2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın tahlil sonuçların gayet güzel çıkmış. bebişte ne güzel büyümüş annesi bişey olmaz sorun olsaydı dr söylerdi zaten
gözünaydın cnm bundanda kurtuldun

Sağolun kızlar biraz aç kalmak zorladı beni ama iyi geçti yinede korktuğum gibi değildi doktor kilosunu söylemedi ama neyse kızlar birşeyler yemeye gidiyorum kendinize ve miniklerinize iyi bakınn

Son düzenleme:
ben geldimmmm....

hallettim belediyedeki işlemi sandığımdanda kolay oldu sevindirik oldum :) öderkende aynı sevinci yaşayacak mıyım acaba :)

hamileliğimi evde stressiz geçiriyor olmak ve bebeğimi büyütebilme avantajına sahip olduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum, allaha şükür durumumuzda birçok ailenin yaşantısına göre çok iyi sayılır ama işte sorumluluklar arttıkça sosyal yaşantımızdan feragat ediyoruz ve özellikle eşim kendi ihtiyaçlarını bizim için erteleyip duruyor ona canım sıkılıyor...
devam eden bir mahkememiz var, tazminat davası hayırlısıyla bir sonuçlansa o eşim hakkını alırsa bu günlerimiz çok geride kalacak inşallah....

pollycim sen benim kız için asya berra isimlerini yaz şimdilik, en kısa zamanda kesin ismi belirtirim :)

Gamzecim benimde en çok ELA içime siniyor ama o kadar çok var ki bu isim bu aralar o yüzden kararsız kalıyorum.
Bu arada bence de tekrar bir buluşma organize edelim,çok iyi olur

ayyyy çok yorulldummmm...oğluşuma ciciler aldımmmmm...annesinin kuzusuuuuu...ay neler var yaaaaa..annemle aklımız çıktıııı

canım güle güle giydir inş. bebişine. nerde bu bebettonun mağazası ben de gidiyim göztepede çalışıyorum zaten yakın sanırım?

arkadaşlar ben 30. haftamda kontrole gidecem dr.um ondan sonra iki haftada bir gelceksin nst ye alcam dedi sizde mi 30 dan sonra 15te bir gidceksiniz/gidiyosunuz

bana da aynısını söyledi yarın 30 oluyorum randevum var 14 gün sonra yine gidicem rapor almam lazım gerek var mı bu kadar sık bilemiyorum 3 haftada çağırsa bari...

Allah annesine babasına bağışlasın hayırlı uzun ömür versin inş. canım...

amin cnm inşallah

Gamzecim benimde en çok ELA içime siniyor ama o kadar çok var ki bu isim bu aralar o yüzden kararsız kalıyorum.
Bu arada bence de tekrar bir buluşma organize edelim,çok iyi olur

çok olsun ne olacak, herkes koyuyor diye içimize sinen kızımızın hayatı boyunca taşımasını istediğimiz ismi koyamamak çok saçma geliyor, birçok insan en yakınındakini ismi beğenip koyuyor yaptığımız buda değil ki...
ben ela koymuyorum çünkü çok yakınımızın 2 yaşındaki kızının ismi ela yoksa hiç düşünmeden koyardım...

Son düzenleme:
alev ne zaman izne çıkacaksın ?

bu aralar nice girl de pek girmiyor geziyordur o yüzden yoktur aramızda gerçi :))

ayçada evde artık, burii ve bir kiş daha vardı yakın oturan onlarda durum ne acaba izne çıktılar mı?

Canım bebişinizin şansıyla davanız sonuçlanır inş.herşey daha da güzel olur.

Güzelmiş ama ben olsam onun yerine müzikli başka bişey alırdım oyuncaklar var peluş gibi müzikli.aksesuar olarak da daha güzel durur.Tabii bu benim fikrim.

iyi bari çabuk halletmişsin işini bu halde bide kuyruklarda beklemek çok zor olurdu.
haklısın canım kimseye muhtaç olmadan geçiniyoruz çok şükür eşimin kendi işi olması biraz riskli bizim için ileri ne olur bilemeyiz tabiki ihtiyaçlar arttıkça insanın gözü korkuyo ister istemez hakkımızda hayırlısı artık ...

