- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.121
arkadaşlar bu bebek şekeri nasıl sizce ben çok beğendim
Puset Bebek ekeri
Selam anneleri
2 gundur agrilarim o kadar fazla ki odadan odaya gecmek zulm geliyor. Birde kizlar bebegim hareket ettigi zamanlarda vajinamda kasilma oluyor. AMA bu 2 gun kendimi biraz yordum.
Acaba diyorum erken dogum belirtileri mi?
Inanilmaz Korkuyorum daha 8 gun once dr Hersey normal demisti.
Bilgisi olan deneyimli arkadaslar ne tip kasilmalar riskli
kızlar bu yazıyı okumanızı öneririm
pirinç anne karnındaki bebek için tehlike oluşturuyormuş
Pirinçte arsenik tehlikesi - Beslenme-Diyet- ntvmsnbc.com
Puset Bebek ekeri
Aman dikkat et artık bizim pek iş yapmamız lazım limonlu kekçim.Ben de biraz fazla dolaşayım hemen ağrı giriyor kasıklarıma.İlk kez doğum yapacağım için doğum ağrısı nasıldır bilemiyorum ama ayaklarını da üşütme sıcak tut.Çok kötüysen bence tekrar git bir doktoruna odadan odaya geçemeyecek kadarsa nolur nolmaz
canım benim de ilk gebeliğim.iki gündür ev boyatıyoruz eşyalı olunca ev boyatması da zor oluor... boyanın kokusu da etkilyor insanı.. bir gün komşuda yattık mecburen bebeişim de bir görsen o kada huzursuzlaştıki sürekli tekme atıyor..ama odası güzel oldu oğluşumun ama salon ve d,ğer odalar dağınık eşim nöbette olunca girişemiyorum işlere çok fazla.. bebişerlimiz bir doğsada sağ sağlim Allah ın izni ile.
Aman boya işi fena yaa saat 12 buçuk gibi başladı minnacık oda bitemedi bizim saat 6 oldu ala ala.Valla taşınmış kadar olmuşsundur bütün evi yaptırınca kolay gelsin canım
Işılll siz ne kadar verdiniz boyacıya bir oda için?Adam 5 saattir minnacık odayı boyuyo ben mi anlamıyorum acep bu işten anlamadım.Boyasını biz aldık işçilik ne kadar versek ki?
bugün bi yazı okudum, adam diyoki çocuk odalarını pembe mavi boyamayın, açık sarı olsun, sarı huzur verir diyo...
bende sarıyı pek sevmemki
gerçi benim hayalimdeki duvar rengi şeker pembe- açık yeşil
bugün bi yazı okudum, adam diyoki çocuk odalarını pembe mavi boyamayın, açık sarı olsun, sarı huzur verir diyo...
bu uzmanlarda hergün yeni bişiy diyo yaff
daha öncede yeşil yapın diyorlardııı
Selam anneleri
2 gundur agrilarim o kadar fazla ki odadan odaya gecmek zulm geliyor. Birde kizlar bebegim hareket ettigi zamanlarda vajinamda kasilma oluyor. AMA bu 2 gun kendimi biraz yordum.
Acaba diyorum erken dogum belirtileri mi?
Inanilmaz Korkuyorum daha 8 gun once dr Hersey normal demisti.
Bilgisi olan deneyimli arkadaslar ne tip kasilmalar riskli
eskiden pirinç pilavı delisiydimm annemle mevlütlere giderdimm tabak tabak pirinç pilavı yerdimm
evlendikten sonra kilo vermeye karar verip diyetisyene gittim pirinç pilavını tamamen yasakladı
83 kilodan 65 kiloya düştüm 1 yılda spor sağlıklı beslenme ile tüm fazlalık yağlarımdan kurtuldumm hamile kaldımm
o zamanlardan kalan alışkanlık pirinç pilavını yemiyorumm
bulgursa yerimm
eşimde çok yerr pirinç pilavı olmadan sofraya oturmazz
sürekli evde pirinç pilavı yapılıyoo bazen bıkıyorumm valla
hamileyken bikaç kez yedimm biriki kaşık o da
ama artıkk hiçç yemem çok sağol canım
evet gerçekten gördüğümüz pusetlerden farklı, pek güzel
Gayet şirinmiş,çok puset şeklinde gördüm ama bu değişikmiş Ronya'cım.
canım bendede bebek hareket edince vajinal bölgemde ağrı kısa süreli sancı oluyor
doktora sordum normal dedi ama sık sık olursa bu doğum habercisidir dedi
sende yorma artık kendini bol bol dinlen
canım bende pirinç manyağıyım çok severim ama artık elveda diyeceğim
canım maşalah sana nasıl azimlisin valla hayran kaldım
o kadar kiloyu verip sağlıklı bir yaşama kavuşman çok güzel
sağol canımm bendee çok sevdimm sanırım sipariş vericem
canım siteye incelersen çok daha güzelleri var
fiyat araştırması yapmadım ama çok fazla almayacağım için sanırım bunu sipariş vericem
CANDYGIRL seni burda bulmuşken sorayım, ankara buluşmasını tekrarlamak istiyoruz doğumdan önce.. face varsa ekleyelim senide.
Puset Bebek ekeri
cnm bizimki saat 11 de başladı saat 15: 00 bitirdi sadece duvarı 2 kat boyadı 50 tl aldı cnm...Aman boya işi fena yaa saat 12 buçuk gibi başladı minnacık oda bitemedi bizim saat 6 oldu ala ala.Valla taşınmış kadar olmuşsundur bütün evi yaptırınca kolay gelsin canım
Işılll siz ne kadar verdiniz boyacıya bir oda için?Adam 5 saattir minnacık odayı boyuyo ben mi anlamıyorum acep bu işten anlamadım.Boyasını biz aldık işçilik ne kadar versek ki?
geçen günde sarı duvarların obeziteye sebeb olduğu söyleniyodu....bugün bi yazı okudum, adam diyoki çocuk odalarını pembe mavi boyamayın, açık sarı olsun, sarı huzur verir diyo...
sagol canım dusunemıyorum ne halde olurdum yuce rabbım korudu
Kızlarrr hepinize bebişlerinizle ailenizle mutlu pazarlar
Birkaç gün önce ultra primadan paketim geldi... faceden forum doldurmuştum... içinde 4 tane yenidoğan bebek bezi... hamilelik dvd si... ariel leke çıkarıcı deneme boyu.. pantene deneme boyu.. ve tuppar vardı.. açıkçası bu kabın ne işe yaradığını çözemedimbelki içine emzik konulabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?