- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.761
gözünaydın maşallah uras paşaya
kızlar bugün 33. haftam bitiyor, sizce rezene çayımı içmeye ve yürüyüş yapmaya başlasam mı? daha erken mi?
biz geldik ama sinirliyim adam beni yemeği yedik zart diye eve getirdi ya poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.....şimdi konuşmuyorum onunla az yürüyüş yapalım yediklerimi eriteyim dedim yok üstü piismiş banyo olmamış cartmış curtmuş dedi bir baktım evin yoluna girdi .......çatladım sinirden .....
BİZDE DE ÖYLE OLUYO...GEÇEN KAHVALTIYA GİTTİK.YİYİP KALKTIK HEMEN...sanki sırf yemeye gitmişiz gibi!!!!!!!!!!!!erkeklerin çoğu böyle canım...ama şöyle düşün, hiç yemeğe götürmeyenler de var :)
merak etme yanlız değilsin cnm bende aynı durumdayım geçen eşime sordum hatta oda az zaman kaldı aşkım senide bebeğide rahatsız etmek istemiyorum bu durumda kendinmi düşünemem dedi cnm benim bende kendimi iyi hissettiğim bi gün gönlünü yapayım diyorum ama daha bulamadım o günü hep çöküşdeyim erkenden uyuyorum zatennnnn
ben de konuştum dün eşimle...aynen o da bebeğe ve sana sıkıntı vermek istemiyorum, böyle bişey istemek bencillik gibi geliyo bana dedi...zaten burda paylaştığımda da bi çok arkadaş bunu söylemişti...haklılarmış..adamcağız bizi düşünüyomuş...ama o konuşmamızdan sonra rahatladı biraz, bi vuslat oldu :) :)
kızlar gunaydın ya akşam benım sag göğsümden bir sıvı gelmiş.netten baktımda hamilelikte süt gelir dıyoda benımkı seffaf renk sanırım napayım sızce kendı doktorumamı gıdeyım genel cerrahamı böle bişi normalmı yada off kafayı icem yaa cok takıntılıyım
o su benden 1 aydan fazla zamandır ara ara geliyo...ben süt hazırlığı diye düşündüğümden pek önemsemedim...ama sormak lazım heralde doktora
o su benden 1 aydan fazla zamandır ara ara geliyo...ben süt hazırlığı diye düşündüğümden pek önemsemedim...ama sormak lazım heralde doktora
29 haftalık gebeyim perşembe gecesi doktorum doğum sancım başladı diye beni hastaneye yatırmak istedi.çok zor son 4 gün geçirdim.:( bunu yazmak istedim şimdi yazılanları okurken
29 haftalık gebeyim perşembe gecesi doktorum doğum sancım başladı diye beni hastaneye yatırmak istedi.çok zor son 4 gün geçirdim.:( bunu yazmak istedim şimdi yazılanları okurken
güzel mart annelerii herkese merhaba;
Az önce doktor amcamızdan geldik kızım 2 kilo olmuş maşallah :) 32+0 da olduk raporumuzuda aldık artık evdeyiz
Ben de başladımmm :) 1 hafta oluyokızlar bugün 33. haftam bitiyor, sizce rezene çayımı içmeye ve yürüyüş yapmaya başlasam mı? daha erken mi?
başlayabilirsin canım, şuan bildiğim özge ve ben yaklaşık 1,5 aydır filan içiyoruz.. şuan bizi rahatlatıyor, inşallah ilerde de bebişlerimizi rahatlatır ve bol bol süt olur. şuan haftada 3-4 kez filan içiyorum ben, özge de öyle..
herhangi bir zararı yok sonuçta.
Kızlar yaa bende doğadan aldım içinde anasonda varmış farketmedim içiyorum ama iş yerindekiler fincanda rakı içtiğim konusunda hemfikirler kokudanCanım ben haftada 3-4 kere içiyorum çok iyi geliyo bence içebilirsin...
Herkese Selam, Nasılsınız, umarım haller keyfler yerindedir...
