- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.541
kızlar göğüs yaraları için e vitamini kullanan var mı ? Dün ablama sordum göğüs için ne kullanmak lazım diye o e vitamini almış eczaneden bana da şimdiden başla kullanmaya dedi .
günaydın annişler, 2012 hepimize güzellikler getirir inşallah. Biz dün doktorumuza gittik,kızım 1700gr,42 cm olmuş. Ama suyum bebek için kritik sınırda olduğu için çok ciddi erken doğum riskim varmış,her an doğma ihtimaline karşın,bebeğin ciğerlerini daha hızlı geliştirmek için hergün iğne olacağım ve yatacağım. daha bebişim çok küçük,daha çok erken,inşallah zamanını bekler bizim kız
bi de bugun tetanoz aşısının 2.ci dozu vardı ya, unutmuşum.
erkek olsaydı cevap verirdin güzelde senin gördüğün pipisidir diye arkadaş o resimde bula bula burnunu mu buldun doğru dürüst belli değil şaşırmış bu insanlar yaa
canım gözün aydın sonunda cd yi alabilmişsin . Bende artık gelmek istemiyorum işe çok yorucu heleki ist. Trafiğinde yıllık iznim var 1 hafta onu kullanayım cumadan sonra 16 ocakta da raporumu alıyım ve birazda ev hanımlığı yapıyım :)
günaydın annişler, 2012 hepimize güzellikler getirir inşallah. Biz dün doktorumuza gittik,kızım 1700gr,42 cm olmuş. Ama suyum bebek için kritik sınırda olduğu için çok ciddi erken doğum riskim varmış,her an doğma ihtimaline karşın,bebeğin ciğerlerini daha hızlı geliştirmek için hergün iğne olacağım ve yatacağım. daha bebişim çok küçük,daha çok erken,inşallah zamanını bekler bizim kız
Sorma kuzum ya 21 haftalıkken çekildi detaylı zaten minnacık kendisi 410 gr dı o zaman bula bula burnunu buldu valla o resimde delü :) ama hiç umrumda değil
günaydın kızlar..kabuslarla dolu bi gece daha geçti..rüyamda yılan soktu kaç kere..ellerimden bacaklarımdan falan..hastaneye gidicem diyorum gidemiyorum..yolda taksiciye diyorum beni yılan ısırdı 8 aylık hamileyim ben yetiştir beni diyorum..hastanede yer yokmuş..doktor diyo yer yok başka hastaneye git..diyorum bebeğime bişey olursa naapıcam ben..ufff kötüydü yaaaaa
günaydın kızlar..kabuslarla dolu bi gece daha geçti..rüyamda yılan soktu kaç kere..ellerimden bacaklarımdan falan..hastaneye gidicem diyorum gidemiyorum..yolda taksiciye diyorum beni yılan ısırdı 8 aylık hamileyim ben yetiştir beni diyorum..hastanede yer yokmuş..doktor diyo yer yok başka hastaneye git..diyorum bebeğime bişey olursa naapıcam ben..ufff kötüydü yaaaaa
ne güzel, herkes eksikliklerini tamamlıyor zamanla. eksiğin kadife tulumun olsun masivaalınır. benim oğluşumun bi çift ayakkabısı ve 3 yaşında oynayabileceği kamyonundan başka bişiyi yok şimdilik. anneler aldırmıyorlar, dur hele diye diye. doğunca çocuk açıkta kalacak diye korkuyorum
bu arada arkadaşlar, aranızda akdeniz anemisi taşıyıcısı olan varmı?
kan değerleri ne durumda. benim epey düştü, daha da düşerse kan takviyesi yapılcakmışama bizim oğlan içerde kıpır kıpır maşallah
Herkese Selam
Gece dörtte yattık, babamızı saat yedibuçukta gönderdikten sonrada uyuyamadık malaesef
Bu arada eşim hafta sonu ev sahibiyle kira meselesini konuşmaya gitmişti, bir buçuk senedir aynı paraya oturduğmuz için kesin artırır diyorduk, ama artırmamışçok şaşırdım duyunca, Eşim kira ne kadar olacak diye sormuş, ev sahibide aynı verin, artırmaya gerek yok demiş Ne diyeyim Allah razı olsun
Bu arada hafta sonu eşimle oturduğumuz yerden çılgınlar gibi alışveriş yaptıkkıyafette nerdeyse 6 aylık da dahil eksiğimiz kalmadı gibi, bir tek 0-3 ay kadife tulum bulamadık netten, onu alacağız,
ama tabi kıyafet dışındaki bütün herşey duruyor, onlarıda inşaAllah Ankaraya gelince halledeceğiz
ya ben hala kararsız kaldım, içim mobilya beşiklere gidiyor, herkeste gurbette mobilyaya ne gerek var, park yatak al diyor, napcamı şaşırdım:44: Bu arada güle güle kullanın
canım ben bebeği 2-3 yaşına kadar yanımda yatıracağım için ona bir oda hazırlmadım ve oda takımı almadım. park yatak aldım. 3 yaşına kadar kullansın snrasında takım alırım dedim odasına. park yatakları kullanan insanlara çok sordum tavsiye ettiler. 2 seviyeli kademesi var. büyüyünce ilk seviyesini kaldırıyorsun yatağı alta alıyorsun. ben park yatak alkdım 180 tl. 40 tl de yatağını aldım...
