- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.601
selam kızlar...
umarım herkesin keyfi yerindedir..maşallah yatak seçimlerime geçilmiş..biz beşiği alalım bir önce ona göre yatağa bakıcaz,geç alanlar olarak:)
haftasonu giremedim evde vınnımı kaybettim..nereye attım ne yaptım hiç bir fikrim yok..eşim önemli şeylerini önceden bana saklatırdı,şimdi aşkım şunu elleme olur mu falan yapmaya başladı
bu arada bizde bebek arabamızı aldık..kargo elimize ulaştı çok şeker..chicconun I move 3lü serisini aldım..foto eklemeyi becerdiysem görebilirsiniz..biz bu modelin kırmızısını aldık..
ve itiraf edeyim yavruşun heyecanı şimdi daha çok sardı
çok güzel bebişin güle güle kullansın benim arkadaşımda var aynısı vede çok kullanışlı
çok güzel bebişin güle güle kullansın benim arkadaşımda var aynısı vede çok kullanışlı
teşekkürler canım hem listeyi hemde ismimizi beğendiğin içingeç takip ettiğim için ancak görüyorum..yeni listemiz çok güzel olmuş eline sağlık pollycim..didem de çok güzel defneyle de uymuş
isimler çok güzel..adlarıyla yaşasınlar inşallah..güzel mart anneleri isim konusunda da çok zevkliymiş görmüş olduk..
bizde tam tartışmaya açmadık isim konusu ben bir ismi beğendim,babamız da onayladı gibi..bizim ismimizde büyük olasılıkla Asel olacak
bu arada polly cim. az önce hastaneden kan testi sonuçlarımı faxlamalarını istedim. demir seviyemi merak ettim. 14-150 arası olan değer 2.37 bende. iyi ayakta duruyorum valla ben:2:
teşekkürler canım hem listeyi hemde ismimizi beğendiğin için
sizin isimde çok hoş.. Asel ismini ilk kez KK da duymuştum, sen 2.oldun:)
biz de teşekkür ederiz teyzesi
cnm ben de doğum konusunda kararsızım. alerjik astımım olduğu için ve bebiş iri olduğu için dr sezeryanı tavsiye etti. ama çatı muayenesinden sonra normalde olabilir mi die karar veririz dedi. eğer normal de olabilir derse rikleri göze alıp normal mi yapsam yoksa dru dinleyip sezeryanmı olsa die düşünüyorum ki doktorum saolsun yani herkese sezeryan önermesiyle meşhurdur. aklım çok karışık. çabucak iyileşmek istiyorum başımda bana bakıcak kimse yok çünkü.
tünaydın kızlar; kabus gibi bir gece geçirdim. Uykumdan büyük bir ağrıyla uyandım sol bacağımda dizkapağımdan itibaren çok fena birr ağrı kramp... Tam bitti diyorum yeniden başlıyo eşimi de uyandırdım artık ağrıdan ağlamaya başlamıştım naptıysak geçmedi 10 dak. falan sürdü heralde ve bacağım hala uyuşuk korkuyorum yeniden olacak diye.Sizde de varmı bu kramplar ne yapıyosunuz bu ağrılar için magnezyum eksikliğinden mi oluyo acaba.. Neyse tam geçti dedim uyudum bu seferde bağırarak uyandım kabus gördüm.Park yatağı almıştım ve yatak odamıza kurduk gece rüyamda onun ışıkları yanmaya başladı kendiliğindden sonra ev telefonu çalıyo halbuki bizim ev telefonumuz yok sonra sesler gelmeye başlıyo ama nerden geldiğini anlamıyorum sonra kalkıyorum yataktan kapıdan bi adam giriyo yatak odamıza. Ödüm patlıyo o adamı görünce yaa sonra bağırarak uyandım işte.Şimdide midem falan bulanıyo. 31. haftanın ortasındayım nasıl geçecek kalan haftalar yaaa
selam kızlar...
umarım herkesin keyfi yerindedir..maşallah yatak seçimlerime geçilmiş..biz beşiği alalım bir önce ona göre yatağa bakıcaz,geç alanlar olarak:)
haftasonu giremedim evde vınnımı kaybettim..nereye attım ne yaptım hiç bir fikrim yok..eşim önemli şeylerini önceden bana saklatırdı,şimdi aşkım şunu elleme olur mu falan yapmaya başladı
bu arada bizde bebek arabamızı aldık..kargo elimize ulaştı çok şeker..chicconun I move 3lü serisini aldım..foto eklemeyi becerdiysem görebilirsiniz..biz bu modelin kırmızısını aldık..
ve itiraf edeyim yavruşun heyecanı şimdi daha çok sardı
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/449911-2012-mart-anneleri-paylasim-alani.html
listemize bebişinin ismini ekletmek isteyen arkadaşlar haydiiii bekliyorum
Canım sen daha bebiş için bişey almamıştın,Yıldırımda civil bebeye git çok uygun.Ben hafta sonu eksiklerini hep ordan aldım.Herşey var bebişle ilgili.Civil bebeyel anı yol üstünde bi de tomuycuk bebe var orasıda uygun.
kansızlıktan bahsedilmiş akdeniz anemisi benm kan çok düşük 9 larda fakat ak. anemi testinde bişey çıkmamıştı böyle olabiliyormu acaba
evet cnm civil bebe bende ist fatihtekine gittim çıldırmış gibi alışveriş yapmıştım bide abimle yengemle gittim sağolsunlar kasadada bana sen dokunma dediler hiiiiiç ısrarcı olmadım valla :) hem çok güzel şeyler var hemde çok uygun
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/449911-2012-mart-anneleri-paylasim-alani.html
Valla biz de öyle çok uygundu eksik olanları aldık arada fazla kaçırdık :)))Ama gerçekten çok uygun.Bize yakında yoktu hazır Bursa'ya gitmişken çılgın bi alışveriş yaptık çok da iyi oldu,bize sen dokunma diyen olmadı ama:))))Senin için çok iyi olmuş.Bebişler güzel günlerde kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?