2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çıkmaz inşallah bişicik,o kadar kısa zamanda varolan fark şaşırtıcı gerçekten.Du bakalım yarın ne çıkacak.
Bana gelince çamaşırlara bir daldım dalış o dalış,valla arkadaşlar başlamayan varsa ve yalnızsa bir an önce başlasın derim cidden bidikcik bidicik şeyler olunca çok uğraştırıyor insanı.Hepimize kolaylar gelsin

kızlarr ben sağlık ocağı kontrollerine gitmiyorum
orda bi hemşire var o bakıyo doktoru bile görmüyosun testlere bakıyo tansiyon ölçüyo kiloya bakıyo yolluyo daha önce iki kere gittim böyle yaptıı
bunları zaten doktorumda yapıyo diye gitmiyorumm
doğuma yakın giderim bebek için aşı kartı verirler filan diye düşünüyorum yanlışmı yapıyorumm

kızlar ben iki gündür sebepsiz yere ağlıyorum
sanırım depresyona girdim noldu anlamadım
bu ruh halinden nasıl kurtulcamm :26:

canım ara ara hepimizde oluyo.haftasonu 2 gün boyunca ben de öyleydim...gözünde büyütme, geçeceğini bil.eşinle paylaş.dışarı filan çık, değişiklik yap...düzelir inşallah

bak bunuda yeni duydum inşallah çıkmaz cnm ay allahım hayırlısı ile bir doğursaydık eskiler fırt fırt doğuruyomuş ne güzel....

sağol arkadaşım yarın 2 gibi alıcam sonucu bakalım kendi dr sonuca göre ara beni dedi.....bende evdeyim şimdi azıcık uzanıcam dinleneyeim ....sana kolay gelsin cnm

belkide eskidende vardı kimse bilmiyodu rahattı
belkide ondan öyle tosun bebekler oluyodu eskiden topaç gibi

Canım inş.bişey çıkmaz....

unnado da lierac krem 41 tl, kullanan arkadaşlara duyurulur... sizce bunların sahte olma ihtimali var mıdır?

sanmam canımm sahte değildirr
ben geçen eczaneden aldım en küçük boyunu minicik numune gibi 22 lira bayıldımm ama mecburdum bulamadım başka yerde ve çok acıyodu aldım kullandım çok memnun kaldımm

sertap_73 istanbul dayım bebeğim kız adı seray beklenen tarih 18 mart

unnado da lierac krem 41 tl, kullanan arkadaşlara duyurulur... sizce bunların sahte olma ihtimali var mıdır?

canım bende lierac kullanıyordum hatta 5 kutu bitirdim 2 haftada birtane bitiyordu, bacalarıma flanda sürüyordum. ilk eczaneden aldım 75tlydi sonra internetten aldım 41 tlye ve hep aklımda ya sahteyse diye soru işareti kaldı bunun üzerine distributor firmayı aradım barkodu kontrol edin bizi arayın dedi ama aldığım ürünlerin hepsinin barkodu aynıydı yani onunda anlamı oldugunu düşünmedim. sonra işin ilginç yanı eczaneden aldığım lierac krem,n içinde siyah nokta taneler vardı internetten aldıklarımın içinden hiç çıkmadı aldıüım firmaya telefon actım ve bana acıklama olrak cok soran oldu bunun fakat içinde bi noktacıklar eriyor kreme karısıyor o yuzden kesinlikle sahte değil dedi. içime sinmedi ne oldugunu bilmediğim bir kremi kullanmak çünkü ağızlarındada herhangi bir koruyu bant kapak yok...
neticesinde şimdi eczaneden aldığım mustela yı kullanıyorum, kremsi dokusundan dolayı vüzcuda daha güzel yayılıyor ve daha tasaruflu lierac 2 haftada bir biterken bu ayda bir bitiyor. onunda fiyatı 45 gibi geliyor 3 al 2 öde kampanyası var eczanede, hemde formulunu yapısnı dahaçok begendim iyice nemlendiriyor, lierac cok kuru kuru yapıyordu tenimi, hiç nemli hissetmedim.

Son düzenleme:
ben geçen eczaneden aldım en küçük boyunu minicik numune gibi 22 lira bayıldımm ama mecburdum bulamadım başka yerde ve çok acıyodu aldım kullandım çok memnun kaldımm

ben bu kremi ilk defa duyuyorummm ii mi catlaklar için? bana doktorum Bella B verdi ama 70 tl 2.5 ay gidiyo krem ama etkisini sorarsanız ne bilimm çatlaklar olusuyo yne.
şimdide bebe yagı dedi onuda kullanıyorum ama sanırım ben ne yaparsam yapım cıkcaklar

Cok ilginc gercekten biz seker cikmadi diye tatlilari yiyip duruyoruz ya bir sorun olsa, madem boyle bir ihtimal var niye tekrar test etmiyor ki doktorlar, saglik ocaklari dapek guvenilir gelmiyor gerci bana. Insallah bir sorun cikmaz tatlim.

