2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bakayım ben de bu ev kira evimize ağustosta taşınacağız oda yapabilmek için sepetle falan idare etmem lazım o zamana kadar. Sepet beşiklerde ne kadar yatabiliyor acaba bebek?

Bakayım ben de bu ev kira evimize ağustosta taşınacağız oda yapabilmek için sepetle falan idare etmem lazım o zamana kadar. Sepet beşiklerde ne kadar yatabiliyor acaba bebek?

6 ay en az emzirmen gerekcek yanında yatcak o yüzden taşınana kadar idare eder bence.. hatta daha fazla..

Öncelikle geçmiş olsun canım. Benim sadece margarinli bir şey yersem midemden boğazıma kadar bir yanma oluyor onun dışında şikayetim yok henüz sen benden iki hafta öndesin o etkiler mi acaba?

sağol cnm aslında margarin kullanmam benn sadece tereyağ oda bazı yemeklere ama gece bile midem yüzünden uyanıyorum bide benim epeydir var yeni değil dr yapacak bişey yok katlanıcaksın dedi şurub verdi bebek büyüdükce mideye baskı yapıyormuş artık sıksık az yemek gerekiyormuş oyüzden...

merhabaaaaa...

ben geldim canlarım.. kaynana kayınababayı uğurlayıp atladım buraya:)))

nasılsınız ne var ne yok? inşallah herkes ve bebişler iyidir.

merhabaaaaa...

Hoşgeldin polyyy :)) nasıl geçti misafirlerle? kendini yormasaydın çok
Hepimiz iyiyiz şükür.. sen nasılsın? Defne düzeldi mi biraz daha?

merhabaaaaa...

hoşgeldin canım..biz iyiyiz bebikimizle kızım artık elini ayağını baya bi uzatıyo korkuyom fırlıcak dışarı diye

Işıl böcük gelsin ben inmeden araba sıcacık olsun ancak öyleeAlayım da bitsin ,hava tahminlerine baktım da haftaya hava güzel,baya sıcak olacakmış gündüz,çarşamba günü üşümicesss
Bu arada benim mide de aynı durumda acaba çok mu yiyorum derdi almıştı beni demek ki sizde de oluyor.Bu arada bacaklarımın içinin üst kısmı oturduktan sonra ya da yattıktan sonra et kesiği gibi ağrıyor araştırdım,pelvik yani çatı ağrısıymış genişliyor demek ki

melikeciğim, oda harika olmuş, mükemmel, sana ve bebeğine huzur ve sağlık getirsin, sevgiyle ve özenle hazırlandığı belli
biz de oğluşuma oda yapamayacaz ama en azından eşyalarımızın bir kısmını aldık, enerjimiz olasa da yavaş yavaş hazırlasak bari.

merhabalarr
dün diğer kadındoğum doktorumuza gittik gördük bebeğimizi yine dönmüş ters dönmüş yine
sonra carrefoura gittik dalinin 3 al 2 öde kampanyası varmış dalinin kremli ıslak havlusunu pudrasını bebek havlusunu aldık
burun aspiratörü aldıkk
lansinol kremde alıcaktık unutmuşuzz
göğüslerime her duştan sonra dalinbebeyağı sürüyorum ama sürmeezsem acıyorlarr kremde kullanmak lazım

ya benim midemde çok fena oluyo hep yemeklerden sonra ne yesem rahatsız oluyorum hazımsızlık yanma falan doktora gidince söylim bari banada versin ilaç..

Hoşgeldin polyyy :)) nasıl geçti misafirlerle? kendini yormasaydın çok
Hepimiz iyiyiz şükür.. sen nasılsın? Defne düzeldi mi biraz daha?

hoşbuldum canım benim, amaaaaannn nasıl geçsin bea, yorgunluk yorgunluk yorgunluk(

hatta 2 gün öyle bi yoruldum ki anlatamam kemiklerim sızlıyordu resmen.. sözde kaynana yardım ediyo.. pehhh..

2 çay demleyip doldurmak yardım oluyo işte!!!

en iyisi dokunmayın siz bana yoksa bin ah işitirsiniz( boşverin.. işleri güçleri çene!!!

Unut gitsin pollycim insan tekrar düşündükçe daha çok sinir oluyor.Boşverr Allah muhtaç etmesin biz kendimize yeteriz

Son düzenleme:
hoşgeldin canım..biz iyiyiz bebikimizle kızım artık elini ayağını baya bi uzatıyo korkuyom fırlıcak dışarı diye

bu arada polly ankara buluşması fotolarınızı görüdüm çok güzel kıskandım bende olsaydım..:)

hoşbuldum tatlım, bizimkide artık söylediğin gibi, öyle bi itekliyoki yer açın bana der gibi:)))

aaa evet yaa bende şimdi gördüm, melikecim eklemiş fotomuzu, ama çeken kız flu çekmiş, tipim biraz kayık çıkmış.. yoksa o kadar çirkin değilim:)))

kızlaarr slm herkese. dün dra gittik. oğlum uyuyodu sanırım. ya ben ultrasonda bebeğimi görünce şoka girmiş gibi oluyorum dra soracaklarımı unutuyorum ağzım kulaklarımda çıkıyorum sonra ay bunu sormadım ay şunu soracaktım diye eşimin başının etini yiyorum. bi dahaki randevumuz 1 ay sonraya.. çok uzun zaman nasıl geçecek bilmiyorum. foto resmini ne kendime ne eşime benzetemedim çok tatlıydı sıpam ama eşime aynı benim küçüklüğüm dedim bu arada tosunum 1500 gr olmuş. dr herşey yolunda kan ilacını ihmal etme bi de bol bol su iç dedi. suyu sanırım idrar yolu enfeksiyon riskine karşı söyledi. bizden haberler bu kadar. derse girecem şimdi hepinizi öptüm

Unut gitsin pollycim insan tekrar düşündükçe daha çok sinir oluyor.Boşverr Allah mutaç etmesin biz kendimize yeteriz

AMİİİİNNN canım Rabbim kimseye muhtaç etmesin.

lafa gelince biz kim için çalışıyoz diyolar ama bize bi faydaları yokki ancak yanındaki gelini besliyolar!!!
kayınbaba kendini çok metheder, insan verdiği sözü tutacak diye! ama iş bize gelince tutmuyo, mutfak fayanslarını YAPMADI!!! kaynanaya söyledim babam fayansları yapacakmı diye ALIRSANIZ YAPAR NİYE YAPMASIN dedi, bende babam BEN ALIR YAPARIM diyodu dedim ve hemen bi bahane bulundu nasıl olduysa.. Allaha havale ediyorum onları.

Bebişler için katlanacağız artık sağ salim gelsinler de geçecek bu sıkıntılar inşallah.
Bu arada buluşma yerine starbucks yazmıssın kahve dünyası değil miydi? Yanlış yerde beklemeyeyim sizi.

polyyyy geçmişi okumyamadım ama son yazını gördüm kim üzdü seni niye üzdü niye izin verdin seni üzmelerine?? sen bebişinin tadını çıkar defneyle ilgilen. arada da kocişle tabi. hiçbişe için canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…