2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsunn inş .herşey yoluna girer inş. zamanında bebişin seninle olurrr

cnm ben 37 de ayrılmayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa çnk izin bitince çalışmıcam sanırım eşim istifamı vermemi istiyor

canım çok geçmiş olsun. inş. vaktinde alırsın bebişini kucağına.

hiçç sıra beklemedim tık tık halloldu üstelik eşiminde olması gerekiyor diye biliyordum, ben önden işlemleri başlatmaya gitmiştim aslında eşimde yarın gider imza atar diyordum şuan izmirde çünkü ama benim imzam yetti :)

ticaret yapmanın riskleri çok haklısın ama işlere asıldı mı eşin aylık kazançta ona göre artar, bizde ise maaş belli sadece ekibini sıkıştırıp hedefleri tutturdukları zaman prim hak ediyor hoş 1 senedir primler içerdeki borcu ödüyor, evlendiğimiz dönem şirketten eşim yüklü bir borç almıştıda, bizim evlenmemiz çok maceralı oldu eşimi benle evleniyor diye akrabalarım işten çıkarmıştı benimde siemenste işe başlamama engel olmuşlardı, mahkemede benim akrabalarıma açılmış bir dava zaten, düşünsene 1,5 sene önce evlenmeye karar vermişiz 15-20 gün sonra nihakımız var ve ikimizde işsizdik o zamanları şuan düşününce gülüyoruz, 1 sene sonrada bu zamanlara güleceğiz....

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

canım nst şöyle birşey ben 2 kere girdim o yüzden neden nst ye çağırdıklarını anlamlandırabiliyorum....

nst denilen şey karnına kemer gibi birşey bağlıyorlar 2 tane algılayıcısı var ve eline bir alet veriyorlar bir ekrana bağlı bunlar tüm sonuçlar oraya kaydediliyor ve bir kağıt çıkıyor sonucunda.

3 şey ölçülüyor

1-bebeğin kalp atış grafiği çıkarılıyor
2-bebeğin hareketini her hissettiğinde lindeki butona basıyorsun ve kalp atışı ile hareket eşleştirmesi yapılıyor
3-sende seni hissettiğin veya hissedemediğin herhangi bir GERÇEK sancı olup olmadığının grafiği çıkıyor

mesela sen sancı hissetmezsin ama aslında vardır bunu tespit ediyorlar veya dahada önemlisi bebeğin kalp ritminde bir anormalliğe rastladılar, doğum ritmlerine girmiş olabilir ama sende sancı su gelmesi vs hiç birşey yok işte o zaman zorunlu sezeryan bebeği kaybetme ihtimali var çünkü, bu yüzden nst ye düzenli girmemiz anne ve bebek için önemli birşey, ortalama 25-45 dk arası sürüyor.

canım geçmiş olsun inş. bu süreci sorunsuz atlatırsın .

herkesin bi döneminde böyle şeyler oluyo bizde evlendiğimiz ilk sene çok zorlandık borçlar falan eşim işten ayrıldı kendi işini açmak istedi Allaha çok şükür müşterileri onunla devam etmek istedi şimdilik işler iyi böyle devam eder inş. dediğin gibi bizde geçen yıllara bakıp gülüyoruz evlenmek için 5,5 sene bekledik stresliydi ama ona bile şimdi gülüp geçiyoruz Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın inş.

canım çok geçmiş olsun,inşallah zamanında sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri

çok geçmiş olsun azeares. bebeğinle sana sağlıklar diliyorum. hayırlısıyla atlatırsın. pozitif düşüneye çalış

ben boşuna evham yapıyorum o zaman nst nin bir zararı yok değil mi? bana teyzem ben ona bağlanınca stresten sancılanıyordum sonra dr. çağırınca gitmedim nst için demişti...

yok canım ne zararı ne stresi, mis gibi hasta yatağına yatıyorsun karnına kemerleri geçiriyorlar, eğer odada tv varsa açıyorsun tv yi bebeğinin kalp atış sesi eşliğinde tv seyrediyorsun veya yanında kiminle gitmişsen onunla sohbet ediyorsun, bebeğin kalp atış hızına bakıyorsun 140 oldu bak 80 e düştü falan diye bence keyifli birşey :)))

Gamzecim, en son kontrolde doktor bana suyun çok azalmış, bol su iç ve dinlen dedi. Pazar günü tekrar gidicem ama bu arada içim içimi yiyor, suyu daha da azalmışsa nasıl hissedicem?? suyu çok azaldığında c.ğerlerinde problem oluyormuş eğer biterse ve farketmezsen de bebeği kaybedebiliyorsun. Hiç nts den falan bahsetmedi. Ne yapmak lazım acaba?

canım çok geçmiş olsun, bugün listeyi düzenlerken aklımdan geçmiştin.
dün bende de lekelenme oldu, hatta sabah bi ara koyu kırmızı pıhtı gibi gelmişti, doktora gitik şükür herşey yolundaymış.

inşallah açılman filan olmazda hastanede yatmak zorunda kalmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…