2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dedemi kaybettim..annem ağlayarak arayınca bnde ne olduğunu bile duymadan ağlamaya başladım babama bişi oldu sandım birden heycan ve üzüntüyü biarada yaşadım ve ilk defa kasılma gibi bişi oldu..bn herşeye çok fazla heycanlanıyorum ve ani tepkiler veriyorum bu bnm içn hiç iyi değil ..ani üzüntü ve heycanda kasılmaları tetikliyo sanırım..

cnm başın sağolsun doktorum gebelikte ani hareketlerden kaçınmam gerektiğini söylemişti bana buna heyecan girer mi bilmiyorum ama haklı olabilirsin genede bi doktora danışmanda fayda var

o zaman kendine mutlaka göğüs için silikon al hastanede ihtiyacın olabilir göğüs uçları çıkana kadar
kızlar birde göğüs uçları yara olmaması için bebeğin sadece meme ucunu değil memeyi kavraması gerekirmiş

başınız sağ olsun cnm sen kendine dikkat etmeye çalış kolay değil ama karnındaki bebeği düşün allah sabır versin ailenize

başın sağolsun canım,mekanı cennet olsun dedenin..ama kendine dikkat etmeye çalış elinden geldiğince,bu durumda ne kadar sakin olunabilirse ama ...

Başınız sağolsun mekanı cennet olur inşş .

canım başın sağolsun kendini üzmemeye çalış bebeğini düşün olur mu ....

kızlar yatak işin naaptınız..nasıl yatak aldınız bebişleree..ben karar veremiyorum yaaa

canım yatakla ilgili en önemli şey sert olmasıymış. yumuşak yataklar bebişlerin sağlığı için pek iyi değilmiş. o yüzden yatakların üzerine yorgan falan koymayın bence. biz mobilyaları Tepe Home dan almıştık indirimdeyken. yatak da vardı orada onu da ordan aldık. taç marka ortapedik olanlardan visko falan değil. 70x140 bizimki, beşiğe uygun. bi de arkadaşım kılıfı çıkanlardan alırsan daha iyi olur demişti. izim yatağın dış kılıfı fermuarlı çıkarıp yıkanabiliyo.
bizim odamız da bu haftasonu gelecek dün akşama kadar odaları düzenledik eşyaların yerini değiştirdik çok yorulduk özellikle eşimin canı çıktı tek başına taşımak zor tabi... ama baba olmak kolay değil, emek istiyo....

başın sağolsun canım dikkat et kendine kasılman devam ederse doktorunu ara

Başınız sağolsun. Allah sizlere sabır versin...

başınız sağolsun Allah sabır versin.

başın sağolsun cnm rabbim geride kalanlara sabır ve uzun ömürler nasip etsin......sende sağlığına ve bebeğine dikkat et.....

Başın sağolsun canım. Allah sabırlar versin....

bizde bu pazar maskoda baktık min beşik mdf 850 tl eşim park yatak istemiyo ama 850-1000 de az değil bilmiyorum

benden sana tavsiye bende de çok vardı vazelinin kokoolusu var süper ii geliyor

Konuştuk gerçi ama buradan da yazayım inşallah tahlilin iyi çıkar iyi haberlerini alırız bu saatten sonra diyetle falan uğraşmazsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…