- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.001
Haklısın aslında özgecim ama ben de anlayamaıdm kendimi.Sabah sabah birtanesi de diper topicte yok siz çok kilo almışsınız ben de yediklerimie dikkat ediyordum sizi görünce saldım diince daha bi uykum kaçtı
cok sağol cnm 3o dan sonra geri sayım hızlanıyor.....artık kimseyi bulamazsak buluşacak hastanede biz buluşuruz napalım ben 16 ocakta rand. aldım nst giricem . bu arada sen nasılsın ilaca şimdi başlamıcaktın dimi
canım gözün aydın 30. haftan kutlu olsun
Yede oğluşun hareketlensin:))Bu arada fotoları gördüm çok şekersiniz bayıldım,ayrıca da kıskandım.
harika haberlerle gelmişsin, süper...
ben günü burda bitiriyorum artık... görüşmek üzere
gözün aydın cnm aman prenses annesi mi oluyoruz tekrar ne güzellll
hadi gözün aydın cnm
Gözümüz aydın canımmmmm..
Bi kız daha geliyo yaşasınnn :)) Kızımın arkadaşları artıyooo
canım gözün aydın önemli bişey olmamasına çok sevindim .
Gözün aydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına,2.prensesde geliyo demekki
pollycim geçmiş olsun..iyi olmanıza çok sevindim...maşallah kuzuna kilo da almış
hepinize iyi akşamlar kızlar
canım gözün aydın çok sevindim bir problem olmadığına. Allahım inşallah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
poly ya bende seni merak ediyordum mesajını yeni gördüm canım... ohh şükür bir sorun olmamış. ne güzel bak dualarla gittin hayırlı haberlerle geldin...
bir daha böyle birşey yaşamazsın inşallah canım. geçmiş olsun...
Herkese merhaba geldik geçmişi okuduk. Pollyanna iyi haberlerine sevindim canım.
Biz bugün çok güzel bir gün geçirdik Bursalılar olarak. Ben çok keyif aldım.
canım çok sevindim, Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin, ki taaa torunlarını göresin( nasıl dua ama, torunlarını göresin derken bebeişlerin büyüyecek, telli duvaklı gelin olacaklar, bizim şu an yaşadığımız heyecanı yaşayacaklar ve torun seveceksn, bütün duayı kapsıyor)
mag bunlar harika, çok güzeller, oğluşunve sen güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşaAllah
ccanım yaa inşaAllah eve gidince önlemin almışsındır da şimdi iyisindir, geçmiş olsun
semracım nasılsın lekelenmeler azaldı mı ?
Dershaneye gitmem gerekiyor canım hem matematik var ama benim halim yok galiba gidemeyeceğim.Sabah sabah keçiler geldi zaten sorma.kızceyi yorma kuzum dinlen biraz bu arada kim bize kg almışsınız dedi....hemen icabına bakıyorum....
cok sağol cnm 3o dan sonra geri sayım hızlanıyor.....
cok sağol cnm resimler cok güzel çıkmadı aslın çünkü çözünğrlüğünü azaltık makinanın ...ama olsun ben bursalı anneler arasında olduğum için cok mutluyum cok samimi ve herkez yıllardır tanışıyoda hamileymişiz gibi...
canlarıııııımmmmm HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN, DUALARINIZLA, HAYIRLA GİTTİK GELDİK ÇOK ŞÜKÜR. ve lekelenmem bitti sayılır. şükürler olsun
SELENcim çok şükür bitti canım 24 saat sürdü tam.. bu gece de kontrol ettim yoktu.. sadece galiba içerde kalan hafif lekeler geliyor turuncuya yakın. ama içim öyle rahatladıki.
dün doktor başı aşağıda derken ben eşi aşağıda anlamışım:) tekrar sordum başı aşağıda doğum pozisyonunda dedi de rahatladım. sonra nst de bebişimin kalp seslerini duymak, her tekme attığında cihazdan çıkan o garip sesleri duymak öyle iyi geldiki.
günaydın kızlar
bursalılarrr çok tatlı çıkmışsınız...hepinizi görmek ne güzel öyle
güneş o tunikten benim de var
şaka bir yana buluşanlar eklesin yahu,bizde görmüş oluyoruz bu sayede
Haklısın aslında özgecim ama ben de anlayamaıdm kendimi.Sabah sabah birtanesi de diper topicte yok siz çok kilo almışsınız ben de yediklerimie dikkat ediyordum sizi görünce saldım diince daha bi uykum kaçtı
:124::124::124:
:123: :124: :124:
:119: :119: :119:
bugün 30 haftalık olduk kutluyoruz ............cısta cısta cıtsa..........işte beklediğim 30 lar yehuuuu cabucak geçsin de bebeklerimizi kucağımıza alalım......
