2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar göğüs yaraları için e vitamini kullanan var mı ? Dün ablama sordum göğüs için ne kullanmak lazım diye o e vitamini almış eczaneden bana da şimdiden başla kullanmaya dedi .

hiç duymamıştım ama cilde iyi geldiği için ben bakım yağlarının içine kullanıyodum.Evde var benim çok iyi arada elime bile sürüyodum.

günaydın annişler, 2012 hepimize güzellikler getirir inşallah. Biz dün doktorumuza gittik,kızım 1700gr,42 cm olmuş. Ama suyum bebek için kritik sınırda olduğu için çok ciddi erken doğum riskim varmış,her an doğma ihtimaline karşın,bebeğin ciğerlerini daha hızlı geliştirmek için hergün iğne olacağım ve yatacağım. daha bebişim çok küçük,daha çok erken,inşallah zamanını bekler bizim kız
bi de bugun tetanoz aşısının 2.ci dozu vardı ya, unutmuşum.

Canım inş.bebişin zamanında gelir,bebişe maşallah büyümüş baya

erkek olsaydı cevap verirdin güzelde senin gördüğün pipisidir diye arkadaş o resimde bula bula burnunu mu buldun doğru dürüst belli değil şaşırmış bu insanlar yaa

Sorma kuzum ya 21 haftalıkken çekildi detaylı zaten minnacık kendisi 410 gr dı o zaman bula bula burnunu buldu valla o resimde delü :) ama hiç umrumda değil

Herkese Selam

Gece dörtte yattık, babamızı saat yedibuçukta gönderdikten sonrada uyuyamadık malaesef

Bu arada eşim hafta sonu ev sahibiyle kira meselesini konuşmaya gitmişti, bir buçuk senedir aynı paraya oturduğmuz için kesin artırır diyorduk, ama artırmamış çok şaşırdım duyunca, Eşim kira ne kadar olacak diye sormuş, ev sahibide aynı verin, artırmaya gerek yok demiş Ne diyeyim Allah razı olsun

Bu arada hafta sonu eşimle oturduğumuz yerden çılgınlar gibi alışveriş yaptık kıyafette nerdeyse 6 aylık da dahil eksiğimiz kalmadı gibi, bir tek 0-3 ay kadife tulum bulamadık netten, onu alacağız,
ama tabi kıyafet dışındaki bütün herşey duruyor, onlarıda inşaAllah Ankaraya gelince halledeceğiz

ne güzel, herkes eksikliklerini tamamlıyor zamanla. eksiğin kadife tulumun olsun masiva alınır. benim oğluşumun bi çift ayakkabısı ve 3 yaşında oynayabileceği kamyonundan başka bişiyi yok şimdilik. anneler aldırmıyorlar, dur hele diye diye. doğunca çocuk açıkta kalacak diye korkuyorum

bu arada arkadaşlar, aranızda akdeniz anemisi taşıyıcısı olan varmı?
kan değerleri ne durumda. benim epey düştü, daha da düşerse kan takviyesi yapılcakmış ama bizim oğlan içerde kıpır kıpır maşallah

Sağol canım... Evet bi an önce ayrılmak istiyorum artık bende.. Doğumdan sonra kullanayım diye 37ye kadar dişimi sıkacağım ama sabah kalkıp gelme kısmı bile yorucu olmaya başladı valla

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bol bol dinlen su iç artık geriside allaha kalmış sen sakın canını sıkma ama

günaydın kızlar..kabuslarla dolu bi gece daha geçti..rüyamda yılan soktu kaç kere..ellerimden bacaklarımdan falan..hastaneye gidicem diyorum gidemiyorum..yolda taksiciye diyorum beni yılan ısırdı 8 aylık hamileyim ben yetiştir beni diyorum..hastanede yer yokmuş..doktor diyo yer yok başka hastaneye git..diyorum bebeğime bişey olursa naapıcam ben..ufff kötüydü yaaaaa

tünaydın kızlarrrr nasılsınız ??? bebişler nasıllar ???? herkesin yeni yılını kutluyorum Allahım herkesin gönlüne göre versin inş.....

bencede hiç hoş bir rüya değilmiş yani dikkat et kendine

herkese merhaba biz haftasonunu kızımızın eşyalarını yıkayıp ütüleyerek geçrdik sabah başladık akşama ancak bitti ,eksiklerimizde ortaya çıktı ,son günlere bırakmayın derim kızlar hakkaten çok yorucu bütün işi annem yaptı ben yanlızca yardım ettim ona rağmen öldüm.işe gelmeyi bende istemiyorum ,ama bebeğimle biraz daha zaman geçirebilmek için mecburum.ya herkes uykusuzlıktan şikayet ediyo ben saat 11-12 gibi gözlerimi kapıyorum sabah saatle zor uyanıyorum gece lavaboya bile 1 yada 2 kere zorla kalkabiliyorum uykuda altıma yapcam nerdeyse ,normal zamandada hiç uykuya düşkün değildim oysa.

