- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.101
canım yuregını ferah tut teyzemde vardı oda senın gıbı ılac kullandı hamılelıgı boyunce cok sukur sımdı 2 tane cocugu var o yuzden sen yuregını ferah tut dua et dr ılac ayarlamasını yapıyo bak ne guzel en azından takıp altındasın bebısını uzme annesı hersey yolundaymıs...
polly cim beni de eklermisin listeye. 16 mart annesiyim inşallah:) oğlumuz olcakankaradayım
listeyi beğenmenize çok sevindirik oldum valla:)
teşekkürler canlarım..
ekleyim canım...hatta ilerde ayarlayacağımız buluşmayı da haber vereyim.. Ankara anneleri olarak 2.buluşma olacak inşallah
Dilaraela ekliyorum canım.
CİLEKW ikiz annelerini kırmızı mavi yaptım, güzel olmuş dimi:))
merhabalar ben bi şey sorucam size şimdi doktordan geldim moralim bozuldu benim hipotiroid sorunum var ömrüm boyunca ilaç kullanmam gerekiyor hamileliğimdede hep değerlerimin 2 veya 3 olması gerekiyormuş kadın doğum doktorum öyle söylemişti bu yüzden her ay endokrinoloji doktoruna gidip değerlerime göre ilaç dozunu ayarlıyoruz geçen ay 6 çıktı dozu yüksellti bu ay yükseltmesine rağmen 9 çıktı doktora söyledim ben evhamlı biriyim herşeyi kafama takarım buda şimdi benim moralimi bozdu dedim yok endişe yapma dedi ama beni korutmamak içinmi dedi acaba diye düşünüyorum,bugün 30 haftalık olduk eşimde bebek büyüdü onunda bu hormona ihtiyacı var o yüzden yetmiyor diyor geçen ay günde 2 alıyordum bu ay 2,5 çıkardı ilacı korkuyorum bebekte kalıcı bir soruna neden olacak diye korkuyorum bu hormonun eksikliği acaba sizlerde böyle sorun yaşayan varmı?çok endişeleniyorum düşündükçe
CİLEKW ikiz annelerini kırmızı mavi yaptım, güzel olmuş dimi:))
merhabalar ben bi şey sorucam size şimdi doktordan geldim moralim bozuldu benim hipotiroid sorunum var ömrüm boyunca ilaç kullanmam gerekiyor hamileliğimdede hep değerlerimin 2 veya 3 olması gerekiyormuş kadın doğum doktorum öyle söylemişti bu yüzden her ay endokrinoloji doktoruna gidip değerlerime göre ilaç dozunu ayarlıyoruz geçen ay 6 çıktı dozu yüksellti bu ay yükseltmesine rağmen 9 çıktı doktora söyledim ben evhamlı biriyim herşeyi kafama takarım buda şimdi benim moralimi bozdu dedim yok endişe yapma dedi ama beni korutmamak içinmi dedi acaba diye düşünüyorum,bugün 30 haftalık olduk eşimde bebek büyüdü onunda bu hormona ihtiyacı var o yüzden yetmiyor diyor geçen ay günde 2 alıyordum bu ay 2,5 çıkardı ilacı korkuyorum bebekte kalıcı bir soruna neden olacak diye korkuyorum bu hormonun eksikliği acaba sizlerde böyle sorun yaşayan varmı?çok endişeleniyorum düşündükçe
Canım geçmiş olsun,zaman ilerledikçe böyle ağrılar oluyo sanırım.Sen yine de dikkat et,dinlen yorma kendini.
selam cıcı mart anneleriiiiiiiiiiii ve bebişleriiiiiiiii
polıcım lıste cok guzel olmus ellerıne sağlıkkk
uhdecım dınlen canım artık dınlenme vaktımız yuregını ferah tut agrı falan aman olmasın gercı artık agrılarımızın baslaması olabılır dımı arada?
haklısınız şimdi ağrıların başlama zamanı ama insan bildiği halde tedirgin oluyorrr bol bol dinlenmek gerekiyor artıkkkk
sakın en kötüsünü düşünme hemen umarım sende bebeğinde hiç bir problem olmadan hamilelik sürecini atlatırsınız cnm
Canım çok çok geçmiş olsun,endişelenme bebişe bişey olmaz,içini ferah tut.
Slm kızlar nasılsınız bu gün şeker yüklemem vardı sabah gitmiştim şimdi internetten baktım 65-114 gözüküyor iyi mi oluuor bu sonuçlar:44:
cnm benim de aynı sorunum var ama benim o kadar yüksek değil 4 falandı sonra doktor ilaçla 1.5a fln düşürdü 2 aydır baktırmadım bende böyle içmeye devam et demişti dahiliye doktorum ben.1.25içiyorum her sabah bu ay gene kan vericem haftaya sanırım inşallah bir değişiklik yoktur ben de korkuyorum:18: zaten bizim bebişler doğar doğmaz test yapılcakmış tiroidi düzgün mü diyee ama yapacak bişey yok benim de 30 haftalık oldu sadece bol bol dua etmeye çalışıyorum sağlıklı olsun oğlum diye..elimden başka bişey gelmez bu tiroid sorununu da hamile kalınca öğrendim önceden bilseydim düzenlemeden hamile kalmazdım
günaydın kızlarrrr...oğluşumla uyandıkk mamamızı yedikk hala yatak keyfi yapıyoruz:) geceleri artık hiiççç uyuyamıyorum ben..kıçım başım heryerim ağrıyo..yarın doktora gidicem sorucam..naapim bu ağrıları diye..bide dün internette güzel bi site buldum..çok sevimli bebek tulumları var..bi gözatın..ocukmarket.com
Slm kızlar nasılsınız bu gün şeker yüklemem vardı sabah gitmiştim şimdi internetten baktım 65-114 gözüküyor iyi mi oluuor bu sonuçlar:44:
İyi değil süper canım maşallah
Süper canım maşallah
Ayy çok sevindim minişim de iyi ama 29+4 gözüktü ultrasonda bişey olmaz dimi
Ayy çok sevindim minişim de iyi ama 29+4 gözüktü ultrasonda bişey olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?