- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #24.981
Çok sağol canım darısı size olsun...
Biz özelcan bebe diye bi yer var ankarada ordan aldık ama ürünler belis'in.. internet sitelerinden bakabilirsin.. bi çok şehirde bayileri var sanırım.. bi bak bakalım, fikir olur en azından..
Bakayım ben de bu ev kira evimize ağustosta taşınacağız oda yapabilmek için sepetle falan idare etmem lazım o zamana kadar. Sepet beşiklerde ne kadar yatabiliyor acaba bebek?
Öncelikle geçmiş olsun canım. Benim sadece margarinli bir şey yersem midemden boğazıma kadar bir yanma oluyor onun dışında şikayetim yok henüz sen benden iki hafta öndesin o etkiler mi acaba?
merhabaaaaa...
ben geldim canlarım.. kaynana kayınababayı uğurlayıp atladım buraya:)))
nasılsınız ne var ne yok? inşallah herkes ve bebişler iyidir.
merhabaaaaa...
ya ben uyudum uynadım gene :44::44:
cnm melike oda cok cici olmuş rabbim güzl günlerde kullanmayı nasip etsin....
güneş hava cok soğuk ya nasıl gitceksin ?:111:
birde kızlar sizinde midenizde yemeklerden sonra kötü oluyomu benim artık hep kötüde....gavıskon içiyorum ....
ya ben uyudum uynadım gene :44::44:
cnm melike oda cok cici olmuş rabbim güzl günlerde kullanmayı nasip etsin....
güneş hava cok soğuk ya nasıl gitceksin ?:111:
birde kızlar sizinde midenizde yemeklerden sonra kötü oluyomu benim artık hep kötüde....gavıskon içiyorum ....
Hoşgeldin polyyy :)) nasıl geçti misafirlerle? kendini yormasaydın çok
Hepimiz iyiyiz şükür.. sen nasılsın? Defne düzeldi mi biraz daha?
hoşbuldum canım benim, amaaaaannn nasıl geçsin bea, yorgunluk yorgunluk yorgunluk(
hatta 2 gün öyle bi yoruldum ki anlatamamkemiklerim sızlıyordu resmen.. sözde kaynana yardım ediyo.. pehhh..
2 çay demleyip doldurmak yardım oluyo işte!!!
en iyisi dokunmayın siz bana yoksa bin ah işitirsiniz( boşverin.. işleri güçleri çene!!!
hoşgeldin canım..biz iyiyiz bebikimizle kızım artık elini ayağını baya bi uzatıyo korkuyom fırlıcak dışarı diye
bu arada polly ankara buluşması fotolarınızı görüdüm çok güzel kıskandım bende olsaydım..:)
6 ay en az emzirmen gerekcek yanında yatcak o yüzden taşınana kadar idare eder bence.. hatta daha fazla..
Unut gitsin pollycim insan tekrar düşündükçe daha çok sinir oluyor.Boşverr Allah mutaç etmesin biz kendimize yeteriz
sağol cnm aslında margarin kullanmam benn sadece tereyağ oda bazı yemeklere ama gece bile midem yüzünden uyanıyorum bide benim epeydir var yeni değil dr yapacak bişey yok katlanıcaksın dedi şurub verdi bebek büyüdükce mideye baskı yapıyormuş artık sıksık az yemek gerekiyormuş oyüzden...
merhabaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?