- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.121
Canım öyle önde geride çıkmasına falan hiç takılma.Benim drum söylemez bile,çünkü sürekli değişiyo bebişlerin durumu.Sağlığı yerinde ya daha ne olsun.Hem zaten ileri çıkmış ne olsun:)))
canım gözün aydın tahlil sonuçların gayet güzel çıkmış. bebişte ne güzel büyümüş annesi bişey olmaz sorun olsaydı dr söylerdi zaten
gözünaydın cnm bundanda kurtuldun
Ayy çok sevindim minişim de iyi ama 29+4 gözüktü ultrasonda bişey olmaz dimi
Geldi mi üst üste geliyor ama sıkma canını,biz de ev aldığımızda ben işsizdim ve tencere de dahil hiç eşyamız yoktu.Çok zoruma gidiyodu ama şimdi çok şükür herşey yolunda.Sen de bebiş büyünce inş.Bi de iyi tarafından bak bebişini sen büyütüceksin.
Günaydın kızlar,
Eşimi yarım saat önce seyahate gönderdim artık günübirlik gidip geliyor , benimde ağrım olunca uyuyamadım geçmişi okudum...
dün e-bebek'ten emzirme badisi (alttan çıtçıtlı olanlardan), emzirme atleti ve kruvaze emzirme sütyeni aldım, hepsininide 1 numara büyük aldım annem öyle dedi :)
pişik önleyici kremi bulamadım bir türlü desitin'in mavi olanını alıcam ama kalmamış hiçbir yerde, pişik önlemede ve geçirmede kremlerin şahı imiş...
gayecim bence ela süper, yakın bir arkadaşımın kızı ela yoksa bende koyacaktım ela yı, ve alevcim bahardan vazgeçetik evet ve sanırım berra olacak asyadan daha sıcak gelmeye başladı, melike o isimden çok var dedi ama bizim çevremizde hiç yok hatta berra isimli bu yaşıma kadar kimseyle tanışmadım o yüzden kızıma koyabilirim...
kızlar bizde birkez daha mı buluşsak ?
ayyyy çok yorulldummmm...oğluşuma ciciler aldımmmmm...annesinin kuzusuuuuu...ay neler var yaaaaa..annemle aklımız çıktıııı
arkadaşlar ben 30. haftamda kontrole gidecem dr.um ondan sonra iki haftada bir gelceksin nst ye alcam dedi sizde mi 30 dan sonra 15te bir gidceksiniz/gidiyosunuz
günaydın güzel mart anneleri dün eşimin kuzeni doğum yaptı 28 haftalık şuanda küvezde umarım bişey olmaz çok uğraştılar 3 yıldır tedavi görüyorlar bu bebiş tedavinin dışında oldu süpriz yaptı onlara ama erken geldi malesef dua edin kızlar iyi olsun bebekleri
canım güle güle giydir inş. bebişine. nerde bu bebettonun mağazası ben de gidiyim göztepede çalışıyorum zaten yakın sanırım?
bana da aynısını söyledi yarın 30 oluyorum randevum var 14 gün sonra yine gidicem rapor almam lazım gerek var mı bu kadar sık bilemiyorum 3 haftada çağırsa bari...
Allah annesine babasına bağışlasın hayırlı uzun ömür versin inş. canım...
Gamzecim benimde en çok ELA içime siniyor ama o kadar çok var ki bu isim bu aralar o yüzden kararsız kalıyorum.
Bu arada bence de tekrar bir buluşma organize edelim,çok iyi olur
ben geldimmmm....
hallettim belediyedeki işlemi sandığımdanda kolay oldu sevindirik oldum :) öderkende aynı sevinci yaşayacak mıyım acaba :)
hamileliğimi evde stressiz geçiriyor olmak ve bebeğimi büyütebilme avantajına sahip olduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum, allaha şükür durumumuzda birçok ailenin yaşantısına göre çok iyi sayılır ama işte sorumluluklar arttıkça sosyal yaşantımızdan feragat ediyoruz ve özellikle eşim kendi ihtiyaçlarını bizim için erteleyip duruyor ona canım sıkılıyor...
devam eden bir mahkememiz var, tazminat davası hayırlısıyla bir sonuçlansa o eşim hakkını alırsa bu günlerimiz çok geride kalacak inşallah....
pollycim sen benim kız için asya berra isimlerini yaz şimdilik, en kısa zamanda kesin ismi belirtirim :)
amin cnm inşallah
Müzikli Peluş Yastık GittiGidiyor.com'da #49877128
bu yastığı arkadaşımda gördüm ona hediye edilmiş yanında ipi var çekiyorsunuz ip tekrar içeri girinceye kadar müzik çalıyor. hoş bir şey. bebişe alınır mı sizce? ya da odasına aksesuar olarak?
ben geldimmmm....
hallettim belediyedeki işlemi sandığımdanda kolay oldu sevindirik oldum :) öderkende aynı sevinci yaşayacak mıyım acaba :)
hamileliğimi evde stressiz geçiriyor olmak ve bebeğimi büyütebilme avantajına sahip olduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum, allaha şükür durumumuzda birçok ailenin yaşantısına göre çok iyi sayılır ama işte sorumluluklar arttıkça sosyal yaşantımızdan feragat ediyoruz ve özellikle eşim kendi ihtiyaçlarını bizim için erteleyip duruyor ona canım sıkılıyor...
devam eden bir mahkememiz var, tazminat davası hayırlısıyla bir sonuçlansa o eşim hakkını alırsa bu günlerimiz çok geride kalacak inşallah....
pollycim sen benim kız için asya berra isimlerini yaz şimdilik, en kısa zamanda kesin ismi belirtirim :)
Alevcim senin dr. ne diyor bu muayene işlerine? beni yarın çağırdı sonrasında 2 haftada bir gidicem? sana da böyle bir şey dedi mi?
Güzelmiş ama ben olsam onun yerine müzikli başka bişey alırdım oyuncaklar var peluş gibi müzikli.aksesuar olarak da daha güzel durur.Tabii bu benim fikrim.
Ayy çok sevindim minişim de iyi ama 29+4 gözüktü ultrasonda bişey olmaz dimi
alev yerine ben cevap vereyim,alevinde programı aynı sayıyorsam , ikimizde ocağın 1. veya 2. haftası son aylık kontrollerimize gidicez ve sonrasında 2 haftada bir gelin diyecek, birde nst başlayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?