2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel yazmışsın cnm aynen katılıyorumm

geçmiş olsun cnm ya allah korumuşş
ya evet kızlar kiloya fazla takılmayın aşırı fark olmadıkça

bazı günler ters zamanları oluyor cnm bu doktorların belki sende ona denk geldin şu bir iki hafta bi özenli git sonra bidaha git bence doktoruna bakalım gene aynısını derse ondan sonra başka bir doktora görün bence ama kilo normal aslında...

:127: biz oğlumla kalktık babamız yatıyo veeeeee çayımızı koyduk kahvaltımızı hazırlıyıcaz sonrada biraz gezmeye gidicez....

arkadaşlar ocak anneleri doğurmaya başladııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı........................................

şubata az kaldı....:119::119:

günaydın herkeseee.oğluşum hastaydı bir haftadır mahvolduk.şükür düzeldi.bugün çok alışveriş yapasım var.kocişe sölim bi bakalım :)))

günaydııınn, darısı hayırlısıyla bizlerin başına.
günaydın herkeseee.oğluşum hastaydı bir haftadır mahvolduk.şükür düzeldi.bugün çok alışveriş yapasım var.kocişe sölim bi bakalım :)))
günaydın, oğluşuna çok geçmiş olsun canım, soğuk algınlığımıydı? benim kızda gece üstünü çok açıyor, yavaştan öksürüğü başladı.

günaydın canım defneyde geçmiş olsun....defneye 1 tane uyku tulumu al annesi üşümesin....

CANDYGIRL seni burda bulmuşken sorayım, ankara buluşmasını tekrarlamak istiyoruz doğumdan önce.. face varsa ekleyelim senide.

Günaydın kızlarrr herkese mutlu pazarlaaar :119::119::119::119::119::119:

Ben de uyandım ama babası ve kızı hala uyuyo ( kahvaltıda yaptım ama cık ikisinden de ses yok.. Daha uyancaklarda gezmelere gitcez off

günaydın güzel annelerrr bizde kalktıkk bebişlerimle babamızda kalktı kahvaltımızı yaptık hava çok kötü yağışlı bir yere çıkamayız zaten babamız yeniden uykuya daldıı dün kontrolümüz vardıı dr. gitti herşey çok güzel dedi dr. amcamız çok şükür bizde mutlu olduk ciğer geliştirici iğne verdi 4 doz sabah aşkam ilkini yaptırdık hayırlısıyla akşamıda hallettikmi tamamdırrrr artık şubata az kaldı bebişleri kucagımıza alma vaktimiz yaklaştı kızlarrr

seni tebrik ediyorum policim:)) 50 gün nasıl dayanıyosun bana 1 ay sonraya randevu verdi o bile çok uzun geldi... bi ara randevu alda git bari. ben bile merak ettim valla:)) gerçi hareketlerini alınca insanın içi rahat oluyo ama olsun usgden görmek başka bişe:))

en mızmız benmö herhalde herkes erken uyanmış
kızlar bende dr a gittim dr değiştirmek zorunda kalmıştım iyikide öyle olmuş bu dr o kadar iyiki alakalı süper iyide oldu kızım gayet iyimiş şuan bir sorun görünmüyor

ben sanki erken doğuracakmışım gibi gewliyor bana arada sancı g,iriyor psikolojikmi acaba diyorum onları okuduktan sonra oluyor

geçmiş olsun cnm

gözün aydın cnm ciğer geliştirici ine neden verdi erken doğacakları içinmi?*

günaydınnnnn, iyi pazarlar herkese
ankaralı annişler ne güzel buluşuyorsunuz yaaa, ben de ankarada doğup büyüdüm evlenip izmire geldm 1 buçuk yıl önce. keşke orda olsam da ben de gelsem buluşmaya, özledm ankaramı:) bebişimin kırkı çıkınca hemen gelicez ailemi ziyarete. ama o zamana kadar gidemiyorum maalesef

ya ben de üniversiteyi ve 3 yıllık ilk çalışma hayatımı orada geçirmiş biri olarak özledim izmiri, bir bahanem olsa da ben de izmire gelsem

Kızlarrr hepinize bebişlerinizle ailenizle mutlu pazarlar

Birkaç gün önce ultra primadan paketim geldi... faceden forum doldurmuştum... içinde 4 tane yenidoğan bebek bezi... hamilelik dvd si... ariel leke çıkarıcı deneme boyu.. pantene deneme boyu.. ve tuppar vardı.. açıkçası bu kabın ne işe yaradığını çözemedim belki içine emzik konulabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…