2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Onları ilk defa duydumm ( sütyen bedenin için göğüs çevresini ölç canım o yetiyo.. yani sanırım öleydi :)

göğüs çevresi 80-90 vs olduğunu söylüyor, a-b-c-d-e hatta f memenin boyutunu veriyor, hoş e-bebektekilerin hepsi b cup yani meme ucunun üzerinden mezurayı geçirerek komple sırtını ölçeceksin bedenini bulacaksın.
,

kızlar bebişimin kafasını midemin üst kısmında hissediyorum yuvarlak sert bi şey tam da göğsümün hemen orda .bebişim şimdiden süt provalarına mı başlıyor ne

buldummm ölçü tablosunuu...38-85 e denk geliyomuşş.. ozaman bende 90 mı alsam..daha büyürlermi yaa

bende 90 düşündüm ama 85le arasında kararsız kalmıştım.. bi de önümüzde 2 ay var biraz daha büyüyebilirler 90 alıyorum tamam artık baktım büyük geldi burdaki mağazaya gidip değiştirmek için biraz dil dökerim :))

kızlar bebişimin kafasını midemin üst kısmında hissediyorum yuvarlak sert bi şey tam da göğsümün hemen orda .bebişim şimdiden süt provalarına mı başlıyor ne

oyy maşallah...
benide bugün hareketleri çok acıttı. göğsümün altına doğru geriliyor gibi geldi anlamadım. şimdi uyudu galiba sesi çıkmıyor. babası gelsinde sevsin hareketlensin...

ben de hafta sonu e-bebek ten almıştım emzirme atleti. benim de elijanın kumaşı hoşuma gitti o yüzden elija aldım. sütyen almıcam. yanımda bir varken emzirirken bütün karnım açılsın istemiyorum hem üşürüm ben o kadar acık kalınca. böyle daha derli toplu olur. o yüzden atleti tercih ettim. hem içine sütyen giymeye gerek kalmıyor

Son düzenleme:

benim göğüslerim çok büyümedi ama daha büyür heralde süt dolmaya başlayınca o yüzden biraz bekliyim ben gidip mağazan alırım direk hiç sütyen ölçüsüyle almadım ben bakarım göz kararı alırım eski sütyenler oluyo hala 80 onlar 1 tane 85 aldım ama onunda sırtı sıkıyo artık ne zor işler bunlar

Off sorma valla gün geçtikçe giysi bulmak daha da işkenceye dönüşüyo.. evdekiler zaten hiç uymuyo.. bi kaç tane L beden atlet aldım dön dolaş onları giyiyorum sütyen taksam acıdan duramıyorum iş yerinde takmasam olmuyoo, hamile pantolonlarımdan biri dar gelmeye başladıı :)) giysi de almak istemiyorum artık az kaldı diye.. ne zormuş son aylarda giyim böhüü

kızlar bnm bi kaç hamiş arkjadaşımda hepsi buradadan almıştı 13 14 falandı memnunlardı onlarda hiç sütyen almadılar hatta bende ordan alayım 2 3 tane diyorum bi bakın ben bi ara bakmıltım en çok satılanlrda ilk sıradaydııı ama sanırım çıtçıtlı

öyle valla hamile kıyafeti alsan başka zaman giyilmez normal alsan L den aşağısı kurtarmaz onuda sonra giyemezsin benimde 2 kot pantolonun biri artık yavaş yavaş daralıyo 1 yle idare ederim artık kumaşlarda var ama çizmem olmuyo bacaklar şişti oooooo insan bebişlere bişeyler almak varken kıyıpta kendine bişey almıyoda büyüyünce giymedik giydirdik deriz artık :)

ben alışverişi yaparken kasada arkamdaki kadında atletleri önerdi, tamamen dediğin mantıkla kendisi hiç sütyen kullanmamış hep atlet kullanmış, gerçi ben sadece atlet giyemem herhalde dışarı çıkarken, sütle beraber dahada büyüyeceği göz önüne alınırsa ben sütyen üstü atlet giyeceğim...

ben 2. ayımdan beri tayt giyiyorum her ay yeni bir tayt alıyorum :) günlük giyim için sadece kot jile almıştım onun dışında tayt üstü evdeki tuniklerimi giyiyorum kızlar, eğer iş yerinde son zamanlarda problem olmaz ise tayt alın birde lcw c&a gibi bir yerdende 2 tane tunik alın veya uzun hırka alın değiştire değiştire giyin ekonomik olur ve doğumdan sonrada giyebileceğiniz birşey olur.

