- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.581
Arkadaşlar bilginiz yokmu ?????????
Çok pahalı almaya gerek yok bence de çünkü beşikte ne kadar yatıcak,yatağın boyuda beşikten büyük.Makul bişeyler almak lazım.Odanızda geliyosa yatağınıda al yavaş yavaş yerleştirirsin sonrada.
Tek çözümü yürüyüştü ama yapamıyorsan kaçamak yok malesefgebelik şekeri olan arkadaşlar
ben dün biraz fazla kaçırdım yemeği 2 saat sonra kan şekeri 144 çıktı. sabah normale düştü tekrar. geçen hafta da misafir vardı tatlılardan dayanamayıp biraz yemiştim o gece de yüksek çıktı. sonra normale döndü. ama bebeğe birşey olmuşmudur diye içim içimi yiyor. sürekli yattığım için yürüyüşte yapamıyorum. ne yapmalıyım.
Canım ben İdaştan aldım 200 tl idi 150ye aldım "Sweety Baby Bed" modeli.. yazlık kışlık tarafı var antibakteriyel yeter diye düşündüm :)evet şeker..bende tam o.pedik iyi diye duydum..viskolekslerde maaşallah 300 400 liradan aşağı yok..
Tek çözümü yürüyüştü ama yapamıyorsan kaçamak yok malesef( hemen bişey olacağını zannetmiyorum geçen hafta benimde işyerinde pek hareket edemediğim için 2-3 gün yüksek gitti ama haftasonu kontrolde doktor bebeğin gelişimi normal dedi.. sen de istersen bi görün doktora.. zaten kontrolün yakındır diye düşünüyorum..
Canım ben İdaştan aldım 200 tl idi 150ye aldım "Sweety Baby Bed" modeli.. yazlık kışlık tarafı var antibakteriyel yeter diye düşündüm :)
bencede..70x130 galiba bizim beşik..sonra büyicek..ariim adamıda soriim bi..ortopedik alcam..güzel yataklar var..
du bakiim bende...ben alez almicam şimdilik..hani hastanede alta seriyolarya sıvı geçmesin die..onlardan alıcam..alezi yıka kurut zor yaaa
canım ne güzel kaç senedir zam yapmamış bizim eşimin arkadaşı olmasına rağmen 1 yılı geçtimi hemen arıyo sağolsun her sene 50 tl zam
benim halamda talesemi taşıyıcısı ama gebeliğinde fark edilmedi oğlunun kan değerlerinde çıktı taşıyıcı olduğu daha sonra kendiside yaptırınca o zaman öğrendi 40 yaşındaydı ve 4 .çocuğuydu ama normal diye düşündü dr heralde kan değerlerini
Teşekkür ederim canım sağol güzel dileklerin için. Evet bebiş gerçekten kısmetiyle geliyor. Bu arada eşimin eski iş yeriyle tazminat davası vardı. Davayı kazanmışız alamadığı maaaşları ve tazminatı vardı ödenecek hepsi faiziyle. Çok sıkıntı çekmiştik o zamanlar şimdi işimize yarayacak o para.
günaydın annişler, 2012 hepimize güzellikler getirir inşallah. Biz dün doktorumuza gittik,kızım 1700gr,42 cm olmuş. Ama suyum bebek için kritik sınırda olduğu için çok ciddi erken doğum riskim varmış,her an doğma ihtimaline karşın,bebeğin ciğerlerini daha hızlı geliştirmek için hergün iğne olacağım ve yatacağım. daha bebişim çok küçük,daha çok erken,inşallah zamanını bekler bizim kız
bi de bugun tetanoz aşısının 2.ci dozu vardı ya, unutmuşum.
merhaba canım ben varım( talasemi taşıyıcısı
ilk gebeliğimde olsun, bunda olsun o kadar demir vitamini almama rağmen kan değerlerim belli aralığa çıkmıyor, hep düşük.. ama çok düşük değil.. alt sınır mesela 13 se, benimki 12 küsür de duruyor.. gebelik haricinde kanım normal seviyeye çıkıyor, onda bi sorun yok ama demir depolarım hiçbir zaman tam dolmuyor.
