- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.041
kızlaarr slm herkese. dün dra gittik. oğlum uyuyodu sanırım. ya ben ultrasonda bebeğimi görünce şoka girmiş gibi oluyorum dra soracaklarımı unutuyorum ağzım kulaklarımda çıkıyorum sonra ay bunu sormadım ay şunu soracaktım diye eşimin başının etini yiyorum. bi dahaki randevumuz 1 ay sonraya.. çok uzun zaman nasıl geçecek bilmiyorum. foto resmini ne kendime ne eşime benzetemedim çok tatlıydı sıpamama eşime aynı benim küçüklüğüm dedim bu arada tosunum 1500 gr olmuş. dr herşey yolunda kan ilacını ihmal etme bi de bol bol su iç dedi. suyu sanırım idrar yolu enfeksiyon riskine karşı söyledi. bizden haberler bu kadar. derse girecem şimdi hepinizi öptüm
:)) hayırlısı olsun ya prenses gelcek ya aslan parçası gelcek :)) bana da tuzla yapılan bişi var onu yapmışlardı kız çıkmıştı hemde ilk aydan :))
kızlar selam haberlerim pek ii değil bbebeğim 1350 grçıktı birhafta küçük buna rağmen ben yine kilo almışım 32,hafta olur olmaz işi bıakıcam ve başka bi dr a gidicem geçen sefer 40cm bebeğimin boyu dedi bu sefer 38cm dedi bebeğim suda çektimi dedim yanlış ölçmüşüm dedi sinir oldum herkse nasıl 1500 gr yapıyo bebeğinianlamıyorum kızıma zararlı bi lokma yemiyorum işin içinden çıkamıyorum
kızlar selam haberlerim pek ii değil bbebeğim 1350 grçıktı birhafta küçük buna rağmen ben yine kilo almışım 32,hafta olur olmaz işi bıakıcam ve başka bi dr a gidicem geçen sefer 40cm bebeğimin boyu dedi bu sefer 38cm dedi bebeğim suda çektimi dedim yanlış ölçmüşüm dedi sinir oldum herkse nasıl 1500 gr yapıyo bebeğinianlamıyorum kızıma zararlı bi lokma yemiyorum işin içinden çıkamıyorum
canım ben de arkadaşların tavsiyesi üzerine 2 takım aldım lohusa shop tan.önceki gün geldi. gayet güzeller kumaşları yumusacık. özellikle birini şimdi de giyerim diye aldım beli çok hoşuma gitti. linklerini koyayım resimlerini de eklerim. ve ayrıca cok ilgililer. siparişi verdim ertesi gün sipariş teyidi için aradılar. sonra bi de renk konusu sorun olmasın diye mavi olanın renk tonunu bile tarif etmek amaçlı aradılar ben memnun kaldım
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=41
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=238
sütlü çörek canım sen neden kilosuna çok takıyorsun bebişin. aramızda az bi fark var benimkide 2 gün önce 1200 çıktı ve ben hiççç problem etmiyorum .çok normal dedi kilosuna doktor.boyunu sordum burdan tam ölçülemez sadece bacak boyunu ölçebiliriz dedi dktr.yani tam tutmuyor hepsi.içini ferah tut sağlıklı olsunlarda çiçeklerimiz gerisi boş.
Ben de 28.haftadayım, kızımız 1041gr çıktı...Ben diyet yapıyorum bir haftadır,aslında hep yararlı şeyler yiyorum, eşim de ben de uzun boyluyuz ama bebecik biraz küçük sanki.Doktorum da takip edelim, diyete devam et, haftaya da gel takip edelim dedi. Netten baktım haftasına göre normalmiş, aslında normal doğum için daha iyi çok büyük olmaması bebeğin ama yine de üzüldüm1500 gr olan arkadaşlar kaç haftalık? Ben gündüz yoğun çalışıyorum, aksam da dinlenemedim,ondan mıdır?Ben tanışmıyorum sizlerle ama aynı yoldayız hepimiz... Yorum yaparsanız çok sevinirim.
bende 28.haftada gittiğimde 1050 çıkmıştı canım aynı sayılır son aylarda daha da kilo alıyo bebişler.bizde eşimle uzun boyluyuz normal diyosa doktr bi problem yok demektir doktoruna güven ben çok güveniyorum
Ben de 28.haftadayım, kızımız 1041gr çıktı...Ben diyet yapıyorum bir haftadır,aslında hep yararlı şeyler yiyorum, eşim de ben de uzun boyluyuz ama bebecik biraz küçük sanki.Doktorum da takip edelim, diyete devam et, haftaya da gel takip edelim dedi. Netten baktım haftasına göre normalmiş, aslında normal doğum için daha iyi çok büyük olmaması bebeğin ama yine de üzüldüm1500 gr olan arkadaşlar kaç haftalık? Ben gündüz yoğun çalışıyorum, aksam da dinlenemedim,ondan mıdır?Ben tanışmıyorum sizlerle ama aynı yoldayız hepimiz... Yorum yaparsanız çok sevinirim.
cnm kg gayet normal nie takıldınki bukadar benim bir arkadaşımında hep 1 hafta küçük çıkıyodu senin haftanda neyse daha sıkı yemeğe başladı özellikle ayran iç bol bol yoğurt et bal kaymak sabahları 2 yumurta vede yemeklerden sonra sola yat hop sonra ba bebiş kaç kg çıkıcak unutma önemli olan sağlığı kg değil şüküret sağlığı yerinde....kızlar selam haberlerim pek ii değil bbebeğim 1350 grçıktı birhafta küçük buna rağmen ben yine kilo almışım 32,hafta olur olmaz işi bıakıcam ve başka bi dr a gidicem geçen sefer 40cm bebeğimin boyu dedi bu sefer 38cm dedi bebeğim suda çektimi dedim yanlış ölçmüşüm dedi sinir oldum herkse nasıl 1500 gr yapıyo bebeğinianlamıyorum kızıma zararlı bi lokma yemiyorum işin içinden çıkamıyorum
umutluyumm canım sen fotomu koydun hangi topicte göremedim burda
cnm kg gayet normal nie takıldınki bukadar benim bir arkadaşımında hep 1 hafta küçük çıkıyodu senin haftanda neyse daha sıkı yemeğe başladı özellikle ayran iç bol bol yoğurt et bal kaymak sabahları 2 yumurta vede yemeklerden sonra sola yat hop sonra ba bebiş kaç kg çıkıcak unutma önemli olan sağlığı kg değil şüküret sağlığı yerinde....
roni ne resmi acaba bir ara kapı süsünü taktım onumu diyosun
canım pardon yaa kızlarla siz faceden bakmışsınız fotolara
bende senin fotonmu var dedim
yani yarım yapalak okumuşum yazılanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?