- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.241
günaydınlarrr.. bende yeni katıldım aranıza. dün benmde ultrasonum vardı ama biraz korkuttu doktor bizi. kızımın boynuna 1 sıra kordon dolanmış simdilik risk yokmus.
dönebilir de dönmeyip boynunda da kalabilir dedi doktor.zaten kasık fıtıgım oldugu için sezeryan olcaktı dogumum. cok moralim bozuldu ne düşünmem gerektigini bilmiyorum.
28+3 olduk . Bilginiz var mı bu konuda ;?
Hoşgeldin canım,moralini bozma burda bi arkadaşın daha kordon dolanmıştı sonraki kontrolde bebişi kordondan kurtulmuştu senin de öyle olur.Hem dr risk yok demiş,üzülme.
inşallah canım ya kızım cok hareketli maşaallah ümidim var ama insan korkuyo işte. 3 hafta sonra diger kontrolüm sabretmem gerekicek
slm kızlar,
dün bebişimizi görmeye gittik. büyümüş artık kocaman olmuş.. 3.500gr üzerinde doğucak gibi dedi dr., ben de 3500gr doğmuşum. bende alerjik astım var, bu nedenle drum normal doğumda nefes darlığı yaşayabileceğimi sezeryanı tercih etmemiz gerekebileceğini söyledi. ben sezeryan istiyordum zaten ama ilk doğumum olacağı için çekincelerim de var. iyileşmem kolay olur mu die endişeleniyorum bana bakıcak kimse olmıycak eve çıktığım ilk gün annem ankaraya geri dönücek.. tek başıma nasıl olur bilemiyorum.. sezeryan doğum yapmış annişler sizlerden yorum bekliyorum bu konuda.
slm kızlar,
dün bebişimizi görmeye gittik. büyümüş artık kocaman olmuş.. 3.500gr üzerinde doğucak gibi dedi dr., ben de 3500gr doğmuşum. bende alerjik astım var, bu nedenle drum normal doğumda nefes darlığı yaşayabileceğimi sezeryanı tercih etmemiz gerekebileceğini söyledi. ben sezeryan istiyordum zaten ama ilk doğumum olacağı için çekincelerim de var. iyileşmem kolay olur mu die endişeleniyorum bana bakıcak kimse olmıycak eve çıktığım ilk gün annem ankaraya geri dönücek.. tek başıma nasıl olur bilemiyorum.. sezeryan doğum yapmış annişler sizlerden yorum bekliyorum bu konuda.
slm kızlar,
slm kızlar,
nihayet bende 30 haftamı doldurdum Allah'ın izniyle..
şükürler olsun.
TebriklerrrDarısı başıma bende 2 hafta sonra:)))
haydi darısı başına canım, önce 2 hafta, sonra diğer haftalar çabucak hayırlısıyla geçsin..
canım bende de astım var ve şimdiden cok zorlamaya basladı. ama sezeryan olmak en iyisi su durumda. ben hep normal dogum diyordum ama basıma gelmeyen hastalık kalmadı.
o yüzden sen gönlünü ferah tut. sezeryan olan arkadaslarım evlerine döndükleri gün ayaklandılar valla. sanırım artık iyileşme süresi daha kısa.
nihayet bende 30 haftamı doldurdum allah'ın izniyle..
şükürler olsun.
Günaydın arkadaşlar, hepinize hayırlı cumalar...
bugün pek bi sessiz buralar, herkes yeni yıla erkenden adapte olmuş gibi:))
maşallah bebişine canım, sezeryanlı biri olarak ben sana kendimi örnek vermeyim. çünkü ben kimse için iyi bi örnek değilim malesef(
inşallah doktorun ve anestezi uzmanın iyidir de ameliyatında çok çok iyi geçer. bunlar olursa korkacak bişeyin olmaz inşallah, en geç 1 haftaya toparlanırsın. diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum, hemde sen yalnız olacaksın, hiç olmasın yani. Allah yardımcın olsun canım. sezeryan bi ameliyat sonuçta ve doktor eli çok önemli.
eşinin bi kaç gün fazladan izin alma şansı yokmu? annen dönünce bi kaç gün daha seninle ilgilenebilse çok iyi olur
cnm biraz zorlanırsın ablamdan biliyorum gerçi 3 günü hastanede geçiriceksin eve çıkana kadar toparlarsın eşin filan olucaksa yanında halledersiniz cnm
günaydınlarrr.. bende yeni katıldım aranıza. dün benmde ultrasonum vardı ama biraz korkuttu doktor bizi. kızımın boynuna 1 sıra kordon dolanmış simdilik risk yokmus.
dönebilir de dönmeyip boynunda da kalabilir dedi doktor.zaten kasık fıtıgım oldugu için sezeryan olcaktı dogumum. cok moralim bozuldu ne düşünmem gerektigini bilmiyorum.
28+3 olduk . Bilginiz var mı bu konuda ;?
nihayet bende 30 haftamı doldurdum Allah'ın izniyle..
şükürler olsun.
3 gün mü kalıyoruz hastanede sezeryan olunca??:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?