Alevcim senin dr. ne diyor bu muayene işlerine? beni yarın çağırdı sonrasında 2 haftada bir gidicem? sana da böyle bir şey dedi mi?

alev yerine ben cevap vereyim,alevinde programı aynı sayıyorsam , ikimizde ocağın 1. veya 2. haftası son aylık kontrollerimize gidicez ve sonrasında 2 haftada bir gelin diyecek, birde nst başlayacak...

herkese merhaba arkadaşlar çok uzun süredir giremedim 2 haftadır çok zor günler yaşıyorum 2 hafta önce cumartesi gecesi lekelenme oldu bende pek önemsemedim hani tortu gibi bişeydi sonraki gecede hafif açık renkte kanamalarım oldu ama çok az 1-2 damla yani gece gece eşimi korkutmamak için bişey demedim pazrtesi sabahı dktorumu aradım hemen gel dedi çok korktuk eşimle apar topar gittik doktorum ult. baktı açılma yoktu ama 2 yerden kanama gördü 3 boyutlu ult girdim kanamanın yerlerini tespit etti rahim ağzında incelme var dedi ama hiç açılma yok dedi iiçimiz rahatladı fitil verdi sadece kanamam için ama çok dikkatli ol dedi hiç iş yapma yorulma yat dinlen dedi geçip eve geldik 1 hafta geçti ama halen kanamalarım oldu ve kasılmalarımda oluyordu tekrar gittik doktora tekrar baktı rahimde açılma yok dikkat et dedi bu sabah yine kontrole gittim doktor kanama durmadığı için akşama 3 saatlik serum vercekler bana kan gittiği için serumla rahmi toparlayacaklar hatta gerekirse sana kan bile verebiliriz dediler tekrar fitil ve kasılmalar içinde magnezyum verdi bana. serumu aldıktan sonra kanamalarım dahada kötüleşirse toparlanmam için doktor gözetiminde rahmin toparlanıp açlmaması için 3 gün beni bahçelievler medicana hastanesine yatıracak. ama şu var ki erken doğum riskim şuan için yok ama risk olabilirmiş kanamalar durmazsa ve açılma olursa ufak bir müdahale ile rahim ağzı dikilebilirmiş. doktoruma çok güveniyorum çok ilgili sağolsun ve işini şansa bırakmıyor önlemleri şimdiden alıyor ben ntsyede bağlandım sancılarımdan dolayı. sizlerle paylaşmak istedim ben ara ara giriyorum ama pek yazamadım, polly geçmiş olsun sanada KIZLAR UFAK BİR KASILMA BİLE OLSA HEMEN DOKTORA GİDİN BEN ÖNEMSEMEDİM SONRA KANAMALARA ÇEVİRDİ BU DURUM O YÜZDEN 30 HAFTADAN SONRA HERŞEYİ İNCE ELEYİP SIK DOKUMAK LAZIMMIŞ BUNU ÖĞRENDİM UFAK BİR SANCIDIR AĞRIDIR DEMEYİN DOKTORUNUZA BİLDİRİN EN AZINDAN. çok uzun oldu kusura bakmayın ne olur içimdekileri yazmak sizlerle paylaşmak istedim. neolur DUA EDİN KIZIM VE BENİM İÇİN ERKEN DOĞUM OLMASIN KIZIMI SAĞSALİM KUCAĞIMA ALAYIM. ALLAH HERKESİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN.

alev yerine ben cevap vereyim,alevinde programı aynı sayıyorsam , ikimizde ocağın 1. veya 2. haftası son aylık kontrollerimize gidicez ve sonrasında 2 haftada bir gelin diyecek, birde nst başlayacak...

hmmm sağol canım demek ki herkesi çağırıyorlar ama biraz saçma geliyor yani 10 haftada 5 kez gideceğiz. biz anlamaz mıyız sancımızı ki her defasında nst? biraz tedirgin oluyorum ama napalım artık yapcak bir şey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…