- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.561
ya ben hala kararsız kaldım, içim mobilya beşiklere gidiyor, herkeste gurbette mobilyaya ne gerek var, park yatak al diyor, napcamı şaşırdım:44: Bu arada güle güle kullanın
canım ne güzel yaa, darısı bizlere inşaAllah, Rabbim hepimize tamamına erdirsin, ama bana hala rüya gibi geliyordaha dün Allahım bir 20leri görsem yolu yarılaşmış olacam diyordum
oy oy ne güzel süpriz yapmış bebiş, inşaAllah önce hayırlısıyla izne ayrılır, bol bol dinlenirsin, sonrada hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın
canım bol bol su içince faydası olmazmıymış ki:44: inşaAllah hiçbir sorun yaşamadan, sağlıcakla bebişini kucağına alırsın
inşaAllah seninde eksiğin tamamlanır canım, daha üç-dört gün öncesine kadar bizimde doğru dürüst birşeyimiz yoktu, nasıl oldu anlamadık kendimizi hep nette alışveriş yaparken bulduk, ya fiyatlar hemen hemen aynı olunca, boşyere Ankaradan taa tosyaya o kadar eşya yük olmasın diye kıyafetleri halledelim dedik
canım benim yaa,kötü düşünme, hayırlısı diyelim hayır olsun... inşaAllah hayırlısıyla bebişlerimize bir şey olmadan alacağız kucağımıza hepimiz...
tşk ederim canım, sizde güle güle kullanın aldıklarınızıbu arada sen oda yapmıyorsun sanırım, beşik ne alacaksın:44:
günaydın annişler, 2012 hepimize güzellikler getirir inşallah. Biz dün doktorumuza gittik,kızım 1700gr,42 cm olmuş. Ama suyum bebek için kritik sınırda olduğu için çok ciddi erken doğum riskim varmış,her an doğma ihtimaline karşın,bebeğin ciğerlerini daha hızlı geliştirmek için hergün iğne olacağım ve yatacağım. daha bebişim çok küçük,daha çok erken,inşallah zamanını bekler bizim kız
bi de bugun tetanoz aşısının 2.ci dozu vardı ya, unutmuşum.
canım ne güzel kaç senedir zam yapmamış bizim eşimin arkadaşı olmasına rağmen 1 yılı geçtimi hemen arıyo sağolsun her sene 50 tl zamHerkese Selam
Gece dörtte yattık, babamızı saat yedibuçukta gönderdikten sonrada uyuyamadık malaesef
Bu arada eşim hafta sonu ev sahibiyle kira meselesini konuşmaya gitmişti, bir buçuk senedir aynı paraya oturduğmuz için kesin artırır diyorduk, ama artırmamışçok şaşırdım duyunca, Eşim kira ne kadar olacak diye sormuş, ev sahibide aynı verin, artırmaya gerek yok demiş Ne diyeyim Allah razı olsun
Bu arada hafta sonu eşimle oturduğumuz yerden çılgınlar gibi alışveriş yaptıkkıyafette nerdeyse 6 aylık da dahil eksiğimiz kalmadı gibi, bir tek 0-3 ay kadife tulum bulamadık netten, onu alacağız,
ama tabi kıyafet dışındaki bütün herşey duruyor, onlarıda inşaAllah Ankaraya gelince halledeceğiz
benim halamda talesemi taşıyıcısı ama gebeliğinde fark edilmedi oğlunun kan değerlerinde çıktı taşıyıcı olduğu daha sonra kendiside yaptırınca o zaman öğrendi 40 yaşındaydı ve 4 .çocuğuydu ama normal diye düşündü dr heralde kan değerlerinine güzel, herkes eksikliklerini tamamlıyor zamanla. eksiğin kadife tulumun olsun masivaalınır. benim oğluşumun bi çift ayakkabısı ve 3 yaşında oynayabileceği kamyonundan başka bişiyi yok şimdilik. anneler aldırmıyorlar, dur hele diye diye. doğunca çocuk açıkta kalacak diye korkuyorum
bu arada arkadaşlar, aranızda akdeniz anemisi taşıyıcısı olan varmı?
