- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.481
kızlar aranızda emzirme atleti alan varmı
ben almayı düşünüyorum ama beden konusunda tedirginim
bir çok siteden baktım burda çok uygun ve kullananlar memnun
Shipsbaby Emzirme Atleti - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
bende amayı düşünüyorum ama kaç beden alsam bilmiyorum doğumdan sonra kilo vercez ona göre amak lazım bide süt dolunca göğüsler şişiyo
ben aldım kızlar.çok kullanışlı geldi bana.benim göğüs 80 di 85 aldım tam oldu.zaten göğüse göre alıyorsunuz.bi tane alın deneyin doğumdan sonra daha da şişerse göğüsler ona göre alırsınız bence.şişsede bebiş emdikçe iniyor süt doldukça şişiyor.ama herkesin değişik vücut yapısı tabi.ama sonuç olarak atlet kullanışlı.tavsiye ederim.
canım bir şey değil, belki de sen zayıf olmadığın için doktorun sana kilo al dememiştir.... ama ben şu an 29. haftamda olmama rağmen daha 57 kiloyum, ve almam da lazım, eğer almazsam, bu şekilde giderse doğum yaptığımda zaten 7-8 kilo gidiyor ve ben 49a kadar düşmüş olurum ki, bebek emzirmek ayrı enerji, güç isteyen bir şeymiş.... o zaman halsiz düşermisşim.... bu yüzden zaten netten araştırırsanız zayıf olanların özellikle kilo almasıda isteniyorteşekkürler açıklaman için. içimi rahatlattın. ama ben zaten zayıf biri değilim. 70 kilo ile hamile kaldım şimdi74 kiloyum. herkes hamilelikte çok kilo alacağımı düşünüyordu. birde ben erken doğum tehlikesinden dolayı 14 haftadır yatıyorum. benim kilo almamam bebeği taşımam açısından kolaylık sağladı. bebekte büyüdüğüne göre sorun yoktur herhalde.
canııım benim çok şükür korktın ama sonunda sende 7. ayı bitirdin, Rabbim hepimize hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin... İnşaAllah sende yavaş yavaş birşeyler almaya başlayıp bu güzelliği yaşayıp, sonrada aldıklarını bebeğinde kulanırsınslm kızlar doğuma yaklaştık sayılır 30 haftayı geçenler hayırlı olsun darısı 20 lerin başına artık şafak saymaya başlarız inşaallah bende bebişime alış veriş yaparım yakında herşeyin hazır olması lazım 7 ay bekliyodum çok şükür geldi geçiyo bile
canım inşallah buluşma yapıcaz, yani yapmayı düşünüyouz, herkesin uygun bi zamanında.. yoksa doğurup kalıcaz buluşamadan:)))
hafta sonu olması hepimiz için iyi olur.. yarın kızlarda gelsin bakalım 3 hafta sonrasına ayarlarız inşallah buluşmayı
QUOTE]
Tamam canım, İnşaAllah buluşmayı ayarlayabiliriz
ay maşaAllahselam pazar pazar kimsecikler yokkii........
