- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.101
Herkese Günaydın...
canım geçmiş olsun... bol vitamin al canım...
sğl cnm bitki çayı içmeye başladım bile bakalım etki yapıcak mı
geçmiş olsun cnm ilerlemeden önlemini al derim
izin alıp eve gidicem birazdan başım çatlıyor çekemicem hiç dinlenmeye çalışayım bari
geçmiş olsun cnm ilerlemeden önlemini al derim
izin alıp eve gidicem birazdan başım çatlıyor çekemicem hiç dinlenmeye çalışayım bari
Canım geçmiş olsun,eve gidip dinlen geçer inş.hemen....
cok sağolun arkadaşlarım............
size bir haber vereyimmmmi bende şimdi öğrendim....amcamın kızı dün akşam doğum yapmış tosuncuk bir oğlu olmuş......
bebeğin suyu gelmiş daha zamanı vardı ama 15 gün erken davranmış açılması olmamış sunu cancıylada olmamış mecbur sezo olmuş ve cok tatlıymış......
rabbim bizde hayırlısı ile nasip etsin inşallah....................
size bir haber vereyimmmmi bende şimdi öğrendim....amcamın kızı dün akşam doğum yapmış tosuncuk bir oğlu olmuş......
bebeğin suyu gelmiş daha zamanı vardı ama 15 gün erken davranmış açılması olmamış sunu cancıylada olmamış mecbur sezo olmuş ve cok tatlıymış......
Kızlar bişey sorucam benim akşamdan beri karnım küçüldü sanki,zaten yok iyice gitti:18:Normal mi?Bebiş kıpır kıpır ama neyseki
canım banada o haftalarda olmuştu. korkma hatta ozaman yazdığımda benimle aynı haftalarda olan bir kaç arkadaşta yazmıştı...
sanırım bebekler içeride ters dönüyor yada aşağıya indikleri için göbekte hissedilmiyor. korkma canım sakın. bebişin orada annesi...
canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. darısı bizim başımıza ama zamanında...
canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün
arkadaşlar merhaba lütfen bana yardımcı olun ben 28 haftalık gebeyim son 1 haftadır sol kaburga ve altında şiddetli ağrım var. tüm hayatımı etkiliyor. bebek büyüdüğü için diyorlar bir çok gebe arkadaşda 24 haftadan sonra bu ağrılar olmuş. benim gibi ağrısı başlayan başka arkadaşlar varmı.(((
arkadaşlar merhaba lütfen bana yardımcı olun ben 28 haftalık gebeyim son 1 haftadır sol kaburga ve altında şiddetli ağrım var. tüm hayatımı etkiliyor. bebek büyüdüğü için diyorlar bir çok gebe arkadaşda 24 haftadan sonra bu ağrılar olmuş. benim gibi ağrısı başlayan başka arkadaşlar varmı.(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?