- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.521
ne demek canım bak sadece bizim topicte değil diğerlarinde de çok iyi arkadaşlar var.. Hamilelik belirtileri hakkında veya başka konular hakıkında yardımcı olacaklarına eminim... Toic açarsan farketmeyebilirim hamile olduğunu o yüzden bana özelden veya burdan haber ver...rabbim hakıkında en hayırlısını versin en hayırlı zamanda bunu unutma.. Biz istediğimiz zaman değil rabbim ol deyince oluyor herşey...biz elimzden geleni yapalım sonra tevekkül edelim..görüşürüz inş.. Güzel uykular tatlım
Arakadaşlar merhaba benide aranıza alır mısınız?
Akşam üstü ovulasyon testi yaptım c net t silik çıktı netten okuyup takip etmek istedim 2 aydır korunmuyoruz 1.5 yıllık evliyim 25 yaşındayım adet düzenszliğim var ovulasyonla yumurtlama günlerimi kontrol etmek istedim eşimle gün aşırı ilişkiye girmek bizi çok yıprattı 3 haftadır 38 günde bir adet görenlerdenin ymurtlama günüm 21. Gün oluyor yani bu ayın 4 de yumurtlamam lazım 2. çizgi tam t nin üstünde çıkmadı c ye çok yakındı :s ilk defa deniyorum anlam veremedim2. çizgi silik çıkmadı yumurtlama yaklaşıyor demekki tek çizgi çıksa ne oluyor bana bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilr mi ?
iyi akşamlar kızlar iyisinizdir inşallah ya birşey soracağım alan varsa eğer yada almayı düşünüp araştıran beşik olarak park yatağı mı mobilya beşik mi alayım sizce ya amerika ve ingilterede o parmaklıklara kılları kafası sıkışarak yada düşerek ölen bebek sayısı artınca üretimi durdurmuşlar korktum park yataklara bakayı dedim 2 3 yaşına kadsar kullanabilirmiyim onu da caba çok hareketlenince yatağını en alta indiririm ytakda istikbalden sert ortopedik alayım diorum lütfen bi fikir verinde ona göe hareket edeyim apark yataklada bebek büyüyücnce dayanıksız oluo diyolar ama kraft baya kalite duruyo sizce ne yapayım ?
teşekkür ederiz canım bizde bugün itibariyle 31 haftamıza başladık çok şükür darısı diğerlerinin ve senin başına günler geçtikçe heyecan basıyo :)slm kızlar doğuma yaklaştık sayılır 30 haftayı geçenler hayırlı olsun darısı 20 lerin başına artık şafak saymaya başlarız inşaallah bende bebişime alış veriş yaparım yakında herşeyin hazır olması lazım 7 ay bekliyodum çok şükür geldi geçiyo bile
günaydın kızlarrrr...
Herkese güzel bir yıl, güzel bir hafta ve güzel bir gün diliyorummm
Umarım herkesin haftasonu iyi geçmiştir.. Bizim süper geçti çünkü cumartesi günü bebişimizi gördük herşey yolundaydı ve bize yeniyıl hediyesi güzel bi cd verdiii
Bugün iş başı yaptık... Artık son aya da girmiş bulunuyorum şubat dedin mi ben kaçar :)) biraz da evde dinleneyim artık yavaş yavaş zor gelmeye başladı işe gelip gitmek...
Günaydın güzel anneler herkesler iyidir inş. yeni yıl hepimize sağlık mutluluk getirsin .
Bizim haftasonumuz çok güzel geçti minişimde hiç durmadı maşallah eşim ilk defa sabah işe giderken bakayım kızıma dedi ve tekmeyi yedi ilk defa olduğı için sevinçden çıldırmış gibi oldu baya değişik geldi ona kapıdan çıkana kadar eli karnımdaydı caaannımmm elitim kızımın ayrıntılı ultrason fotosuna bakıp aaaaa burnu ne kadar da büyükmüş demesi bile moralimi bozmadı:76: artık geri sayım başladı minişlerimizi kucağımıza almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?