arkadaşlar tünaydın hafta sonu dr kontrolümğz vardı yazmıştım zaten herşey güzel Allaha şükür....bugünde sağlık ocağında kontrol vardı sabah gittim tasiyon kg vs ve son olarakta idrar tahlili yapıldı oda öylesine bir bakalım diye idrarda şeker çıktı bu nedir şimdi anlamadım kan alınıcak sabah aç karına birde tok karnına 3 hafta önce yüklemde bişey cıkmadı nasıl oluyo bu :44: :44:
BİRDE SGK
ben bu hafta dr bana rapor yazıcak izine ayrılmış olucam evrakları muhasebeci sgk göndericek totalde 4 aylık ödeme yapılıcak diye biliyorum başka haklarım varmı vede ne kadar ücret alırım neye göre hesaplanıyor........
umarım bizim de bir sorun çıkmaz slnaras. bizim sülalede var. genetik. birşey yapılamıyor malesef
selam kızlar...
umarım herkesin keyfi yerindedir..maşallah yatak seçimlerime geçilmiş..biz beşiği alalım bir önce ona göre yatağa bakıcaz,geç alanlar olarak:)
haftasonu giremedim evde vınnımı kaybettim..nereye attım ne yaptım hiç bir fikrim yok..eşim önemli şeylerini önceden bana saklatırdı,şimdi aşkım şunu elleme olur mu falan yapmaya başladı
bu arada bizde bebek arabamızı aldık..kargo elimize ulaştı çok şeker..chicconun I move 3lü serisini aldım..foto eklemeyi becerdiysem görebilirsiniz..biz bu modelin kırmızısını aldık..
ve itiraf edeyim yavruşun heyecanı şimdi daha çok sardı
selam kızlar...
umarım herkesin keyfi yerindedir..maşallah yatak seçimlerime geçilmiş..biz beşiği alalım bir önce ona göre yatağa bakıcaz,geç alanlar olarak:)
haftasonu giremedim evde vınnımı kaybettim..nereye attım ne yaptım hiç bir fikrim yok..eşim önemli şeylerini önceden bana saklatırdı,şimdi aşkım şunu elleme olur mu falan yapmaya başladı
bu arada bizde bebek arabamızı aldık..kargo elimize ulaştı çok şeker..chicconun I move 3lü serisini aldım..foto eklemeyi becerdiysem görebilirsiniz..biz bu modelin kırmızısını aldık..
canım,bizim ailede genetik. çok şükür ki biz sadece taşıyıcıyız. bildigim kadarıyla talasemi taşıyıcılarında, ne kadar demir alsalarda demir depoları dolmuyor zaten. kan hücrelerimizin demir emiliminde problem var çünkü. doktoruna danış. fazla demir yüklemesi yapma kendine. demir eksikliği anemisiyle karıştırabiliyorlarmış.
geçen hafta doktora gittiğimde kan değerim- hgb sanırım, şu 12-18 arası olan- 9 dan 8 e düşmüş. demir değerimi hatırlamıyorum. doktor demir hapını artırmıycam , faydası olmayacak ztn dedi. az daha düşürürsen kan takviyesi yapcaz dedi( bebişlerimiz kanla besleniyorlar. Allah beterinden korusun. pekmez falan idare etcez artık.ama acayip halsizlik, bulantı,kabızlık yapıyor.8.aydayım hala bulantım var. şaka gibi işe gitmek işkenceye dönüşmeye başladı.. en yakın zamanda hemotoloğa görüneceğim. umarım ters bişiy çıkmaz. paşam da çok hareketli maşallah, Rabbim korusun meleklerimizi
canım güle güle kullansın bebişin :)selam kızlar...
güle güle kullanın cnm bebişinleee
Güle güle kullansın bebşin canım güzelmiş...
canım güle güle kullansın bebişin :)
günaydın annişler, 2012 hepimize güzellikler getirir inşallah. Biz dün doktorumuza gittik,kızım 1700gr,42 cm olmuş. Ama suyum bebek için kritik sınırda olduğu için çok ciddi erken doğum riskim varmış,her an doğma ihtimaline karşın,bebeğin ciğerlerini daha hızlı geliştirmek için hergün iğne olacağım ve yatacağım. daha bebişim çok küçük,daha çok erken,inşallah zamanını bekler bizim kız
bi de bugun tetanoz aşısının 2.ci dozu vardı ya, unutmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?