2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel bebişin güle güle kullansın benim arkadaşımda var aynısı vede çok kullanışlı

kızlar selam geçmişi okuduk geldik. 2012 yılı sağlıklı,mutlu,huzurlu bol kazançlı bir yıl olsun.

bu arada polly cim. az önce hastaneden kan testi sonuçlarımı faxlamalarını istedim. demir seviyemi merak ettim. 14-150 arası olan değer 2.37 bende. iyi ayakta duruyorum valla ben:2:

çok güzel bebişin güle güle kullansın benim arkadaşımda var aynısı vede çok kullanışlı

Canım sen daha bebiş için bişey almamıştın,Yıldırımda civil bebeye git çok uygun.Ben hafta sonu eksiklerini hep ordan aldım.Herşey var bebişle ilgili.Civil bebeyel anı yol üstünde bi de tomuycuk bebe var orasıda uygun.

teşekkürler canım hem listeyi hemde ismimizi beğendiğin için
sizin isimde çok hoş.. Asel ismini ilk kez KK da duymuştum, sen 2.oldun:)

bu arada polly cim. az önce hastaneden kan testi sonuçlarımı faxlamalarını istedim. demir seviyemi merak ettim. 14-150 arası olan değer 2.37 bende. iyi ayakta duruyorum valla ben:2:

oooo valla dediğin gibi iyi ayakta duruyosun.. doktor nasıl bi yol izliycek şimdi??
kan verilir tamam da, ya demir???

ağrı eşiği herkesin farklı olduğu için bazısı sezeryandan sonra çok çabuk toparlanıyo tamamen bünyeyle alakalı..bide iri bebek daha kolay doğuyormuş bunuda yeni öğrendim.zayıf bebek kendini itemiyomuş aşağı sürekli bastırıyolarmış göğsünün altına okadar acıyomuşki..epidural normal de zaten hiçbi ağı olmuyo ve hemen ayaktasın..yanında kalacak sana bakacak kimse yoksa sezeryan zor..imkanın varsa başka bi doktoroda git görün bence..

cnm aynen bende öyleyim gece ağrılardan uyuyamıyorum aynı zmnda çok fazla rüya görmeye başladım özellikle doğumla ilgili rüyalar hergün doğuruyorum

güle güle kullanın cnm güzelmiş

kansızlıktan bahsedilmiş akdeniz anemisi benm kan çok düşük 9 larda fakat ak. anemi testinde bişey çıkmamıştı böyle olabiliyormu acaba

oooo valla dediğin gibi iyi ayakta duruyosun.. doktor nasıl bi yol izliycek şimdi??
kan verilir tamam da, ya demir???[/QUOTE]

bgn ankarada ünlü bi hemotogu aradım. doktoru türkiyede bile bulmak zormuş. tavsiye ettiler. randevu aldım. artık kıycaz paraya adama:) demiri falan halletsin işi ne
valla ayakta da zor duruyorum aslına bakarsan ama, işyerimdekiler de bir anlayışlı bir anlayışlı sorma gitsin. bi de devletteyim üstelik
Allah herkes sağlık versin..

evet cnm civil bebe bende ist fatihtekine gittim çıldırmış gibi alışveriş yapmıştım bide abimle yengemle gittim sağolsunlar kasadada bana sen dokunma dediler hiiiiiç ısrarcı olmadım valla :) hem çok güzel şeyler var hemde çok uygun

kansızlıktan bahsedilmiş akdeniz anemisi benm kan çok düşük 9 larda fakat ak. anemi testinde bişey çıkmamıştı böyle olabiliyormu acaba

evt canım olabilir benim anneminde kan değerleri çok düşüktür ilaçla yükselir sonra yine düşer ama ak. anemisi çıkmadı onda dr.lar kansızlığıın sebebini bulmak için adet kanaması fazla mı diye sorarlar mide midede kaçak olabiliyomuş annem endoskopide yaptırmıştı bişey çıkmamıştı

Valla biz de öyle çok uygundu eksik olanları aldık arada fazla kaçırdık :)))Ama gerçekten çok uygun.Bize yakında yoktu hazır Bursa'ya gitmişken çılgın bi alışveriş yaptık çok da iyi oldu,bize sen dokunma diyen olmadı ama:))))Senin için çok iyi olmuş.Bebişler güzel günlerde kullansın

amiin cnm inşallah bide ben yıkarken tedirgin olmuştum ucuz boya falan verirmi bütün aldıklarımızda güme gider diye çok şükür olmadı için rahat atabilirsin makineye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…