2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım, ailelerimiz var olduğu için şükürler olsun.
canım ya buluşma yapacakmısınız, ben eşimle ve ailemle knuştum.... babam işinden dolayı hafta sonu annemle afyonda kalıyor... ve hafta işide babamın işi ne zaman müsait olursa o zaman alışverişe çıkacağız....yani buluşma ile alışveriş çakışabilir:44: bu yüzden buluşmayı 21 Ocak Cumartesi yapsak olur mu, ben sınavdan çıkınca yanınıza gelirim... ama hafta sonu olmazsada inşaAllah hafta içini ayarlayabilirim, inşaAllah alışverişle çakışmaz:44: Çünkü sizinle tanışmayı çok istiyorum

yaaaa kızlar öncelikle iyi yıllar diliyorum ay dün herkes kola içti acayiippp canım istedi içmedim.ama dolabı açtığım an içmek gelio içimden.zarar verirmi acep.oğlumda hiç içmedim bilmiyorum yaaaa :s:26:

teşekkürler açıklaman için. içimi rahatlattın. ama ben zaten zayıf biri değilim. 70 kilo ile hamile kaldım şimdi74 kiloyum. herkes hamilelikte çok kilo alacağımı düşünüyordu. birde ben erken doğum tehlikesinden dolayı 14 haftadır yatıyorum. benim kilo almamam bebeği taşımam açısından kolaylık sağladı. bebekte büyüdüğüne göre sorun yoktur herhalde.

kızlar ben yeni yıla yakışıklı oğluşumla girdim.. nasıl kıpır kıpırdı uyumadı sanki hiç..babamız her zammnaki gibi nöbette idi.. offf çekilmez yaaa bu 4 gün daha..

babamız işde biz de evde nöbet tutar olduk..

rabbim hepimize güzel hayırlı bir yıl nasip eder inşAllah..

slm kızlar doğuma yaklaştık sayılır 30 haftayı geçenler hayırlı olsun darısı 20 lerin başına artık şafak saymaya başlarız inşaallah bende bebişime alış veriş yaparım yakında herşeyin hazır olması lazım 7 ay bekliyodum çok şükür geldi geçiyo bile

canım merhaba ben senı kan pıhtılaşması bölümünde gördüm.benımde senın gbi 677 mthfr homozigot mutasyonum var.sen nasıl bir tedavı gördün yardımcı olurmusun benım doktorum bana gebelilk öncesi sadece folik asit kullan dedi.aspirin kullandırmıyor.ne diyosun

evet berkerdemcim biz biz kaldık sanki 20 lerde olan hele bir 30 u devireydik...ben dayanamadı canım oğluma bir şeyler aldım hani geçen konuşmuştuk yaa..bilmiyorum yeter mi ama indirimdeki mağazalara giriyorum genelde 6 aya kadarki ihitiyacalarımzı almaya çalışacam.. gereisi zaten eş den dosttan geliyormuş hediyeler...

senle aramızda 4 gün var ama az kaldı 30 haftaya girsek gerisi gelir bencede indirimli ürünler varken almak lazım bende kız kardeşimle çıkcam alışverişe onunda 2 yaşında oğlu var ne lazım az çok biliyo bende ona göre fazla fazla almayım yani bide ablam tekstilde çalışıyo bebe üzerine benim işyerinden alalım daha uygun olur diyo fiyat açısından

ben içiyorum canım arada dün de içtim. Kafein sonuçta bebeğe bir faydası yok ama kahve gibi fazlası zararlı. Çok içmediğin sürece zararı olmaz bebişe ama midene dokunabilir belki, bir de kola içtiğin gün kahve içmesen iyi olur. kafein iktarı artmasın.

canım inşallah buluşma yapıcaz, yani yapmayı düşünüyouz, herkesin uygun bi zamanında.. yoksa doğurup kalıcaz buluşamadan:)))
hafta sonu olması hepimiz için iyi olur.. yarın kızlarda gelsin bakalım 3 hafta sonrasına ayarlarız inşallah buluşmayı

ayyyyy canım yaa az önce facede kola ile ilgili bi yazı okudum ve sonra buraya girip bide senin yazını görüce kötü oldum...
NE OLUR SAKIN SAKIN SAKIN İÇME!!!!

selam pazar pazar kimsecikler yokkii........

ben oğlumu gördüm teyzeleri....bacağını kafasına koymuş......:44: ben kolu sanıyodu dr bacağa deyince hadi cnm dedim olurmu öle şey dediö meğersem oluyomuş.... akrobasi yapıyo bebeğim....gelişimi suyu kan akışı herşeyi iyi dedi dr daha önceye göre daha az hareket ettiğini söyledim herşyi normal artık böle devam eder büyüdükleri için takla atma vs olmaz dedi....rutin herket varsa sorun yok dedi.....rabbime şukur herşey yolunda 2 haftada 1 kontrol var ve hesaplarıma göre doğuma kadar dr totalde 4 kez daha gittikmi gelsin bebişler........

gözün aydın olsun canişkommm
demek ayağı başında bak sen keratayaa :))
artık yeri daralıyor az ama sert hareketler eder

içmedim içim rahat etmedi.ama fanta içtim bir bardak asiti kaçtıktan sonra.:26:

maşallah oğluşuna kime benziyo görebildinmi???

gözün aydın olsun canişkommm
demek ayağı başında bak sen keratayaa :))
artık yeri daralıyor az ama sert hareketler eder

teşekkürederim cnm valla ben bacağımı mümkün değil kafama koyayım nasıl öle duruyo anlamadım.....hatta korktum beline bişey olur diye ama dr normal dedi....hareketleride eskiden hani langır lungurdular ya öyle değil daha cok dalgalanma ve arada güçlü tekme şeklinde ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…