Ben de gitmiyorum, cok formaliteden geliyor yaptiklari isler. onun icin zamanimi harcayasim gelmiyor.

Degildir canim, ben cogu zaman netten aliyorum.

Ben de aynen senin gibi supheye dusmustum; benim de tam tersi eczaneden aldigimda siyah noktacilar yoktu netten aldigimda vardi, bayat mi acaba diye suphelendim. Sonra bir de lierac cok cabuk bittigi icin gidip senin gibi kampanyadan 2 kutu mustela aldim. Daha yagli guzel nemlendiriyor, daha uzun sure kullaniliyor ama etrafimdaki mustela kullananlarin bazilari catlayip lierac kullananlarin tek catlagi olmayinca lieraca geri donus yaptim. Gerci o bazilari dediklerim belki de duzensiz kullandilar bilemiyorum ama simdi lieractan vazgecemiyorum. Insallah catlamayiz hic birimiz.

sizler tetanos aşısını olayım mı olmayayım mı diye düşünedurun, ben olmak istediğim halde Ankara/da sağlık ocaklarında ve eczanelerde bulamadım, Hıfzısıhhaya gittim orada da yok, nasıl bulurum dedim, Sağlık Bakanlığını ya da Sağlık Bakaknını ara diye dalga geçtiler, anlayacağınız ben mecburen olamayacağım, evde doğuracaktım halbukiiiii, şaka şaka ne yapayım ben de vazgeçtim.
Ayrıca Sağlık Bakanlığı artık haömilelere Devit 3 damla kullanmaya başlamış, doktor bana da verdi, 1 aydır kullanıyordum, hafta sonu bitti, bütün Ankaradaki eczaneleri aradık yok ilaç, depolarda da yokmuş, onu da bıraktık, devlet işte ancak böyle ucundan koruyor bizi.

aaa o ne damlası ? ya sanki yeni hamileyim bir sürü şeyi yeni ögreniyorum sizden yeni duyuyorum bilgi birikimim dibe vurdu :) aşı da yaptırmadım zaten :S

ben hamile kaldığımdan beri bebek yağı kullanıyorumm yumuşatıyo çatlamayı önlüyo ama hergün kullanmıyorum aslında hergün kullansam hiç çatlamıcak ama tembellik zor geliyo
bu yüzden çatlak oldu bende bu kremi aldımm
emzirirken kullanırım diye aldımm yıkamak gerekmiyo diye tercih ettim

kızlar şu çatlak kremlerine ne kadar çok para ödüyorsunuz, ben 2. ayımdan beri kendi hazırladığım krem karışımını kullanıyorum, geçen sene hamile olan bir arkadaşım bunu kullanmış ve sıfır çatlak bendede henüz hiç çatlak yok, ayrıca kaşıntım veya göğüslerimde acıma vs vs de yok.

ben neler kullanıyorum yazayımda bizden sonraki gebeşlere faydam olsun gerçi burada aylar önce birkaç kez yazmıştım bunu.

ayrıca ben kremi öyle deliler gibi sürmüyorum aklıma geldikçe haftada 1-2 en fazla 3 kere sürüyorum galiba...

krem şeklinde(losyon değil) yoğun kıvamlı herhangi bir kremi alıyorum, son 2 seferdir yuvarlak mavi kutulu nivealar var ya onu aldım.
eczaneden kremin kutusundan daha büyük bir kap aldım, eczanelerde krem karışımı yapılan kaplardan

1 kutu kreme 5 adet E VİTAMİNİ AMPÜLÜ
1 küçük şişe saf zeytinyağı (aktarlarda satılıyor)
yarım şişe kakao yağı
yarım şişe badem yağı
yarım şişe ceviz yağı

bunları karıştırıyorum çok güzel kokulu vıcık vıcık olmayan bir krem ortaya çıkıyor, yüzüme bile kullanıyorum, sivilce vs bile çıkmadı ( daha önce sivilce tedavisi görmüş biriyim)
göğüs,karın bel,üst bacaklara çatlak olmasın diye kullanıyorum, elime ayağıma bakım amaçlı kullanıyorum....

bu arada bu krem yaklaşık 3-4 ay yetiyor, aslında ben sürünce çok bol sürüyorum arkadaşım 1 kutu ile hamileliği bitirmiş :)

peki mustelayı emzirirken kullandığımızda yıkamak gerekiyomu göğüs ucunuu

sağolun kızlar, ben bi de şu mustelayı araştırıp, öyle sipariş vereyim... kremin yanında bol bol su içmek gerekiyo bir de... umarım çatlamayız...

önce vücut yağı kullanıodum çatlamıştı göbeğim sonradan bende lierac aldım ama işe yaramıyo sanırım yada bana yarıomuş gibi gelmedi hemşirede buğday yağını vazelinle birlikte sürün dedi bakalım denemedim henüz badem yağı kıllanma yapar dedi buğday yağını denemeyi düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…