- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.421
bende magvital kullanıyorum suda eiritip öyle içiyorum tadı çok kötü günde 1 tane içiliyor cnm
ben de magvital kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum.suda eriyen ilaçlar midemi kötü yapıyor.dün druma sordum,sürekli kullanman gereken bi ilaç değil,kullanma dedi.öyle aman aman kramplarım yok şu an için.ben de aşırı yorgun olduğum günler zorla içiyodum zaten
geçmiş olsun cnmSlm. Bende suda eriyen magnezyumdan kullanıyorum. Limonlumu portakallımı neyse çok ekşi. Normalde ekşi seven ben bunu pek içemiyorum.
Eziyet gibi bir gece geçirdim kızım grip oldu. Burun tıkanıklığından bütün gece sayıklayıp durdu. Beraber yattık üstünü örteceğim diye sabaha kadar uyuyamadım. Yemekte yok ne yapacaksak artık
geçmiş olsun cnmSlm. Bende suda eriyen magnezyumdan kullanıyorum. Limonlumu portakallımı neyse çok ekşi. Normalde ekşi seven ben bunu pek içemiyorum.
Eziyet gibi bir gece geçirdim kızım grip oldu. Burun tıkanıklığından bütün gece sayıklayıp durdu. Beraber yattık üstünü örteceğim diye sabaha kadar uyuyamadım. Yemekte yok ne yapacaksak artık
Herkese selam, nasılsınız,
bizde bugün eşimle oturma odamızı temizledik, perdelerimizi yıkayıp astık, evimiz kömürlü merkezi sistem olduğu için çok is yapıyor.... iki haftadırda perdeler gözümüze çok batıyordu, bu haftaya yıkayalım dedik, bugün oturma odasıyla küçük odanın kini yıkadık, yıkamışkende temzilik yaptık, yarında salonla yatak danın kini yıkayacağızşimdi eşim ev sahibiyle kira meselesini konuşacak, inşaAllah çok artırmaz
Bu arada ben ve ailem hiç yılbaşı kutlamadık, ki bundan sonrada sanmıyorum böyle bir etkinliğimiz olacağını, çünkü bana ters geliyor, kimse yanlış anlamasın, herkesin düşüncesine saygı duyarım, ama ne bileyim, ömrümden bir yıl eksilmişken, yapamadıklarım yaptıklarımdan çokken eğlenmek içimden gelmiyor.... işte bir tek imkan olsaydı bu sene tatile gidemeyip çok bunaldığımız için yılbaşı indiriminden yararlanıp karadenizde bir yere gidelim, dinleniriz demiştik, ama sonra ondan da vazgeçtik.... Çünkü zaten ocağın 20.de alışverişe çıkacağız, parayı o zaman kullanırız, yaza Allah kerim dedik
Tek yaptığımız; eşimle eşimle ajandamız var bizim, evlendiğimizde ona hedeflerimizi, amaçlarımızı, okuyacağımız kitapları listelemiştik, ve her pazar günüde aile toplantısı yapıp fikir alışverişi yapıyorduk..... Dün akşam bu ajandamızı değerlendirdik, yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı konuştuk ve yeni bir plan yaptık..... İnşaAllah 2012 yılı herkesin gönlünce dilediği bir yıl olur....
2011 benim için mükemmel bir yıldı....
1-Hamile olduğumu öğrendim,
2-Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Din Kültürü Öğretmenliğini kazandım, yıllar sonra İki haftada olsa okuluma gittim, harika bir duyguydu.(şimdi dondurdum)
3-Eşim kadroya geçti, bu maddi olarak bizim rahatlamamıza vesile oldu.
4- Eşimi açık öğretmden de olsa bir üniversite daha okumaya ikna ettim
İnanıyorum ki 2012 daha güzel olacak.... Çünkü inşaAllah hayırlısı ile bebişimi kucağıma alacağım
Tşk ederim canım, dediğin gibi inşaAllah 2012 ve sonraki bütün yıllar hepimiz için hayırlı, sağlıklı ve sevdiklerimizle birlikte olurcnm insanları yargılamak kimsenin hakkı değil sen tabii ki dilediğin gibi yaşayacaksın bunun için kimseden af dilemek zorunda değilsin senin için 2011 gayet güzelmiş benim için de güzel bi yıldı 2012nin daha da güzel olmasını diliyorum hepimiz için..burda hepimiz bebişlerimiz için varız dilerim bütün anneler bebişlerine mutlu mutlu kavuşur şu ocak ayı da çabucak geçsin ve bizlerden de doğuranlar başlasın
Günaydınlarrrrrrrrrrrrr
Bu gece güzel bir şekilde uyuduk yapılacak çok iş var.İlk defa bu sene yılbaşı gayet plansız oldu bizim.Kesinleşemedi ne yapacağımız en son böcükle ben tek başımıza takılıcaz gibi bi his oldu içimdeNeyse her ihtimale karşı ben evi bir düzenliyeyim de nolur nolmaz.
Hepinize iyi seneler,seneye kuzucuklarla sağlıklı huzurlu mutlu bir şekilde gireriz umarım 2013'e
Günaydın kızlar, bebişimizi gördük geldik çok mutluyuz. Sağlıklıydı kuzum maşşallah.Herşey normal dedi doktor. Bana hep kilo alıyorsun diye kızan doktor, bu sefer az almışsın dedi. Ayda bir almıştım, bundan sonra ayda 2 al dedi. Her hafta tartıl, 500 gram alıp almadığını kontrol et, 500 gram almıyorsan öbür ay daha fazla yiyip telafi et, sorun olmasın dedi. Önceki kilona göre az 5 kilo alman lazım dedi. Çok şaşırdım, sizin de haberiniz olsun kızlar, her hafta 500 almak lazımmış.
Bir de magnezyum yazdı, toz halinde, kabızlık ve kramplar için, ama tadı çok kötü ya sizinkisi de öyle mi? Bir şişenin içinde toz halinde, adı magnezi kalsine, siz bu ilacı ne miktarda ve ne sıklıkla kullanıyorsunuz kızlar, hepsi toz halinde olunca kafam karıştı:S
Bu arada işyerine vermek için raporu tam 32 artı 0 da almak lazımmış sgkdan, ama acıbademin raporu geçmiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?