kan değerleri ne durumda. benim epey düştü, daha da düşerse kan takviyesi yapılcakmışama bizim oğlan içerde kıpır kıpır maşallah
günaydın annişler, 2012 hepimize güzellikler getirir inşallah. Biz dün doktorumuza gittik,kızım 1700gr,42 cm olmuş. Ama suyum bebek için kritik sınırda olduğu için çok ciddi erken doğum riskim varmış,her an doğma ihtimaline karşın,bebeğin ciğerlerini daha hızlı geliştirmek için hergün iğne olacağım ve yatacağım. daha bebişim çok küçük,daha çok erken,inşallah zamanını bekler bizim kız
bi de bugun tetanoz aşısının 2.ci dozu vardı ya, unutmuşum.
tünaydın kızlar; kabus gibi bir gece geçirdim. Uykumdan büyük bir ağrıyla uyandım sol bacağımda dizkapağımdan itibaren çok fena birr ağrı kramp... Tam bitti diyorum yeniden başlıyo eşimi de uyandırdım artık ağrıdan ağlamaya başlamıştım naptıysak geçmedi 10 dak. falan sürdü heralde ve bacağım hala uyuşuk korkuyorum yeniden olacak diye.Sizde de varmı bu kramplar ne yapıyosunuz bu ağrılar için magnezyum eksikliğinden mi oluyo acaba.. Neyse tam geçti dedim uyudum bu seferde bağırarak uyandım kabus gördüm.Park yatağı almıştım ve yatak odamıza kurduk gece rüyamda onun ışıkları yanmaya başladı kendiliğindden sonra ev telefonu çalıyo halbuki bizim ev telefonumuz yok sonra sesler gelmeye başlıyo ama nerden geldiğini anlamıyorum sonra kalkıyorum yataktan kapıdan bi adam giriyo yatak odamıza. Ödüm patlıyo o adamı görünce yaa sonra bağırarak uyandım işte.Şimdide midem falan bulanıyo. 31. haftanın ortasındayım nasıl geçecek kalan haftalar yaaa
Herkese iyi seneler İyi Haftalar
Cumartesi günü kontrolümüz vardı. 1370 gr olmuş benim kızım. Haftasına göre yine önde giidiyor.
kızlar yatak işin naaptınız..nasıl yatak aldınız bebişleree..ben karar veremiyorum yaaa
slm kızlar,,geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım..kızlar epidural normal doğum yapan 2 arkadaşımla konuştum 2 side memnunlarmış..4cm açıklıktan sonra epidurali vuruyolarmış..bazı şanşlı hamişler hiç hissetmeden açılma oluyor direk epidurali vuruyolar gerçekten prensesler gibi geçiyomuş doğum..bazı hamişlerde 4 cm açılana kadar sancı çekiyolar biraz oda olacak yani..benim gittiğim hastanede epidural normal yapmıyolar..samsunda anaklinik diye biyer var birtek orda yapıyolar epidural normal..doktorumada alıştım memnunum nası değiştircem bu saatten sonra şurda az zaman kalmış..ne yapcamı bilmiyorum herkes epidural normal yap diyip duruyo sezeryandan soğutmaya çalışıyolar tabiki en iyisi normal ama korkuyorum işte..
Beşiğin içine konulan yataklar mı canım onu mu sordun?Ben de bikaç tane baktım ama daha almadık.Viskoleks olanlar iyiymiş sanırım öyle diyolar.
evet şeker..bende tam o.pedik iyi diye duydum..viskolekslerde maaşallah 300 400 liradan aşağı yok..
Küçücük yatağa bi dünya para istiyolar valla,ortapedik de iyidir zaten amann hangisini alıcaz şaşırdım valla.Eksiklerin listesini çıkarmaya çalışıyorum ben de çalışmam gerekirken
h.sonu odamız gelicek..sipariş veriim baride yatakta gelsin..abartamamak lazım güzelim galiba..annem kızdı bana geçen b..nu çıkardın die..millet çelyatta yatırıyo dedi..onlarınki büyümüyo mu dedi..kızdı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?