2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman burdan mutlaka haberdar edicemm erşey için teşekkür ederim rabbim bilir ona inanıyorum güveniyrum tapıyorum doru zamanda gelicek inşş allaha emanet ol. Allah rahatlık versin arkadaşım :)

Limonlu kek yardımcı olmaya çalışmış sana ama ben de bildiklerimi anlatayım.Yumurtlama günlerini bizim kestirmemiz biraz zor aslında.Ben de 6 ayın sonunda hamile kaldım ,acaba olmayacak mı endişesiyle doktora gitmiştim bütün testlerim yapıldı sonucunda hiçbirşey çıkmadı.Doktora gidecek olursan yumurtlama ve çatlama zamanını söyler çünkü bizim bunu kestirmemiz çok zor.Hormonlarında bir problem varsa hem onu da öğrenmiş olursun.İnsan sürekli test yapınca stres de oluyor bu nedenle regl günleri de gecikebiliyor.Benim öyle olmuştu.Hem folic asit kullanman lazım 3 ay öncesinde.Bence bir doktora görün için rahat etsin ha bugün yumurtladım yok çatladı vs derdi de olmaz.Hı bu arada arkadaşına gelince insanlıktan çıkmış kendisi.Allah akıl fikir versin,limonlu kekin dediği gibi sill gitsin....

Aslında erken de yatmadım ama uyku tutmadı bizi.Sağa dönünce bi tekme sola dönünce bi tekme yiyinceKalktık mecburen,babamıza kahvaltı hazırladık,bugün ders çalışma ve kuzu çamaşırları yıkama günüüü yupppiiiiii
Herkese günaydınlar,yılın ilk haftasıı çok güzel geçer umarım hepimiz için.Öptük kuzularınızı

Günaydın herkese...
Sağlıklı, mutlu, neşeli haftalar olsun inşallah...

canım ben bebeği 2-3 yaşına kadar yanımda yatıracağım için ona bir oda hazırlmadım ve oda takımı almadım. park yatak aldım. 3 yaşına kadar kullansın snrasında takım alırım dedim odasına. park yatakları kullanan insanlara çok sordum tavsiye ettiler. 2 seviyeli kademesi var. büyüyünce ilk seviyesini kaldırıyorsun yatağı alta alıyorsun. ben park yatak alkdım 180 tl. 40 tl de yatağını aldım...

teşekkür ederiz canım bizde bugün itibariyle 31 haftamıza başladık çok şükür darısı diğerlerinin ve senin başına günler geçtikçe heyecan basıyo :)

YENİ YILIN İLK ÇALIŞMA GÜNÜNDE HERKESE GÜNAYDIN ....

Son düzenleme:
günaydıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn herkese yeni yılda mutluluklar bebişlerimizle birlikte inşallah dicem çünkü bugün berbat bi gün iş yerindeyim yine ve stres sıkıntı of allahım of

günaydın herkese. güzel anneler nasılsınız bakalım? yeni bir yıl, hepimize güzel başlangıçlar getirsin.bu yılı ve önümüzdeki seneleri sağlıkla, mutlulukla, sevdiklerimizle ve kuzularımızla geçirmek nasip olsun

Günaydın kızlarrrr...
Herkese güzel bir yıl, güzel bir hafta ve güzel bir gün diliyorummm
Umarım herkesin haftasonu iyi geçmiştir.. Bizim süper geçti çünkü cumartesi günü bebişimizi gördük herşey yolundaydı ve bize yeniyıl hediyesi güzel bi CD verdiii
Bugün iş başı yaptık... artık son aya da girmiş bulunuyorum Şubat dedin mi ben kaçar :)) Biraz da evde dinleneyim artık yavaş yavaş zor gelmeye başladı işe gelip gitmek...

günaydin bende ne zamandir girmiyorum facede ne sayfasi var bilmiyorum benide bilgilendirirmisin?

canım gözün aydın sonunda cd yi alabilmişsin . Bende artık gelmek istemiyorum işe çok yorucu heleki ist. Trafiğinde yıllık iznim var 1 hafta onu kullanayım cumadan sonra 16 ocakta da raporumu alıyım ve birazda ev hanımlığı yapıyım :)

günaydııın...ben de bebişimi gördüm cuma günü.doktorumu değiştirmiştim uzak diye.önceki hep renkli ultrasonla bakıyodu, net görüyoduk ufaklığı..bu doktorunki normal ultrason aleti olduğu için pek bişey anlayamadım bi de sürekli tekme atan sıpanın uyuyacağı tuttu!! ama herşeyi normal dedi doktor.28. haftadayım, tam bir kiloymuş..

Günaydın güzel anneler herkesler iyidir inş. yeni yıl hepimize sağlık mutluluk getirsin .
Bizim haftasonumuz çok güzel geçti minişimde hiç durmadı maşallah eşim ilk defa sabah işe giderken bakayım kızıma dedi ve tekmeyi yedi ilk defa olduğı için sevinçden çıldırmış gibi oldu baya değişik geldi ona kapıdan çıkana kadar eli karnımdaydı caaannımmm elitim kızımın ayrıntılı ultrason fotosuna bakıp aaaaa burnu ne kadar da büyükmüş demesi bile moralimi bozmadı:76: artık geri sayım başladı minişlerimizi kucağımıza almak için

günaydın herkese, yeni yılda da sizlerle ve bebeğimle olmak çok mutluluk verici, kendinize iyi bakın fıstıklar.

erkek olsaydı cevap verirdin güzelde senin gördüğün pipisidir diye arkadaş o resimde bula bula burnunu mu buldun doğru dürüst belli değil şaşırmış bu insanlar yaa

kızlar göğüs yaraları için e vitamini kullanan var mı ? Dün ablama sordum göğüs için ne kullanmak lazım diye o e vitamini almış eczaneden bana da şimdiden başla kullanmaya dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…