- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #26.621
amiin cnm inşallah bide ben yıkarken tedirgin olmuştum ucuz boya falan verirmi bütün aldıklarımızda güme gider diye çok şükür olmadı için rahat atabilirsin makineye:)
evt canım olabilir benim anneminde kan değerleri çok düşüktür ilaçla yükselir sonra yine düşer ama ak. anemisi çıkmadı onda dr.lar kansızlığıın sebebini bulmak için adet kanaması fazla mı diye sorarlar mide midede kaçak olabiliyomuş annem endoskopide yaptırmıştı bişey çıkmamıştı
Ben daha yıkamadım canım sağol,ben zaten koyu renkli olanları elimde yıkıycam.Civilden alışveriş yapanlar çok memnundu.
kızlar geçmişi okuyamadım ama bi konuda bilgilendirme yapayım dedim. dün lcw den kıyafet aldım ben minişime 9 aylık 1 yaşında giyeceği kışlıkları aldım 4 parça hatta tulumlar ikisi bir yerde yani 5 parça 50 lira tuttu. aklınıza bulunsun. hatta chiccoda da var e bebekten sepete attımda başka bi sitede ucuza varsa diye şöyle bir bakınacağım ordanda bir dahaki senenin kışlıklarından alıcam...
Canım sen daha bebiş için bişey almamıştın,Yıldırımda civil bebeye git çok uygun.Ben hafta sonu eksiklerini hep ordan aldım.Herşey var bebişle ilgili.Civil bebeyel anı yol üstünde bi de tomuycuk bebe var orasıda uygun.
kızlar geçmişi okuyamadım ama bi konuda bilgilendirme yapayım dedim. dün lcw den kıyafet aldım ben minişime 9 aylık 1 yaşında giyeceği kışlıkları aldım 4 parça hatta tulumlar ikisi bir yerde yani 5 parça 50 lira tuttu. aklınıza bulunsun. hatta chiccoda da var e bebekten sepete attımda başka bi sitede ucuza varsa diye şöyle bir bakınacağım ordanda bir dahaki senenin kışlıklarından alıcam...
yıldırımda tam olarak nerde canım o mağazalar?o tarafları çok iyi bilmiyorum ben doğma büyüme bursalı olarak:)mobilya dışında herşeyimiz tam gibi ama yine de bakmak istiyorum.hep aynı mağazalardan alışveriş yaptık çünkü..
cnm bende civilden aldıklarımı ve dier markalardan ALDIKLARIMI yıkadım renk atmadı açıkcası korkarak yıkadım renkelri birbirne gecermi diye ama hiç bişey olmadı koyu renkliler bile
kızlar göğüs yaraları için e vitamini kullanan var mı ? Dün ablama sordum göğüs için ne kullanmak lazım diye o e vitamini almış eczaneden bana da şimdiden başla kullanmaya dedi .
Limonlu kek yardımcı olmaya çalışmış sana ama ben de bildiklerimi anlatayım.Yumurtlama günlerini bizim kestirmemiz biraz zor aslında.Ben de 6 ayın sonunda hamile kaldım ,acaba olmayacak mı endişesiyle doktora gitmiştim bütün testlerim yapıldı sonucunda hiçbirşey çıkmadı.Doktora gidecek olursan yumurtlama ve çatlama zamanını söyler çünkü bizim bunu kestirmemiz çok zor.Hormonlarında bir problem varsa hem onu da öğrenmiş olursun.İnsan sürekli test yapınca stres de oluyor bu nedenle regl günleri de gecikebiliyor.Benim öyle olmuştu.Hem folic asit kullanman lazım 3 ay öncesinde.Bence bir doktora görün için rahat etsin ha bugün yumurtladım yok çatladı vs derdi de olmaz.Hı bu arada arkadaşına gelince insanlıktan çıkmış kendisi.Allah akıl fikir versin,limonlu kekin dediği gibi sill gitsin....
ben başlamadım ama banada sağlık ocağında hemşire kullan dedi. ama son ay falan demişti ama bende o kadar beklemem sanıyorum şimdiden bi tuhaf oldu çünkü. birde göğüs ucun yoksa elinle çevirerek oluştur dedi. nasıl olcak onu pek bilmiyorum işte. korkuyorum sıkıcamda süt gelicek diye...
canım bizdede faliyet yok bi sürü iş var aslında ama izne çıkmama 1 hafta kaldı ondan sonra hız vericez inş. bizimde çamaşır faslı şubatı bulurKadifeler bir iki parça sadece onlar boya döker mi diye endişeleniyodum ama sorun olmuyomuş sevindim.Şubatta yıkıycam ben,biraz geç oluyo ama olsun.Yorganlarını battaniyelerini yıkıycam ama bikaç hafta içinde.
benim şimdilik bi sıkıntım yok ama başlamak lazım artıkben başlamadım ama banada sağlık ocağında hemşire kullan dedi. ama son ay falan demişti ama bende o kadar beklemem sanıyorum şimdiden bi tuhaf oldu çünkü. birde göğüs ucun yoksa elinle çevirerek oluştur dedi. nasıl olcak onu pek bilmiyorum işte. korkuyorum sıkıcamda süt gelicek diye...
çok saol canımm benimmm onu Allaha havale ettim. hormon testlerini evlenmeden önce yaptırdığımda değerlerim normal çıkmıştı lazere gitmeye karar vermiştim önce hormon testi yaptır tüylerin bitmezse sorun yaşamayalım die ama çok şükür tüylerimden kurtuldum kıllanma olmadı bir daha geçen ayda gebelik düşündüğüm için smear testi yaptım rahimime baktırdım herşey normal ve temiz çıktı çok şükür bu 2. ayımız olucak zaten 1.5 sene korunduk belki rahim kendi hazırlıyordur hemen tutunması kolay olmıuo demekkii beklicezz artık sabırlaa :) arekadaşım bu testle hamile kalmış bende aylarca uğraşmıyım hemen alıp deniyim dedim :) inş işe yarar yaramazsa tekrar dr. giderizzz baakarız :)
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/449911-2012-mart-anneleri-paylasim-alani.html
listemize bebişinin ismini ekletmek isteyen arkadaşlar haydiiii bekliyorum
Ben krem sürerken bile tedirgin oluyorum,öyle bişey olsa nasıl yapardım bilmem.
bende uçlarına dokunamıyorum annem eskiden beri oynama der hep çekirdek mi varmış ne o çıkmasın die heralde bebek emerken çıkar
ben başlamadım ama banada sağlık ocağında hemşire kullan dedi. ama son ay falan demişti ama bende o kadar beklemem sanıyorum şimdiden bi tuhaf oldu çünkü. birde göğüs ucun yoksa elinle çevirerek oluştur dedi. nasıl olcak onu pek bilmiyorum işte. korkuyorum sıkıcamda süt gelicek diye...
güle güle giysin canım..ben de cinsiyeti öğrendiğimde lcwnin outletine gidip birsürü tshirt,etek falan almıştım..uzun süredir gitmiyorum yeniler de indirime girmiştir eşimi kandırıp bakmam lazım:))bebiş doğunca bu kadar rahat gezemeyiz çünkü...
En iyisini yapmışsın canım ben de bi kaç parça bişey aldım kanzdan ceylandan falan.İndirim var çok uyguna geliyo.LCW'ye pek bakmadım orayada bakmak lazım.Tam sezonunda daha pahalı oluyo şimdiden almak iyi olur.En azında bikaç parça bulunsun...Güle güle kullansın minik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?