- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.061
ekledim ve nazar boncuklarını da koydum
Gördüm canım, ne güzel renklenmiş liste, yanına birde nazar boncukları, Rabbim tamamına erdirsin inşaAllahLİMONLU KEK canım teşekkür ederim ve sanada çok geçmiş olsun,
ayrıca bebişinizin odası da hayırlı olsun..
MASİVA canım ekliyorum oğluşunun ismini.
Özgecim bayıdlım çoooook güzel:) kırmızı beyaz muhteşem yaaa..Kanz dan bu takımı aldık:)))İnternetten kidycity de satılıyo aynı fiyat.Geçen sormuştu biri ama kimdi hatırlamıyorum şimdi buldum siteyi.
Eki Görüntüle 316829
tamam canım benim, ekliyorum.Evet canım kesinleşti...
Oğlumuzun adı Mert Ali olacak...
Yaaa Pollyy çok güzel olmuşşşş :(( kızımın adını orda öle yanında nazar boncuğuyla görünce çok sevindimmmmm çok duygulandımm.. Sanki doğmuş da adam olmuş forumlarda ismi var yaa annesi poposunu yesinnnn
Canım inşaAllah zamanında gelir bebişin,selam arkadaşalar bebişi erken doğan anneciğimize çok geçmiş olsun allah ona da bebeğinede sağlık sıhhat versin. 2hafta önce sağlık ocağındaki ebe benide baya korkuttu erken doğum olabilir gibisinden.allah herkese bebeğini sağlıklı sıhhatli bi şekilde zamanında kucağına almayı nasip etsin.
bu arada benim bi sorum olacak bebek bakım çantası alacam önerdiğiniz bi model yada marka varmı avviobaby var ama çok pahalı sizce nasıl birşey almalıyım
canım yaa bayıldım, güle güle kullansın oğluşunKanz dan bu takımı aldık:)))İnternetten kidycity de satılıyo aynı fiyat.Geçen sormuştu biri ama kimdi hatırlamıyorum şimdi buldum siteyi.
Eki Görüntüle 316829
Özgecim bayıdlım çoooook güzel:) kırmızı beyaz muhteşem yaaa..
tamam canım benim, ekliyorum.
:)) yaa Melikem sende pek bi duygusallaştın yaaa:) şaka şaka bende aynı durumdayım, haberlere bakmak bile istemiyorum,böyle kötü bi şekilde bebek çocuk haberleri çıkacak üzülücem diye
İnşallah o günleride görücez Allah'ın izniyle. o zaman yeriz popişlerini.. ben Defneyi giydirirken hala poposunu ısırasım geliyo:))) onunda o kadar hoşuna gidiyoki, bidaa bidaaa diyo sıpaa:))))
özgecim çok güzelmiş...
günaydın kızlarrrr...oğluşumla uyandıkk mamamızı yedikk hala yatak keyfi yapıyoruz:) geceleri artık hiiççç uyuyamıyorum ben..kıçım başım heryerim ağrıyo..yarın doktora gidicem sorucam..naapim bu ağrıları diye..bide dün internette güzel bi site buldum..çok sevimli bebek tulumları var..bi gözatın..ocukmarket.com
:)) yaa Melikem sende pek bi duygusallaştın yaaa:) şaka şaka bende aynı durumdayım, haberlere bakmak bile istemiyorum,böyle kötü bi şekilde bebek çocuk haberleri çıkacak üzülücem diye
İnşallah o günleride görücez Allah'ın izniyle. o zaman yeriz popişlerini.. ben Defneyi giydirirken hala poposunu ısırasım geliyo:))) onunda o kadar hoşuna gidiyoki, bidaa bidaaa diyo sıpaa:))))
maaşallah cnm seninle günlerimiz aynıymış bende yarın gidicem bakalımmmerhaba arkadaşlar
ben de bugün 30+4 oldum. dün dr gittim bebeğim 1695 gr olmuş. bir hafta önde gidiyormuş. çok sevindim. çünkü benim erken doğum riskim var. en azından erken doğsada ele gelir en azından. artık son haftalara girdik. herkese tavsiyem artık kendinizi ne olursa olsun yormayın. bebeğinizi erken kucağınıza almak zorunda kalmayın. küçük bebeği büyütmek gerçekten çok zor...
