2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende amayı düşünüyorum ama kaç beden alsam bilmiyorum doğumdan sonra kilo vercez ona göre amak lazım bide süt dolunca göğüsler şişiyo

ben aldım kızlar.çok kullanışlı geldi bana.benim göğüs 80 di 85 aldım tam oldu.zaten göğüse göre alıyorsunuz.bi tane alın deneyin doğumdan sonra daha da şişerse göğüsler ona göre alırsınız bence.şişsede bebiş emdikçe iniyor süt doldukça şişiyor.ama herkesin değişik vücut yapısı tabi.ama sonuç olarak atlet kullanışlı.tavsiye ederim.

canım sanırım sen şuan kullanıyırsun doğumdan sonra bir beden daha büyür göğüslerin
sen hangi markayı aldın birde bu atletler alttan çıtçıtlı görünüyor ama sanırım öyle değilmiş :26:

canım bir şey değil, belki de sen zayıf olmadığın için doktorun sana kilo al dememiştir.... ama ben şu an 29. haftamda olmama rağmen daha 57 kiloyum, ve almam da lazım, eğer almazsam, bu şekilde giderse doğum yaptığımda zaten 7-8 kilo gidiyor ve ben 49a kadar düşmüş olurum ki, bebek emzirmek ayrı enerji, güç isteyen bir şeymiş.... o zaman halsiz düşermisşim.... bu yüzden zaten netten araştırırsanız zayıf olanların özellikle kilo almasıda isteniyor mesela benim doğuma kadar (halsiz, zayıf düşmemek için) hiç değilse 62 olmam, yani beş kilo daha almam lazım,

canııım benim çok şükür korktın ama sonunda sende 7. ayı bitirdin, Rabbim hepimize hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin... İnşaAllah sende yavaş yavaş birşeyler almaya başlayıp bu güzelliği yaşayıp, sonrada aldıklarını bebeğinde kulanırsın

Son düzenleme:

ben doğum sonrası için aldım canım.oğluşum var 3 buçuk yaşında doğum yaptığımda göğsümde bi değişiklik olmamıştı bundada olmaz ümidiyle bir tane aldım hastane çantama koycam baktım eğer şişerse büyüğünü alıcam.ondan dolayı sadecd bi tane aldım şimdilik.

berkerdem biliyormusun gözüm hep senin cetvelinde
her baktığımda sana dua ediyorum
bugün 28 haftayı görünce sevindim artık doğsada yaşar

berkerdem biliyormusun gözüm hep senin cetvelinde
her baktığımda sana dua ediyorum
bugün 28 haftayı görünce sevindim artık doğsada yaşar

ALLAH razı olzun canım bende artık ümitsiz değilim heyecan basıyo bu sefer inşallah sağsalim kucağımıza alalım hepimiz

iyi akşamlar kızlar iyisinizdir inşallah ya birşey soracağım alan varsa eğer yada almayı düşünüp araştıran beşik olarak park yatağı mı mobilya beşik mi alayım sizce ya amerika ve ingilterede o parmaklıklara kılları kafası sıkışarak yada düşerek ölen bebek sayısı artınca üretimi durdurmuşlar korktum park yataklara bakayı dedim 2 3 yaşına kadsar kullanabilirmiyim onu da caba çok hareketlenince yatağını en alta indiririm ytakda istikbalden sert ortopedik alayım diorum lütfen bi fikir verinde ona göe hareket edeyim apark yataklada bebek büyüyücnce dayanıksız oluo diyolar ama kraft baya kalite duruyo sizce ne yapayım ?

bende park yatak almayı düşünüyorum kızkardeşim oğlu 2 yaşında hala kullanıyo çok memnun

Birde pratikmis cnim ya tVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs filan, fileli olanlari bzi haylaz bebekler parmaklariyla yirtmaya calisiyorlarmis kraftin bakayim netten filesizlerine, dusme sikisma tehlikesi de olmaz hem daha iyi bana gore de boyasiydı düsmesiydi parmakliklara sikismasydi derdi de yok sizin tavsye ettiginiz marka varsa yazarmisiniz kizlar

kızlar selam bizde 30. haftamıza girdik. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

bizimki schoop marka cnm cok pahalı bişey değil ama biz oda takımıda aldık ayrıca park yatapı odamıza koymak için aldık....

ya bişey daha danışacağım kızlar bu park yatakları aşşağı kata kışın indirdiğimizde normal bebek yatağı koysam olur değil mi çokmu yüksek oluyor onlar park yatağa göre

ya bişey daha danışacağım kızlar bu park yatakları aşşağı kata kışın indirdiğimizde normal bebek yatağı koysam olur değil mi çokmu yüksek oluyor onlar park yatağa göre

bununla ilgili hiç bir fikrim yok cnm ama 1 yaşından önce zaten aşşağı indirirsen bebeği oradan cıkarman senin için zor olur...

biz yatıyoruz arkadaşlar iyigeceler yarın görüşürüz......Allaha emanet olun...

Maşallah kuzuna Işıl senin doğum yaklaştı artık bizden iki hafta öndesin iyice sabırsızlanmaya merak etmeye başlıyor insan zaman yaklaştıkça

güya saat 11de yattım ama, uyuyamayınca iyice sersem gibi oldum, artk kalktım bende... anlaşılan o ki artık,

Uykum firarı,
Gecem firari,
Ben firardayım.....:44:

güya saat 11de yattım ama, uyuyamayınca iyice sersem gibi oldum, artk kalktım bende... anlaşılan o ki artık,

Uykum firarı,
Gecem firari,
Ben firardayım.....:44:

tatlımm ben de uyuyamıyorum geceleri... koçiş nöbette ben de evde nöbetçii.. offf zaman geçmişyor.. daha 3 gün daha böyle..

sabah koçiiş gelince beraber uyuruzz...
ben de forum takipe giriyorum dolaşıyorum kadınlar klübü-face arası

Canım benim yaa, inşaAllah yalnız kalmıyorsundur evde , birde sen yurt dışındaydın, hangi ülkeydi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…