2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

he tamam ozaman söle böcüke iyi baksın sana bugün al bitir artık şu süsü bu arada iyiki erkenden herşeyini almışız artık havlarad kötü bizde ağırlaştık gezmek zaten zulum gibi birde benim sağ göğsümün altındaki kemik hapşurunca bir batıyo ağlıyorum resmen ....dr buda normal olucak bunlar dedi böhüüüüüüüüüüüüüüü napalarım yavrular sağlıklı olsunlarda biz katlanıcaz...haftaya hava acsın gerçekten zaten paltolar olmuyo ne giycez yahu yoksa...

hoşgeldn polly gördüm resmini cok tatlı cıkmışsınız...bu arada inana kendi annemde olsa bu halimle ben kimseyi yardıma beklemiyorum yardımdan cok eziyet oluyo kayınvalidem geldi banada kadın zaten yaşı var iş beklemiyorum ama ben evde kendi yemeğimi kendim yaparım elletmem masa düzenim var toplayıncada arkasından gene kalkıyosun ve bu daha zor oluyo bende iş güç olunca kadın çağırıyorum en güzeli ....

Ay bende de başladı o bacak içi ağrısı bu hafta ben de çok yürüdüm ayakta kaldım falan dedim ondan mıymış?

Bebişler için katlanacağız artık sağ salim gelsinler de geçecek bu sıkıntılar inşallah.
Bu arada buluşma yerine starbucks yazmıssın kahve dünyası değil miydi? Yanlış yerde beklemeyeyim sizi.

zafer plazada kahve dünyası yokki starbucks var....doğru yani...

valla yerleri daraldı artık..ben dün ayağını tuttum miniğimin karnımı yırtıp çıkcaktı yaramaz..

yok canım güzel çıkmışsınız hepiniz..bende foto çekilmeyi hiç sevmem çünkü hiç fotojenik değilim çirkin çıkarım..ekledim bi kaç fotomu bende..eski resimlerim bu aya geldim bi hamiş resmim yok anla yani ama çekilcem ilerde çocuk annesinin hamile resimlerini göremicek yoksa

maşallahh çoğumuzun bebişi tosuncuk olacakk

ya acayip kıskandım, o gün bende orada olacaktım, işyerinde internet olmamasının kurbanı oldum, poli ile iletişime geçemedik, ama yüzünüzde o kadar tatlı bir rahatlık ve huzur var ki, ne güzel yapmışsınız

canııııımmm pileom nerelrdesin nasılsın??

kaynana filan gelmişti de her zamanki şeyler canım yaaa..

mutlaka suratımı astıracak bişey yapıyolar işte.

mutfakta iş yapıyorum ahh vahh ede ede kadın kızım sen otur biraz dinlen ben yapayım demiyo!! dediği şey YAPILACAK BİŞEY VARMI? E gözün körmü yapıyorum işte bişeyler sende tutsana işin ucundan!!!
Defne köye gittiğimizde hasta oluyor diye bi daha götürmüycem dedim, içine işledi kadının.. ohh olsun!!

Ben de gördüm öyle deme çok güzel çıkmışsınız hepiniz maşallah

ben doğumdan önce tekrar buluşmayı çok istiyorum, o zaman inşallah sende gelirsin canım.

İnşallah darısı sana olsun canım.. yaparsın Allah yardım ediyo çok yoruldum ama değdi..
Böyle ne desem boş, artık görüştüğümüzde konuşuruz detayları ama o zamana kadar canını sıkma yeter.. özlettin kendini yahu iyiki geldinn
Bi dahaki sefere sende geliyosun o zaman yaşasınnnn
ben doğumdan önce tekrar buluşmayı çok istiyorum, o zaman inşallah sende gelirsin canım.
Evet çok uzatmayalım arayı yoksa doğurcaz bebekler yüzünden hiç buluşamıycaz :))

merhaba IŞILcım, aynen öyle valla, ama annem olsa yine uzatır ayağını oturursun, kayınbaba da var, sürekli evde tv izler filan bişeyde yapamıyosun(
benimde zaten düzenim bozuluyor, kaynana filan gelince.
teşekkürler canım, keşke daha çok kişiyle buluşabilsek de ankarayı sallasak şöyle:)) biz 3 kişi dolşırken bile tepkileri görmen lazımdı:)))

Ben de gördüm öyle deme çok güzel çıkmışsınız hepiniz maşallah
teşekkürler canım, sağol:)
evet evet evet, lütfennnn.
inşallah inşallah inşallah :))

dün misafirlikteydik, bana yüzük çevirdiler ERKEK çıktı, sonra bide oturacağın yere makas bıçak gibi şeyler konuyomuşya ondan yaptılar, onda da bıçağa oturmuşum oda ERKEKmiş :)) eee ne olucak benim halim :)))))

:)) hayırlısı olsun ya prenses gelcek ya aslan parçası gelcek :)) bana da tuzla yapılan bişi var onu yapmışlardı kız çıkmıştı hemde ilk aydan :))

topiğimizi açıp sizlerle muhabbet edebilseydim, canımı sıkmazdım ya, oda olmadı malesef.. burası bana öyle iyi geliyo ki.

evet ya ayarlayıp buluşalım yine yoksa madodaki kızın dediği gibi bebişlerle gidicez bi dahakine:))

tuzu hiç duymadım:) nasıl yapılıyomuş ki:))) kendmiz yapabilirmiyiz
onu da habersiz yapıyolar.. kafana azıcık tuz serpiliyo, sonra elini ilk burnuna götürürsen kız ağzına götürürsen erkek mi ne öle bişiydi :)) bende kız çıkmış sonra söylediler ben sana yaparım buluştuğumuzda tuzlu bi yere gidelim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…