- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.001
Hoşgeldin canım geçmiş olsun halloldu mu işler?
Işıl böcük gelsin ben inmeden araba sıcacık olsun ancak öyleeAlayım da bitsin ,hava tahminlerine baktım da haftaya hava güzel,baya sıcak olacakmış gündüz,çarşamba günü üşümicesss
Bu arada benim mide de aynı durumda acaba çok mu yiyorum derdi almıştı beni demek ki sizde de oluyor.Bu arada bacaklarımın içinin üst kısmı oturduktan sonra ya da yattıktan sonra et kesiği gibi ağrıyor araştırdım,pelvik yani çatı ağrısıymış genişliyor demek ki
hoşbuldum canım benim, amaaaaannn nasıl geçsin bea, yorgunluk yorgunluk yorgunluk(
hatta 2 gün öyle bi yoruldum ki anlatamamkemiklerim sızlıyordu resmen.. sözde kaynana yardım ediyo.. pehhh..
2 çay demleyip doldurmak yardım oluyo işte!!!
en iyisi dokunmayın siz bana yoksa bin ah işitirsiniz( boşverin.. işleri güçleri çene!!!
Işıl böcük gelsin ben inmeden araba sıcacık olsun ancak öyleeAlayım da bitsin ,hava tahminlerine baktım da haftaya hava güzel,baya sıcak olacakmış gündüz,çarşamba günü üşümicesss
Bu arada benim mide de aynı durumda acaba çok mu yiyorum derdi almıştı beni demek ki sizde de oluyor.Bu arada bacaklarımın içinin üst kısmı oturduktan sonra ya da yattıktan sonra et kesiği gibi ağrıyor araştırdım,pelvik yani çatı ağrısıymış genişliyor demek ki
Bebişler için katlanacağız artık sağ salim gelsinler de geçecek bu sıkıntılar inşallah.
Bu arada buluşma yerine starbucks yazmıssın kahve dünyası değil miydi? Yanlış yerde beklemeyeyim sizi.
hoşbuldum tatlım, bizimkide artık söylediğin gibi, öyle bi itekliyoki yer açın bana der gibi:)))
aaa evet yaa bende şimdi gördüm, melikecim eklemiş fotomuzu, ama çeken kız flu çekmiş, tipim biraz kayık çıkmış.. yoksa o kadar çirkin değilim:)))
kızlaarr slm herkese. dün dra gittik. oğlum uyuyodu sanırım. ya ben ultrasonda bebeğimi görünce şoka girmiş gibi oluyorum dra soracaklarımı unutuyorum ağzım kulaklarımda çıkıyorum sonra ay bunu sormadım ay şunu soracaktım diye eşimin başının etini yiyorum. bi dahaki randevumuz 1 ay sonraya.. çok uzun zaman nasıl geçecek bilmiyorum. foto resmini ne kendime ne eşime benzetemedim çok tatlıydı sıpamama eşime aynı benim küçüklüğüm dedim bu arada tosunum 1500 gr olmuş. dr herşey yolunda kan ilacını ihmal etme bi de bol bol su iç dedi. suyu sanırım idrar yolu enfeksiyon riskine karşı söyledi. bizden haberler bu kadar. derse girecem şimdi hepinizi öptüm
hoşbuldum tatlım, bizimkide artık söylediğin gibi, öyle bi itekliyoki yer açın bana der gibi:)))
aaa evet yaa bende şimdi gördüm, melikecim eklemiş fotomuzu, ama çeken kız flu çekmiş, tipim biraz kayık çıkmış.. yoksa o kadar çirkin değilim:)))
polyyyy geçmişi okumyamadım ama son yazını gördüm kim üzdü seni niye üzdü niye izin verdin seni üzmelerine?? sen bebişinin tadını çıkar defneyle ilgilen. arada da kocişle tabi. hiçbişe için canını sıkma.
ya acayip kıskandım, o gün bende orada olacaktım, işyerinde internet olmamasının kurbanı oldum, poli ile iletişime geçemedik, ama yüzünüzde o kadar tatlı bir rahatlık ve huzur var ki, ne güzel yapmışsınız
zafer plazada kahve dünyası yokki starbucks var....doğru yani...
ben doğumdan önce tekrar buluşmayı çok istiyorum, o zaman inşallah sende gelirsin canım.
İnşallah darısı sana olsun canım.. yaparsın Allah yardım ediyo çok yoruldum ama değdi..melikeciğim, oda harika olmuş, mükemmel, sana ve bebeğine huzur ve sağlık getirsin, sevgiyle ve özenle hazırlandığı belli
biz de oğluşuma oda yapamayacaz ama en azından eşyalarımızın bir kısmını aldık, enerjimiz olasa da yavaş yavaş hazırlasak bari.
