- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.161
ayıcık falan gibi mi?
herkese merhaba arkadaşlar çok uzun süredir giremedim 2 haftadır çok zor günler yaşıyorum 2 hafta önce cumartesi gecesi lekelenme oldu bende pek önemsemedim hani tortu gibi bişeydi sonraki gecede hafif açık renkte kanamalarım oldu ama çok az 1-2 damla yani gece gece eşimi korkutmamak için bişey demedim pazrtesi sabahı dktorumu aradım hemen gel dedi çok korktuk eşimle apar topar gittik doktorum ult. baktı açılma yoktu ama 2 yerden kanama gördü 3 boyutlu ult girdim kanamanın yerlerini tespit etti rahim ağzında incelme var dedi ama hiç açılma yok dedi iiçimiz rahatladı fitil verdi sadece kanamam için ama çok dikkatli ol dedi hiç iş yapma yorulma yat dinlen dedi geçip eve geldik 1 hafta geçti ama halen kanamalarım oldu ve kasılmalarımda oluyordu tekrar gittik doktora tekrar baktı rahimde açılma yok dikkat et dedi bu sabah yine kontrole gittim doktor kanama durmadığı için akşama 3 saatlik serum vercekler bana kan gittiği için serumla rahmi toparlayacaklar hatta gerekirse sana kan bile verebiliriz dediler tekrar fitil ve kasılmalar içinde magnezyum verdi bana. serumu aldıktan sonra kanamalarım dahada kötüleşirse toparlanmam için doktor gözetiminde rahmin toparlanıp açlmaması için 3 gün beni bahçelievler medicana hastanesine yatıracak. ama şu var ki erken doğum riskim şuan için yok ama risk olabilirmiş kanamalar durmazsa ve açılma olursa ufak bir müdahale ile rahim ağzı dikilebilirmiş. doktoruma çok güveniyorum çok ilgili sağolsun ve işini şansa bırakmıyor önlemleri şimdiden alıyor ben ntsyede bağlandım sancılarımdan dolayı. sizlerle paylaşmak istedim ben ara ara giriyorum ama pek yazamadım, polly geçmiş olsun sanada KIZLAR UFAK BİR KASILMA BİLE OLSA HEMEN DOKTORA GİDİN BEN ÖNEMSEMEDİM SONRA KANAMALARA ÇEVİRDİ BU DURUM O YÜZDEN 30 HAFTADAN SONRA HERŞEYİ İNCE ELEYİP SIK DOKUMAK LAZIMMIŞ BUNU ÖĞRENDİM UFAK BİR SANCIDIR AĞRIDIR DEMEYİN DOKTORUNUZA BİLDİRİN EN AZINDAN. çok uzun oldu kusura bakmayın ne olur içimdekileri yazmak sizlerle paylaşmak istedim. neolur DUA EDİN KIZIM VE BENİM İÇİN ERKEN DOĞUM OLMASIN KIZIMI SAĞSALİM KUCAĞIMA ALAYIM. ALLAH HERKESİN YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN.
canım çok geçmiş olsun, bugün listeyi düzenlerken aklımdan geçmiştin.
dün bende de lekelenme oldu, hatta sabah bi ara koyu kırmızı pıhtı gibi gelmişti, doktora gitik şükür herşey yolundaymış.
inşallah açılman filan olmazda hastanede yatmak zorunda kalmazsın.
sağol canım teşekkürler bende okudum lekelenme olmuş sende ama iyiki birşey olmamış canım allah korusun seni ve biz bütün hamişleri. kısmetse benim kızımın adı da AZE olacak AZE : TUTTUĞUNU KOPARAN YİĞİT KIZ demek. eşimle nişanlıyken karar vermiştik kız olursa AZE erkek olursa ARES diye o yüzden kaydımı yaparken bebişimin cinsiyeti belli değildi bende adımı azeares olarak kaydetmiştim. benim derdimi okuyup iyi dileklerini sunan herkese teşekkürler
Gamzecim, en son kontrolde doktor bana suyun çok azalmış, bol su iç ve dinlen dedi. Pazar günü tekrar gidicem ama bu arada içim içimi yiyor, suyu daha da azalmışsa nasıl hissedicem?? suyu çok azaldığında c.ğerlerinde problem oluyormuş eğer biterse ve farketmezsen de bebeği kaybedebiliyorsun. Hiç nts den falan bahsetmedi. Ne yapmak lazım acaba?
ben hamile kaldığımdan beridir böylee para para paraaaaaabendede 10 gün...para veriyorum sürekli
canım çok geçmiş olsun, bugün listeyi düzenlerken aklımdan geçmiştin.
dün bende de lekelenme oldu, hatta sabah bi ara koyu kırmızı pıhtı gibi gelmişti, doktora gitik şükür herşey yolundaymış.
inşallah açılman filan olmazda hastanede yatmak zorunda kalmazsın.
gayecim hiç bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam sus düzelene kadar haftada 1 kontrole giderdim, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık hiçbir şeyi riske atmamalıyız, yalnız bildiğim bebeğin hareketleri ile suyu arasında bağlantı olduğu yani suyun azlığıda fazlalığıda hissettiğin hareketleri azaltabilir, sende durum nasıl ? ne kadar su içiyorsun ?
