2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben her kontrolümde ayrıntılı gibi giriyorum..doktorumun cihazı öyle olduğu için..sürekli tabi gerek yok aslında..ama son ayda girmek iyi olabilir..ciğerlerine baktırmak için özellikle..hani Allah esirgesin yeterli gelişim olmazsa falan iğne olmak için...ama normal cihazlarda da görülebiliyorsa gerek de kalmayabilir..

canım yeğenin hayırlısıyla gelir inş. şimdiden gözün aydın :)

canım çoğumuzda var bende bebek 3-4 aylıkken başladı sol kaburga tarafında uyuşma artık giderek arttı dr. normal yapıcak bişey yok dedi malesef

canım normalde 1 kere giriliyo ama bi sorun görmüşse dr 2.yi isteyo

Son düzenleme:

hımmm.teşekkür ederim.bir daha gittiğimde doktoruma sorayım bari..

sorumu cevaplayan arkadaşlar tşk ederim. bana cevaplar için. değişik biri oldum çıktım ben. herşeye olumsuz bakmaya başladım. doktorum var gidiyorum bebeğime bakıyor iyi diyor allahım korusun bebeğimi. ama ben genede sürekli mutsuzum. bebeğime bişey olacak diye korkuyorum. bebeğim gerçekten iyi midir sürekli düşünüyorum. bazen doktorun saçmalıyorum biliyorum ama hiç birşey bilmediğini düşünüyorum. herşeye ağlayan biri oldum.(( bebeğimin sağlıklı bir şekilde doğduğunu görmek istiyorum. o kadar manyakça düşünceden sonra birde ağrılarım olunca daha mutsuz oluyorum ( eşimi çok mutsuz ediyorum herkezi üzüyorum(

sağolasın canım..yeğenine düşkün bir teyze olarak beni anladığını düşünüyorum

onlar küçük melekler hayatımızı güzelleştiren onlara düşkün olmamak elde mi sende öylesin . inş. kendi çoccuklarımız doğunca bu durum değişmez çok dua ediyorum bunun için

canım hiç aklına böyle kötü şeyler getirme hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz inş. bebeklerimizi biz burda neler yaşadık düşük tehlikesi olan arkadaşlar oldu erken doğum riski olanlar var mesela berkerdem arkadaşımız ilk aylarda kanaması oldu sonra rahimde açılma var dendi şimdi çok şükür minik kızıda kendide iyi morali yerinde daha önce bi kayıp yaşadığı için çok korkuyodu ama geçti gitti çok şükür biz burda birbirimize destek olmak için varız sen yüreğini ferah tut bebeğini de üzme böyle şeylerle olur mu meleklerimiz Allaha emanet...

onlar küçük melekler hayatımızı güzelleştiren onlara düşkün olmamak elde mi sende öylesin . inş. kendi çoccuklarımız doğunca bu durum değişmez çok dua ediyorum bunun için :16

inşallah değişmez canım onlar ilk göz ağrılarımız sonuçta yerlerini sabitlediler:)

canım benim yalnız değilsin merak etme, bunların çoğunu ben de yapıyorum bir süredir.. insan bazen çevresindekiler kırılır mı üzülür mü hakettiler mi diye düşünemiyo, bende annemi ve eşimi çok üzüyorum, pısır pısır konuşuyolar üstüne gitme falan diyolar birbirlerine, sonradan çok pişman oluyorum, yani bunlar normal şeyler sonuçta hamileyiz kafamızda binbir türlü düşünce war,stresimiz war,kuruntularımız war...önemli olan eşinin de seni anlayışla karşılaması..üzme tatlı canını

kızlar herkese merhaba,

sabah 8 gibi geçmişi okumaya başladım arada uyuyakalmışım şimdi bitti ve başıma gelenleri yazayım dedim, tatsız haberlerim var bu sefer...

dün kontrol için ama öncelikli olarak mantar için gitmiştim doktora, rutin kontrol zamanım değildi bu yüzdende doktor haftaya muayene edeyim dedi ben bebeği görmek istediğimi söyledim tamam o zaman dedi, iyi kide söylemişim öyle.

