korunmaya başlasın odası...

Sağol canımmm darısı tüm minişlerimize..
Haklısın şimdiden bi çekmecesine dualar filan yerleştirdim ama okumak da lazım.. Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın, nazarlardan kötülüklerden hastalıklardan korusun inşallah..

selam canım seninle aynı haftalardayken bende bebişin hareketsizliğinden korkup hemen doktora gitmiştim ama o haftalarda bebekler 2-3 günlük uykuya dalabiliyorlarmış şu anda 30 haftalık hamileyim ve çok şükür kıpır kıpır hiç durmuyo. İçinin ferah olması çok önemli tabi o yüzden yinede en yakın aile hekimine yada acile git canım kalp atışlarını dinletsinler sanada. Yüreğini ferah tut Hepimizin bebeği Allaha emanet sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Güzel günlerde kullansın kuzucuk odasını .Ben göremedim fotoğrafları ciciler bölümünde mi?

Melikecim gittim dr a:))) cok tatli bi drmus birsuru renkli foto ve video verdi bize:))tombik yanakli hokka burunlu bi oglumuz var acayip mutluyum:) hemen girip ssna haber vermek istedim:) adini da verdim tanidi zaten.hemsire de ben internet fln demeden dedi hemen internetten konusup gelen cok hastamiz var diye:) cok memnun kaldim ama valla:)

Oyyy tam prenses odası olmuş canım, çok güzel maşşallah. İçinde tatlı tatlı oynasın prenses:)

Güzel günlerde kullansın kuzucuk odasını .Ben göremedim fotoğrafları ciciler bölümünde mi?
Albümde canımm.. Teşekkür ederimm teyzesi :)
Canım çok sevindimm.. öncelikle gözün aydın, bizim kız hala yüzünü göstermedi bi cd alamadık çok şanslısın tek seferde vermiş pozları oğluşunnn :)) doktoru seveceğinden emindim çok tatlı biri yaa sağolsun :)) insan yanından mutlaka mutlu ayrılıyo.. bende her gidişimde internetten bahsediyoruz yakında aramıza katılırsa şaşırmam :)) bi de dediğin gibi isimleri aklında tutuyo bu çok önemli değil ama insanı mutlu eden bişey, her gidişimizde beni bırak eşime bile adıyla hitap etmesi önemsediğini gösteriyo..
tekrar gözün aydın darısı haftaya bize inşallah :)

Canım şimdi baktım fotolara ayyy heyecanlandım ben ama yaa,hamile olduğumuza inanamazken bebişleri kucağımıza alacağımız gün geliverdi.Prensesin herşeyi çok güzel güle güle kullansın.Annesi çok güzel ciciler almış ona 41 kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…