- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.501
Canım benim yaa, inşaAllah yalnız kalmıyorsundur evde, birde sen yurt dışındaydın, hangi ülkeydi:44:
yok canım yalnız olurmuyum hiç karnımdaki yakışıklı ikinci erkeğim bana sahip çıkıyorr:1
off ne yazıkki evet yalnızım...yurtdışındayım...
gece gece iyi güldüm hayırlısı canım yaa....
yok canım yaa, ne zaman yatsam maalesef kaburgalarım batıyor, ne sağa, ne sola yatamıyorum... bir haftadır böyle...bir türlü yatış şeklimi bir türlü bulamadım....:26:eeeetatlım sen niye uyuyamadın...meleğinmi uyutmadı ?
Canım benim bilgim yok açıkcası, bende tam bir yıllık evliydim ve korunmuyordum, 50 günde adet oluyordum, temmuz ayında kendi kendime demiştim ki Ramazan ayı bir geçsinde doktora gideyim,öncelikle şu adet düzensizliğini bir halledeyim diyordum ki, o ay hamile olduğumu öğrendim... İnşaAllah sende en kısa zamanda mutlu haberi alırsınarkadaşlar bir bilginiz yokmu acaba
Canım benim bilgim yok açıkcası, bende tam bir yıllık evliydim ve korunmuyordum, 50 günde adet oluyordum, temmuz ayında kendi kendime demiştim ki Ramazan ayı bir geçsinde doktora gideyim,öncelikle şu adet düzensizliğini bir halledeyim diyordum ki, o ay hamile olduğumu öğrendim... İnşaAllah sende en kısa zamanda mutlu haberi alırsın
Allah razı olsun canımm yaa benimde bazen adet,m 10 15 gün geçio bu testi alıp yumurtlama günlerimi takip edeyim dedim.en son 5 arallıkadet gördüm 11 aralıktan beri bu tariha kadar hep eşimle gün aşırı beraber olduk bu akşam yaptım 2. çizgi silik çıktı ama bir haftadır sol kasığımda batmalar oluoo hele 2 gündür daha yoğun oldu karnım ağrıo göğüslerimin uçları dokununca sızlıo yanlardan basınca acıoo 1 hafta 10 gündür böle ben normalde adet günü bunları yaşardık kasık ağrısı şimdi uzandım sol kasığımda hafif ağrılar var acaba hamile olabilir miyiz yoksa 1 hafta 10 gündür yumurtlamaya mı çalışıyorum anlamadım ilk defa böle oldu3 aydır korunmuyoruz
ben de mutfağı toparladım anca gelebildim...Neyse ben artık kaçar, hepinize hayırlı geceler
Allah razı olsun canımm yaa benimde bazen adet,m 10 15 gün geçio bu testi alıp yumurtlama günlerimi takip edeyim dedim.en son 5 arallıkadet gördüm 11 aralıktan beri bu tariha kadar hep eşimle gün aşırı beraber olduk bu akşam yaptım 2. çizgi silik çıktı ama bir haftadır sol kasığımda batmalar oluoo hele 2 gündür daha yoğun oldu karnım ağrıo göğüslerimin uçları dokununca sızlıo yanlardan basınca acıoo 1 hafta 10 gündür böle ben normalde adet günü bunları yaşardık kasık ağrısı şimdi uzandım sol kasığımda hafif ağrılar var acaba hamile olabilir miyiz yoksa 1 hafta 10 gündür yumurtlamaya mı çalışıyorum anlamadım ilk defa böle oldu3 aydır korunmuyoruz
ben de mutfağı toparladım anca gelebildim...
hadi iyi uykular canım
canım ben de bu yapılan testler hiç bilmiyorum kullanan arkadaşlar muhakkak olmuştur. malum gece ya herkes uyuyor kocişinin yanında benim gibi evde yalnız değiller:26::26::26:
ben de henüz 9 aylık evliyim bu konuda bilgisi olan anneler sabah muhahakkak dönerler sana...
ama belrtilerimi yazayım benim de kasık ağrılarım vardı... ayaklarım yaz olmasına rağmen üşüyordu.ve de göğüsümde mavi damarlar belirmişti ve inanılmaz şişkinlerdi...inş hamilesindir canım..güzel haberlerini beklerim buradan...