canım ne güzel yaa, darısı bizlere inşaAllah, Rabbim hepimize tamamına erdirsin, ama bana hala rüya gibi geliyorteşekkür ederiz canım bizde bugün itibariyle 31 haftamıza başladık çok şükür darısı diğerlerinin ve senin başına günler geçtikçe heyecan basıyo :)
YENİ YILIN İLK ÇALIŞMA GÜNÜNDE HERKESE GÜNAYDIN ....
oy oy ne güzel süpriz yapmış bebiş, inşaAllah önce hayırlısıyla izne ayrılır, bol bol dinlenirsin, sonrada hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsınGünaydın kızlarrrr...
Herkese güzel bir yıl, güzel bir hafta ve güzel bir gün diliyorummm
Umarım herkesin haftasonu iyi geçmiştir.. Bizim süper geçti çünkü cumartesi günü bebişimizi gördük herşey yolundaydı ve bize yeniyıl hediyesi güzel bi CD verdiii
Bugün iş başı yaptık... artık son aya da girmiş bulunuyorum Şubat dedin mi ben kaçar :)) Biraz da evde dinleneyim artık yavaş yavaş zor gelmeye başladı işe gelip gitmek...
canım bol bol su içince faydası olmazmıymış ki:44: inşaAllah hiçbir sorun yaşamadan, sağlıcakla bebişini kucağına alırsıngünaydın annişler, 2012 hepimize güzellikler getirir inşallah. Biz dün doktorumuza gittik,kızım 1700gr,42 cm olmuş. Ama suyum bebek için kritik sınırda olduğu için çok ciddi erken doğum riskim varmış,her an doğma ihtimaline karşın,bebeğin ciğerlerini daha hızlı geliştirmek için hergün iğne olacağım ve yatacağım. daha bebişim çok küçük,daha çok erken,inşallah zamanını bekler bizim kız
inşaAllah seninde eksiğin tamamlanır canım, daha üç-dört gün öncesine kadar bizimde doğru dürüst birşeyimiz yoktu, nasıl oldu anlamadık kendimizi hep nette alışveriş yaparken bulduk, ya fiyatlar hemen hemen aynı olunca, boşyere Ankaradan taa tosyaya o kadar eşya yük olmasın diye kıyafetleri halledelim dedikne güzel, herkes eksikliklerini tamamlıyor zamanla. eksiğin kadife tulumun olsun masivaalınır. benim oğluşumun bi çift ayakkabısı ve 3 yaşında oynayabileceği kamyonundan başka bişiyi yok şimdilik. anneler aldırmıyorlar, dur hele diye diye. doğunca çocuk açıkta kalacak diye korkuyorum
bu arada arkadaşlar, aranızda akdeniz anemisi taşıyıcısı olan varmı?
kan değerleri ne durumda. benim epey düştü, daha da düşerse kan takviyesi yapılcakmışama bizim oğlan içerde kıpır kıpır maşallah
canım benim yaa,kötü düşünme, hayırlısı diyelim hayır olsun... inşaAllah hayırlısıyla bebişlerimize bir şey olmadan alacağız kucağımıza hepimiz...günaydın kızlar..kabuslarla dolu bi gece daha geçti..rüyamda yılan soktu kaç kere..ellerimden bacaklarımdan falan..hastaneye gidicem diyorum gidemiyorum..yolda taksiciye diyorum beni yılan ısırdı 8 aylık hamileyim ben yetiştir beni diyorum..hastanede yer yokmuş..doktor diyo yer yok başka hastaneye git..diyorum bebeğime bişey olursa naapıcam ben..ufff kötüydü yaaaaa
tşk ederim canım, sizde güle güle kullanın aldıklarınızıCanım bebiş güle güle kullansın aldıklarınızı,diğer eksiklerde alınır bişey olmaz.Bizde hafta sonu aldık çoğu eksiğimizi,diğerlerini de 1 ay içinde tamamlarız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?