- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.221
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-bebek-giyim/319048-erkek-bebek-icin-orgu-kiyafetler.html erkek bebek anneleri için http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-bebek-giyim/327147-kiz-bebeklere-herturlu-orgu-kiyafetler.htmlkız nannelerine keyifl, paylaşımlar umarım işinize yarar
ben alışverişi yaparken kasada arkamdaki kadında atletleri önerdi, tamamen dediğin mantıkla kendisi hiç sütyen kullanmamış hep atlet kullanmış, gerçi ben sadece atlet giyemem herhalde dışarı çıkarken, sütle beraber dahada büyüyeceği göz önüne alınırsa ben sütyen üstü atlet giyeceğim...
ben 2. ayımdan beri tayt giyiyorum her ay yeni bir tayt alıyorum :) günlük giyim için sadece kot jile almıştım onun dışında tayt üstü evdeki tuniklerimi giyiyorum kızlar, eğer iş yerinde son zamanlarda problem olmaz ise tayt alın birde lcw c&a gibi bir yerdende 2 tane tunik alın veya uzun hırka alın değiştire değiştire giyin ekonomik olur ve doğumdan sonrada giyebileceğiniz birşey olur.
kızlar bişi sorcam bugn hastane için bebek çantasını hazırladık annemle koyduklarımı söylüyorum:
bi tane yumoş kalın tulumlardan içi tüylü
10 lu hastane çıkışı seti pikesi flnda var
1 pijama takımı
1 kısa kollu body
1 uzun kollu body
3 mendil
2 çorap
giyim olarak sırf bunları koydum..yeter dimi? ne kdr üst değişilebilirki hastanede :44:
canım ben de hiç çıkamam sütyensiz ama hiç baktın mı bilmiyorum bunun üstü süyten gibi. evet süngeri yok ama emziririken gögüs pedi kullancaz onu da koyduk mu olur sana süngerli sütyen. ayrıyeten sütyene gerek kalmaz. dışarda emzirmek daha büyüyk problem olur emzirme sütyeninin üstüne atlet giyince. atleti yukarı sıyırmak gerekir her yer meydanda...
şu saate kadar gözüme uyku girmedi 3saat sonra bebişimi görücem acayip heyecan yaptım bu arada sizlere GÜNAYDINN
d_m_f
şimdiden anons geçelim mi d _m_ f cim ne dersin.istanbul avrupa buluşmasına katılacaklar isimlerini yazdırsın diye.bi de mekan ayarlasak forum istanbul nasıl iyimi diye sence ??
günaydın kıslarrrr nihayet bu haftayıda bitirdikkk oğluşumu özledim bende 2 hafta oldu büyümüşmüdür acabaa
canım sağ üst köşede kontrol paneline tıkla. sol bölümde avatar değiştir diye bölüm var oaradan değiştirebilirsin...
Ben de bi tane hamile taytı almıştım bayramda, tuniklerle sürekli onu giyiyorum işe gelirken, uzun çizmeyle de hem güzel duruyo hem sıcak tutuyo.. son günlerde göbek büyüdü ya beli artık yukarı kadar çıkmıyo hiç bi kıyafetin tam göbeğimin ortasında kalıyo o yüzden sürekli aşağı indiriyorumsen normal taytlar mı giyiyosun? benimkiler göbek altını da çok sıkar o yüzden normalleri giyemiyorum bi de bebeğin kafası aşağı döndüğünden beri paronayak oldum orayı bişey sıkmasın diye sanki kafa orda sabit :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?