Teşekkür ederiz canım, eee bizim doğum tarihleri aynı olunca kıyafetlerin de aynı olması hiç garip gelmedi
Aynı günlerde de doğarsa kuzular süperrrr
çok sağol Güneşcim. doktorda bol bol dinlen ve sıvı al dedi.. eşimde bana laf çarpıyo "duydun dimi doktoru dinlen dedi" diyo:)))) sağolsun sabah ben kahvaltı hazırlarken yatağımızı da toplamış düzenlemiş kendince:) bende hiçbiyerine dokunmadım varsın bugünde böyle olsunDershaneye gitmem gerekiyor canım hem matematik var ama benim halim yok galiba gidemeyeceğim.Sabah sabah keçiler geldi zaten sorma.
Pollycim kuzum ben görmemişim dün senin lekelenmen olmuş.Şükür Rabbime geçmiş,dikkat et canım benim kendine.Bol bol dinlen.Sen zaten bizden daha deneyimlisin ikinci kuzun ne yapman gerektiğini daha ii bilirsin.Allahım korusun bizi ve kuzularımızı çok az kaldı sağlıkla kucağımıza almaya.Geçmişle olsun
polly geçmiş olsun bu lekelenme benim ilk haftalarda oldu cnm sadece bol su iç bide dinlen ilişkiye girme demişti dr şükür geçmişti....
Tebrikkler canım,artık geri sayım başladıDarısı başıma...
kızceyi yorma kuzum dinlen biraz bu arada kim bize kg almışsınız dedi....hemen icabına bakıyorum....
cok sağol cnm resimler cok güzel çıkmadı aslın çünkü çözünğrlüğünü azaltık makinanın ...ama olsun ben bursalı anneler arasında olduğum için cok mutluyum cok samimi ve herkez yıllardır tanışıyoda hamileymişiz gibi...
çok sağol Güneşcim. doktorda bol bol dinlen ve sıvı al dedi.. eşimde bana laf çarpıyo "duydun dimi doktoru dinlen dedi" diyo:)))) sağolsun sabah ben kahvaltı hazırlarken yatağımızı da toplamış düzenlemiş kendince:) bende hiçbiyerine dokunmadım varsın bugünde böyle olsun
Çok sağol IŞILcım, evet canım dün doktorda dedi bol sıvı al diye. zaten diğer mevzuya artık sıcak bakamam heralde((
artık yavaş yavaş bebişlerimizin isimlerini düşünmüşüzdür diyerekten ilk sayfamızdaki listeye bebişlerimizin isimlerini eklemek istiyorum.. siz ne dersiniz fıstıklar... eklemeye başlayalımmı yoksa bi süre daha bekleyelimmi???
artık yavaş yavaş bebişlerimizin isimlerini düşünmüşüzdür diyerekten ilk sayfamızdaki listeye bebişlerimizin isimlerini eklemek istiyorum.. siz ne dersiniz fıstıklar... eklemeye başlayalımmı yoksa bi süre daha bekleyelimmi???
olabilir kesinleşen arkadaşlar var nasılsa onlardan başla bence
canım inş. tekrarlamaz önemsiz bişey olsa bile insan korkuyo ister istemez.
canlarıııııımmmmm HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN, DUALARINIZLA, HAYIRLA GİTTİK GELDİK ÇOK ŞÜKÜR. ve lekelenmem bitti sayılır. şükürler olsun
SELENcim çok şükür bitti canım 24 saat sürdü tam.. bu gece de kontrol ettim yoktu.. sadece galiba içerde kalan hafif lekeler geliyor turuncuya yakın. ama içim öyle rahatladıki.
dün doktor başı aşağıda derken ben eşi aşağıda anlamışım:) tekrar sordum başı aşağıda doğum pozisyonunda dedi de rahatladım. sonra nst de bebişimin kalp seslerini duymak, her tekme attığında cihazdan çıkan o garip sesleri duymak öyle iyi geldiki.
çok sağol Güneşcim. doktorda bol bol dinlen ve sıvı al dedi.. eşimde bana laf çarpıyo "duydun dimi doktoru dinlen dedi" diyo:)))) sağolsun sabah ben kahvaltı hazırlarken yatağımızı da toplamış düzenlemiş kendince:) bende hiçbiyerine dokunmadım varsın bugünde böyle olsun
Çok sağol IŞILcım, evet canım dün doktorda dedi bol sıvı al diye. zaten diğer mevzuya artık sıcak bakamam heralde((
mesela ben , SELİN yazabilirsin cnm benimkine Allah izin verirse yüzde yüz ismi hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?