Ben de bi tane hamile taytı almıştım bayramda, tuniklerle sürekli onu giyiyorum işe gelirken, uzun çizmeyle de hem güzel duruyo hem sıcak tutuyo.. son günlerde göbek büyüdü ya beli artık yukarı kadar çıkmıyo hiç bi kıyafetin tam göbeğimin ortasında kalıyo o yüzden sürekli aşağı indiriyorum sen normal taytlar mı giyiyosun? benimkiler göbek altını da çok sıkar o yüzden normalleri giyemiyorum bi de bebeğin kafası aşağı döndüğünden beri paronayak oldum orayı bişey sıkmasın diye sanki kafa orda sabit :))

d_m_f

şimdiden anons geçelim mi d _m_ f cim ne dersin.istanbul avrupa buluşmasına katılacaklar isimlerini yazdırsın diye.bi de mekan ayarlasak forum istanbul nasıl iyimi diye sence ??

kızlar bişi sorcam bugn hastane için bebek çantasını hazırladık annemle koyduklarımı söylüyorum:
bi tane yumoş kalın tulumlardan içi tüylü
10 lu hastane çıkışı seti pikesi flnda var
1 pijama takımı
1 kısa kollu body
1 uzun kollu body
3 mendil
2 çorap

giyim olarak sırf bunları koydum..yeter dimi? ne kdr üst değişilebilirki hastanede :44:

Ya ben bu iç çamaşırı konusunda hayatım boyunca hep problemli oldum. Neredeyse tahta gibiydi benim gögüsler o yüzden hep içi jel dolgulu olan sütyenlerden kullandım, onun bile en küçük yani 75 A olanını alıyordum. Şimdi bu beden ölçülerine göre gögüs altını ölçtüğümde 85 beden almam lazım ama cup olarak bana uymuyolar.Gögüslerim o kadar büyümedi ama gögüs altım kalınlaştı yani. E-bebekde yada diğer mağazalarda denettirmiyolar mı?iç çamaşırı mağazalarında olduğu gibi. Nasıl bilicem ben ölçümü yaww

ben normal tayt giyiyorum ama hep büyük alıyorum mesela bugün 3 XL aldım en son aldığım 2 XL tı,sıkmıyor ama genişledi artık, hep LCW den aldım...

e-bebekte deneyebiliyorsun canım, ben orada üşendiğimden alıp evde denedim hep, değişim için götürdüğünde hiç sorun çıkarmıyorlar

Arkadaşlar ya son aralar çok çok sık lavaboya gider oldum.Eee sobalı ev ,soğuk valla lavaboya gitmeye üşeniyorum.Sizlerde de öyle mi bazen yarım saatte bir bile gidebiliyom.Acaba diyorum şeker de etkiliyor mu.50 gr 158,100 gr normal çıktı ama;yine de içim pek rahat değill.

kızlar ben emzirme atleti almayı düşünüyorum kızkardeşim emzirme sütyeni önermiyo atlet daha rahatmış sütyenin göğüsucu çok az açılıyo karnında açıkta kalıyo dedi aklınızda bulunsun

çok su içiyorsan yarım saatte bir normal ben 10 dk da bir gittiğimi bile biliyorum, ama günde 1,5 2 litre su içiyorsa yada daha az bence normal değil, aslında o da normal çünkü mesanemiz artık çok küçüldü kapasitesi az olduğundan daha çabuk sıkışmış hissediyoruz kendimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…