- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.021
günaydın güzel mart anneleri dün eşimin kuzeni doğum yaptı 28 haftalık şuanda küvezde umarım bişey olmaz çok uğraştılar 3 yıldır tedavi görüyorlar bu bebiş tedavinin dışında oldu süpriz yaptı onlara ama erken geldi malesef dua edin kızlar iyi olsun bebekleri
canım bencede artık isimleri yazalım değiştirenler olursa söylerler artık. Bizim oğlanda Yusuf Selimartık yavaş yavaş bebişlerimizin isimlerini düşünmüşüzdür diyerekten ilk sayfamızdaki listeye bebişlerimizin isimlerini eklemek istiyorum.. siz ne dersiniz fıstıklar... eklemeye başlayalımmı yoksa bi süre daha bekleyelimmi???
mesela ben , SELİN yazabilirsin cnm benimkine Allah izin verirse yüzde yüz ismi hazır
Sağlıkla gelsinler de tabi biz de sağlıklı olalım artık ne zaman teşrif ederlerseaynen canım ben de hiç şaşırmadım..:)bakalım bir sürpriz yapmazlarsa yüksek olasılık..
İnsan mutlu oluyor yardım ettikleri zaman aferin senin kocişeçok sağol Güneşcim. doktorda bol bol dinlen ve sıvı al dedi.. eşimde bana laf çarpıyo "duydun dimi doktoru dinlen dedi" diyo:)))) sağolsun sabah ben kahvaltı hazırlarken yatağımızı da toplamış düzenlemiş kendince:) bende hiçbiyerine dokunmadım varsın bugünde böyle olsun
Çok sağol IŞILcım, evet canım dün doktorda dedi bol sıvı al diye. zaten diğer mevzuya artık sıcak bakamam heralde((
sağol cnm darısı başına olsun az kaldı ......
artık yavaş yavaş bebişlerimizin isimlerini düşünmüşüzdür diyerekten ilk sayfamızdaki listeye bebişlerimizin isimlerini eklemek istiyorum.. siz ne dersiniz fıstıklar... eklemeye başlayalımmı yoksa bi süre daha bekleyelimmi???
Olabilir aslında canım genelde belli oldu isimler.Bizimki URAS
canım sizin isimde pek güzelmiş adıyla yaşasın . bizim soyisme benziyo herkes bize Aras koyun diyo ee çocuğun soyadı zaten ARAS :)
Herkese günaydın
canım bende 29 da gittim dr bundan sonra 2 haftada bir gel nst bağlanıcaksın dedi ben 32 de gidicem rapor almaya sonrada 2 haftada 1 gidicem
teyzeler çok komikmiş
canım dün buluşmaya gittin dr ayrıntılarını yazmayı unuttun kızın nasıl
son haftalarda kontroller sıklaşıyo riskli bi durum olduğu için değil genel olarak öyle
Allah annesine babasına bağışlasın minik bebeği inş en kısa zamanda toparlar
canım sizin isimde pek güzelmiş adıyla yaşasın . bizim soyisme benziyo herkes bize Aras koyun diyo ee çocuğun soyadı zaten ARAS :)
yok canım ya adı ve soy adı aynı olunca hiç hoş değil. sen onları dinleme olurmu...
Selam kızlarrr...
Bursalılar resimlere baktım maşallah hepiniz de çok tatlısınızgörmek de güzel olduu resimlerinizi sağolunn..
ozgeengin dün biraz kırgınlık vardı nasıl oldun daha iyisindir inşallah?
Ben bugün yine uykusuzummm :)) artık ağrılardan hiç uyunmuyo.. Herkes sırt bel ağrısı çekiyo bende kaburga galiba orası sağ göğsümün altı çok ağrıyo hatta ağrıdan çok acı.. doktor da normal karnın büyüdükçe baskı yapıyo dedi ama gece hiç uyutmuyo
Polly isimleri eklemek iyi fikir yanlarına nazar boncuğu da koy teyzesiiii
günaydın güzel mart anneleri dün eşimin kuzeni doğum yaptı 28 haftalık şuanda küvezde umarım bişey olmaz çok uğraştılar 3 yıldır tedavi görüyorlar bu bebiş tedavinin dışında oldu süpriz yaptı onlara ama erken geldi malesef dua edin kızlar iyi olsun bebekleri
Sağol canım iyiyim biraz daha,dün heryerim ağrıyodu şimdi o kadar değil.İnş.ilerlemezde hemen geçer.
merhablar anneler
pollyannacım geçmiş olsun.. inş bir daha olmaz lekelenmemn dkkat et kendne..
geçenlerde kasık ağrılarım arttı demiştim.. acile gtik mecbur gece.. korktuğum gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı..
off korktuğum başıma geliyor..antibiyotik verdi acil dr u.. ama kendi dr uma sormadan başlamak istemiyorum.bugün gidecez ilnş.. oysaki hergün o kadar çok su içiyorum ki anlamadım ben bu işi...
bir de arkadaşlar artık vajinada kasılmamı desem tekme mi desem inannılmaz canımı acıtıyor. sanırm tekme çünkü hareket ettiği sırada bir ağrı giiryor ince ama sinir ozocu bir ağrı.. offf kzıyor bana oğlum sanırm. bazn yemek yemeden nete oturuyorum unutıyırorum adam akıılı yemek yemeyi
boyalamız bitti odamız yavaş yavaş hazırlıyoruz epey almaya başladım artık perde alacam beşik takımı annem gelirken getirecek çilek ten almış. çok beğenmiştim ben... ama ben gene de alacam bir tane daha.. biizim iki beşiğimiz var bir tanesi yatak odamızda olacak küçük beşik o.. diğeri de 130*70 lik büyük beşik o da odasında olacak.. daha masraflar bekliyor bizi
Canım yaa içim bir tuhaf oldu yazını okuyunca, Rabbim şifa versin, bebeişi annesine babasına bağışlasıngünaydın güzel mart anneleri dün eşimin kuzeni doğum yaptı 28 haftalık şuanda küvezde umarım bişey olmaz çok uğraştılar 3 yıldır tedavi görüyorlar bu bebiş tedavinin dışında oldu süpriz yaptı onlara ama erken geldi malesef dua edin kızlar iyi olsun bebekleri
ne güzel tebrik derim canım , darısı bizlere... hey gidi hey.... daha dün 20leri görsem yarılamış olacam diyordum, şimdi otuzları görmemize az kaldı.... Rabbim tamamına erdirisn hepimize:124::124::124:
bugün 30 haftalık olduk kutluyoruz ............cısta cısta cıtsa..........işte beklediğim 30 lar yehuuuu cabucak geçsin de bebeklerimizi kucağımıza alalım......
Olur canım, zaten bir çoğunun neredeyse belli sayılır, bizim oğluşumuzun adı Mehmet Akifartık yavaş yavaş bebişlerimizin isimlerini düşünmüşüzdür diyerekten ilk sayfamızdaki listeye bebişlerimizin isimlerini eklemek istiyorum.. siz ne dersiniz fıstıklar... eklemeye başlayalımmı yoksa bi süre daha bekleyelimmi???
İnşallah canım... dikkat et bugün biraz daha meyve falan ye bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?