- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.041
canım devlet hastanesine gidiyorum artık 15 gün önce bakıldı diye gerek yok dedi dr ama kızım kıpır kıpır iyidir heralde
Sağol canım hepimizin bebeği adıyla yaşasın.Sizin isim de güzel.Biz de önce Aras mı olsa dedik ama Uras'ın anlamı daha güzel geldi bize.(Şans,talih,mutluluk)
Bu gün açılışı ben yapmıştım, şimdi tekrar geldim
Özge canım dün kırgınlığım var demiştin, nasıl olduğunu sormuştum, ama sanırım görmedin:44:
Canım yaa içim bir tuhaf oldu yazını okuyunca, Rabbim şifa versin, bebeişi annesine babasına bağışlasın
ne güzel tebrik derim canım , darısı bizlere... hey gidi hey.... daha dün 20leri görsem yarılamış olacam diyordum, şimdi otuzları görmemize az kaldı.... Rabbim tamamına erdirisn hepimize
Olur canım, zaten bir çoğunun neredeyse belli sayılır, bizim oğluşumuzun adı Mehmet Akif
canım ya, bizim evde çok sıcak oluyor, merkezi sistem, bu yüzden dışarı çıkarken çok sıkı giyiniyorum, hakikaten dikkat etmek laızm, tekrar geçmiş olsunHergün dikkat ediyodum meyve yemeye ama havalardan heralde üşüttüm.Ofis çok sıcak oluyo ince giyiniyorum dışarısı soğuk ondan oldu heralde ama geçer.
iyidir annesi bence keyfi yerinde dünde gezmelere gitti daha ne olsun
evt canım malesef aras 'ın nehir ismi bide kıl tüy haricinde bi anlamı yok :) inş. ismi anlamı gibi şans getirir bebeğin URAS paşayaben isimlerin anlamlarının insanları çok etkilediğini düşünüyorum
ah canım benim başıma gelen kuzenin başına gelmiş çok sabırlı olması üzülmemesi lazım sütü kesilmesin küvezde anne sütü ilaçtan daha faydalı bebek başıklığını kazanıyo günde 3 4 kere süt bıraksın bebek 2 kiloyu geçince çıkarıyolar benim bebeğim 1 ay dayanabildi ama 23 haftalıktı ALLAH yardımcısı olsun bol bol dua etsin bende dua etcem
canım ya, bizim evde çok sıcak oluyor, merkezi sistem, bu yüzden dışarı çıkarken çok sıkı giyiniyorum, hakikaten dikkat etmek laızm, tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım,inş.geçer.Odanız da hayırlı olsun,güzel günlerde kullansın minik
günaydın güzel mart anneleri dün eşimin kuzeni doğum yaptı 28 haftalık şuanda küvezde umarım bişey olmaz çok uğraştılar 3 yıldır tedavi görüyorlar bu bebiş tedavinin dışında oldu süpriz yaptı onlara ama erken geldi malesef dua edin kızlar iyi olsun bebekleri
ayy bilmemki tatlım yaa, maşallah diyin heee:)))böyle beceremeselerde çabalamaları çok güzel maşallah
polyy nazar mı değdirdik sana yoksa
tamamdır canım, sende en kısa zamanda kesinleştirirsin inşallaholabilir kesinleşen arkadaşlar var nasılsa onlardan başla bence
poly evet evet ekleyelimmm lütfennn...
bu arada geçenlerde ilişki konusunda gaza gelmiştin. ben yapmayın, etmeyin dedim...
ekledim canım.mesela ben , SELİN yazabilirsin cnm benimkine Allah izin verirse yüzde yüz ismi hazır
sağol canım, inşallah böyle bişey kimsenin başına gelmez..evt artık drlarda yavaş yavaş doğumla ilgili şeyler söylemeye başladı :18::18::18: bizde 30. haftamızı yılbaşı akşamı kutlıcaz oğlumla
canım inş. tekrarlamaz önemsiz bişey olsa bile insan korkuyo ister istemez.
