- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.261
Çok sabırsızlanıyorum bakalım bu akşam bitirebilirsem eklerim yarın.Gerçi kocacım hasta evde yatıyofırsat bulamıyabilirim ama bakalım...
Yaa benimde doğum parası için muhasebeye rapor vermem gerkiyomuş ama hiç anlamadım şimdi 32.haftada mı rapor alıcam nasıl olucak?Bi de devletten olması gerekiyomuş raporun ben özele gidiyorum sağlık ocağından alsak olmaz mı acaba?Onun dışında iznim falan yanmıycak,doğuma kadar devam ondan sonra 16 hafta izinliyim.
merhabalar,,
bende özel hastaneye gidyorum, doktorum kendisi dedi 32 haftada (tam 32 hafta 0 günlük olduğunda) gel rapor yazacağım diye. özel hastane olup sgk anlaşması olması lazım..
diğer türlü çok saçma olur ..
Bende muhasebeye sordurdum devletten olması gerekiyo demiş,çok saçma geldi zaten hastanenin anlaşması var....
Şu 32 hafta işinden emin olamıyordum ben de bazıları 32'nin içine girmen yeterli diyor:44: 30 dolunca randevumuz bizim bakalım benim doktor ne diyecek.
Kocana geçmiş olsun canım.
kuzum bizimkiler diyoki özel hastanede olsa ssk ile anlaşması varsa raporu sayılıyomuş...
bende 28 de gitmiştim 31+1 den sonra gel rapor verelim dedi 31+6 ya aldım bende randevuyu nolur yazamazmı acaba rapor.
Kızlar şu yatış pozisyonu cmtsi günü doktora sordum çünkü ben sağ tarafta rahat ediyorum ve kendimi şartlayıp sola yatsamda gece uyanıp sağda buluyodum kendimi... solu öneriyoruz ve tercih ediyoruz dedi, çok zorlanıyosan sırt üstü yat ama sağa yatma dedi. bebeği besleyen damarların falan üstü oluyo sanırım o yüzden doktorlar da önermedi elimizden geldiği kadar sola yatcaz başka çare yokben hala uyandığımda sağda oluyorum ama inşallah alışcammm
canım ben yaptırıyodum normalde hatta soruyodum ağdacıma ikizi olana bile yaptım demişti sonra kız işten çıktı elide çok hafifti kuaförüm ağdacı bulamayınca başak bir yere gititm 5 haftalık bebişimle çok canım acıdı özellikler bacaklarımda bende bi daha gitmedimdr sormuştum gidebilirsin demişti ama herkes farklı bişey söylüyo artık doğumdan sonra eskiye dönücez jiletle olmaz şimdi kocalar yanaşmıyoda rahatız
bu arada sana özelden bişey yazmıştım gmrdünmü ?
canım yok benim bebişim yan duruyo eğer onu rahatsız ettiysem zaten vuruyo düzeliyorum o yüzden sen bebeğini dinle :)
canım o eskiden öyleydi artık ne zaman doğurursan kalan haftaların doğum sonrasına ekleniyo toplamda 16 hafta izin kullanıyosun ama 32 nin bitiminde raporu açtırııp çalışabilir raporu almayı unutma :)valla bize şaka geliyoda yumurta kapıya dayandı yelden :)) bi de bu arkadaşların bebekleri hep kız :d kızlar pek durmaz diyolar.. Daha benim hastane çantam hazır değiiiilHayırlısı olsun yaa işteyken gelirlerse napcaz 1 aylık iznimiz yanıyomuş o zaman kızlardan biri (34te doğum yapan) 32de rapor getirmiş çalışmaya devam etmiş iki hafta sonra doğurunca aktarması yanmış 3 ay izin yapmış :))) bizimde öle olcaksa şimdiden ayrılalım izne o da kafamı karıştırdı 4 ay izin erken gelirse 3 ay mı oluyo nası oluyo :s
bana acele etme diyodu bizimkiler ben allahtan parça parça en önemli olan kıyafetlerimizi tamamladım kalanlarıda ıvır zıvır beşik araba onlarıda hallettikmi tamamdırbizim topikte bir kişi doğursun bence gerisi çorap söküğü gibi gelcek ama ben önce ikizleri bekliyorum (uhde mesela) :)) ikizler doğana kadar acele etmicem ama onlar doğar doğmaz elimizi çabuk tutsak iyi olur :d aslında 32. Haftdan sonra hazır olmak lazım ama yok bizim grup çok tembel daha ununu eleyip eleğini asan yok :)) herkes de bişeyler eksik
canım sgk anlaşmalı hastanelerin raporları geçiyo diye biliyorum bende özelden alıcam dr sordu özellikle rapor alıcanmı diyeyaa benimde doğum parası için muhasebeye rapor vermem gerkiyomuş ama hiç anlamadım şimdi 32.haftada mı rapor alıcam nasıl olucak?bi de devletten olması gerekiyomuş raporun ben özele gidiyorum sağlık ocağından alsak olmaz mı acaba?onun dışında iznim falan yanmıycak,doğuma kadar devam ondan sonra 16 hafta izinliyim.
İyi akşamlar kızlar ben evemi gidiyim,hasta kocişle ilgileniyim biraz....
28 aralıkda ben 29 hafta 0 gunluk tum , doktorumda ustune basa basa 32 hafta 0 gunluk olunca yani ocak 18 de gelmem gerektiğini söyledi.. rapor yazmak için..Şu 32 hafta işinden emin olamıyordum ben de bazıları 32'nin içine girmen yeterli diyor:44: 30 dolunca randevumuz bizim bakalım benim doktor ne diyecek.
bende 28 de gitmiştim 31+1 den sonra gel rapor verelim dedi 31+6 ya aldım bende randevuyu nolur yazamazmı acaba rapor.
28 aralıkda ben 29 hafta 0 gunluk tum , doktorumda ustune basa basa 32 hafta 0 gunluk olunca yani ocak 18 de gelmem gerektiğini söyledi.. rapor yazmak için..
umarım faydası olmuştur..
şimdi açıkcası kafam karıştı ve inanılmaz üzüldüm dünden beri şahsım adıma söylüyorum kimse bu topic te felaket tellallığı yapmıyor.. bazen insanlar ilk defa yaşadığı
kötü tecrübeleri deneyimli annelerden veya diğer anne adaylarında akıl almak için soruyor.. sonuçta hiç bir topic sadece geğik amaçlı açılmıyor.. inşallah açıklayıcı olmuşumdur..
CANIM 32 . HAFTANIN BİTİMİNDE VERİYOLAR RAPORU YANİ BENİM DOKTORUM 32+1 DE ÇAĞIRDI RAPOR İÇİN ZATEN KONTROL TARİHİMDE O ZAMANDIŞu 32 hafta işinden emin olamıyordum ben de bazıları 32'nin içine girmen yeterli diyor:44: 30 dolunca randevumuz bizim bakalım benim doktor ne diyecek.
cnm benim drum sağ ve ya sol farketmez dedi eğer sakın düz yatma dedi bende nette bebeği besleyen kanallar solda falan okudum dedim oda senin bebeğinin şuan kafası yukarda dönmedi ondan farketmez dedi döndüğünden emin olsan o işe yarar dedi
CAnm daha yeni gördümben gelemicem ogün çok önemli bir işim var sürücü kursundada öğretmenlik yapıyorum oraya derse gidicem ve aylar öncesinden ben hamişim diye bana göre ayraladılar çok gelmek isterdim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?