- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.161
bu arada neresi daha pahalı oluyo ona göre bakalım canım..ayıp olmazsa siz ne kadara aldınız oda takımını? bilmediğimiz için kazıklanmayalım da:)eşyalaı almakla iyi yapmışsın cnm zaten ilerleyen zamanlarda anlıycaksın gezilmiyor cok zorlanıyorsun biz odasını aldık ama henüz gelmedi 13 yada 14 ocak gibi gelicek işte bende yavaş yavaş yıkıyorum aldıklarımı en azından oda gelince temiz temiz hazır olur diye ama inan eğilip kalkmak bile cok zorlaşıyo biraz yürüyoun oturacak yer arıyosun...ve hep uyku hali oluşuyo bunlar normalmiş gözünü korkutmiyim senindebiz odayı caplonbaadan aldık caploonbaya bakıcaksan piercarden mağzasında carefor yanında ama şeydede ggüzel odalar var ihsaniye tarafında biraz daha daha pahalı birde üzel mobilyalar ayşen bebede güzel mobilyalar oluyo..tülüydü perdesiydi derken sende alamazsın zaman geçiverir senin kızmıydı erkek bebişmi..
biz iki odayı 250 yakın para verdik 3 er kat boyadılar bizimkini de.. oda başı 125 gbi yani ...sanırm bizimkisi biraz tuzlu olmuş
bu arada neresi daha pahalı oluyo ona göre bakalım canım..ayıp olmazsa siz ne kadara aldınız oda takımını? bilmediğimiz için kazıklanmayalım da:)
o zaman hepsini gezip karşılaştırıp sıkı pazarlık yapalım biz de...teşekkür ederiz:)cnm isimo biraz daha pahalı 3000 tl falan naki demişlerdi...bize genline ....bizim aldığımız oda peşin yatak ve uyku seti dahil 2.200 tl tuttu cnm...
kızlar bişey soracağım şimdi bizim bebekler yinede soğuğa denk gelecekler azda olsa
aşıya doktora gitmek gerekecek kontroller için ilk aylarr
acaba bebeklerinize dışarıya çıkarken giydirmek için astronot mont almayı düşüneniz varmı veya ne düşünüyosunuzz
ben battaniyeye darıp ana kucağına koyup götürürüm diyodum ama arkadaşım astronot mont giydiriyo çok memnun ayaklı filan alıyo ooooooooooooooooooooooooookucağına götürüyo rahat rahat siz neler düşünüyosunuz
bana da s olurdu büyük hitimalle ama garanti olsun diye M sipariş ettim. daha denemedim bakalım nasıl olcak
sağol canım pijamaya ihtiyacım kalmadı. hastane için gecelik ve sabahlık almam lazım. onu da kemeraltına gidicez mecburen ordan bakarım diyorum. bornaovaya dün gittim dr. kontrolüm vardı. dün görmüş olsaydım mesajını ugrardım ama şu ana bana ters olur sanırım.
canım yinede yolun düşerse uğra hastane için gecelik sabahlık falan herşey var çokda uygun
bu arada sen bornovada hangi doktora gidiyordun
Amannn hergün birşey çıkarıyorlar kuzum hangisini seviyoran onu yaptır senbugün bi yazı okudum, adam diyoki çocuk odalarını pembe mavi boyamayın, açık sarı olsun, sarı huzur verir diyo...
bende sarıyı pek sevmemki
gerçi benim hayalimdeki duvar rengi şeker pembe- açık yeşil
güzelmiş cnm sade ama cici ....
cnm bizimki saat 11 de başladı saat 15: 00 bitirdi sadece duvarı 2 kat boyadı 50 tl aldı cnm...
geçen günde sarı duvarların obeziteye sebeb olduğu söyleniyodu....
Amannn hergün birşey çıkarıyorlar kuzum hangisini seviyoran onu yaptır sen
Demek ki bizimki normal almış bana çok uzun geldi saatler de 1 gibi başladı 7 de bitirdi 60 aldı ama tavanı da boyadı.Bir de rengin şampanya ile alakası yok içine beyazı boca ettirdim kum beji fil dişi benzer bişi oldu,adsız oldu bizim odanın rengi
Evet pazar günü de odamızı alıcaz artık,ben de bakmıştım daha geniş olanlarına karar verememiştim acaba senin dediğin hangisiydi?2 alternatif daha vardı yazmıştı böcümm kodlarını gidince bakıcaz artık.Ohh gezmişsiniz biz bugün evde pienkledik boya almak için bauhause harici tabi:)hadi bakalım boya işin bitti güzzel olmuştur zaten odayı beyaz alıcaksın bence dana iyi olur ...bizde bir ara bugün anatolimu gittik ıkeaya da uğrdadık baktık alacağın odaya....dolap gerçekten cok küçük üst katta 3 kapılı bir dolap vardı byaz sanki o daha güzeldi....
bir haftadır bazı akşamlar pıt pıt pıt düzenli 1er saniye arayla karnımda hisler oluyordu asağı yakı acaba kendi kalp atışımmı diyordum ama değil, farklı bu, 4-5 dk olup sonra bitiyordu elle de hissediliyor tık tık tık. dr.a gittigimde tesadüfen o sırada oldu ve megerse bebişim hıçkırıyormuş:) çok tuhaf bi his hem hissetmek güzel hemde üzülüyorum bitsin biranönce yazık diyorum. cigerleri gelişiyormuş, yutma praktigi yapıyormus
bir haftadır bazı akşamlar pıt pıt pıt düzenli 1er saniye arayla karnımda hisler oluyordu asağı yakı acaba kendi kalp atışımmı diyordum ama değil, farklı bu, 4-5 dk olup sonra bitiyordu elle de hissediliyor tık tık tık. dr.a gittigimde tesadüfen o sırada oldu ve megerse bebişim hıçkırıyormuş:) çok tuhaf bi his hem hissetmek güzel hemde üzülüyorum bitsin biranönce yazık diyorum. cigerleri gelişiyormuş, yutma praktigi yapıyormus
cuma günü oğluşumu gördüm, 1 aydır çok özlemiştim kuzumu. gecen gittigimizde bebişim biraz küçük çıkmıştı çok şükür arayı kapamısız simdi SATıma daha yakın cıktı.. plesantam asagıda oldugu için dr. cok ayakta kalma ani haraket etme dedi ama bende alışkanlık herişimi kendim halletmeye hızlı hızlı haraket eden bi insanım, aklıma geldikçe yavaslıyorum:)
3 hafta sonra cagırdı normalde ayda birdi, sıklaşıyo randevular seviniyorum buna 1 ay cok uzun geliyoduu
biz iki odayı 250 yakın para verdik 3 er kat boyadılar bizimkini de.. oda başı 125 gbi yani ...sanırm bizimkisi biraz tuzlu olmuş
prensesin uykusu özelden mesaj attım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?