2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım teşekkürler.Ben oda yapıyorum ama beşik olarak park yatak alıcam.Kraft'ın beğendik bi tane ocağın 20sinden sonra onu alıcaz gidip.

Canım inşallah bebeğin zamanında, sağlıkla gelir...

canım ne güzel kaç senedir zam yapmamış bizim eşimin arkadaşı olmasına rağmen 1 yılı geçtimi hemen arıyo sağolsun her sene 50 tl zam
benim halamda talesemi taşıyıcısı ama gebeliğinde fark edilmedi oğlunun kan değerlerinde çıktı taşıyıcı olduğu daha sonra kendiside yaptırınca o zaman öğrendi 40 yaşındaydı ve 4 .çocuğuydu ama normal diye düşündü dr heralde kan değerlerini

Kızlar bende oda yapamadığım için park yatak düşünmüştüm ilk başta ama içime sinmedi nedense mobilya beşik beğendik ebebekten geçen ay alacaktık olmadı inş. bu ay sonuna kadar onu almayı düşünüyoruz.

inşallah zamanını doldurur bebiş.dikkat et kendine, bolca dinlen

kötü bi gece geçirmişsin gerçekten..ama bu kabuslar rahat uyuyamadığımızdan heralde...ben de çok sıkıntılı uyandım.kabus değil ama çok bunaltıcı, yorucu rüyalar gördüm....

tünaydın kızlar
herkes 30. haftalarına girmiş maşşallah biz 28 olduk bugün..herşey yolunda Allah şükür tek sorunum kaşıntı. her yerim kaşınıyo göğüslerimi hele parçalayasım geliyo, gece kaç kere uyandım kaşıdım kaşıdım göğüslerim de zaten kocaman oldu, daha ne kadar büyüyecek bilemiyorum...
kaşıntı için önerebileceğiniz bişi war mı kızlar ben badem yağı ve bebe yağı sürüyorum her banyodan sonra, ara ara da doktorumun kaşıntım için verdiği bi krem war onu kullanıyorum ama hiçbiri işe yaramadı
bu arada ebebek e gittim dün emzirme atleti aldım bebefox markasının, harika bşi,çok beğendim keşke hiç sütyen almasaymışım hepsini atlet alsaymışım,internette de war galiba ebebek sitesinde.

Herkese iyi seneler İyi Haftalar
Cumartesi günü kontrolümüz vardı. 1370 gr olmuş benim kızım. Haftasına göre yine önde giidiyor.

arkadaşlar tünaydın hafta sonu dr kontrolümğz vardı yazmıştım zaten herşey güzel Allaha şükür....bugünde sağlık ocağında kontrol vardı sabah gittim tasiyon kg vs ve son olarakta idrar tahlili yapıldı oda öylesine bir bakalım diye idrarda şeker çıktı bu nedir şimdi anlamadım kan alınıcak sabah aç karına birde tok karnına 3 hafta önce yüklemde bişey cıkmadı nasıl oluyo bu :44: :44:

BİRDE SGK

ben bu hafta dr bana rapor yazıcak izine ayrılmış olucam evrakları muhasebeci sgk göndericek totalde 4 aylık ödeme yapılıcak diye biliyorum başka haklarım varmı vede ne kadar ücret alırım neye göre hesaplanıyor........

gebelik şekeri olan arkadaşlar
ben dün biraz fazla kaçırdım yemeği 2 saat sonra kan şekeri 144 çıktı. sabah normale düştü tekrar. geçen hafta da misafir vardı tatlılardan dayanamayıp biraz yemiştim o gece de yüksek çıktı. sonra normale döndü. ama bebeğe birşey olmuşmudur diye içim içimi yiyor. sürekli yattığım için yürüyüşte yapamıyorum. ne yapmalıyım.

cnm ben de doğum konusunda kararsızım. alerjik astımım olduğu için ve bebiş iri olduğu için dr sezeryanı tavsiye etti. ama çatı muayenesinden sonra normalde olabilir mi die karar veririz dedi. eğer normal de olabilir derse rikleri göze alıp normal mi yapsam yoksa dru dinleyip sezeryanmı olsa die düşünüyorum ki doktorum saolsun yani herkese sezeryan önermesiyle meşhurdur. aklım çok karışık. çabucak iyileşmek istiyorum başımda bana bakıcak kimse yok çünkü.

evet şeker..bende tam o.pedik iyi diye duydum..viskolekslerde maaşallah 300 400 liradan aşağı yok..

Küçücük yatağa bi dünya para istiyolar valla,ortapedik de iyidir zaten amann hangisini alıcaz şaşırdım valla.Eksiklerin listesini çıkarmaya çalışıyorum ben de çalışmam gerekirken

Küçücük yatağa bi dünya para istiyolar valla,ortapedik de iyidir zaten amann hangisini alıcaz şaşırdım valla.Eksiklerin listesini çıkarmaya çalışıyorum ben de çalışmam gerekirken

h.sonu odamız gelicek..sipariş veriim baride yatakta gelsin..abartamamak lazım güzelim galiba..annem kızdı bana geçen b..nu çıkardın die..millet çelyatta yatırıyo dedi..onlarınki büyümüyo mu dedi..kızdı bana

Çok pahalı almaya gerek yok bence de çünkü beşikte ne kadar yatıcak,yatağın boyuda beşikten büyük.Makul bişeyler almak lazım.Odanızda geliyosa yatağınıda al yavaş yavaş yerleştirirsin sonrada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…