- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.461
canım ya buluşma yapacakmısınız, ben eşimle ve ailemle knuştum.... babam işinden dolayı hafta sonu annemle afyonda kalıyor... ve hafta işide babamın işi ne zaman müsait olursa o zaman alışverişe çıkacağız....yani buluşma ile alışveriş çakışabilir:44: bu yüzden buluşmayı 21 Ocak Cumartesi yapsak olur mu, ben sınavdan çıkınca yanınıza gelirim... ama hafta sonu olmazsada inşaAllah hafta içini ayarlayabilirim, inşaAllah alışverişle çakışmaz:44: Çünkü sizinle tanışmayı çok istiyorumaynen canım, ailelerimiz var olduğu için şükürler olsun.
canım bebiş tabi ki kilosunu alır, senden besleniyor, sen kendinden kilo veriyorsun, kilo bebişe gidiyor, fakat bundan sonrada kilo almazsan bebiş yine büyüyeceği için kendinden kilo vermiş olacaksın, oda senin bünyenin zayıf düşmesine sebeb olur... yani sorundan kastımız bu, yoksa bebişlere bir şey olmaz Allahın izniyle...
Canım hem ev tapunuz, hemde tazminatınız hayırlı olsun, hakikaten bebişler bereket getiriyor evlerimize
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Canım hem ev tapunuz, hemde tazminatınız hayırlı olsun, hakikaten bebişler bereket getiriyor evlerimize
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
tatlım hayırlı uğurlu olsun. baksana 2012 daha ne güzellikler getirecektir sana maşallah yavrunun kısmetine...
gunaydın kızzlar,
bende sezaryen olcagım için allahtan bir manıı cıkmaz ise sayet marttın son haftası dogum olcak ....sizin facede grubunuz var mı?bana bir msj geldi ama anlayamadım nasıl ekliyorsunuz eger varsa?
slm kızlar doğuma yaklaştık sayılır 30 haftayı geçenler hayırlı olsun darısı 20 lerin başına artık şafak saymaya başlarız inşaallah bende bebişime alış veriş yaparım yakında herşeyin hazır olması lazım 7 ay bekliyodum çok şükür geldi geçiyo bile
evet berkerdemcim biz biz kaldık sanki 20 lerde olan hele bir 30 u devireydik...ben dayanamadı canım oğluma bir şeyler aldım hani geçen konuşmuştuk yaa..bilmiyorum yeter mi ama indirimdeki mağazalara giriyorum genelde 6 aya kadarki ihitiyacalarımzı almaya çalışacam.. gereisi zaten eş den dosttan geliyormuş hediyeler...
tatlım hayırlı uğurlu olsun. baksana 2012 daha ne güzellikler getirecektir sana maşallah yavrunun kısmetine...
Teşekkür ederim canım inşallah 2012 hepimize yavrularımızla beraber hep güzellikler getirsin.
yaaaa kızlar öncelikle iyi yıllar diliyorum ay dün herkes kola içti acayiippp canım istedi içmedim.ama dolabı açtığım an içmek gelio içimden.zarar verirmi acep.oğlumda hiç içmedim bilmiyorum yaaaa :s:26:
canım ya buluşma yapacakmısınız, ben eşimle ve ailemle knuştum.... babam işinden dolayı hafta sonu annemle afyonda kalıyor... ve hafta işide babamın işi ne zaman müsait olursa o zaman alışverişe çıkacağız....yani buluşma ile alışveriş çakışabilir:44: bu yüzden buluşmayı 21 Ocak Cumartesi yapsak olur mu, ben sınavdan çıkınca yanınıza gelirim... ama hafta sonu olmazsada inşaAllah hafta içini ayarlayabilirim, inşaAllah alışverişle çakışmaz:44: Çünkü sizinle tanışmayı çok istiyorum
yaaaa kızlar öncelikle iyi yıllar diliyorum ay dün herkes kola içti acayiippp canım istedi içmedim.ama dolabı açtığım an içmek gelio içimden.zarar verirmi acep.oğlumda hiç içmedim bilmiyorum yaaaa :s:26:
selam pazar pazar kimsecikler yokkii........
ben oğlumu gördüm teyzeleri....bacağını kafasına koymuş......:44: ben kolu sanıyodu dr bacağa deyince hadi cnm dedim olurmu öle şey dediö meğersem oluyomuş....akrobasi yapıyo bebeğim....gelişimi suyu kan akışı herşeyi iyi dedi dr daha önceye göre daha az hareket ettiğini söyledim herşyi normal artık böle devam eder büyüdükleri için takla atma vs olmaz dedi....rutin herket varsa sorun yok dedi.....rabbime şukur herşey yolunda 2 haftada 1 kontrol var ve hesaplarıma göre doğuma kadar dr totalde 4 kez daha gittikmi gelsin bebişler........
canım inşallah buluşma yapıcaz, yani yapmayı düşünüyouz, herkesin uygun bi zamanında.. yoksa doğurup kalıcaz buluşamadan:)))
hafta sonu olması hepimiz için iyi olur.. yarın kızlarda gelsin bakalım 3 hafta sonrasına ayarlarız inşallah buluşmayı
ayyyyy canım yaa az önce facede kola ile ilgili bi yazı okudum ve sonra buraya girip bide senin yazını görüce kötü oldum...
NE OLUR SAKIN SAKIN SAKIN İÇME!!!!
selam pazar pazar kimsecikler yokkii........
ben oğlumu gördüm teyzeleri....bacağını kafasına koymuş......:44: ben kolu sanıyodu dr bacağa deyince hadi cnm dedim olurmu öle şey dediö meğersem oluyomuş....akrobasi yapıyo bebeğim....gelişimi suyu kan akışı herşeyi iyi dedi dr daha önceye göre daha az hareket ettiğini söyledim herşyi normal artık böle devam eder büyüdükleri için takla atma vs olmaz dedi....rutin herket varsa sorun yok dedi.....rabbime şukur herşey yolunda 2 haftada 1 kontrol var ve hesaplarıma göre doğuma kadar dr totalde 4 kez daha gittikmi gelsin bebişler........
gözün aydın olsun canişkommm
demek ayağı başında bak sen keratayaa :))
artık yeri daralıyor az ama sert hareketler eder
maşallah oğluşuna kime benziyo görebildinmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?