- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #25.101
özelden gönder canım ekleyeyim.benim de face'i vereyim mi kuzum?
günaydınnnnn, iyi pazarlar herkese
ankaralı annişler ne güzel buluşuyorsunuz yaaa, ben de ankarada doğup büyüdüm evlenip izmire geldm 1 buçuk yıl önce. keşke orda olsam da ben de gelsem buluşmaya, özledm ankaramı:) bebişimin kırkı çıkınca hemen gelicez ailemi ziyarete. ama o zamana kadar gidemiyorum maalesef
inşallah cnm.. yaza kadar bebişlerimiz baya bi ele avuca gelirah inşallah senle de fırsat olurda ilerde görüşürüz canım.. hepimiz Allah'ın izniyle bebişlerimiz kucağımıza alıp, sonra da yaz gelince buluşuruz:) İNŞALLAH
özelden gönder canım ekleyeyim.
ama ben hala özel mesaj atamıyorum, mesaj sayım yetmiyormuş, gerçi bu hafat doldururum onu, yıllık izne ayrıldım, bilgisayarın başından kalkmam heralde,
eeee, napsak ki?
offfffffff canım sıkılıyo kızlar bir anda hava sıcaklığıda düştü bende bebeğin tulumlarını attım yıkıyorum......
kocayada sinir oluyorum....hala okey oynuyo söz vermiş olmasına rağmen aynen devam
offfffffff canım sıkılıyo kızlar bir anda hava sıcaklığıda düştü bende bebeğin tulumlarını attım yıkıyorum......
kocayada sinir oluyorum....hala okey oynuyo söz vermiş olmasına rağmen aynen devam
canım bende akşam dan beri yıkamaya başladım bebişlerimin kıyafetlerini çok heycanlı minicik. Allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin.
ama ben hala özel mesaj atamıyorum, mesaj sayım yetmiyormuş, gerçi bu hafat doldururum onu, yıllık izne ayrıldım, bilgisayarın başından kalkmam heralde,
eeee, napsak ki?
yıka yıka b itmez kız bunlar heuheu eldiven şapka önlük mınnak mınnak fileye koydum onları ...bide senin ikitane anemmmm daha coktur...
kızlar bu yazıyı okumanızı öneririm
pirinç anne karnındaki bebek için tehlike oluşturuyormuş
Pirinçte arsenik tehlikesi - Beslenme-Diyet- ntvmsnbc.com
Geçmiş olsun pollycim ,annelerin işi iş zaten,o açsın sen kapat ahh ahh annemin kıymetini daha ii bilir oldum artıkah be tatlım, tulumda hayatta durmaz benim deli kız:)) çok deli yatıyo, babasına çekmiş:)))) gece her kalkışımda yatakta defneyi düzeltip öyle yatıyorum:))
Geçmiş olsun pollycim ,annelerin işi iş zaten,o açsın sen kapat ahh ahh annemin kıymetini daha ii bilir oldum artık
Adslin fişini çekiver uzun süre anlamazaaaa nolduuu okeye mi dönüodun 4. mü lazımdı ben geldimmm diiver Kötü Güneş
Sabahın köründe kalktık böcümle başladık temizliğe yok odayı boşalt yok banyo vs hoş ben pek bişi yapmadım yazık o yaptı genelde ama yine de toz al vs yorulmuşum.Boyacı geldi onunla bi bauhause a gittik boyamızı aldık bir de bebişe fan aldık banyo yaparken üşümesin diye.Şimdi boyamız devam ediyor.
oh oh senin yıkama doğuma kadar ancak biter desene ozamanevet canım bende fileye koydum akşamdan beri sadece yelek, patik ve hırkalar bittidaha çok yıkanacak var..
bana gelmedi istek cnm acaba başkasınımı ekledinIŞILcım ekledim seni kabul etsene tatlım:))
Geçmiş olsun pollycim ,annelerin işi iş zaten,o açsın sen kapat ahh ahh annemin kıymetini daha ii bilir oldum artık
Adslin fişini çekiver uzun süre anlamazaaaa nolduuu okeye mi dönüodun 4. mü lazımdı ben geldimmm diiver Kötü Güneş
Sabahın köründe kalktık böcümle başladık temizliğe yok odayı boşalt yok banyo vs hoş ben pek bişi yapmadım yazık o yaptı genelde ama yine de toz al vs yorulmuşum.Boyacı geldi onunla bi bauhause a gittik boyamızı aldık bir de bebişe fan aldık banyo yaparken üşümesin diye.Şimdi boyamız devam ediyor.
oh oh senin yıkama doğuma kadar ancak biter desene ozaman
Teşekkür ederim pollycim,biz seneler önce eşimle minnacık bir oda boyama maceramız var 1 günde zor bitirdik, akşamında da ikimiz de bitmiştik.Bir de tartışma söz konusu tabii ,senin boyadığın duvar dalgalı olduk yok benimki güzel seninki kötü olduusağolasın canım, sizde kolay gelsin..
bizimde evde hazırda beyaz boya varda renk tüpleri lazım.. kendi el emeğimiz olsun istiyoruz, eşimle boyuycaz:)) inşallah.
oh oh senin yıkama doğuma kadar ancak biter desene ozaman
bana gelmedi istek cnm acaba başkasınımı ekledin
ah kuzum onu azmı yaptım ama oturduğumuz odada ads görmemesi mümkün değil yani.....
bende bebeğin çamaırlarının 0.3 aylık kısmınını bir kısmını yıkadımdaha var astım ve kocam teşrif etti asarkenki korkunc halimi çekti oğluna göstericekmiş bak anan oğlum ne cektirdi bana diye... ne renk aldın duvar boyasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?