ne güzel toplamış yatağıda bizim yatak hep dağınık benim koca benden sonra kalkıyo yatak falanda toplamaz bende yatak örtüsünü kaldırdım kullanmıyorum yerlerde ziyan olucak yoksa
çok sağol canım, defnecik şuan inatlaşma dönemindeherkese merhaba.
nasılsınız? bebisler nasıl? 30 lu haftalara girenleri tebrik ediyorum. gittikçe yaklaşıyoruz. kızlar topigi birkaç gündür arada takip ediyorum uhde yi görmedim. yanılıyor muyum ? girmiyor mu nete acaba alıştık sabah mesajlarına uhde nin .
polly geçmiş olsun canim dr a gitmen iyi olmuş . biraz dinlen gerçi senin durumun farklı küçük bi bebisin var zaten . defnecige kardeşinden soz ederken anlatirsin onu korumak için olduğunu . cook yorma kendini .
bu arada isimleri yazayım demissin . benim kizimdan baslayabilirsin teyzesi. Ekin Deniz olacak. :)
ekledim canımcanım bencede artık isimleri yazalım değiştirenler olursa söylerler artık. Bizim oğlanda Yusuf Selim
canım çok güzel isim benimde kızım olsaydı ismi Selin olucaktı Yaren Selin düşünmüştüm artık 2 .ye kısmetse
evet yaa öyle mutlu oldum ki..Sağlıkla gelsinler de tabi biz de sağlıklı olalım artık ne zaman teşrif ederlerse
İnsan mutlu oluyor yardım ettikleri zaman aferin senin kocişeEveet canım bol bol dinlen
Oyoyoyo 30 mu oldunuz sizÇok az kaldı çok,sağlıkla gelsin kuzucuklar
ekledim özgecimOlabilir aslında canım genelde belli oldu isimler.Bizimki URAS
ekledim:)pollly Rabbim izin verirse bizimkide ADEN
ekledim ve nazar boncuklarını da koydumSelam kızlarrr...
Bursalılar resimlere baktım maşallah hepiniz de çok tatlısınızgörmek de güzel olduu resimlerinizi sağolunn..
ozgeengin dün biraz kırgınlık vardı nasıl oldun daha iyisindir inşallah?
Ben bugün yine uykusuzummm :)) artık ağrılardan hiç uyunmuyo.. Herkes sırt bel ağrısı çekiyo bende kaburga galiba orası sağ göğsümün altı çok ağrıyo hatta ağrıdan çok acı.. doktor da normal karnın büyüdükçe baskı yapıyo dedi ama gece hiç uyutmuyo
Polly isimleri eklemek iyi fikir yanlarına nazar boncuğu da koy teyzesiiii
Sağol canım,sıcak soğuk çok etkiliyo.bizim ofisin altında fırın varBi de mimar arkadaş üşüyo diye kila açık oluyo hamam burası.Ben de kısa kolla gezince böyle oldu:))
teşekkür ederim canım bu arda seninde heryerin ağrıyorumuş..sen de dikkat et kendne iyice ağırlaştık eskisi gibi her şeye yetişemiyoruz mecburen..
canım dikkat et kendine bende yanımda şal taşıyorum devamlı ofis dediğin gibi sıcak oluyo ama dışarısı buz gibi palto bile ısıtmaya yetmiyo beni .
bu arada berkerdem sana söylediğim bebekte doğmuş küvezdeydi ama son halini bilmiyorum 7 ayın bitmesine 1 hafta varmış doğduğunda inş. oda yaşar yoksa anne için yıkım olur 2. bebek çünkü
inşaallah yaşar canım ama sağlıklı olacaksa yaşasın çünkü özürlü kalma ihtimali fazla oluyo yinede ALLAH yardımcısı olsun çok zor
Kanz dan bu takımı aldık:)))İnternetten kidycity de satılıyo aynı fiyat.Geçen sormuştu biri ama kimdi hatırlamıyorum şimdi buldum siteyi.
Eki Görüntüle 316829
Evet canım kesinleşti...
Oğlumuzun adı Mert Ali olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?