2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızceyi yorma kuzum dinlen biraz bu arada kim bize kg almışsınız dedi.... hemen icabına bakıyorum....

cok sağol cnm 3o dan sonra geri sayım hızlanıyor.....

Yede oğluşun hareketlensin:))Bu arada fotoları gördüm çok şekersiniz bayıldım,ayrıca da kıskandım.

cok sağol cnm resimler cok güzel çıkmadı aslın çünkü çözünğrlüğünü azaltık makinanın ...ama olsun ben bursalı anneler arasında olduğum için cok mutluyum cok samimi ve herkez yıllardır tanışıyoda hamileymişiz gibi...

harika haberlerle gelmişsin, süper...

ben günü burda bitiriyorum artık... görüşmek üzere

gözün aydın cnm aman prenses annesi mi oluyoruz tekrar ne güzellll

hadi gözün aydın cnm

Gözümüz aydın canımmmmm..

Bi kız daha geliyo yaşasınnn :)) Kızımın arkadaşları artıyooo

canım gözün aydın önemli bişey olmamasına çok sevindim .

Gözün aydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına,2.prensesde geliyo demekki

pollycim geçmiş olsun..iyi olmanıza çok sevindim...maşallah kuzuna kilo da almış

hepinize iyi akşamlar kızlar

canım gözün aydın çok sevindim bir problem olmadığına. Allahım inşallah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Herkese merhaba geldik geçmişi okuduk. Pollyanna iyi haberlerine sevindim canım.
Biz bugün çok güzel bir gün geçirdik Bursalılar olarak. Ben çok keyif aldım.

canlarıııııımmmmm HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN, DUALARINIZLA, HAYIRLA GİTTİK GELDİK ÇOK ŞÜKÜR. ve lekelenmem bitti sayılır. şükürler olsun

semracım nasılsın lekelenmeler azaldı mı ?

SELENcim çok şükür bitti canım 24 saat sürdü tam.. bu gece de kontrol ettim yoktu.. sadece galiba içerde kalan hafif lekeler geliyor turuncuya yakın. ama içim öyle rahatladıki.
dün doktor başı aşağıda derken ben eşi aşağıda anlamışım:) tekrar sordum başı aşağıda doğum pozisyonunda dedi de rahatladım. sonra nst de bebişimin kalp seslerini duymak, her tekme attığında cihazdan çıkan o garip sesleri duymak öyle iyi geldiki.

Dershaneye gitmem gerekiyor canım hem matematik var ama benim halim yok galiba gidemeyeceğim.Sabah sabah keçiler geldi zaten sorma.
Pollycim kuzum ben görmemişim dün senin lekelenmen olmuş.Şükür Rabbime geçmiş,dikkat et canım benim kendine.Bol bol dinlen.Sen zaten bizden daha deneyimlisin ikinci kuzun ne yapman gerektiğini daha ii bilirsin.Allahım korusun bizi ve kuzularımızı çok az kaldı sağlıkla kucağımıza almaya.Geçmişle olsun

günaydın kızlar

bursalılarrr çok tatlı çıkmışsınız...hepinizi görmek ne güzel öyle

güneş o tunikten benim de var

şaka bir yana buluşanlar eklesin yahu,bizde görmüş oluyoruz bu sayede

Teşekkür ederiz canım, eee bizim doğum tarihleri aynı olunca kıyafetlerin de aynı olması hiç garip gelmedi
Aynı günlerde de doğarsa kuzular süperrrr

Aman boşver canım öyle söyleyenleri hiç takma.Ne sinirini bozuyosun.Ne olmuş kilolar gider,hem herkesin bünyesi farklı.Ben de sizin göbüşleri görünce özeniyorum.Hamile kıyafeti bile giyemeden doğurcam.

polly geçmiş olsun bu lekelenme benim ilk haftalarda oldu cnm sadece bol su iç bide dinlen ilişkiye girme demişti dr şükür geçmişti....

çok sağol Güneşcim. doktorda bol bol dinlen ve sıvı al dedi.. eşimde bana laf çarpıyo "duydun dimi doktoru dinlen dedi" diyo:)))) sağolsun sabah ben kahvaltı hazırlarken yatağımızı da toplamış düzenlemiş kendince:) bende hiçbiyerine dokunmadım varsın bugünde böyle olsun

polly geçmiş olsun bu lekelenme benim ilk haftalarda oldu cnm sadece bol su iç bide dinlen ilişkiye girme demişti dr şükür geçmişti....

Çok sağol IŞILcım, evet canım dün doktorda dedi bol sıvı al diye. zaten diğer mevzuya artık sıcak bakamam heralde((

Ne güzel valla çok şanslısınız,fotoğraflar da güzel çözünürlük düşük olsada.Sizi görmüş olmak yeter:)))

artık yavaş yavaş bebişlerimizin isimlerini düşünmüşüzdür diyerekten ilk sayfamızdaki listeye bebişlerimizin isimlerini eklemek istiyorum.. siz ne dersiniz fıstıklar... eklemeye başlayalımmı yoksa bi süre daha bekleyelimmi???

böyle beceremeselerde çabalamaları çok güzel maşallah

polyy nazar mı değdirdik sana yoksa

poly evet evet ekleyelimmm lütfennn...
bu arada geçenlerde ilişki konusunda gaza gelmiştin. ben yapmayın, etmeyin dedim...

cok sağol cnm 3o dan sonra geri sayım hızlanıyor.....

evt artık drlarda yavaş yavaş doğumla ilgili şeyler söylemeye başladı :18::18::18: bizde 30. haftamızı yılbaşı akşamı kutlıcaz oğlumla

canım inş. tekrarlamaz önemsiz bişey olsa bile insan korkuyo ister istemez.

ne güzel toplamış yatağıda bizim yatak hep dağınık benim koca benden sonra kalkıyo yatak falanda toplamaz bende yatak örtüsünü kaldırdım kullanmıyorum yerlerde ziyan olucak yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…