2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de 27. haftadayım problem cıktı dun oglumda kucuk ama .. ust dudagının sağ tarafında kucuk yarıklık vard edıler sok olduk bı tanıdıımız anlattı onada oyle demısler dogunca bebekte vırseycık yokmus sapasağlammış ınsallah benımkıde oyledırrr

cok sağolun arkadaşlarım............

size bir haber vereyimmmmi bende şimdi öğrendim....amcamın kızı dün akşam doğum yapmış tosuncuk bir oğlu olmuş......

bebeğin suyu gelmiş daha zamanı vardı ama 15 gün erken davranmış açılması olmamış sunu cancıylada olmamış mecbur sezo olmuş ve cok tatlıymış......

rabbim bizde hayırlısı ile nasip etsin inşallah....................

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün

canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Kızlar bişey sorucam benim akşamdan beri karnım küçüldü sanki,zaten yok iyice gitti:18:Normal mi?Bebiş kıpır kıpır ama neyseki

canım banada o haftalarda olmuştu. korkma hatta ozaman yazdığımda benimle aynı haftalarda olan bir kaç arkadaşta yazmıştı...
sanırım bebekler içeride ters dönüyor yada aşağıya indikleri için göbekte hissedilmiyor. korkma canım sakın. bebişin orada annesi...

canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. darısı bizim başımıza ama zamanında...

Sağol canım,zaten benim çok çıkmadı bi de küçülünce korktum.Bebiş hareketli olduğu için biraz rahatım ama

günaydın bayanlar

umutluyum canım gözünüz aydın..Allah analı babalı büyütsün inşallah..

yarın da abimin oğluşu geliyor inşallah biz de heyecanlıyız..sabah çok erken olcak doğum..o yüzden ben gittiğimde inşallah yavruşumuz doğmuş olacak..

güneşcim hazırlıklar hayli bitmiş ne güzel..güle güle kullansın giza hanım

mag sen de tüle kadar halletmişsin maşallah

ayşen 2si de çok güzel maşallah eline sağlık

hugocuk bazı arkadaşlar hakkaten çok patavatsız oluyor..burayı o yüzden çok seviyorum herkes çok hassas ve özenli..senin hazırladığın yemek listesinden ben bile faydalanıyorum..elinden geleni yapıyorsun oğlun için şimdiden, annelik duygusunu sen doğmadan anladın bence

yeğenimi gördükten sonra bizim de yarın kontrolümüz var..inşallah bebişimizin gelişimi iyidir..

herkese güzel bir gün diliyorum

arkadaşlar merhaba lütfen bana yardımcı olun ben 28 haftalık gebeyim son 1 haftadır sol kaburga ve altında şiddetli ağrım var. tüm hayatımı etkiliyor. bebek büyüdüğü için diyorlar bir çok gebe arkadaşda 24 haftadan sonra bu ağrılar olmuş. benim gibi ağrısı başlayan başka arkadaşlar varmı. (((

Canım bu tarz ağrılar bebek büyüdüğü için oluyomuş,bende herkesten öyle duydum.

evet arkadaşım bende de 2 haftadır var..özellikle akşamları çok artıyor..rahim baskı yapıyor bebeğimiz büyüdüğü için..uzanmak iyi geliyor

canım bi çoğumuzda benzer durumlar var..son 3 aya girince ağrı sızı artıyo...elinden geldiğince dinlenmeye çalış

kızlar bişi sorcam bir kere ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür bişi çıkmadı.bir daha girmeye gerek oluyormu.doktorlarınız bişi söledimi.ben önce özele gidiyordum şimdi devlete gidiyorum.doktor değiştirdiğim için kafamda karıştı iyice :26: ben 30.haftamı bitirdim doktorum bana bir ay sonra gel dedi.oğlumda hatırlayamıyorum bir keremi girdim ayrıntılıya iki keremi girdim.:26:

bebeğimin canı sağolsun sağlıklı olsun yeter bana ama nasıl bir ağrı off hapşuramıyorum bile .yatamıyorum oturamıyorum. orayı elimle söküp atmak geliyor içimden. allahım yarıdm etsin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…