2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada neresi daha pahalı oluyo ona göre bakalım canım..ayıp olmazsa siz ne kadara aldınız oda takımını? bilmediğimiz için kazıklanmayalım da:)

biz iki odayı 250 yakın para verdik 3 er kat boyadılar bizimkini de.. oda başı 125 gbi yani ...sanırm bizimkisi biraz tuzlu olmuş

cnm bizim oda küçük ve cok emizdi boyası zaten ilk ben oturuyorum bu evde...o odayı hiç kullanmamıştık tavanıda boyamadı ....ama seninde oda benimki gibiyse birazcık pahalı olmuş cnm.....:44:

bu arada neresi daha pahalı oluyo ona göre bakalım canım..ayıp olmazsa siz ne kadara aldınız oda takımını? bilmediğimiz için kazıklanmayalım da:)

cnm isimo biraz daha pahalı 3000 tl falan naki demişlerdi...bize genline ....bizim aldığımız oda peşin yatak ve uyku seti dahil 2.200 tl tuttu cnm...

canım bence hiç gerek yok
zaten bir ay falan soğuk olucak

canım yinede yolun düşerse uğra hastane için gecelik sabahlık falan herşey var çokda uygun
bu arada sen bornovada hangi doktora gidiyordun

Amannn hergün birşey çıkarıyorlar kuzum hangisini seviyoran onu yaptır sen
güzelmiş cnm sade ama cici ....

cnm bizimki saat 11 de başladı saat 15: 00 bitirdi sadece duvarı 2 kat boyadı 50 tl aldı cnm...

geçen günde sarı duvarların obeziteye sebeb olduğu söyleniyodu....

Demek ki bizimki normal almış bana çok uzun geldi saatler de 1 gibi başladı 7 de bitirdi 60 aldı ama tavanı da boyadı.Bir de rengin şampanya ile alakası yok içine beyazı boca ettirdim kum beji fil dişi benzer bişi oldu,adsız oldu bizim odanın rengi

hadi bakalım boya işin bitti güzzel olmuştur zaten odayı beyaz alıcaksın bence dana iyi olur ...bizde bir ara bugün anatolimu gittik ıkeaya da uğrdadık baktık alacağın odaya....dolap gerçekten cok küçük üst katta 3 kapılı bir dolap vardı byaz sanki o daha güzeldi....

Merhaba
Mart Anneleri buraya ek olarak Facebook uzerinden de takip etmek isterseniz

Kadinlar Kulubu Mart Anneleri

adresinden basvuru yapabilirsiniz....

Not : Burada kullanici isimleriniz ile paylasim yapabilirken, facebook uzerinde gercek adiniz ve soyadiniz ile paylasim yapmaktasiniz. Ozelinizi herkezin ogrenmemesi icin facebook sayfamizda mumkun oldugu kadar lay lay lom mesajlara yer vermekteyiz.

bir haftadır bazı akşamlar pıt pıt pıt düzenli 1er saniye arayla karnımda hisler oluyordu asağı yakı acaba kendi kalp atışımmı diyordum ama değil, farklı bu, 4-5 dk olup sonra bitiyordu elle de hissediliyor tık tık tık. dr.a gittigimde tesadüfen o sırada oldu ve megerse bebişim hıçkırıyormuş:) çok tuhaf bi his hem hissetmek güzel hemde üzülüyorum bitsin biranönce yazık diyorum. cigerleri gelişiyormuş, yutma praktigi yapıyormus

Evet pazar günü de odamızı alıcaz artık,ben de bakmıştım daha geniş olanlarına karar verememiştim acaba senin dediğin hangisiydi?2 alternatif daha vardı yazmıştı böcümm kodlarını gidince bakıcaz artık.Ohh gezmişsiniz biz bugün evde pienkledik boya almak için bauhause harici tabi:)

Aaayy bestescim bana da oldu bir kaç kez demek hıçkırıyormuymuş kuzularrr yerimmm yerimmm Biz de bizimkini 2 seferdir ağzını açıp kaparken görüyoruz dudakları çok şeker

aynısı banada oluyo cnm hatta soltarafım inip çıkıyo böle sürekli eşimede gösterim ama ben anlamıştım hıçkırdığını doğruymuş...

GÖzün aydın canım, artık randevular sıklaşıyor ne güzel:)

biz iki odayı 250 yakın para verdik 3 er kat boyadılar bizimkini de.. oda başı 125 gbi yani ...sanırm bizimkisi biraz tuzlu olmuş

Biz de 250 verdik, tavanlar vardı eşyalıydı falan. Bana normal gelmişti, çünkü aradığım diğer boyacılar da aynı fiyatı verdi:S

selam annişler bebişimin bütün kıyafetlerini yıkadım 2 günde kurudu malum havalar yağışlı.yarında ütüsünü yapıcam tabii hepsini değil ince olan kırışanları felan .hepsini yapsam evin yolu bulunmaz zaten ütüyüde sevmem:)hastane çıkışını felan şapkalarınını çok göze batanları ütülerim.ohhh o zaman üstümden büyük yük kalkmış olur ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…