2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi siteye bakıyosunuz canım?

şöyle söyliim, ben atletleri 90 aldım askılarınıda sonuna kadar çektim göğüsler o zaman toparlandı, kroveze sütyen almıştım onu 85 aldım çünkü 95 aşırı büyük oldu 85 i az önce denedim gayet iyi, atlette dahada bol olabilir o yüzden varsa 85 al derim ama olmaz ise değiştirme şansın var dimi ? kroveze de daha yayvan kaplıyor resimlerini ürünlerin karşılaştır anlayacaksın... daha yayvan olduğundan normal numaranın 1 küçük olanı daha iyi olur diye düşünüyorum...

Bilemedim 95 dediğn gibi çok büyük olabilir atlette.. en iyisi kruveze atlet 90 kalsın bi de kroveze sütyen alıyım onu da normal atletlerle giyerim 85 alıyım onu da.. ne dersin?

üstelik ikiz seninki tamamen suyun mucizesi bu, bardakla içince o kadar içilmiyor zaten...

bardaktan içemiyorum bende şişeden direk içiyorum suyumu valla kaçıncı haftada çatlak oluşuyor onu bilemiyorum ama benim ikiz oldugu halde çatlağım henüz yok şükürler olsun...

Kanz dan bu takımı aldık:)))İnternetten kidycity de satılıyo aynı fiyat.Geçen sormuştu biri ama kimdi hatırlamıyorum şimdi buldum siteyi.
Eki Görüntüle 316829

özge cok güzelmiş güle güle giysin minnak ...

yaaa ben sütyen bedenimi bilmiyorummmmm...ne alcammm..buzamana kadar hep m&s dan aldımm..orda 38 c yada kalıba göre d alıyodum..kaça denk geliyokii acabaaa

Onları ilk defa duydumm ( sütyen bedenin için göğüs çevresini ölç canım o yetiyo.. yani sanırım öleydi :)

Bilemedim 95 dediğn gibi çok büyük olabilir atlette.. en iyisi kruveze atlet 90 kalsın bi de kroveze sütyen alıyım onu da normal atletlerle giyerim 85 alıyım onu da.. ne dersin?

ben 85 aldım ve onunda askılarını sonuna kadar çektim güzel toparladı, eğer benimkinden daha büyük değilse tavsiyem 85... bu sütyen üstü emizirme atletinide denedim 85 sütyen 90 atlet süper oldu

canım çok geçmiş olsun. bebeğini sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…