- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.021
En alt katta var kahve dünyası canım migrosun katı oluyor sanırım.
En alt katta var kahve dünyası canım migrosun katı oluyor sanırım.
Var var ayşenin dediği gibi en alt katta yürüyen mrdivenden hemen inince
Daha gelmedi bizimki yaf oldu gece gibi her yer,off haftasonları çalışmasa eşler olmaz mı ki.Benim de kocaman göbükten kapanmıo hiçbir montun önü:)he tamam ozaman söle böcüke iyi baksın sanabugün al bitir artık şu süsü bu arada iyiki erkenden herşeyini almışız artık havlarad kötü bizde ağırlaştık gezmek zaten zulum gibi birde benim sağ göğsümün altındaki kemik hapşurunca bir batıyo ağlıyorum resmen ....dr buda normal olucak bunlar dedi böhüüüüüüüüüüüüüüü napalarım yavrular sağlıklı olsunlarda biz katlanıcaz...haftaya hava acsın gerçekten zaten paltolar olmuyo ne giycez yahu yoksa...
hoşgeldn polly gördüm resmini cok tatlı cıkmışsınız...bu arada inana kendi annemde olsa bu halimle ben kimseyi yardıma beklemiyorum yardımdan cok eziyet oluyo kayınvalidem geldi banada kadın zaten yaşı var iş beklemiyorum ama ben evde kendi yemeğimi kendim yaparım elletmem masa düzenim var toplayıncada arkasından gene kalkıyosun ve bu daha zor oluyo bende iş güç olunca kadın çağırıyorum en güzeli ....
Evet canım ondanmış ben de diyorum kot mu sıktı yürürken zorlandım heralde sonra merdiven çok çıkmıştım ona yordum eve gelince araştırınca bu nedenle olduğunu öğrendim.Nineler gibi oyurup kalkıyorum artık zatenAy bende de başladı o bacak içi ağrısı bu hafta ben de çok yürüdüm ayakta kaldım falan dedim ondan mıymış?
zafer plazada kahve dünyası yokki starbucks var....doğru yani...
Daha gelmedi bizimki yaf oldu gece gibi her yer,off haftasonları çalışmasa eşler olmaz mı ki.Benim de kocaman göbükten kapanmıo hiçbir montun önü:)
Bu kaburga kemiği bir arkadaşımda daha oluyordu son 2 ayda daha çok batıyormuş du bakalım daha neler görücez.Evet onlar sağlıkla gelsin e tabi biz de sağlıklı olalım da çok az kaldı
Evet canım ondanmış ben de diyorum kot mu sıktı yürürken zorlandım heralde sonra merdiven çok çıkmıştım ona yordum eve gelince araştırınca bu nedenle olduğunu öğrendim.Nineler gibi oyurup kalkıyorum artık zaten
Bursalı olmuş Işıl da haberimiz yok yaffAhh o zafer plazanın ilk yapıldığı günleri bilirim diye bi başlarmışım sanki ben de Bursalıyım Ama 1999 da geldim yaf ucundan azcık Bursalı olmuşumdur ben de:)
Ben faceten teli yazayım size de kaybetmeyelim birbirimizi hoş farketmemiz ve kaybolmamız bu göbüşle çok zor ama olsun.Ayşencim senin face in var mı?
sen gene 99 da gelmişsin ben 2011 şubatta geldim hahahahabide artislik yapıyorum.
topiğimizi açıp sizlerle muhabbet edebilseydim, canımı sıkmazdım ya, oda olmadı malesef.. burası bana öyle iyi geliyo ki.