bak ben aylardır bardaktan su içmeyi unuttum, 1,5 litrelik su şişesi sürekli gözümün önünde ve akşam yatana kadar 2 kere boşalıyor o şişe, yatarken bir kere daha dolduruyorum sabah kalktığımda ya bitmiş oluyor yada dibinde çok az kalıyor, idrar yolu enfeksiyonuna pek olumlu katkı sağlamıyor ama bebeğin suyu ve benim cildime katkısı büyük bence :)
daha hiç çatlağım yok ve nerdeyse banyodan banyoya sürüyorum kremimi, öyle sabah akşam hiç sürmedim daha...
kızlar bu arada emzirme atleti ve badisi aldım demiştim ya, atleti giydim şimdi çok rahatmış ve benim koca göğüslerimi bile çok güzel sardı sütyen varmış gibi oldu, kesinlikle tavsiye ederim, hatta 1 tane sütyen 3-4 tane bu atletlerden alınsa daha iyi olur, bu arada ben bebefox unkini aldım toparlaması çok güzel,i bugün başka bir markaya baktım hiç beğenmedim onu, e-bebekten aldım ben 18 tl idi
kızlar bu arada emzirme atleti ve badisi aldım demiştim ya, atleti giydim şimdi çok rahatmış ve benim koca göğüslerimi bile çok güzel sardı sütyen varmış gibi oldu, kesinlikle tavsiye ederim, hatta 1 tane sütyen 3-4 tane bu atletlerden alınsa daha iyi olur, bu arada ben bebefox unkini aldım toparlaması çok güzel,i bugün başka bir markaya baktım hiç beğenmedim onu, e-bebekten aldım ben 18 tl idi
Canım sağlıkla gelsin inşallah AZE bebek.. Adı gibi tuttuğunu koparan, yiğit bi kız olsunSonra da inşallah kardeşi ARES gelsin sağlıkla...
Dualarımız seninle, inşallah en kısa sürede normale döner herşey ve bebişine zamanında kavuşursun
su konusunda bende sen gibiyim canım kaç litre su içtiğimi unutuyorum yanımda 1.5 litrelik su şişesi içiyorum bol bol gece desen sen gibi sabaha kadr hiç kalmıyor şişede su zaten maşallahh çatlağım olmadı kii sürekli krem falanda kullanmadım ben bebişlerimin sularıda gayet güzel der dr. her gittiğimdeee
Canım e-bebekten bakıyorum şimdi alttan çıtçıtlı mı aldın normal mi? Ben sütyen kullanamıyorum göğüs altımı çok acıtıyo o yüzden yana yana çare arıyodum bu atlet dediğin gibi tutuyosa bana da çok iyi olur. bi de atletlerim artık kısa geliyo göbekten sürekli fırtıyo yukarı sinir oluyorum ama alttan çıtçıtlı da giyemem galiba yarım saatte bir tuvalete gittiğimi de göz önüne alırsam işkence olur :))
ben hamile kaldığımdan beridir böylee para para paraaaaaa
canım geçmiş olsunnnn sende rahatsızlanmışsın iyisindir umarım şimdiiiii
Canım e-bebekten bakıyorum şimdi alttan çıtçıtlı mı aldın normal mi? Ben sütyen kullanamıyorum göğüs altımı çok acıtıyo o yüzden yana yana çare arıyodum bu atlet dediğin gibi tutuyosa bana da çok iyi olur. bi de atletlerim artık kısa geliyo göbekten sürekli fırtıyo yukarı sinir oluyorum ama alttan çıtçıtlı da giyemem galiba yarım saatte bir tuvalete gittiğimi de göz önüne alırsam işkence olur :))
su konusunda bende sen gibiyim canım kaç litre su içtiğimi unutuyorum yanımda 1.5 litrelik su şişesi içiyorum bol bol gece desen sen gibi sabaha kadr hiç kalmıyor şişede su zaten maşallahh çatlağım olmadı kii sürekli krem falanda kullanmadım ben bebişlerimin sularıda gayet güzel der dr. her gittiğimdeee
Doğru diyosun canım...cnm çıtçıtlı badi alma kapatamazsın görmediğinden göbek engeller görmeni normal al
Alevin dediği gibi ben eski çıtçıtlılarımı giyemiyorum çünkü göbekten hem eğilemiyorum hemde yetişemiyorum oraya kadarben ikisinide aldım, şuan normal atlet olanı var üstümde ve göbeğimi komple sarıyor ve yukarı çıkmıyor, çıtçıtlı normal uzun kollu badilerimi ben hep kullanıyorum alıştığımdan olsa gerek tuvalette zorlamıyor beni, eğer göğüslerin benimki gibi 90 değilse normal atlet olanıylada çok rahat edeceğini düşünüyorum...
Malkoc göğsüm 90 oldu, bi tane kroveze beyaz atlet 90 bi tane de normal atlet siyah 95 alıyorum (90 kalmamış).. ne dersin ikisi işimi görür gibi? Bu kroveze noluyo yaa? :)) modeli güzel görünüyo ama?melike ben birde kruvaze sütyenden aldım kafadan geçirmeli arkadan kopçalı değil, oda rahat geldi bana göğüs altını acıtırmı bilmem ama o da güzel... ben üstümde olduğunu hissetmiyorum...
bugün kontrolümüz vardı 28.haftamızı doldurduk kilomuz 1kilo 160 gr olmuş boyumuz 36 cm :) oğluşum şimdiden normal doğum pozizyonunu almış.herkese hayırlı doğumlar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?