2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tupperware kabın gögüs pedi yada gögüs kalkanı saklamak için oldugunu düşündüm ma bilemiyorum notta yok üzerinde

kızlar şimdi primanın sitesine girip baktım kabın ne olduğuna,istiridye kapmış...çantada taşımak için çok rahatlık oluyor..ceviz,kuru üzüm falan koyuyoruz biz ama bebekle ilgili ne konabilir onu düşünmedim.tupperın bebe setleri var zaten bu onlardan değilmiş maalesef..

sağlık ocağı bize cok yakın cnm zaten beni arabayla götürürler .....monttu daha sonra alıcam ben

bana da 56cmlik olanlarından hediye gelmişti canım.ancak o amaçla kullanırım diye düşünmüştüm o boyunu..ama hediye gelmeseydi almazdım herhalde bu kış için..

altınşehir sağlık ocağı bize de çok yakın canım hatta camdan baksam görürüm şimdi:))

ama ben ona yakın değilim cnm ben ataevler sağlıkocağına yakınım...kaydımı oraya aldırdım sen ertuğrulamı yakınsın ....ben ataevler metro ist. hemen yanından merdivenlerle inince ana cad. üzerindeyim

bana da s olurdu büyük hitimalle ama garanti olsun diye M sipariş ettim. daha denemedim bakalım nasıl olcak

sağol canım pijamaya ihtiyacım kalmadı. hastane için gecelik ve sabahlık almam lazım. onu da kemeraltına gidicez mecburen ordan bakarım diyorum. bornaovaya dün gittim dr. kontrolüm vardı. dün görmüş olsaydım mesajını ugrardım ama şu ana bana ters olur sanırım.

evet ertuğrul tarafındayız canım biz.şimdi anladım senin ne tarafta olduğunu eskiden ataevlerdeydik biz de...

evet ertuğrul tarafındayız canım biz.şimdi anladım senin ne tarafta olduğunu eskiden ataevlerdeydik biz de...

burası atabulvarı diye geçiyo aslında ama kargolar altınşehir mah diyolar ....sağa doğru burcu sitesi falan var....karşı cad geçincede ataevler şaypa suare var.... tabi burası yeni yapılanma olduğu için ben cok sıkılıyorum....

biz evlendiğimizde suarenin karşısında oturuyoduk oralar hareketli,sıkılmıyoduk.şimdi bu taraf da hareketlenmeye başladı,sıkılmaya çok vaktimiz olmuyo..ama izne ayrıldıktan sonra noolur bilmiyorum:)siz ne güzel buluşçaksınız çarşamba günü( tekrarlamayı düşünürseniz yarıyıl tatilini ve sonrasını düşünün yaaa...

kızlar sizce göğüs pompası gereklimi? öyleyse hangi markayı tavsiye ediyosunuz?

Eğer çalışıcaksan doğumdan sonra bence gerekli canım. Ben avent elektronik aldım.

Bence gerek yok canım, çok küçükler battaniye daha rahat olur hem.

cnm yarıyıl tatili 15 ocak da dimi ozaman ben 33 haftalık oluyorum ve dışarılarda gezmek zor olur ama kısmet bakalım ozamana iyi hissedersek tekrar görüşürüz.....

sana uymuyo dimi çarşamba günü okulda oluyosun rapor alıp kaçsan 1 saatliğine falan

cuma günü oğluşumu gördüm, 1 aydır çok özlemiştim kuzumu. gecen gittigimizde bebişim biraz küçük çıkmıştı çok şükür arayı kapamısız simdi SATıma daha yakın cıktı.. plesantam asagıda oldugu için dr. cok ayakta kalma ani haraket etme dedi ama bende alışkanlık herişimi kendim halletmeye hızlı hızlı haraket eden bi insanım, aklıma geldikçe yavaslıyorum:)
3 hafta sonra cagırdı normalde ayda birdi, sıklaşıyo randevular seviniyorum buna 1 ay cok uzun geliyoduu

cuma dr.kontrolüm var zaten sevkli olucam bi de çarşamba gitmezsem olmaz şimdi yazık çocuklaraa..20 ocakta çıkıyoruz tatile,kısmet artık iyi olursanız,havalar da güzel olursa bakarız artık..izne ayrılınca çok sıkılacakmışım gibi geliyo bana da ama bi dolu da iş olacak evde.şimdi sadece alışveriş yapıyoruz,odayı falan halletmedik biz henüz..tatili bekliyoruz..siz mobilyaları falan almıştınız di mi?biz ona da tam olarak bakamadık henüz,nerden alıcaz bilmiyoruz hala(

eşyalaı almakla iyi yapmışsın cnm zaten ilerleyen zamanlarda anlıycaksın gezilmiyor cok zorlanıyorsun biz odasını aldık ama henüz gelmedi 13 yada 14 ocak gibi gelicek işte bende yavaş yavaş yıkıyorum aldıklarımı en azından oda gelince temiz temiz hazır olur diye ama inan eğilip kalkmak bile cok zorlaşıyo biraz yürüyoun oturacak yer arıyosun...ve hep uyku hali oluşuyo bunlar normalmiş gözünü korkutmiyim seninde biz odayı caplonbaadan aldık caploonbaya bakıcaksan piercarden mağzasında carefor yanında ama şeydede ggüzel odalar var ihsaniye tarafında biraz daha daha pahalı birde üzel mobilyalar ayşen bebede güzel mobilyalar oluyo..tülüydü perdesiydi derken sende alamazsın zaman geçiverir senin kızmıydı erkek bebişmi..

canım gözün aydın bebeşin ne güzzel arayı kapatmış...ben de çok özlüyorum bebeğimi daha 8 gün oldu göreli ama daha 20 günüm var
benim ablamında plesantası aşagıda idi. sonra yukarı çıkmış bazı dönemlerde aşagı inebliyormuş ama sen gene de ağır kaldırma canım oldu mu

güzelmiş cnm sade ama cici ....

cnm bizimki saat 11 de başladı saat 15: 00 bitirdi sadece duvarı 2 kat boyadı 50 tl aldı cnm...

geçen günde sarı duvarların obeziteye sebeb olduğu söyleniyodu....

biz iki odayı 250 yakın para verdik 3 er kat boyadılar bizimkini de.. oda başı 125 gbi yani ...sanırm bizimkisi biraz tuzlu olmuş

ismo mobilyaya ve ayşen bebeye bakmıştık cinsiyetini öğrendiğimiz gün..ismodakiler aklımızda daha çok kalmış sanki ama..bu hafta içi alıcı gözüyle yeniden gezip,fiyat alıp karar vermemiz lazım diyoruz artık..1 aya anca teslim ederler herhalde..halı perde için de cumhuriyet cad.falan bakarım 1 günde hallederim diyorum ama bakalım..benim hareketlerim henüz çok ksıtlanmadı ama yine de çok erken yoruluyorum eski bir sporcu olarak:)
bebişimiz kız bu arada:)) Alyamızı bekliyoruz teyzesi:))sizin erkekti yanlış hatırlamıyorsam

evet cnm bizimkisi erkek aden ....alyaya da selam bizden ...ismoyada baktık iyi pazarlık yapın fiyatları abartıyolar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…