- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.961
Canım şimdi baktım fotolara ayyy heyecanlandım ben ama yaa,hamile olduğumuza inanamazken bebişleri kucağımıza alacağımız gün geliverdi.Prensesin herşeyi çok güzel güle güle kullansın.Annesi çok güzel ciciler almış ona 41 kere maşallah
Çok teşekkür ederiz teyzesii.. Amin inşallah...
Ben de gün geçtikçe iyice heyecanlanıyorum.. Bi eksiğimiz bebişlerimiz Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah.. Resimlerdeki tek eksik onlar artık..
Ben de gün geçtikçe iyice heyecanlanıyorum.. Bi eksiğimiz bebişlerimiz Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah.. Resimlerdeki tek eksik onlar artık..
canım fıstığın odasını görmedim ama eminim çok güzel olmuştur Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Amin canım hepsi sağlıkla gelirler inşallah.Biz de yarın odamızı boyayalım bakalım,haftaya da mobilyaları gelsinAyyy o minicik kıyafetler dolaplara mı girecek şimdiiiiiiiiiiiiiii Poşetleri ve faturalarıyla hurcun içinde tıkılıkaldılar aylardır
Amiiiin canim:) dedi zaten Melikenin de haftaya randevusu diye:) bizimki de ellerini koymustu yuzune dr öksur dedi öksürünce cekti biraz sonra oglusum:)ama Ankarada yasasam kesinlikle Umit hocaya giderdimAlbümde canımm.. Teşekkür ederimm teyzesi :)
Canım çok sevindimm.. öncelikle gözün aydın, bizim kız hala yüzünü göstermedi bi cd alamadık çok şanslısın tek seferde vermiş pozları oğluşunnn :)) doktoru seveceğinden emindim çok tatlı biri yaa sağolsun :)) insan yanından mutlaka mutlu ayrılıyo.. bende her gidişimde internetten bahsediyoruz yakında aramıza katılırsa şaşırmam :)) bi de dediğin gibi isimleri aklında tutuyo bu çok önemli değil ama insanı mutlu eden bişey, her gidişimizde beni bırak eşime bile adıyla hitap etmesi önemsediğini gösteriyo..
tekrar gözün aydın darısı haftaya bize inşallah :)
Sağol canımm, inşallah.. albümümde teyzesi bak sende :)
:)) benimde öyleydi.. şimdide sadece etiketleri sökülüp dolaba asıldı.. ne zaman yıkanıp ütülenceklerde bilmiorum.. bekleyim kız büyüsün kendi işini kendi mi yapsa acabaa
Bebişin odasını güle güle kullansın inşallah Melike albümünü arkadaşın olanlar görebiliyor sanırım ama eminim çok güzel olmuştur.
Bizimki ellerini koysa yine iyi, elleri kordonu zaten yüzündeydi bi de eşinin üstüne kapamıştı yüzünü :)) doktor içerde ne varsa yüzünün önüne getirmiş dedi yandan tombik yanağını görebildik sadece :))Amiiiin canim:) dedi zaten Melikenin de haftaya randevusu diye:) bizimki de ellerini koymustu yuzune dr öksur dedi öksürünce cekti biraz sonra oglusum:)ama Ankarada yasasam kesinlikle Umit hocaya giderdim
amin kuzum hepimizinkiler sağlıkla iyi günlerde kullansınlar inşallah...şimdi baktım canım çok güzel olmuş pembiş pembiş çok yakışmış herşeyi çok güzel güle güle kullansın inş.
aminnn :)) baksana bizden hayır yok.. annem de diyo yeni nesil çok yorgun ne zaman sorsak yorgunsunuz diyo.. haklılar valla.. çok tembeliz onlara göre :44:Ayyyy aslında mantıklı Ah annem kadar hamaratlı olsaydım ne olurdu hiç bana göre değil şu ev işleri zaten.Kadıncağızın kızı hamiş oğlu asker yemin törenine de yetişir haftaya da bize gelip bebiş kıyafetleri yıkayacakmış.Bizim prensesler anneannesine benzesinler bariii
yaa ben goremedim zaten telefondan girdim gecmisi de okuyamadimAmin teyzesi inşallah.. Allah hepimizin bebeişine sağlıkla büyümek nasip etsin..
Bizimki ellerini koysa yine iyi, elleri kordonu zaten yüzündeydi bi de eşinin üstüne kapamıştı yüzünü :)) doktor içerde ne varsa yüzünün önüne getirmiş dedi yandan tombik yanağını görebildik sadece :))
amin kuzum hepimizinkiler sağlıkla iyi günlerde kullansınlar inşallah...
aminnn :)) baksana bizden hayır yok.. annem de diyo yeni nesil çok yorgun ne zaman sorsak yorgunsunuz diyo.. haklılar valla.. çok tembeliz onlara göre :44:
Evet canımm gördüklerimi ekliyorum hemen :) sana da gönderdim..
Bu arada arkadaşım olmayanlar da istek göndersin kızlar çok kalabalığınız herkesi bulamadım :))
Eki Görüntüle 312993 Eki Görüntüle 312992 bunu şimdi ve doğumdan sonra evde giyerim diye aldım M beden
Eki Görüntüle 312994 Eki Görüntüle 312995 bunu da hastanede giymek için aldım. M beden rahat olur diye düşündüm. geceliğini ve sabahlığını da beğendim aslında ama kısa gibi geldi. bi arayıp boyunu sormayı düşünüyorum kısa değilse gecelik ve sabahlığını da alırım tam takım olur artık.
Bayıldım maşallah tekrar tekrarhepsi çok güzelmiş halılarına da mobilyalarına da bayıldım güle güle kullansın kızın inşallah. Odasını nereden almıştın Melike biz henüz ne yapacağımıza karar veremedik de:26:
ya ben uyudum uynadım gene :44::44:
cnm melike oda cok cici olmuş rabbim güzl günlerde kullanmayı nasip etsin....
güneş hava cok soğuk ya nasıl gitceksin ?:111:
birde kızlar sizinde midenizde yemeklerden sonra kötü oluyomu benim artık hep kötüde....gavıskon içiyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?