2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım,inş.herşey yoluna girer bebişin zamanda gelir.Dualarımız seninle...

sağol canım teşekkürler bende okudum lekelenme olmuş sende ama iyiki birşey olmamış canım allah korusun seni ve biz bütün hamişleri. kısmetse benim kızımın adı da AZE olacak AZE : TUTTUĞUNU KOPARAN YİĞİT KIZ demek. eşimle nişanlıyken karar vermiştik kız olursa AZE erkek olursa ARES diye o yüzden kaydımı yaparken bebişimin cinsiyeti belli değildi bende adımı azeares olarak kaydetmiştim. benim derdimi okuyup iyi dileklerini sunan herkese teşekkürler

Canım sağlıkla gelsin inşallah AZE bebek.. Adı gibi tuttuğunu koparan, yiğit bi kız olsun Sonra da inşallah kardeşi ARES gelsin sağlıkla...
Dualarımız seninle, inşallah en kısa sürede normale döner herşey ve bebişine zamanında kavuşursun

gayecim hiç bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam sus düzelene kadar haftada 1 kontrole giderdim, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık hiçbir şeyi riske atmamalıyız, yalnız bildiğim bebeğin hareketleri ile suyu arasında bağlantı olduğu yani suyun azlığıda fazlalığıda hissettiğin hareketleri azaltabilir, sende durum nasıl ? ne kadar su içiyorsun ?

bak ben aylardır bardaktan su içmeyi unuttum, 1,5 litrelik su şişesi sürekli gözümün önünde ve akşam yatana kadar 2 kere boşalıyor o şişe, yatarken bir kere daha dolduruyorum sabah kalktığımda ya bitmiş oluyor yada dibinde çok az kalıyor, idrar yolu enfeksiyonuna pek olumlu katkı sağlamıyor ama bebeğin suyu ve benim cildime katkısı büyük bence :)
daha hiç çatlağım yok ve nerdeyse banyodan banyoya sürüyorum kremimi, öyle sabah akşam hiç sürmedim daha...

kızlar bu arada emzirme atleti ve badisi aldım demiştim ya, atleti giydim şimdi çok rahatmış ve benim koca göğüslerimi bile çok güzel sardı sütyen varmış gibi oldu, kesinlikle tavsiye ederim, hatta 1 tane sütyen 3-4 tane bu atletlerden alınsa daha iyi olur, bu arada ben bebefox unkini aldım toparlaması çok güzel,i bugün başka bir markaya baktım hiç beğenmedim onu, e-bebekten aldım ben 18 tl idi

bendede 10 gün...para veriyorum sürekli
ben hamile kaldığımdan beridir böylee para para paraaaaaa

canım geçmiş olsunnnn sende rahatsızlanmışsın iyisindir umarım şimdiiiii

su konusunda bende sen gibiyim canım kaç litre su içtiğimi unutuyorum yanımda 1.5 litrelik su şişesi içiyorum bol bol gece desen sen gibi sabaha kadr hiç kalmıyor şişede su zaten maşallahh çatlağım olmadı kii sürekli krem falanda kullanmadım ben bebişlerimin sularıda gayet güzel der dr. her gittiğimdeee

Canım e-bebekten bakıyorum şimdi alttan çıtçıtlı mı aldın normal mi? Ben sütyen kullanamıyorum göğüs altımı çok acıtıyo o yüzden yana yana çare arıyodum bu atlet dediğin gibi tutuyosa bana da çok iyi olur. bi de atletlerim artık kısa geliyo göbekten sürekli fırtıyo yukarı sinir oluyorum ama alttan çıtçıtlı da giyemem galiba yarım saatte bir tuvalete gittiğimi de göz önüne alırsam işkence olur :))

sağol canım allah razı olsun hepimizin bebişleri sağsalim gelsin kucaklarımıza

üstelik ikiz seninki tamamen suyun mucizesi bu, bardakla içince o kadar içilmiyor zaten...

cnm çıtçıtlı badi alma kapatamazsın görmediğinden göbek engeller görmeni normal al

ben ikisinide aldım, şuan normal atlet olanı var üstümde ve göbeğimi komple sarıyor ve yukarı çıkmıyor, çıtçıtlı normal uzun kollu badilerimi ben hep kullanıyorum alıştığımdan olsa gerek tuvalette zorlamıyor beni, eğer göğüslerin benimki gibi 90 değilse normal atlet olanıylada çok rahat edeceğini düşünüyorum...

melike ben birde kruvaze sütyenden aldım kafadan geçirmeli arkadan kopçalı değil, oda rahat geldi bana göğüs altını acıtırmı bilmem ama o da güzel... ben üstümde olduğunu hissetmiyorum...

bugün kontrolümüz vardı 28.haftamızı doldurduk kilomuz 1kilo 160 gr olmuş boyumuz 36 cm :) oğluşum şimdiden normal doğum pozizyonunu almış.herkese hayırlı doğumlar dilerim..

Ben de çok su içiyorum ofiste 1,5lt su şişesi 2 kere bitiyo evde içtiklerim hariç.Ama gece içmiyorum gecede wcye kalkamam yarım saatte birYatmadan önce 1 bardak içiyorum o kadar...Çatlak 7.aydan sonra mı oluyo?Bende de bişey yok.

cnm çıtçıtlı badi alma kapatamazsın görmediğinden göbek engeller görmeni normal al
Doğru diyosun canım...
Alevin dediği gibi ben eski çıtçıtlılarımı giyemiyorum çünkü göbekten hem eğilemiyorum hemde yetişemiyorum oraya kadar
melike ben birde kruvaze sütyenden aldım kafadan geçirmeli arkadan kopçalı değil, oda rahat geldi bana göğüs altını acıtırmı bilmem ama o da güzel... ben üstümde olduğunu hissetmiyorum...
Malkoc göğsüm 90 oldu, bi tane kroveze beyaz atlet 90 bi tane de normal atlet siyah 95 alıyorum (90 kalmamış).. ne dersin ikisi işimi görür gibi? Bu kroveze noluyo yaa? :)) modeli güzel görünüyo ama?

bende şimdi baktım siteye fiyatlarda gayet uygun sütyen alsan en dandik o para zaten bende atlet alıyım diyorum 2si 1 arada artık benimde iyice batmaya başladı çıtçıtlı hayatta giyemem onu açana kadr altıma ederim heralde bazen kendimi zor yetiştiriyorum wc ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…