ben oğlumu gördüm teyzeleri....bacağını kafasına koymuş......:44: ben kolu sanıyodu dr bacağa deyince hadi cnm dedim olurmu öle şey dediö meğersem oluyomuş....akrobasi yapıyo bebeğim....gelişimi suyu kan akışı herşeyi iyi dedi dr daha önceye göre daha az hareket ettiğini söyledim herşyi normal artık böle devam eder büyüdükleri için takla atma vs olmaz dedi....rutin herket varsa sorun yok dedi.....rabbime şukur herşey yolunda 2 haftada 1 kontrol var ve hesaplarıma göre doğuma kadar dr totalde 4 kez daha gittikmi gelsin bebişler........ ya ne şekerdir şimdi o canım aslında normal, bebişler doğduktan sonra bile belli bir süre ayaklarını kafalarına kadar getirebiliyorlar, hatta ayaklarını ağzına götürüp, ayak parmağını emen kaç bebiş gördüm ben Canım Rabbim tamamına erdirsin
canım sanırım sen şuan kullanıyırsun doğumdan sonra bir beden daha büyür göğüslerin
sen hangi markayı aldın birde bu atletler alttan çıtçıtlı görünüyor ama sanırım öyle değilmiş :26:
canım bir şey değil, belki de sen zayıf olmadığın için doktorun sana kilo al dememiştir.... ama ben şu an 29. haftamda olmama rağmen daha 57 kiloyum, ve almam da lazım, eğer almazsam, bu şekilde giderse doğum yaptığımda zaten 7-8 kilo gidiyor ve ben 49a kadar düşmüş olurum ki, bebek emzirmek ayrı enerji, güç isteyen bir şeymiş.... o zaman halsiz düşermisşim.... bu yüzden zaten netten araştırırsanız zayıf olanların özellikle kilo almasıda isteniyormesela benim doğuma kadar (halsiz, zayıf düşmemek için) hiç değilse 62 olmam, yani beş kilo daha almam lazım,
canııım benim çok şükür korktın ama sonunda sende 7. ayı bitirdin, Rabbim hepimize hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin... İnşaAllah sende yavaş yavaş birşeyler almaya başlayıp bu güzelliği yaşayıp, sonrada aldıklarını bebeğinde kulanırsın
canım inşallah buluşma yapıcaz, yani yapmayı düşünüyouz, herkesin uygun bi zamanında.. yoksa doğurup kalıcaz buluşamadan:)))
hafta sonu olması hepimiz için iyi olur.. yarın kızlarda gelsin bakalım 3 hafta sonrasına ayarlarız inşallah buluşmayı
ay maşaAllahya ne şekerdir şimdi o canım aslında normal, bebişler doğduktan sonra bile belli bir süre ayaklarını kafalarına kadar getirebiliyorlar, hatta ayaklarını ağzına götürüp, ayak parmağını emen kaç bebiş gördüm ben Canım Rabbim tamamına erdirsin
evet canım hala inanamıyorum7 ay içindeyim çok heyecanlıyım kızım kıpırdadıkça şükrediyorum 8 ay dolmadan bütün hazırlıkları tamamlıcam inşaallah
berkerdem biliyormusun gözüm hep senin cetvelinde
her baktığımda sana dua ediyorum
bugün 28 haftayı görünce sevindim artık doğsada yaşar
iyi akşamlar kızlar iyisinizdir inşallah ya birşey soracağım alan varsa eğer yada almayı düşünüp araştıran beşik olarak park yatağı mı mobilya beşik mi alayım sizce ya amerika ve ingilterede o parmaklıklara kılları kafası sıkışarak yada düşerek ölen bebek sayısı artınca üretimi durdurmuşlar korktum park yataklara bakayı dedim 2 3 yaşına kadsar kullanabilirmiyim onu da caba çok hareketlenince yatağını en alta indiririm ytakda istikbalden sert ortopedik alayım diorum lütfen bi fikir verinde ona göe hareket edeyim apark yataklada bebek büyüyücnce dayanıksız oluo diyolar ama kraft baya kalite duruyo sizce ne yapayım ?
canım bir şey değil, belki de sen zayıf olmadığın için doktorun sana kilo al dememiştir.... ama ben şu an 29. haftamda olmama rağmen daha 57 kiloyum, ve almam da lazım, eğer almazsam, bu şekilde giderse doğum yaptığımda zaten 7-8 kilo gidiyor ve ben 49a kadar düşmüş olurum ki, bebek emzirmek ayrı enerji, güç isteyen bir şeymiş.... o zaman halsiz düşermisşim.... bu yüzden zaten netten araştırırsanız zayıf olanların özellikle kilo almasıda isteniyormesela benim doğuma kadar (halsiz, zayıf düşmemek için) hiç değilse 62 olmam, yani beş kilo daha almam lazım,
canııım benim çok şükür korktın ama sonunda sende 7. ayı bitirdin, Rabbim hepimize hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin... İnşaAllah sende yavaş yavaş birşeyler almaya başlayıp bu güzelliği yaşayıp, sonrada aldıklarını bebeğinde kulanırsın
QUOTE]
ay maşaAllahya ne şekerdir şimdi o canım aslında normal, bebişler doğduktan sonra bile belli bir süre ayaklarını kafalarına kadar getirebiliyorlar, hatta ayaklarını ağzına götürüp, ayak parmağını emen kaç bebiş gördüm ben Canım Rabbim tamamına erdirsin
cok sağol cnm rabbim hepimizin evladını hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin inşallah...