Allah hayırlara yazsın sen şimdi bişey olurmu diye tedirgin yatıyosunya ondandır, kötüyü düşünme .

Canım hayır olsun,kötü düşünme sen zaman azaldıkça tedirgin olduğun için böyle rüya görmişsündür.Sıkma canını...

merhaba canım ben varım( talasemi taşıyıcısı
ilk gebeliğimde olsun, bunda olsun o kadar demir vitamini almama rağmen kan değerlerim belli aralığa çıkmıyor, hep düşük.. ama çok düşük değil.. alt sınır mesela 13 se, benimki 12 küsür de duruyor.. gebelik haricinde kanım normal seviyeye çıkıyor, onda bi sorun yok ama demir depolarım hiçbir zaman tam dolmuyor.

Canım bebiş güle güle kullansın aldıklarınızı,diğer eksiklerde alınır bişey olmaz.Bizde hafta sonu aldık çoğu eksiğimizi,diğerlerini de 1 ay içinde tamamlarız inş.

ya ben hala kararsız kaldım, içim mobilya beşiklere gidiyor, herkeste gurbette mobilyaya ne gerek var, park yatak al diyor, napcamı şaşırdım:44: Bu arada güle güle kullanın

canım ne güzel yaa, darısı bizlere inşaAllah, Rabbim hepimize tamamına erdirsin, ama bana hala rüya gibi geliyor daha dün Allahım bir 20leri görsem yolu yarılaşmış olacam diyordum

oy oy ne güzel süpriz yapmış bebiş, inşaAllah önce hayırlısıyla izne ayrılır, bol bol dinlenirsin, sonrada hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın

canım bol bol su içince faydası olmazmıymış ki:44: inşaAllah hiçbir sorun yaşamadan, sağlıcakla bebişini kucağına alırsın

inşaAllah seninde eksiğin tamamlanır canım, daha üç-dört gün öncesine kadar bizimde doğru dürüst birşeyimiz yoktu, nasıl oldu anlamadık kendimizi hep nette alışveriş yaparken bulduk, ya fiyatlar hemen hemen aynı olunca, boşyere Ankaradan taa tosyaya o kadar eşya yük olmasın diye kıyafetleri halledelim dedik

canım benim yaa,kötü düşünme, hayırlısı diyelim hayır olsun... inşaAllah hayırlısıyla bebişlerimize bir şey olmadan alacağız kucağımıza hepimiz...

Canım bebiş güle güle kullansın aldıklarınızı,diğer eksiklerde alınır bişey olmaz.Bizde hafta sonu aldık çoğu eksiğimizi,diğerlerini de 1 ay içinde tamamlarız inş.
tşk ederim canım, sizde güle güle kullanın aldıklarınızı bu arada sen oda yapmıyorsun sanırım, beşik ne alacaksın:44:

slm kızlar,,geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım..kızlar epidural normal doğum yapan 2 arkadaşımla konuştum 2 side memnunlarmış..4cm açıklıktan sonra epidurali vuruyolarmış..bazı şanşlı hamişler hiç hissetmeden açılma oluyor direk epidurali vuruyolar gerçekten prensesler gibi geçiyomuş doğum..bazı hamişlerde 4 cm açılana kadar sancı çekiyolar biraz oda olacak yani..benim gittiğim hastanede epidural normal yapmıyolar..samsunda anaklinik diye biyer var birtek orda yapıyolar epidural normal..doktorumada alıştım memnunum nası değiştircem bu saatten sonra şurda az zaman kalmış..ne yapcamı bilmiyorum herkes epidural normal yap diyip duruyo sezeryandan soğutmaya çalışıyolar tabiki en iyisi normal ama korkuyorum işte..

tünaydın kızlar; kabus gibi bir gece geçirdim. Uykumdan büyük bir ağrıyla uyandım sol bacağımda dizkapağımdan itibaren çok fena birr ağrı kramp... Tam bitti diyorum yeniden başlıyo eşimi de uyandırdım artık ağrıdan ağlamaya başlamıştım naptıysak geçmedi 10 dak. falan sürdü heralde ve bacağım hala uyuşuk korkuyorum yeniden olacak diye.Sizde de varmı bu kramplar ne yapıyosunuz bu ağrılar için magnezyum eksikliğinden mi oluyo acaba.. Neyse tam geçti dedim uyudum bu seferde bağırarak uyandım kabus gördüm.Park yatağı almıştım ve yatak odamıza kurduk gece rüyamda onun ışıkları yanmaya başladı kendiliğindden sonra ev telefonu çalıyo halbuki bizim ev telefonumuz yok sonra sesler gelmeye başlıyo ama nerden geldiğini anlamıyorum sonra kalkıyorum yataktan kapıdan bi adam giriyo yatak odamıza. Ödüm patlıyo o adamı görünce yaa sonra bağırarak uyandım işte.Şimdide midem falan bulanıyo. 31. haftanın ortasındayım nasıl geçecek kalan haftalar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…