2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Daha gelmedi bizimki yaf oldu gece gibi her yer,off haftasonları çalışmasa eşler olmaz mı ki.Benim de kocaman göbükten kapanmıo hiçbir montun önü:)
Bu kaburga kemiği bir arkadaşımda daha oluyordu son 2 ayda daha çok batıyormuş du bakalım daha neler görücez.Evet onlar sağlıkla gelsin e tabi biz de sağlıklı olalım da çok az kaldı
Ay bende de başladı o bacak içi ağrısı bu hafta ben de çok yürüdüm ayakta kaldım falan dedim ondan mıymış?
Evet canım ondanmış ben de diyorum kot mu sıktı yürürken zorlandım heralde sonra merdiven çok çıkmıştım ona yordum eve gelince araştırınca bu nedenle olduğunu öğrendim.Nineler gibi oyurup kalkıyorum artık zaten
zafer plazada kahve dünyası yokki starbucks var....doğru yani...

Bursalı olmuş Işıl da haberimiz yok yaffAhh o zafer plazanın ilk yapıldığı günleri bilirim diye bi başlarmışım sanki ben de BursalıyımAma 1999 da geldim yaf ucundan azcık Bursalı olmuşumdur ben de:)
Ben faceten teli yazayım size de kaybetmeyelim birbirimizi hoş farketmemiz ve kaybolmamız bu göbüşle çok zor ama olsun.Ayşencim senin face in var mı?

sen gene 99 da gelmişsin ben 2011 şubatta geldim hahahahabide artislik yapıyorum.

Çok şeker çıkmışsınız hepiniz fotoda ben şimdi baktım.Çarşamba günü çekelim biz de ekleyelim fotolarımızı .Öptük sizi ve kuzucukları

Var canım face özelden mesaj at ekleyeyim.

canım ben de bugün 29+1 im. kendi dr.uma en son 2 aralıkta gitmiştim sanırım o yüzden 30 aralıka verdi randevuyu ama 15 aralıktada detaylı ultrason için gitmiştim 13 ocakta da yine gitmem lazım çalışabilir raporu alcam bir arayım olmazsa 30 aralık yerine 13 ocakta tek sefer gidiyim zaten ondan sonra 15te bir çağırcak.

ben de graco aldım bebek arabası ve ana kucağı takım oto koltuğu da oluyor. 450ye almıştık galiba.

sağolasın...bazen zor oluyo gerçekten....bi de hergün engelli çocukları görmek...o en kötüsü...çok dua ediyorum hem kendime hem sizlere, Allah aklen,bedenen, ruhen sağlık versin hepimizin yavrularına diye

canım ya amin en önemlisi sağlık. işin zormuş senin Allah sabır ve kolaylık versin.

%50 grlık yüksek çıkmışsa ne olur ne olmaz diye kontrol altında tutuyolar heralde.Bakalım haftaya da gidip açlık tokluk şekerne baktırıcam.

Son düzenleme:
tamam cnm ekledim bende resimlerini karıştırdım biraz... ağvaya gitmişsiniz annem şileli benim cok güzel bir yerdir....

Ayy çok güzel bir tatildi o plansız. Çok beğenmiştim kafa dinleme yeri tam. Şile'ye de gittik arkadaşa uğradık dönerken çok güzel bir yer gerçekten. Dur ben de senin fotoları kurcalayayım.

Bulduk buradan etiketi yaptıracak yer,gitmemize gerek kalmadı Baba olmak kolay değil ama dimii kar yağarken etiket peşine düştü bizim babamızz kıyamamm ona bennnAyşencim özel msj yazdım sana geldi mi?

Ayy çok güzel bir tatildi o plansız. Çok beğenmiştim kafa dinleme yeri tam. Şile'ye de gittik arkadaşa uğradık dönerken çok güzel bir yer gerçekten. Dur ben de senin fotoları kurcalayayım.

gurcala gurcala ben bazılarını sadece kendim görebiliyorum tatil resimlerini özellikle çünküüüüüüüü eşimin tarafı cok kapalı beni taşlarlar ehueu...

kızlar direk konuya dalıyorum kusura bakmayın geçmişi de hiç okumadım... ama star tv yi açmanızı öneririm Komedi dukKAnında tolga çevik hamile skeçi yapıyor.izlemenizi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…