2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kanz dan bu takımı aldık:)))İnternetten kidycity de satılıyo aynı fiyat.Geçen sormuştu biri ama kimdi hatırlamıyorum şimdi buldum siteyi.
Eki Görüntüle 316829
Özgecim bayıdlım çoooook güzel:) kırmızı beyaz muhteşem yaaa..
Evet canım kesinleşti...

Oğlumuzun adı Mert Ali olacak...
tamam canım benim, ekliyorum.

:)) yaa Melikem sende pek bi duygusallaştın yaaa:) şaka şaka bende aynı durumdayım, haberlere bakmak bile istemiyorum,böyle kötü bi şekilde bebek çocuk haberleri çıkacak üzülücem diye

İnşallah o günleride görücez Allah'ın izniyle. o zaman yeriz popişlerini.. ben Defneyi giydirirken hala poposunu ısırasım geliyo:))) onunda o kadar hoşuna gidiyoki, bidaa bidaaa diyo sıpaa:))))

Canım inşaAllah zamanında gelir bebişin,

bakım çantasına gelince ben takım halinde almayacağım...içinde çok ıvır-zıvır var.... yok pudraydı-yok bebe yağıydı filan.... pudrayı gözenekleri kapattığı için önermiyorlar, bebe yağı yerinede Zeytin yağını ocakta kaynatıp, soğutup, cam kavanoza koyup bunu kullanmayı tavsiye ediyor doktorlar.... bende sadece şampuan ve pişik kremi alacağım... ama marka olarak kararsız kaldım... muhtemelen sebamed olacak gibi:44:

günaydın kızlarrrr...oğluşumla uyandıkk mamamızı yedikk hala yatak keyfi yapıyoruz:) geceleri artık hiiççç uyuyamıyorum ben..kıçım başım heryerim ağrıyo..yarın doktora gidicem sorucam..naapim bu ağrıları diye..bide dün internette güzel bi site buldum..çok sevimli bebek tulumları var..bi gözatın..ocukmarket.com

Sağol canım teşekkürler:))))

Gece uykusu bende de kalmadı.Sadece serviste oturur pozisyonda uyuyabiliyorum.Bazen şehirler arası yolculuk yapasım geliyor.

bu arada dünki korkunun üzerine doğum çantamızı hazırlamış bulunmaktayım:)
sadece 2 no bebek bezimiz eksik (3-6 kg)

milupadan da paketimiz geldi dün:) bezler küçük ama yinede çantaya koydum,bebişime küçük gelmezse kullanırım,yada hastanede birine lazım olur veririm.

Son düzenleme:

Oyyy onun popişini de yerim :))) sabah durakta bi minik kız gördüm annesiyle, kucağına almıyo diye küstü filan gitti başka yerde otobüs bekliyo :))) Allah'ım kendimi zor tuttum gidip bi tarafını ısırmamak için :)) Ben de istiyorum yaaa Allah bize de göstersin inşallah kucağımıza aldığımız günleri, büyüdüklerini görmeyi...

Polly sorma bu arada duygusallık acayip fena nelere ağlıyorum deli gibiii :)) eşim de alıştı artık yazık normal bişeymiş gibi karşılayıp teselli vermeye çalışıyo :)))

maaşallah cnm seninle günlerimiz aynıymış bende yarın gidicem bakalımm
tebrikler

allah sağlıklı birşekilde bebişlerini onlara bağışlasın cnm

kızlar sabah günaydın demiştim ama şimdi 2. günaydınımı sizlere sunmak istiyorum :)

saat 7 gibi uyumuşum az önce kalktım eşimin telefonunun zoruyla, belediyeye gidip emlak vergisi için beyannamede bulunmam gerekiyormuş yarın son günmüş, uffff belediye vs işlerinden nefret ediyorum her yanımda ağrıyor nasıl halletcem

Kanz dan bu takımı aldık:)))İnternetten kidycity de satılıyo aynı fiyat.Geçen sormuştu biri ama kimdi hatırlamıyorum şimdi buldum siteyi.
Eki Görüntüle 316829
canım çok güzelmiş güle güle giysin bebişin bayıldım rengi de çok güzel

evt ya ordan isimlerini görmek çok hoş ben kendisine hiç ismiyle hitap etmedim ama artık yavaş yavaş söylemek lazım alışsınlar :)

sğl arkadaşlar umarım hepimizin duasıyla iyi olur bebiş

oo ben her gitmemde 50 tl veriyorum acıbadem az alıyormuş şaşırdım ben MEDICAN a ya gidiyorum..Acıbadem pahalı diye biliyordum bende..İstanbul damısınız

semracım geçmiş olsun kanaman olmuş iyi olmana çok sevindimm:))
Sağol Sibelcim, şükür geçti.

günaydın:) bende hiç sevmem devlet dairelerini filan.. eskiden muhasebede çalışıken bayağı haşır neşir olmuştum vergi dairesi belediyeler filan.. artık hiiç uğraşmıyorum:)

bu yılın vergisini de toplu yatırmıştık galiba.. hiç takipde etmiyouz..

2012 de çoğu şey Mart ayına denk geliyor..

doğumum, arabanın muayenesi, sigortası, bakımı... pöffff

Son düzenleme:

gamzecim sana kolay gelsin inş. çok sıra yoktur hemen halledersin işlemlerini

canım valla biz atlattık arabayla ilgili olanları bizimde geçen aydı baya bi masraflı oldu bizim için bide kurban bayramı üstüne geldi :) evin vergisini de int takip edebilirsin aslında 30 kasımdı son gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…