2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol cevab için bütün gün tek başımayım kuruyorumda kuruyorum kafamda,peki canım teyzenin değerleri yüksek çıkıyomuydu benim gibi.

listeyi beğenmenize çok sevindirik oldum valla:)

teşekkürler canlarım..

polly cim beni de eklermisin listeye. 16 mart annesiyim inşallah:) oğlumuz olcak ankaradayım

ekleyim canım...hatta ilerde ayarlayacağımız buluşmayı da haber vereyim.. Ankara anneleri olarak 2.buluşma olacak inşallah

Dilaraela ekliyorum canım.

CİLEKW ikiz annelerini kırmızı mavi yaptım, güzel olmuş dimi:))

evt ben özellikle ona bayıldım çok şirin duruyo :)

sakın en kötüsünü düşünme hemen umarım sende bebeğinde hiç bir problem olmadan hamilelik sürecini atlatırsınız cnm

Canım çok çok geçmiş olsun,endişelenme bebişe bişey olmaz,içini ferah tut.

Canım geçmiş olsun,zaman ilerledikçe böyle ağrılar oluyo sanırım.Sen yine de dikkat et,dinlen yorma kendini.

haklısınız şimdi ağrıların başlama zamanı ama insan bildiği halde tedirgin oluyorrr bol bol dinlenmek gerekiyor artıkkkk

cnm benim de aynı sorunum var ama benim o kadar yüksek değil 4 falandı sonra doktor ilaçla 1.5a fln düşürdü 2 aydır baktırmadım bende böyle içmeye devam et demişti dahiliye doktorum ben.1.25içiyorum her sabah bu ay gene kan vericem haftaya sanırım inşallah bir değişiklik yoktur ben de korkuyorum:18: zaten bizim bebişler doğar doğmaz test yapılcakmış tiroidi düzgün mü diyee ama yapacak bişey yok benim de 30 haftalık oldu sadece bol bol dua etmeye çalışıyorum sağlıklı olsun oğlum diye..elimden başka bişey gelmez bu tiroid sorununu da hamile kalınca öğrendim önceden bilseydim düzenlemeden hamile kalmazdım

Slm kızlar nasılsınız bu gün şeker yüklemem vardı sabah gitmiştim şimdi internetten baktım 65-114 gözüküyor iyi mi oluuor bu sonuçlar:44:

canım ben 4 yıldır ilaç kullanıyorum hamile kalmadan önce düzenliydi 4-5 ayda düzenli gitti 2 aydır ilaç yetmiyo herhalde bebeğinde bu hormona ihtiyacı oluyomuş oda benim tiroidimden salgılanan hormonu alıyomuş ikimize birden yetmiyo doktorda birden bire fazla çıkaramıyoruz ilaç dozunu dedi bebeği kaybetme riski doğar demişti ALLAH korusun ne diyim YÜCE RABBİM KORUSUN meleklerimizi başka bişey diyemiyorum.sanada çok geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmadan alırız bebeişleri kucağımıza.

ben bu siteden alışveriş yaptım ürünlerde gayet güzel geldi kapıda ödeme olması çok iyi

Slm kızlar nasılsınız bu gün şeker yüklemem vardı sabah gitmiştim şimdi internetten baktım 65-114 gözüküyor iyi mi oluuor bu sonuçlar:44:

Ayy çok sevindim minişim de iyi ama 29+4 gözüktü ultrasonda bişey olmaz dimi

canım gözün aydın tahlil sonuçların gayet güzel çıkmış. bebişte ne güzel büyümüş annesi bişey olmaz sorun olsaydı dr söylerdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…