boyu kilosu haftamla birebir uyumlu çıktı maşallah falan dedi sonra suyuna bakmaya çıktı ve suyu çok az bunun dedi, öyle baktı böyle baktı yok suyu çok azalmış dedi, sonra kan akışlarına baktı ondada tedirgin oldu ve doppler ultrasona (detaylı dediğimiz) gönderdi,hastanede hafta içi çekilmiyormuş dışarıya yönlendirdi, gitmedende nstye gir dedi ve kan idrar tahlili ver dedi.
nst sonucum iyi çıktı, idrarda çok miktarda lökosit çıktı yani enfeksiyon varmış yine ve kansızlık çıktı,diyetle beraber sıkma meyve suları yasaklanmıştı kırmızı pancar suyunu bıraktım diye oldu galiba,daha önce hiç kansızlık çıkmamıştı, değer aralığını bilmiyorum ama 9 çıkmış dedi,telefonda konuştuk
neyse ultrasona gittim bebeğin tüm gelişimi iyi, kendisi duruşu vs vs herşey iyi, doktorumun korktuğuda olmadı kan akışlarıda güzel çıktı ama suyu gerçekten çok azmış

dün eve geldiğimizden beri yatış pozisyonundayım, pazartesiye kadarda böyle devam edecek, pazartesi kontrole gidicem eğer düzelmemişse ona göre bir rota çizilecek herhalde.

neden olur dedim, kesin bir şey söyleyemiyor net bir sebebi yok dedi, ama en önemli nedeni yorgunluk dedi, bende öyle çok yorulan bir tip değilim ev işi falan yaptığım yok, ortalığı toplarım, yemek yaparım oda artık basit şeyler fazla ayakta duramıyorum çünkü birde makineye bulaşık ve çamaşır koyarım.

tuvalet ve yemek yemek dışında kalkmayacaksın dedi, bende yatak odasına kurdum düzeneği, akşamlarıda salona geçiş yaparım...

canım sıkıldı anlayacağınız (((

kuzum, kıyamam sana, geçmiş olsun, allah şifanı versin, ama üzülme bu durumun da keyfini çıkar, parmağını şıklat etrafında dönsünler, prensesler gibi, dinlen bol bol.

haklısın bazen üzülecek bişey yok ki neden böyle yapıyorum diyorum kendime. ama işte olmuyor elde değil. sürekli bir kaygı durumum var. eşim allah razı olsun ondan dünyanın en iyi eşlerinden başka biri olsa çekmezdi beni zaten. allahım yardım etsin hepimize bebeklerimiz sağlıklı olarak doğsunlar.

çok geçmiş olsun canım Allaha şükür ki düzelmeyecek bir sorun değil, suyu az olup sonra kısa sürede normale dönen çok kişi biliyorum, bol bol dinlen canım yorma kendini, bol su iç bunun da faydası olduğunu duymuştum. bebeğin zamanında ve sağlıkla gelsin canım inşallah

İnşallah canım benim inşallahh, nasıl dua ediyorum anlatamam, inşallah hiçbirşey olmadan sapasağlam doğacak erenimiz...

Canım çok dikkat et,hiç kalkma inş.normale döner herşey.Sen şimdi bol bol dinlen.Bende de kansızlık var.Şeker çıkmadığı için arada keçiboynuzu pekmezi içiyorum 1 kaşık ama ne kadar faydası olur bilmem.

slm kızlar geldik bizde oğluşumla raporumuzu yazdı doktor 32 oldun artık die 5 haftada erteletme verdi istediğin zaman bozulabiliomuş sanırım ölçümleri yapıldı, 4 boyutluya girdim ordan da nst ye yoruldum ama bebişim için koşturmak beni mutlu edio.. sonuç hepsi normal 1800 gr olmuş sıpam iri olcak dedi dr bide kafa yukarda bizimkinin benden haberler bu kadar bidaa ne zaman giderim sormadım...

canım ben bübchen in yeni doğan grubunu aldım %100 bitkisel sebamedin içinde başka şeylerde varmış

cok geçmiş olsun cnm bol bol yat ve kontrollerini haftada 1 çıkar düzelene kadar ....rabbim acil şifa versinde yavruş zamanında gelsin inşallah....

Gözün aydın canım güzel haberlerle dönmüşsün,maşallah bebişeBenimde doğum parası için rapor almam lazım ama devletten istiyolar raporu.İzne ayrılmıycam zaten kısmetse hepsini doğumdan sonra kullanıcam biraz formalite rapor olcak benimki 37.haftada alsam olur mu?Çok mu geç yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…