iyi akşamlar kızlar iyisinizdir inşallah ya birşey soracağım alan varsa eğer yada almayı düşünüp araştıran beşik olarak park yatağı mı mobilya beşik mi alayım sizce ya amerika ve ingilterede o parmaklıklara kılları kafası sıkışarak yada düşerek ölen bebek sayısı artınca üretimi durdurmuşlar korktum park yataklara bakayı dedim 2 3 yaşına kadsar kullanabilirmiyim onu da caba çok hareketlenince yatağını en alta indiririm ytakda istikbalden sert ortopedik alayım diorum lütfen bi fikir verinde ona göe hareket edeyim apark yataklada bebek büyüyücnce dayanıksız oluo diyolar ama kraft baya kalite duruyo sizce ne yapayım ?
cnm önceleri bana park yatak cok şık gelmemişti ama kullanışlı ve taşınabilir hafif olduğunu düşünerek bir tane aldık ve cok güzel cıktı sanada tavsiye ederim benimde eltimin oğlu 2 yaşında üst kısımda hala uyuyo malesef alt kısma geçirmiyorlar onlarınki fermuarlı gece uyanınca orayı acıp cıkıyo annesinn yanına gidiyo....bizim aldığımızda fermuarlı kısım yok.....
Birde pratikmis cnim ya tVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs filan, fileli olanlari bzi haylaz bebekler parmaklariyla yirtmaya calisiyorlarmis kraftin bakayim netten filesizlerine, dusme sikisma tehlikesi de olmaz hem daha iyi bana gore de boyasiydı düsmesiydi parmakliklara sikismasydi derdi de yok sizin tavsye ettiginiz marka varsa yazarmisiniz kizlar
ya bişey daha danışacağım kızlar bu park yatakları aşşağı kata kışın indirdiğimizde normal bebek yatağı koysam olur değil mi çokmu yüksek oluyor onlar park yatağa göre
selam pazar pazar kimsecikler yokkii........
ben oğlumu gördüm teyzeleri....bacağını kafasına koymuş......:44: ben kolu sanıyodu dr bacağa deyince hadi cnm dedim olurmu öle şey dediö meğersem oluyomuş....akrobasi yapıyo bebeğim....gelişimi suyu kan akışı herşeyi iyi dedi dr daha önceye göre daha az hareket ettiğini söyledim herşyi normal artık böle devam eder büyüdükleri için takla atma vs olmaz dedi....rutin herket varsa sorun yok dedi.....rabbime şukur herşey yolunda 2 haftada 1 kontrol var ve hesaplarıma göre doğuma kadar dr totalde 4 kez daha gittikmi gelsin bebişler........
güya saat 11de yattım ama, uyuyamayınca iyice sersem gibi oldum, artk kalktım bende... anlaşılan o ki artık,
Uykum firarı,
Gecem firari,
Ben firardayım.....:44:
Canım benim yaa, inşaAllah yalnız kalmıyorsundur evdetatlımm ben de uyuyamıyorum geceleri... koçiş nöbette ben de evde nöbetçii.. offf zaman geçmişyor.. daha 3 gün daha böyle..
sabah koçiiş gelince beraber uyuruzz...
ben de forum takipe giriyorum dolaşıyorum kadınlar klübü-face arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?