evet ya ayarlayıp buluşalım yine yoksa madodaki kızın dediği gibi bebişlerle gidicez bi dahakine:))
Daha gelmedi bizimki yaf oldu gece gibi her yer,off haftasonları çalışmasa eşler olmaz mı ki.Benim de kocaman göbükten kapanmıo hiçbir montun önü:)
Bu kaburga kemiği bir arkadaşımda daha oluyordu son 2 ayda daha çok batıyormuş du bakalım daha neler görücez.Evet onlar sağlıkla gelsin e tabi biz de sağlıklı olalım da çok az kaldı
Evet canım ondanmış ben de diyorum kot mu sıktı yürürken zorlandım heralde sonra merdiven çok çıkmıştım ona yordum eve gelince araştırınca bu nedenle olduğunu öğrendim.Nineler gibi oyurup kalkıyorum artık zaten
Bursalı olmuş Işıl da haberimiz yok yaffAhh o zafer plazanın ilk yapıldığı günleri bilirim diye bi başlarmışım sanki ben de Bursalıyım Ama 1999 da geldim yaf ucundan azcık Bursalı olmuşumdur ben de:)
Ben faceten teli yazayım size de kaybetmeyelim birbirimizi hoş farketmemiz ve kaybolmamız bu göbüşle çok zor ama olsun.Ayşencim senin face in var mı?
canım şuan kaç haftalıksın bilmiyorum ben şuan 30. haftamdayım. bana tam 1 ay sonraya randevu verdi. hatta sordum randevular sıklaşmayacakmı diye.eğer sende 30. haftadan önceysen endişe etme. o ara gitmesende olur... şimdi seni etkilemekte istemiyorum doktorun gel dediyse acaba başka bir test mi yaptıracak ona göre ara bir randevu vermiş sana... ama şurda bişey kalmamış 13 ocakta gitsend eolur diye düşünüyorum... karman çorman bir yorum oldu ama sen doktorunu dinle istersen yinede canım belki ara bir test ister fln. ne olur ne olmaz...
merhabalar güzel annişler
herkese hayırlı cumalar...keyifler yerindedir umarım..
berkerdem,uhdecim geçmiş olsun ağrılar artmış..biraz biraz bende ağrı hissediyorum artık..kolay gelsin hepimize
maşallah nevresimler,keçeden süsler hepsi çok şeker..güle güle kullanırlar inşallah
biz de şeker yüklememizi tamamladık..çok zorlanmadık kızımla ama içimin kıyılmış hali geçmedi hala:)öğleden sonra alıcam sonuçları,umarım iyi çıkar sonuçlar..eşim de yemek yemedi yazık benle gitti geldi..sonra birlikte kahvaltı yapıp geldik işimizin başına..:)
azericim sen ne yaptın aceba bugün senin de vardı...umarım çok zorlanmadan halletmişsindir tahlilleri..
bebek arabası ve oto koltuğunu alan arkadaşlar,hangi markayı kaça aldınız bilgi verebilir misiniz?
sağolasın...bazen zor oluyo gerçekten....bi de hergün engelli çocukları görmek...o en kötüsü...çok dua ediyorum hem kendime hem sizlere, Allah aklen,bedenen, ruhen sağlık versin hepimizin yavrularına diye
aysen_ k aysen _k cevap ver kaaaaa
Ben geldim siz gittiniz mi????
Işıl ekledim seni
bnm 100lük normal çıktı da bna dr sadece gülümseyerek gebeliğe bağlı şekerin yok herşey normal bi sıkıntı yok dedi :))) Alala hiçbi tavsiyede bulunmadı valla..tekrar olabilme ihtimali mi varmış :18:
tamam cnm ekledim bende resimlerini karıştırdım biraz...ağvaya gitmişsiniz annem şileli benim cok güzel bir yerdir....
Ayy çok güzel bir tatildi o plansız. Çok beğenmiştim kafa dinleme yeri tam. Şile'ye de gittik arkadaşa uğradık dönerken çok güzel bir yer gerçekten. Dur ben de senin fotoları kurcalayayım.
Bulduk buradan etiketi yaptıracak yer,gitmemize gerek kalmadıBaba olmak kolay değil ama dimii kar yağarken etiket peşine düştü bizim babamızz kıyamamm ona bennn Ayşencim özel msj yazdım sana geldi mi?
gurcala gurcala ben bazılarını sadece kendim görebiliyorum tatil resimlerini özellikle çünküüüüüüüü eşimin tarafı cok kapalı beni taşlarlar ehueu...
Maşallah pek güzel çıkmışsın fotolarda. Son halin kızıl mı şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?