2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim de face'i vereyim mi kuzum?
özelden gönder canım ekleyeyim.

ah inşallah senle de fırsat olurda ilerde görüşürüz canım.. hepimiz Allah'ın izniyle bebişlerimiz kucağımıza alıp, sonra da yaz gelince buluşuruz:) İNŞALLAH

offfffffff canım sıkılıyo kızlar bir anda hava sıcaklığıda düştü bende bebeğin tulumlarını attım yıkıyorum......

kocayada sinir oluyorum.... hala okey oynuyo söz vermiş olmasına rağmen aynen devam

ben de benimkine sinir oluyorum, dün 4 saat kahvedeydi, bugünde temizlik yaptı ama soluğu yine kahvede aldı, ben onun yaşlı ve huysuz ana babasıyla evdeyim, beyimiz kahvede, ne yapalım, dıdırcı hatun olmamak için susuyorum.

canım bende akşam dan beri yıkamaya başladım bebişlerimin kıyafetlerini çok heycanlı minicik. Allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin.

canım bende akşam dan beri yıkamaya başladım bebişlerimin kıyafetlerini çok heycanlı minicik. Allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin.

yıka yıka b itmez kız bunlar heuheu eldiven şapka önlük mınnak mınnak fileye koydum onları ...bide senin ikitane anemmmm daha coktur...

ah be tatlım, tulumda hayatta durmaz benim deli kız:)) çok deli yatıyo, babasına çekmiş:)))) gece her kalkışımda yatakta defneyi düzeltip öyle yatıyorum:))
Geçmiş olsun pollycim ,annelerin işi iş zaten,o açsın sen kapat ahh ahh annemin kıymetini daha ii bilir oldum artık

Adslin fişini çekiver uzun süre anlamaz aaaa nolduuu okeye mi dönüodun 4. mü lazımdı ben geldimmm diiver Kötü Güneş
Sabahın köründe kalktık böcümle başladık temizliğe yok odayı boşalt yok banyo vs hoş ben pek bişi yapmadım yazık o yaptı genelde ama yine de toz al vs yorulmuşum.Boyacı geldi onunla bi bauhause a gittik boyamızı aldık bir de bebişe fan aldık banyo yaparken üşümesin diye.Şimdi boyamız devam ediyor.

sağolasın canım, sizde kolay gelsin..

bizimde evde hazırda beyaz boya varda renk tüpleri lazım.. kendi el emeğimiz olsun istiyoruz, eşimle boyuycaz:)) inşallah.

evet canım bende fileye koydum akşamdan beri sadece yelek, patik ve hırkalar bittidaha çok yıkanacak var..
oh oh senin yıkama doğuma kadar ancak biter desene ozaman
IŞILcım ekledim seni kabul etsene tatlım:))
bana gelmedi istek cnm acaba başkasınımı ekledin

ah kuzum onu azmı yaptım ama oturduğumuz odada ads görmemesi mümkün değil yani.....
bende bebeğin çamaırlarının 0.3 aylık kısmınını bir kısmını yıkadım daha var astım ve kocam teşrif etti asarkenki korkunc halimi çekti oğluna göstericekmiş bak anan oğlum ne cektirdi bana diye...ne renk aldın duvar boyasını

sağolasın canım, sizde kolay gelsin..

bizimde evde hazırda beyaz boya varda renk tüpleri lazım.. kendi el emeğimiz olsun istiyoruz, eşimle boyuycaz:)) inşallah.
Teşekkür ederim pollycim,biz seneler önce eşimle minnacık bir oda boyama maceramız var 1 günde zor bitirdik, akşamında da ikimiz de bitmiştik.Bir de tartışma söz konusu tabii ,senin boyadığın duvar dalgalı olduk yok benimki güzel seninki kötü olduu O yüzden hiç girişmedik o işe.Aslında çok eğlenceli olurdu.

Tühh başka odada olsaydı keşke
Ben de tulum takıntısı ve dönence takıntısı oldu kaç gündür herkes resim ekledikçe ben az tulum almışım gibi geldi hoş açıkta diil hepsi hurcun içinde o kadar takmışım ki kafaya gece rüyamda bebiş doğmuş giydirecek bi tanecik tulumu vamış oturup ağlıodummBir de dönence alamadım onu da bi halletsem dönemllik takıntılar gelio bana ah bu hormonlar ahhh ahhh
Bu arada oda değişik bişi oldu pembe vs istemedim ben bauhausa gittik dediğin gibi bebiş odası diince antialerjik yyok gümüş iyonulu marshall boya verdiler istediğimiz renk de yoktu şampanyamsı bişi olacak diğer odalar gibi ama koyu olursa boyacı beyaz koyarım içine dedi du bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…