iyikide tanışmamışsın canım yaa çok cetrefilliii insan sürekli gerilio 2 aydır öyleyim benimde koçiişim yanımda uyuyorr...beni uyku tuutmuyorrneyse eşin gececi galiba eğer uyucaksın iyi uykular tatlım çok saol yardımcı oldun inş hamileyimdir bir arkadaşım 2 aylık hamile bu gün beni ben çok üzdü hayallerimi yıkıt bana kısırım sorun varmış muamelesi yapıo bende görüşmeyelim artık dedim hamile olduğum öğrendiğinde beri kuduruyorsun dedi durduk yere insan nie kudursun rabbim herkeze versin kimseyi evlatsız bırakmasın çok üzüldüldümm sen belirtileri yaşa yaşa hayal dünyasındasınn çok zor hamile kalırsın dedi halbuki ne kist ne miyom nede başka bişi var sadece adet düzensizliği var çok canım yandı psikolojim altüst oldu
iyikide tanışmamışsın canım yaa çok cetrefilliii insan sürekli gerilio 2 aydır öyleyim benimde koçiişim yanımda uyuyorr...beni uyku tuutmuyorrneyse eşin gececi galiba eğer uyucaksın iyi uykular tatlım çok saol yardımcı oldun inş hamileyimdir bir arkadaşım 2 aylık hamile bu gün beni ben çok üzdü hayallerimi yıkıt bana kısırım sorun varmış muamelesi yapıo bende görüşmeyelim artık dedim hamile olduğum öğrendiğinde beri kuduruyorsun dedi durduk yere insan nie kudursun rabbim herkeze versin kimseyi evlatsız bırakmasın çok üzüldüldümm sen belirtileri yaşa yaşa hayal dünyasındasınn çok zor hamile kalırsın dedi halbuki ne kist ne miyom nede başka bişi var sadece adet düzensizliği var çok canım yandı psikolojim altüst oldu
limonlu_kek 2 aylık bebeğini karnında taşıyan bir kadın annelik hayali kuran bir kadına durduk yere neden bunlarısöylerki ben hamile die bana yardımcı olur die sorular soruyorum bana biran önce hamile kalta kurtulalım senin bunaltan sorularından dedi( bu nasıl bi durumdur yaa daha 3 aydır uğraşıyoruzz (
aayyy ben o arkadaşını alır varya saçını başını yolarım.. nasıl insanalr bunlar yaa. bir de arkadaşım diyorsun sil onuu yaa onun gibi arkadaştan ne hayır gelecek... sen yoluna dvam et inşallah hamilesindir canım boşver
sildim allah yolunu açık etsinn ne diyimbenimde ayaklarım üşüo kaç gündür yatağın içindeyim panduflarım hiç bir şey ayağımı elektrikli sobanının önüne koymadan ısıtmıoo kansızlık mı var stresten mi bilemiyorum inş Rabbim banada bebekk verir Allahıma her gün dua ediyorum ovulasyın testim kızlar pozitif çıktı yarın çuv çuv var yazdım faceime sadece yakın arkaaşlarm var kimse görmüo bana yalancıı sen yumurtlayamazsın dedi tüüm bunlar şaka olmalıı eşim çok büyük laflar etmiş karnındaki bebeği hiç düşünmüo bebeği ile herkeze nispet yapıo hemen ilk ayımda tuuttu sizlerin neden tutmadı sorun var galiba benim tutmasaydı kendimde kusur arardım dedi çok şükür ilk yapışta tuttu dedi tutmayanlar düşünsün dedi Allahım yarın uyanayım bunlar şaka olsun
çok arkadaşmm ya gece gece cvp veriyorsun Allah razı olsun evladın varsa sana bağışlasın sevdiklerine bağışlasın
sildim allah yolunu açık etsinn ne diyimbenimde ayaklarım üşüo kaç gündür yatağın içindeyim panduflarım hiç bir şey ayağımı elektrikli sobanının önüne koymadan ısıtmıoo kansızlık mı var stresten mi bilemiyorum inş Rabbim banada bebekk verir Allahıma her gün dua ediyorum ovulasyın testim kızlar pozitif çıktı yarın çuv çuv var yazdım faceime sadece yakın arkaaşlarm var kimse görmüo bana yalancıı sen yumurtlayamazsın dedi tüüm bunlar şaka olmalıı eşim çok büyük laflar etmiş karnındaki bebeği hiç düşünmüo bebeği ile herkeze nispet yapıo hemen ilk ayımda tuuttu sizlerin neden tutmadı sorun var galiba benim tutmasaydı kendimde kusur arardım dedi çok şükür ilk yapışta tuttu dedi tutmayanlar düşünsün dedi Allahım yarın uyanayım bunlar şaka olsun
çok arkadaşmm ya gece gece cvp veriyorsun Allah razı olsun evladın varsa sana bağışlasın sevdiklerine bağışlasın
canım benim diyecek bir şey bulamıyorum ...rabbim akıl fikir versin cahişlliğine veriyorum arkadaşının..sen dua et canım içini ferah tut.yani yaranı deşmek de isitemiyorum ' yalancı sen yumurtlayamazsın' ne demek
Arkadaşına serdar ortaç dan seni çöpe atacağım poşete yazık şarkısını yoluyorumm... Nasıl bir anne nasıl bir kadın en önemlisi nasıl bir insan !!!!,
canım benim sen şimdilik boşver en iyisiimi sen önündeki gnlere bak.. Gzüel günler seni bekler inşallah yeni yıl hayırla gelmesi dileğimle
çok saol çok teşekkür ederim :) şarkı tam çuk die oturdu :) hamile olursa ilan edicem hamile kalamıcağımı söyleyen arkadaşım bende anneyim artık die yeni topic açarım görrsün zaten burdadan yazarım inş kısmet olur yazmak haber vermek amin saol çok saol içimi ferahlattın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?