2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bencede..70x130 galiba bizim beşik..sonra büyicek..ariim adamıda soriim bi..ortopedik alcam..güzel yataklar var..

Tek çözümü yürüyüştü ama yapamıyorsan kaçamak yok malesef ( hemen bişey olacağını zannetmiyorum geçen hafta benimde işyerinde pek hareket edemediğim için 2-3 gün yüksek gitti ama haftasonu kontrolde doktor bebeğin gelişimi normal dedi.. sen de istersen bi görün doktora.. zaten kontrolün yakındır diye düşünüyorum..
evet şeker..bende tam o.pedik iyi diye duydum..viskolekslerde maaşallah 300 400 liradan aşağı yok..
Canım ben İdaştan aldım 200 tl idi 150ye aldım "Sweety Baby Bed" modeli.. yazlık kışlık tarafı var antibakteriyel yeter diye düşündüm :)

du bakiim bende...ben alez almicam şimdilik..hani hastanede alta seriyolarya sıvı geçmesin die..onlardan alıcam..alezi yıka kurut zor yaaa

umarım bizim de bir sorun çıkmaz slnaras. bizim sülalede var. genetik. birşey yapılamıyor malesef

Herkese genişleyecek aileleriyle huzurlu bereketli çooook güzel bir yıl olur inşallah...

kaç gündür giremedim bende az önce okudum geçmişi,yılbaşı gecesi çok eğlendik bizde kızımda hiç durmadı annesi 1 oynadıysa o 3 oynadı, bende ne kadar süs varsa kızımı süsledim onlarla, herkesin gözü bende heran hastaneye götürebiliriz diye :) o kadar zıplayıp durudum yani :))

canım inanılmaz mutlu oldum o sonucu beklemek ne demek çok iyi biliyorum , bizimde tazminat davamız devam ediyor mayısta 2 sene dolacak bir an önce sonuçlansa artık...

iğne vermesi çok iyi olmuş canım, erken doğum durumunda işiniz kolaylaşacak, belki yoğunbakıma almak zorundada kalmazlar iğneler sayesinde, bendede erken doğum korkusu var bazen düşünüyorum doktora ısrar etsemde o iğnelerden banada verse, yoğun bakım ve küvez süreci çok korkutuyor beni onu hastanede bırakıp eve gelemem gibi geliyor...

bol bol dinlen tuvalet ve yemek yemek dışında kalkma ayağa az kaldı sık dişini bi 4 haftada geçse herşey çok rahat olacak, haberdar et kendinden...

canım,bizim ailede genetik. çok şükür ki biz sadece taşıyıcıyız. bildigim kadarıyla talasemi taşıyıcılarında, ne kadar demir alsalarda demir depoları dolmuyor zaten. kan hücrelerimizin demir emiliminde problem var çünkü. doktoruna danış. fazla demir yüklemesi yapma kendine. demir eksikliği anemisiyle karıştırabiliyorlarmış.

geçen hafta doktora gittiğimde kan değerim- hgb sanırım, şu 12-18 arası olan- 9 dan 8 e düşmüş. demir değerimi hatırlamıyorum. doktor demir hapını artırmıycam , faydası olmayacak ztn dedi. az daha düşürürsen kan takviyesi yapcaz dedi( bebişlerimiz kanla besleniyorlar. Allah beterinden korusun. pekmez falan idare etcez artık.ama acayip halsizlik, bulantı,kabızlık yapıyor.8.aydayım hala bulantım var. şaka gibi işe gitmek işkenceye dönüşmeye başladı.. en yakın zamanda hemotoloğa görüneceğim. umarım ters bişiy çıkmaz. paşam da çok hareketli maşallah, Rabbim korusun meleklerimizi

canım benim sgk priminni 3/2 sini ödüyolar

umarım bizim de bir sorun çıkmaz slnaras. bizim sülalede var. genetik. birşey yapılamıyor malesef

inş. çıkmaz çocuk için çok zor oluyo halsiz oluyo devamlı yüzü soluk üşüyo , bizdede acaba varmıdır dedik ama kan değerleri normal olduğu için yoktur dedi tanıdık bi laborant babamda özel olrak baktırmadı ama kan değerleri normal. sanırım sadece halamda var ama ona anneden mi babadan mı geçti bilmiyoruz

selam kızlar...

umarım herkesin keyfi yerindedir..maşallah yatak seçimlerime geçilmiş..biz beşiği alalım bir önce ona göre yatağa bakıcaz,geç alanlar olarak:)
haftasonu giremedim evde vınnımı kaybettim..nereye attım ne yaptım hiç bir fikrim yok..eşim önemli şeylerini önceden bana saklatırdı,şimdi aşkım şunu elleme olur mu falan yapmaya başladı
bu arada bizde bebek arabamızı aldık..kargo elimize ulaştı çok şeker..chicconun I move 3lü serisini aldım..foto eklemeyi becerdiysem görebilirsiniz..biz bu modelin kırmızısını aldık..
ve itiraf edeyim yavruşun heyecanı şimdi daha çok sardı

Eklentiler

• $ý move.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 24

Güle güle kullansın bebşin canım güzelmiş...

güle güle kullanın cnm bebişinleee

canım seninki bayağı düşükmüş.. çok çok dikkat et kendine.. Allah korusun yolda filan yığılır kalırsın
kabızlık için, şeker sorunun yoksa hergün 1-2 tane kuru incir ye faydasını görüceksin.. hemde vücuduna enerji verir.
ben günlük 1 tane hap alıyorum, bi ara düşündüm 2mi alsam diye de vazgeçtim.
ben evlilik testlerinde öğrenmiştim taşıyıcı olduğumu. abimde de var.. ya annemden yada babamdan geçmiş bizede.

YATAK KONUSU...
biz kızımda normal heryerde olan yataklardan almıştık, ucuz bişey.. ve annem onun üzerine uygun yün yorgan dikmişti.. kızım zaten sadece geceleri yatağında yatıyordu.. gün içinde nereyi bulursam orada yatırıyordum.. annemin tavsiyesiydi bu.. ilerde yer seçmemesi için. çünkü sadece yatağına alışan çoğu bebek başka yerde yatmakta zorlanıyormuş. kızım ilk zamanlar koltukta, sonra kanepelerde, bizim yatağımız hariç heryerde yattı.. hatta yere minder koyar üstüne battaniyesini serer yatırırdım, oynaya oynaya uykuya dalardı.. o yüzden yatağı fazla dert etmeyin derim. ilerde uzun vadede en iyisinden alırsınız yatağı. defneye baza aldığımızda yatağını full ortopedik olanından aldık ki, uzuuuunn ca bi süre kullansın Allahın izniyle

canım güle güle kullansın bebişin :)

canım bolca dinlenmeye çalış..erken önlem almaya başlamaları iyi olmuş..inşallah yavruşun da daha sabırlı davranır..

geç takip ettiğim için ancak görüyorum..yeni listemiz çok güzel olmuş eline sağlık pollycim..didem de çok güzel defneyle de uymuş
isimler çok güzel..adlarıyla yaşasınlar inşallah..güzel mart anneleri isim konusunda da çok zevkliymiş görmüş olduk..
bizde tam tartışmaya açmadık isim konusu ben bir ismi beğendim,babamız da onayladı gibi..bizim ismimizde büyük olasılıkla Asel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…