2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık ocaı olmuyor diyeb duymuştum kadın dğm dr vermesi gerekiyormuş raporu

Şu 32 hafta işinden emin olamıyordum ben de bazıları 32'nin içine girmen yeterli diyor:44: 30 dolunca randevumuz bizim bakalım benim doktor ne diyecek.

Kızlar, neguzel çoğunuz oda işini halletmissiniz.. ben daha başlamadım.. normalde aceleciyimdir ama mobilya işi ile ilgilendiğimizden daha yapıma başlanmadı.. ama vakitte daralıyor.. geçen aralık annelerini okudum. erken doğum yapanlar bile olmuşş... acele etmesin bizimkilerr... buarada iç çamaşır aldınızmı yoksa sadece zıbın gibi şeyler mi aldınız..? ben zıbın baya aldım iç çamasır göremedim hiç.. emzik faland aaldım ama tavsiye edilmiyor süte direk başlansın diye.. bebek yastığı kullanılmıyor, arkadaşlarımda kullanmamış hiçç.. özel yastıklar var bebek yan yatabilsin diye . sizlerin bu konuda fikri ne? buhar makinesini kimse önermiyor, burun stretalizörü hakkındada iyi yazmamışlar, bibiron kullanımı hakkındada .. geçen bir çoçuğu olan bayan uyardı beni kaucuk olmayan, pda içermeyenlerini, damaksız emzik al diye, sonra araştırdım uzmanlarda aynı şeyi yazıyor.. yani bu tip bebek bakımı ile ilgili bilgilier edineniz var mı? burda paylaşırsanız hepimiz adına iyi olur. umarım beklediğimiz zamandaa kavuşuruzz bebeklerimize..

cnm benim drum sağ ve ya sol farketmez dedi eğer sakın düz yatma dedi bende nette bebeği besleyen kanallar solda falan okudum dedim oda senin bebeğinin şuan kafası yukarda dönmedi ondan farketmez dedi döndüğünden emin olsan o işe yarar dedi

cnm daha yeni gördüm ben gelemicem ogün çok önemli bir işim var sürücü kursundada öğretmenlik yapıyorum oraya derse gidicem ve aylar öncesinden ben hamişim diye bana göre ayraladılar çok gelmek isterdim ama

canım o eskiden öyleydi artık ne zaman doğurursan kalan haftaların doğum sonrasına ekleniyo toplamda 16 hafta izin kullanıyosun ama 32 nin bitiminde raporu açtırııp çalışabilir raporu almayı unutma :)

bana acele etme diyodu bizimkiler ben allahtan parça parça en önemli olan kıyafetlerimizi tamamladım kalanlarıda ıvır zıvır beşik araba onlarıda hallettikmi tamamdır

canım sgk anlaşmalı hastanelerin raporları geçiyo diye biliyorum bende özelden alıcam dr sordu özellikle rapor alıcanmı diye

Şu 32 hafta işinden emin olamıyordum ben de bazıları 32'nin içine girmen yeterli diyor:44: 30 dolunca randevumuz bizim bakalım benim doktor ne diyecek.
28 aralıkda ben 29 hafta 0 gunluk tum , doktorumda ustune basa basa 32 hafta 0 gunluk olunca yani ocak 18 de gelmem gerektiğini söyledi.. rapor yazmak için..
umarım faydası olmuştur..

merhaba annişler.. öncelikle erinmeyip bana güzel yorumları ile cevap atan annelere ve anne adaylarına çoook teşekkür ederirimm

iğnelerimizi vurulduk bugün sonuncusunu ağrı yapan bir iğne ama 5 dk sonra geçiyor ağrısı.. dr demişti ağrı yapabilir vurulduktan sonra diye bilmem iyi oldu bunu yapılırken...
şu anlık 2 hafta kesin istirahat verdi.. 1 hafta sonraya da randevu verdi. sanırm riskli gruba girdiğim için sıklaştı kontrolüm..hastenelerden oldum olası nefret ederim
ama olsun oğluşumu daha sık görecem böylelikle...

pc de sıkıntım oluyor zaman zaman.. telden giriyorum ordan da okuması kolay sayfayı ama yazması inanılmaz çile. bazen birsürü bir şey yazıyorsun bir anda hooopp gidiyor
siliniyor hepsi...
o yüzden pc elimin altında olunca cevap atabiliyorum..

dün topicte bir arkadaşını iletisini gödrüm...birkaç başlık altında felaket tellaaleri giib bir şey yazmış.. tam olarak anlayamadım..zaten sancıların ortasın da yarım yamala
lak okumuşum. bugün gözüme tekrar takıldı..
biraz sesli düşüncem arkadaşalar...biz bu topic te neden buluştuk en büyük ortak yanımız hepimizin benzer zamanlarda doğum yapma durumuz. ve de yaşadığımız tecribeliri
mzi
yada yarım yamalak duydukarımızı değil bizzat bildiğimz paylaşımlar yapmaktır..ve buranın en çok sevdiğim yanı da o kadar destek oluyorki insanlar birbirlerine...

bir topicte denk geldi okudum. bir arkaşın bir sıkıntısı var daha ilk üç ayında yaşanan sıkıntıları da hepimiz çok şükür atlattık. kız anlatıyor sıkınıtısını..'kızlar
şöyle şöyle oldu ne yapacam diyor...'.. gelen cevap ne biliyormusunz.. 'manyakmısın kızım hemen hasteneye git hatta araba yoksa çık dışarı atla bir arabaya
git hemen hasteneye vs vs vs.... yazık kızın da eşi yanında yok bir şeklide hasteney giidyır ama korkulacak bir şeyi yok ve ilaç bile vermiyor doktorlar.. şimdi felaket
tellalı akıl veren bu tür arkadaş türlerine denir...

şimdi açıkcası kafam karıştı ve inanılmaz üzüldüm dünden beri şahsım adıma söylüyorum kimse bu topic te felaket tellallığı yapmıyor.. bazen insanlar ilk defa yaşadığı
kötü tecrübeleri deneyimli annelerden veya diğer anne adaylarında akıl almak için soruyor.. sonuçta hiç bir topic sadece geğik amaçlı açılmıyor..

inşallah açıklayıcı olmuşumdur..

Kuzum ben yazdım ama çok yanlış anlamışsın ( benim kastettiğim felaket tellalları mesela sen bi sıkıntını yazdığında, aaa benim arkadaşımda da vardı bebeği sakat oldu, yok kaybetti bilmem ne diye iğrenç örneklerle yorum yapanlar ve internetten çevrelerinden duydukları hastalıkları tehlikeleri gelip burda anlatanlar, bilmediğmiz hastalıkları araştırıp ince eleyip sık dokumamızı sağlayanlardı... yoksa yazımı bi daha okursan zaten kendi varolan problemlerimize destek oluyoruz demiştim... zaten bunun için burdayız.. sanırım yanlış anladın umarım açıklayıcı olmuştur şimdi :)

CANIM 32 . HAFTANIN BİTİMİNDE VERİYOLAR RAPORU YANİ BENİM DOKTORUM 32+1 DE ÇAĞIRDI RAPOR İÇİN ZATEN KONTROL TARİHİMDE O ZAMANDI

sağlık olsun ne diyelim başka sefer olur mu bilmem ama artık başka zaman görüşürüz

kızlar aranızda gözleri yanan var mı? yoksa bnm gözümle alakalı bi problemmi var ilk defa böyle bişi oluyo..kaç gündür gözlerime biber sürülmüş gbi yanıyolar..anlayamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…