Böyle ne desem boş, artık görüştüğümüzde konuşuruz detayları ama o zamana kadar canını sıkma yeter.. özlettin kendini yahu iyiki geldinnhoşbuldum canım benim, amaaaaannn nasıl geçsin bea, yorgunluk yorgunluk yorgunluk(
hatta 2 gün öyle bi yoruldum ki anlatamamkemiklerim sızlıyordu resmen.. sözde kaynana yardım ediyo.. pehhh..
2 çay demleyip doldurmak yardım oluyo işte!!!
en iyisi dokunmayın siz bana yoksa bin ah işitirsiniz( boşverin.. işleri güçleri çene!!!
Bi dahaki sefere sende geliyosun o zaman yaşasınnnnya acayip kıskandım, o gün bende orada olacaktım, işyerinde internet olmamasının kurbanı oldum, poli ile iletişime geçemedik, ama yüzünüzde o kadar tatlı bir rahatlık ve huzur var ki, ne güzel yapmışsınız
Evet çok uzatmayalım arayı yoksa doğurcaz bebekler yüzünden hiç buluşamıycaz :))ben doğumdan önce tekrar buluşmayı çok istiyorum, o zaman inşallah sende gelirsin canım.
merhaba IŞILcım, aynen öyle valla, ama annem olsa yine uzatır ayağını oturursun, kayınbaba da var, sürekli evde tv izler filan bişeyde yapamıyosunhoşgeldn polly gördüm resmini cok tatlı cıkmışsınız...bu arada inana kendi annemde olsa bu halimle ben kimseyi yardıma beklemiyorum yardımdan cok eziyet oluyo kayınvalidem geldi banada kadın zaten yaşı var iş beklemiyorum ama ben evde kendi yemeğimi kendim yaparım elletmem masa düzenim var toplayıncada arkasından gene kalkıyosun ve bu daha zor oluyo bende iş güç olunca kadın çağırıyorum en güzeli ....
teşekkürler canım, keşke daha çok kişiyle buluşabilsek de ankarayı sallasak şöyle:)) biz 3 kişi dolşırken bile tepkileri görmen lazımdı:)))valla yerleri daraldı artık..ben dün ayağını tuttum miniğimin karnımı yırtıp çıkcaktı yaramaz..
yok canım güzel çıkmışsınız hepiniz..bende foto çekilmeyi hiç sevmem çünkü hiç fotojenik değilim çirkin çıkarım..ekledim bi kaç fotomu bende..eski resimlerim bu aya geldim bi hamiş resmim yok anla yani ama çekilcem ilerde çocuk annesinin hamile resimlerini göremicek yoksa
teşekkürler canım, sağol:)Ben de gördüm öyle deme çok güzel çıkmışsınız hepiniz maşallah
inşallah inşallah inşallah :))evet evet evet, lütfennnn.
dün misafirlikteydik, bana yüzük çevirdiler ERKEK çıktı, sonra bide oturacağın yere makas bıçak gibi şeyler konuyomuşya ondan yaptılar, onda da bıçağa oturmuşum oda ERKEKmiş :)) eee ne olucak benim halim :)))))
İnşallah darısı sana olsun canım.. yaparsın Allah yardım ediyo çok yoruldum ama değdi..
Böyle ne desem boş, artık görüştüğümüzde konuşuruz detayları ama o zamana kadar canını sıkma yeter.. özlettin kendini yahu iyiki geldinn
Bi dahaki sefere sende geliyosun o zaman yaşasınnnn
Evet çok uzatmayalım arayı yoksa doğurcaz bebekler yüzünden hiç buluşamıycaz :))
:)) hayırlısı olsun ya prenses gelcek ya aslan parçası gelcek :)) bana da tuzla yapılan bişi var onu yapmışlardı kız çıkmıştı hemde ilk aydan :))
onu da habersiz yapıyolar.. kafana azıcık tuz serpiliyo, sonra elini ilk burnuna götürürsen kız ağzına götürürsen erkek mi ne öle bişiydi :)) bende kız çıkmış sonra söyledilertuzu hiç duymadım:) nasıl yapılıyomuş ki:))) kendmiz yapabilirmiyiz
onu da habersiz yapıyolar.. kafana azıcık tuz serpiliyo, sonra elini ilk burnuna götürürsen kız ağzına götürürsen erkek mi ne öle bişiydi :)) bende kız çıkmış sonra söyledilerben sana yaparım buluştuğumuzda tuzlu bi yere gidelim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?