2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amiin cnm inşallah bide ben yıkarken tedirgin olmuştum ucuz boya falan verirmi bütün aldıklarımızda güme gider diye çok şükür olmadı için rahat atabilirsin makineye:)

Ben daha yıkamadım canım sağol,ben zaten koyu renkli olanları elimde yıkıycam.Civilden alışveriş yapanlar çok memnundu.

saol canımm......

Ben daha yıkamadım canım sağol,ben zaten koyu renkli olanları elimde yıkıycam.Civilden alışveriş yapanlar çok memnundu.

cnm bende civilden aldıklarımı ve dier markalardan ALDIKLARIMI yıkadım renk atmadı açıkcası korkarak yıkadım renkelri birbirne gecermi diye ama hiç bişey olmadı koyu renkliler bile

kızlar geçmişi okuyamadım ama bi konuda bilgilendirme yapayım dedim. dün lcw den kıyafet aldım ben minişime 9 aylık 1 yaşında giyeceği kışlıkları aldım 4 parça hatta tulumlar ikisi bir yerde yani 5 parça 50 lira tuttu. aklınıza bulunsun. hatta chiccoda da var e bebekten sepete attımda başka bi sitede ucuza varsa diye şöyle bir bakınacağım ordanda bir dahaki senenin kışlıklarından alıcam...

cnm maşallah sana bu seneyi bitirdin seneyemi başladın

yıldırımda tam olarak nerde canım o mağazalar?o tarafları çok iyi bilmiyorum ben doğma büyüme bursalı olarak:)mobilya dışında herşeyimiz tam gibi ama yine de bakmak istiyorum.hep aynı mağazalardan alışveriş yaptık çünkü..

En iyisini yapmışsın canım ben de bi kaç parça bişey aldım kanzdan ceylandan falan.İndirim var çok uyguna geliyo.LCW'ye pek bakmadım orayada bakmak lazım.Tam sezonunda daha pahalı oluyo şimdiden almak iyi olur.En azında bikaç parça bulunsun...Güle güle kullansın minik...

güle güle giysin canım..ben de cinsiyeti öğrendiğimde lcwnin outletine gidip birsürü tshirt,etek falan almıştım..uzun süredir gitmiyorum yeniler de indirime girmiştir eşimi kandırıp bakmam lazım:))bebiş doğunca bu kadar rahat gezemeyiz çünkü...

Canım Yıldırımda caddenin adını falan bilmiyorum ama baya işlek bi cadde sanırım yeşil yayla diyolar.Büyük bi şaypa var cadde üzerinde zaten civil de tomuycukta.Aynı sırada ikiside.Aralarda değil yaniişlek bi cadde.Ben de Bursalı gibi heryeri öğrendim.

cnm bende civilden aldıklarımı ve dier markalardan ALDIKLARIMI yıkadım renk atmadı açıkcası korkarak yıkadım renkelri birbirne gecermi diye ama hiç bişey olmadı koyu renkliler bile

Kadifeler bir iki parça sadece onlar boya döker mi diye endişeleniyodum ama sorun olmuyomuş sevindim.Şubatta yıkıycam ben,biraz geç oluyo ama olsun.Yorganlarını battaniyelerini yıkıycam ama bikaç hafta içinde.

kızlar göğüs yaraları için e vitamini kullanan var mı ? Dün ablama sordum göğüs için ne kullanmak lazım diye o e vitamini almış eczaneden bana da şimdiden başla kullanmaya dedi .

ben başlamadım ama banada sağlık ocağında hemşire kullan dedi. ama son ay falan demişti ama bende o kadar beklemem sanıyorum şimdiden bi tuhaf oldu çünkü. birde göğüs ucun yoksa elinle çevirerek oluştur dedi. nasıl olcak onu pek bilmiyorum işte. korkuyorum sıkıcamda süt gelicek diye...

çok saol canımm benimmm onu Allaha havale ettim. hormon testlerini evlenmeden önce yaptırdığımda değerlerim normal çıkmıştı lazere gitmeye karar vermiştim önce hormon testi yaptır tüylerin bitmezse sorun yaşamayalım die ama çok şükür tüylerimden kurtuldum kıllanma olmadı bir daha geçen ayda gebelik düşündüğüm için smear testi yaptım rahimime baktırdım herşey normal ve temiz çıktı çok şükür bu 2. ayımız olucak zaten 1.5 sene korunduk belki rahim kendi hazırlıyordur hemen tutunması kolay olmıuo demekkii beklicezz artık sabırlaa :) arekadaşım bu testle hamile kalmış bende aylarca uğraşmıyım hemen alıp deniyim dedim :) inş işe yarar yaramazsa tekrar dr. giderizzz baakarız :)

Ben krem sürerken bile tedirgin oluyorum,öyle bişey olsa nasıl yapardım bilmem.

canım bizdede faliyet yok bi sürü iş var aslında ama izne çıkmama 1 hafta kaldı ondan sonra hız vericez inş. bizimde çamaşır faslı şubatı bulur

benim şimdilik bi sıkıntım yok ama başlamak lazım artık

canım bütün testlerini yaptırmışsın Allah sana hayırlı zamanda bi evlat nasip etsin inş. üzme kendini daha yeni 2 ay olmuş emin ol geleceği zamanı bebekler daha iyi bilir

sorduğum soruya cvp veren arkadaşlar teşekkür ederim.......

yeni ciciler alan arkadaşlar güzel günlerde kllanın hayırlı olsun.....

bende uçlarına dokunamıyorum annem eskiden beri oynama der hep çekirdek mi varmış ne o çıkmasın die heralde bebek emerken çıkar

Ben krem sürerken bile tedirgin oluyorum,öyle bişey olsa nasıl yapardım bilmem.

benim pek göğüs ucum yok. olmayıncada çok sıkıntıymış. bebek ememiyor. göğüs ucu çıkarma aparatları bile var. ama son anda da canı yakar. onun için erkenden bu iş için çalışmalara başlamak lazım.birde lanosh mi ne bir marka varya onun göğüs kremini aldım. son aya onu bırakıcam. en yakın zamanda e vitaminine başlıyacağım..

teşekkür ederim canım. inşallah hepimizinkiler sağlıkla giysin.. ben kendim içinde hep böyle yaparım indirim başlayınca alırsa seçilmeden alıyorsun en güzellerini. bu arada bende netten bakayım bari ceylan ve kanza yakınlarımızda yok çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…