- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.941
Eki Görüntüle 312993 Eki Görüntüle 312992 bunu şimdi ve doğumdan sonra evde giyerim diye aldım M beden
Eki Görüntüle 312994 Eki Görüntüle 312995 bunu da hastanede giymek için aldım. M beden rahat olur diye düşündüm. geceliğini ve sabahlığını da beğendim aslında ama kısa gibi geldi. bi arayıp boyunu sormayı düşünüyorum kısa değilse gecelik ve sabahlığını da alırım tam takım olur artık.
yuh bu ne soğuk yaaaa...yorganın altından çıkasım yok hiiç..ama dışarı çıkmamız lazımmm..oğluşun odası için boya alcaz..bide kocama bot alcaz bugün..adamın ayakları dondu..naapalım bulcaz 47 numara artık..olmassa özel yaptırcaz..
sıkı sıkı giyin bari kuzu çok soğuk dışarısı.. iyi alışverişlerrinşallah bulursunn
Günaydın mart anneleri .Size sormak istediğim 50 gr lık şeker yüklemesi yüksek çıkıpta,100 gr lığı normal çıkan hamile arkadaşlara doktorların önerileri neler?Bana normal yeme alışkanlığına dön 1 hafta sonra hafta boyunca açlık tokluk şekerine baktır dedi de...
inşallah yaaaa..bulana kadar dolaşıcazz valla..akşam rüyama girdi..kocamın ayakları morarmış soğuktan çok ağladım..uyandımki gözlerimden yaş gelmiş..dedim bugn hemen gidip alıcaz..oğlansa oğlan önce kocam şuanda vallahi..herşeyim o benim..bide hastaneye gidiyomuşum gördüm rüyamda..bakıyorum böyle camlı camlı odalara bölmüşler uzun bi koridoru içerde hep ameliyat yapıyolar..biri de doğum yapıyo..kan olmuş heryer falan..diyorum buraya niye kimse bakmıyo kadın ölücek diyorum..cama dokunuyorum elime kan bulaşıyo falan..ay çok kötüydü yaaa..sinirlerim bozulduu..
kızlar bişi sorcam çok moralim bozuk..bebeğim çok hareketsizleşti sanki yaa sadece dönme hareketlerini hissediyorum bazen canımı yakıyo..çok nadir tekme atıyo kaç gündür önceden içerde horon teperdi resmen...sbhları daha çok hareketli oluyo diye sabh dinledm dinledm çok zor bikaç dönme hareketi yakalayabildim..sizdede böyle oluyomu? ağlamak istiyorum bişimi oldu bebişime acaba
kızlar bişi sorcam çok moralim bozuk..bebeğim çok hareketsizleşti sanki yaa sadece dönme hareketlerini hissediyorum bazen canımı yakıyo..çok nadir tekme atıyo kaç gündür önceden içerde horon teperdi resmen...sbhları daha çok hareketli oluyo diye sabh dinledm dinledm çok zor bikaç dönme hareketi yakalayabildim..sizdede böyle oluyomu? ağlamak istiyorum bişimi oldu bebişime acaba
canım yuregını ferah tut bebişlerimiz buyuyo ve buyudukce alanları da daralıyo hareklerını daha az hıssetmeye baslıycakmısız merak etme annesııı bebişinin keyfı yerınde en huzurlu yerde tatlım
inşallah öyledir cnm..bnde duymuştum alanı daraldıkça hareketi azalır diye ama erken diye düşündüm birden bu haftada daralırmı diye..saol cnm
melike odanız çok güzel olmuş, aksesuar cenneti gibi :) güle güle kullanım sağlıkla huzurla inşallah...
hergün odasına girip bir ayetel kürsi oku şimdiden korunmaya başlasın odası...
Sağol canımmm darısı tüm minişlerimize..
Haklısın şimdiden bi çekmecesine dualar filan yerleştirdim ama okumak da lazım.. Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın, nazarlardan kötülüklerden hastalıklardan korusun inşallah..
Benim de tekmeler azaldı yerine dalgalanma yer değiştirme geldi doktor normal dedi büyüyo artık yeri daralıyo.. ama sana tavsiyem doktora görün çünkü içimizin rahat olması herşeyden önemli.. burdan ne desek yalan olur en iyisi çok kafana takıldıysa bi acile gidip kalp atışlarını falan dinlemek..
Amin canım inşallah hepimize..
Bende aynı durumdayım ortalığı topladım ama hala yapılcak işler var.. hava soğuk olunca ev işine verioruz kendimizi :))
Ekliyorum hemennn :)) Çok teşekkür ederiz teyzesii..
Albümde canımm.. Teşekkür ederimm teyzesi :)Güzel günlerde kullansın kuzucuk odasını.Ben göremedim fotoğrafları ciciler bölümünde mi?
Canım çok sevindimm.. öncelikle gözün aydın, bizim kız hala yüzünü göstermedi bi cd alamadık çok şanslısın tek seferde vermiş pozları oğluşunnn :)) doktoru seveceğinden emindim çok tatlı biri yaa sağolsun :)) insan yanından mutlaka mutlu ayrılıyo.. bende her gidişimde internetten bahsediyoruz yakında aramıza katılırsa şaşırmam :)) bi de dediğin gibi isimleri aklında tutuyo bu çok önemli değil ama insanı mutlu eden bişey, her gidişimizde beni bırak eşime bile adıyla hitap etmesi önemsediğini gösteriyo..Melikecim gittim dr a:))) cok tatli bi drmus birsuru renkli foto ve video verdi bize:))tombik yanakli hokka burunlu bi oglumuz varacayip mutluyum:) hemen girip ssna haber vermek istedim:) adini da verdim tanidi zaten.hemsire de ben internet fln demeden dedi hemen internetten konusup gelen cok hastamiz var diye:) cok memnun kaldim ama valla:)
Oyyy tam prenses odası olmuş canım, çok güzel maşşallah. İçinde tatlı tatlı oynasın prenses:)
Albümde canımm.. Teşekkür ederimm teyzesi :)
Canım çok sevindimm.. öncelikle gözün aydın, bizim kız hala yüzünü göstermedi bi cd alamadık çok şanslısın tek seferde vermiş pozları oğluşunnn :)) doktoru seveceğinden emindim çok tatlı biri yaa sağolsun :)) insan yanından mutlaka mutlu ayrılıyo.. bende her gidişimde internetten bahsediyoruz yakında aramıza katılırsa şaşırmam :)) bi de dediğin gibi isimleri aklında tutuyo bu çok önemli değil ama insanı mutlu eden bişey, her gidişimizde beni bırak eşime bile adıyla hitap etmesi önemsediğini gösteriyo..
tekrar gözün aydın darısı haftaya bize inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?