2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam anneleri
2 gundur agrilarim o kadar fazla ki odadan odaya gecmek zulm geliyor. Birde kizlar bebegim hareket ettigi zamanlarda vajinamda kasilma oluyor. AMA bu 2 gun kendimi biraz yordum.
Acaba diyorum erken dogum belirtileri mi?
Inanilmaz Korkuyorum daha 8 gun once dr Hersey normal demisti.
Bilgisi olan deneyimli arkadaslar ne tip kasilmalar riskli

Aman dikkat et artık bizim pek iş yapmamız lazım limonlu kekçim.Ben de biraz fazla dolaşayım hemen ağrı giriyor kasıklarıma.İlk kez doğum yapacağım için doğum ağrısı nasıldır bilemiyorum ama ayaklarını da üşütme sıcak tut.Çok kötüysen bence tekrar git bir doktoruna odadan odaya geçemeyecek kadarsa nolur nolmaz

kızlar bu yazıyı okumanızı öneririm
pirinç anne karnındaki bebek için tehlike oluşturuyormuş
Pirinçte arsenik tehlikesi - Beslenme-Diyet- ntvmsnbc.com

eskiden pirinç pilavı delisiydimm annemle mevlütlere giderdimm tabak tabak pirinç pilavı yerdimm
evlendikten sonra kilo vermeye karar verip diyetisyene gittim pirinç pilavını tamamen yasakladı
83 kilodan 65 kiloya düştüm 1 yılda spor sağlıklı beslenme ile tüm fazlalık yağlarımdan kurtuldumm hamile kaldımm
o zamanlardan kalan alışkanlık pirinç pilavını yemiyorumm
bulgursa yerimm
eşimde çok yerr pirinç pilavı olmadan sofraya oturmazz
sürekli evde pirinç pilavı yapılıyoo bazen bıkıyorumm valla
hamileyken bikaç kez yedimm biriki kaşık o da
ama artıkk hiçç yemem çok sağol canım

canım benim de ilk gebeliğim.iki gündür ev boyatıyoruz eşyalı olunca ev boyatması da zor oluor... boyanın kokusu da etkilyor insanı.. bir gün komşuda yattık mecburen bebeişim de bir görsen o kada huzursuzlaştıki sürekli tekme atıyor ..ama odası güzel oldu oğluşumun ama salon ve d,ğer odalar dağınık eşim nöbette olunca girişemiyorum işlere çok fazla.. bebişerlimiz bir doğsada sağ sağlim Allah ın izni ile.

Aman boya işi fena yaa saat 12 buçuk gibi başladı minnacık oda bitemedi bizim saat 6 oldu ala ala.Valla taşınmış kadar olmuşsundur bütün evi yaptırınca kolay gelsin canım

Işılll siz ne kadar verdiniz boyacıya bir oda için?Adam 5 saattir minnacık odayı boyuyo ben mi anlamıyorum acep bu işten anlamadım.Boyasını biz aldık işçilik ne kadar versek ki?

ne fena birşey canım bir bilsen bizde 2 odayı ve kolidor amaa odalarımız byük.. aaslında boyamadan çok kuruması için bekliyolar sonra üzerine bir kat daha. sonra işcilere yemek hazırla annaamm bitmek bilmedi bizmzkisi de... diğer odayı da eşim boyayaycak...
ben arabistandayım yaaa türkiye ile çok faklı olacağına eminim biz de boyayı kendimiz aldık iki odaya yaklaşık 250 tl verdik.. sizinkisi ne kadar

bugün bi yazı okudum, adam diyoki çocuk odalarını pembe mavi boyamayın, açık sarı olsun, sarı huzur verir diyo...

bende sarıyı pek sevmemki

gerçi benim hayalimdeki duvar rengi şeker pembe- açık yeşil

bu uzmanlarda hergün yeni bişiy diyo yaff
daha öncede yeşil yapın diyorlardııı

canım bizim odamızda açık sarı idi hiç sevmem bende o yüzden beyaza boyattık...çünkü burada pencereler küçük ev daha aydınlık olsun diye beyaza yaptırdık..

bu uzmanlarda hergün yeni bişiy diyo yaff
daha öncede yeşil yapın diyorlardııı

hakketen canım ne iş bu uzmanlarda fikir değişririp duruyrlar...

canım bendede bebek hareket edince vajinal bölgemde ağrı kısa süreli sancı oluyor
doktora sordum normal dedi ama sık sık olursa bu doğum habercisidir dedi
sende yorma artık kendini bol bol dinlen

canım bende pirinç manyağıyım çok severim ama artık elveda diyeceğim
canım maşalah sana nasıl azimlisin valla hayran kaldım
o kadar kiloyu verip sağlıklı bir yaşama kavuşman çok güzel

evet gerçekten gördüğümüz pusetlerden farklı, pek güzel

sağol canımm bendee çok sevdimm sanırım sipariş vericem

Gayet şirinmiş,çok puset şeklinde gördüm ama bu değişikmiş Ronya'cım.

canım siteye incelersen çok daha güzelleri var
fiyat araştırması yapmadım ama çok fazla almayacağım için sanırım bunu sipariş vericem

sağol canımm bebek düşündüğümüz için verdimm onunla daha çok vakit geçirmek çabuk yorulmamak erken yaşlanmamak içinn

CANDYGIRL seni burda bulmuşken sorayım, ankara buluşmasını tekrarlamak istiyoruz doğumdan önce.. face varsa ekleyelim senide.

oğluşumun bademciği şişti .sağol canım.benim oğlanda gece çok açıo üstünü.ayakları falan buz oluo.saat başı kalkıyorum üstü açıksa diye.face imvar canım.

arkadaşlar bu bebek şekeri nasıl sizce ben çok beğendim
Puset Bebek ekeri

güzelmiş cnm sade ama cici ....

cnm bizimki saat 11 de başladı saat 15: 00 bitirdi sadece duvarı 2 kat boyadı 50 tl aldı cnm...

geçen günde sarı duvarların obeziteye sebeb olduğu söyleniyodu....

tupperware kabın gögüs pedi yada gögüs kalkanı saklamak için oldugunu düşündüm ma bilemiyorum notta yok üzerinde

kızlar bişey soracağım şimdi bizim bebekler yinede soğuğa denk gelecekler azda olsa
aşıya doktora gitmek gerekecek kontroller için ilk aylarr
acaba bebeklerinize dışarıya çıkarken giydirmek için astronot mont almayı düşüneniz varmı veya ne düşünüyosunuzz
ben battaniyeye darıp ana kucağına koyup götürürüm diyodum ama arkadaşım astronot mont giydiriyo çok memnun ayaklı filan alıyo ooooooooooooooooooooooooookucağına götürüyo rahat rahat siz neler düşünüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…