2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederiz teyzesii.. Amin inşallah...
Ben de gün geçtikçe iyice heyecanlanıyorum.. Bi eksiğimiz bebişlerimiz Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah.. Resimlerdeki tek eksik onlar artık..

canım fıstığın odasını görmedim ama eminim çok güzel olmuştur Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Amin canım hepsi sağlıkla gelirler inşallah.Biz de yarın odamızı boyayalım bakalım,haftaya da mobilyaları gelsin Ayyy o minicik kıyafetler dolaplara mı girecek şimdiiiiiiiiiiiiiiiPoşetleri ve faturalarıyla hurcun içinde tıkılıkaldılar aylardır

:)) benimde öyleydi.. şimdide sadece etiketleri sökülüp dolaba asıldı.. ne zaman yıkanıp ütülenceklerde bilmiorum.. bekleyim kız büyüsün kendi işini kendi mi yapsa acabaa

Herkese merhaba oğlumla kalktık, kahvaltı yaptık, dün girememiştik geçmişi okuduk. Temizlik yapmamız lazım ama canımız istemiyor hava soğuk battaniyenin altında kalıp akşamı edesimiz var. Yarın annem, dayım ve yengem gelecek bir gece kalıp pazartesi dönecekler o yüzden yatamayız. En azından evi süpürüp silmek lazım

Bebişin odasını güle güle kullansın inşallah Melike albümünü arkadaşın olanlar görebiliyor sanırım ama eminim çok güzel olmuştur.

Amiiiin canim:) dedi zaten Melikenin de haftaya randevusu diye:) bizimki de ellerini koymustu yuzune dr öksur dedi öksürünce cekti biraz sonra oglusum:)ama Ankarada yasasam kesinlikle Umit hocaya giderdim

:)) benimde öyleydi.. şimdide sadece etiketleri sökülüp dolaba asıldı.. ne zaman yıkanıp ütülenceklerde bilmiorum.. bekleyim kız büyüsün kendi işini kendi mi yapsa acabaa

Ayyyy aslında mantıklı Ah annem kadar hamaratlı olsaydım ne olurdu hiç bana göre değil şu ev işleri zaten.Kadıncağızın kızı hamiş oğlu asker yemin törenine de yetişir haftaya da bize gelip bebiş kıyafetleri yıkayacakmış.Bizim prensesler anneannesine benzesinler bariii

Bebişin odasını güle güle kullansın inşallah Melike albümünü arkadaşın olanlar görebiliyor sanırım ama eminim çok güzel olmuştur.

Evet canımm gördüklerimi ekliyorum hemen :) sana da gönderdim..

Bu arada arkadaşım olmayanlar da istek göndersin kızlar çok kalabalığınız herkesi bulamadım :))

Amiiiin canim:) dedi zaten Melikenin de haftaya randevusu diye:) bizimki de ellerini koymustu yuzune dr öksur dedi öksürünce cekti biraz sonra oglusum:)ama Ankarada yasasam kesinlikle Umit hocaya giderdim
Bizimki ellerini koysa yine iyi, elleri kordonu zaten yüzündeydi bi de eşinin üstüne kapamıştı yüzünü :)) doktor içerde ne varsa yüzünün önüne getirmiş dedi yandan tombik yanağını görebildik sadece :))
şimdi baktım canım çok güzel olmuş pembiş pembiş çok yakışmış herşeyi çok güzel güle güle kullansın inş.
amin kuzum hepimizinkiler sağlıkla iyi günlerde kullansınlar inşallah...
aminnn :)) baksana bizden hayır yok.. annem de diyo yeni nesil çok yorgun ne zaman sorsak yorgunsunuz diyo.. haklılar valla.. çok tembeliz onlara göre :44:

Amannnn biz sağlıklı olalım kuzular da sağlıklı olsunlar da yapılır hepsi.Boşverrr biz tadını çıkaralımmm

Odayı hazırladığımı haber aldılar herhalde, kapı çaldı şimdi, bi baktım kurye, milupanın paketi gelmiş yaşasın :)))
içinden pek bişiy çıkmaz diyodum ama şu ürünlerin kremlerin deneme boyları ve 8 adet bebek bezi tam hastane çantasına göre valla :))

ya ben uyudum uynadım gene :44::44:

cnm melike oda cok cici olmuş rabbim güzl günlerde kullanmayı nasip etsin....

güneş hava cok soğuk ya nasıl gitceksin ?:111:

birde kızlar sizinde midenizde yemeklerden sonra kötü oluyomu benim artık hep kötüde....gavıskon içiyorum ....

Evet canımm gördüklerimi ekliyorum hemen :) sana da gönderdim..

Bu arada arkadaşım olmayanlar da istek göndersin kızlar çok kalabalığınız herkesi bulamadım :))

Bayıldım maşallah tekrar tekrar hepsi çok güzelmiş halılarına da mobilyalarına da bayıldım güle güle kullansın kızın inşallah. Odasını nereden almıştın Melike biz henüz ne yapacağımıza karar veremedik de:26:

çok güzel canım, güle güle kullan...ben de üsttekinden sipariş vermeyi düşünüyodum ama yalnızca S kalmış... orada "beden ölçünüzü öğrenmek için tıklayın" die bir bölüm var ya, ordaki tabloya göre S bana oluyo ama güvenemedim yine de, sen bedeni seçerken tabloya göre mi almıştın?

Çok sağol canım darısı size olsun...
Biz özelcan bebe diye bi yer var ankarada ordan aldık ama ürünler belis'in.. internet sitelerinden bakabilirsin.. bi çok şehirde bayileri var sanırım.. bi bak bakalım, fikir olur en azından..

Öncelikle geçmiş olsun canım. Benim sadece margarinli bir şey yersem midemden boğazıma kadar bir yanma oluyor onun dışında şikayetim yok henüz sen benden iki hafta öndesin o etkiler mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…