tebrikler:124::124::124:
:123: :124: :124:
:119: :119: :119:
bugün 30 haftalık olduk kutluyoruz ............cısta cısta cıtsa..........işte beklediğim 30 lar yehuuuu cabucak geçsin de bebeklerimizi kucağımıza alalım......
günaydın güzel mart anneleri dün eşimin kuzeni doğum yaptı 28 haftalık şuanda küvezde umarım bişey olmaz çok uğraştılar 3 yıldır tedavi görüyorlar bu bebiş tedavinin dışında oldu süpriz yaptı onlara ama erken geldi malesef dua edin kızlar iyi olsun bebekleri
canım çok güzelmiş güle güle giysin bebişin bayıldım rengi de çok güzelKanz dan bu takımı aldık:)))İnternetten kidycity de satılıyo aynı fiyat.Geçen sormuştu biri ama kimdi hatırlamıyorum şimdi buldum siteyi.
Eki Görüntüle 316829
evt ya ordan isimlerini görmek çok hoş ben kendisine hiç ismiyle hitap etmedim ama artık yavaş yavaş söylemek lazım alışsınlar :)Yaaa Pollyy çok güzel olmuşşşş :(( kızımın adını orda öle yanında nazar boncuğuyla görünce çok sevindimmmmm çok duygulandımm.. Sanki doğmuş da adam olmuş forumlarda ismi var yaa annesi poposunu yesinnnn
ah canım benim başıma gelen kuzenin başına gelmiş çok sabırlı olması üzülmemesi lazım sütü kesilmesin küvezde anne sütü ilaçtan daha faydalı bebek başıklığını kazanıyo günde 3 4 kere süt bıraksın bebek 2 kiloyu geçince çıkarıyolar benim bebeğim 1 ay dayanabildi ama 23 haftalıktı ALLAH yardımcısı olsun bol bol dua etsin bende dua etcem
bende özele acıbademe gidiyorum bizimde riskli bir durumumuz yok çok şükür muayene ücreti 36 lira ödüyorum
aslında bir ay bize çok uzun geliyo eşimle özlüyoruz bebişimizi 15 te bir gidcez diye sevindikama diğer taraftanda neden 15te çağırdı dedik
Sağol Sibelcim, şükür geçti.semracım geçmiş olsun kanaman olmuş iyi olmana çok sevindimm:))
kızlar sabah günaydın demiştim ama şimdi 2. günaydınımı sizlere sunmak istiyorum :)
saat 7 gibi uyumuşum az önce kalktım eşimin telefonunun zoruyla, belediyeye gidip emlak vergisi için beyannamede bulunmam gerekiyormuş yarın son günmüş, uffff belediye vs işlerinden nefret ediyorum her yanımda ağrıyor nasıl halletcem
günaydın:) bende hiç sevmem devlet dairelerini filan.. eskiden muhasebede çalışıken bayağı haşır neşir olmuştum vergi dairesi belediyeler filan.. artık hiiç uğraşmıyorum:)
bu yılın vergisini de toplu yatırmıştık galiba.. hiç takipde etmiyouz..
2012 de çoğu şey Mart ayına denk geliyor..
doğumum, arabanın muayenesi, sigortası, bakımı... pöffff
canım çok güzelmiş güle güle giysin bebişin bayıldım rengi de çok güzel
evt ya ordan isimlerini görmek çok hoş ben kendisine hiç ismiyle hitap etmedim ama artık yavaş yavaş söylemek lazım alışsınlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?