Bizimde sınava 10 gün kaldı, telaşede arttı.... Bu araLar ders çalışmaktan çok giremeyebilirim
Bu arada üniversitedeki sınıftan bir arkadaşım doğum yapmış, 7 senedir görmüyorum kendisini faceden haberleşiyoruz... Oğlu olmuş, ve 36. haftada doğum yapmış.... yani bu kız erkek fark etmiyor ve nolacağı belli olmuyor.... 34-35. haftalarda kesin hazır olmamız lazım... Hayırlısı Rabbim hepimize hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar günaydın,
Sabah doktor kontrolüm vardı az önce geldim eve, 10,5 cm olan suyum 11,5 olmuş hala yeterli değilmiş ama azalmaya devam etmediği içinde durum iyi sayılabilirmiş, yalnız doktorum dediki kritik durum yani acil doğuma almaları gereken sınır nokta 5 cm su kalmasıymış ve bu su miktarı beni 36. haftaya kadar idare edebilirmiş gibi gözüküyormuş 38. haftayı görürmüyüz bilemiyorum dedi benim kızım şubat kızı olacak kesinleşti :)
kontrollerim sıklaştı her hafta kontrole gideceğim artık, yatarak zaman geçirmeye devam, haftayada düzenli nst ler başlayacak, hakkımıza hayırlısı, bu aralar evi temizletmem farz oldu heryer fena durumda elimde değimiyor artık, kızımı pis evle karşılamayayım ve bir an önce annem evine dönsede şu şeker ve çikolata işini halletsek...
perşembe günü yazmıştım yine buraya sol göğüs altımda çok ağrım var diye. o gün akşam üstü ve ilerleyen saatler o kadar çok arttı ki ağrılarım nefes alamıyordum hareket edemiyordum. doğru acilin yolu tahliller nst falan derken doktor doğum sancın başlamış dedi. yok öyle bir sancım dedim.çünkü sadece göğüs altım ağrıyordu doğum sancısı gibi değildi. mutsuz bir perşembe gecesi. bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrenemiyordum göstermiyorduç o mutsuzluğumun arasında oğlumun olacağını öğrendim.:))
güzel mart annelerii herkese merhaba;
Az önce doktor amcamızdan geldik kızım 2 kilo olmuş maşallah :) 32+0 da olduk raporumuzuda aldık artık evdeyiz
günaydın günaydın
kızlar göğüsten sıvı gelmesi normal panik yapmayın zaten beyaz renk olmuyor ilk başta bebek içtikçe yoğunlaşıp beyaz renk alıyor niye bu kadar panik yaptınız anlamadım göğüsten başka ne akıcak ki???suyla yumuşatıp temizleyebilirsiniz bazen benim de göğüs ucunda kurumuş oluyor yıkıyorum hemen ..
bebişini gören arkadaşların gözü aydın bende haftaya gidicem ondan sonra sıklaşır artık herhalde çok merak ediyorum bebişimi artık doğurmak istiyorum gerçi erken doğmasını da istemiyorum ama bu akıntılardan kilolardan yediğine dikkat etmenden bıktım ne olur allahım zaman çabucak geçsinnnn
Kızlar günaydın,
Sabah doktor kontrolüm vardı az önce geldim eve, 10,5 cm olan suyum 11,5 olmuş hala yeterli değilmiş ama azalmaya devam etmediği içinde durum iyi sayılabilirmiş, yalnız doktorum dediki kritik durum yani acil doğuma almaları gereken sınır nokta 5 cm su kalmasıymış ve bu su miktarı beni 36. haftaya kadar idare edebilirmiş gibi gözüküyormuş 38. haftayı görürmüyüz bilemiyorum dedi benim kızım şubat kızı olacak kesinleşti :)
kontrollerim sıklaştı her hafta kontrole gideceğim artık, yatarak zaman geçirmeye devam, haftayada düzenli nst ler başlayacak, hakkımıza hayırlısı, bu aralar evi temizletmem farz oldu heryer fena durumda elimde değimiyor artık, kızımı pis evle karşılamayayım ve bir an önce annem evine dönsede şu şeker ve çikolata işini halletsek...
Günaydın kızlar,herkes için güzel bir hafta olsun inş.
C.tesi dr kontrolümüz vardı oğluşumu gördük 1280gr olmuş boyu da 38 cm
Ben şimdi geçmişi okumaya başlıyım anca biter
Biz geldik kuzumlaa
Dün doktorumuza gittik,herşey gayet yolundaymışBoyu 39cm kilosu da 1360 gram olmuş.Bugün de karyolasının içine yatağını ,cibinliğini aldık.
cnm gözün aydın hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah...geçen kuaförde bir kadın vardı aybenim kız 34 haftalık doğdu 2.200 gr minacıktı dedi eee bişey oldumu dedim yooo aldık eve geldik dedi...ohhh bir rahatladım....rabbim hepimizin yavrusunu korusun...
cnm hem cok geçmiş olsun hemde cinsiyetini öğrenmişsin gözün aydın......
POLİİİ.....cnm malesef sinirim geçmedi dahada zıpladı eve geldik beyfendi banyo yaptı sonra aldı pc sabah zaten evde cıkana kadar okey oynamıştı eve geldik kaldığı yerden devam etmezmi...tabi ben ya sabır bekliyorum sonra saldırdım saydım saydım......sonra kapadı pc ayağa kalktı o bana saydı saydı minik kelebeğim beni nasıl tepikliyo ben üzüldüm ya....sonra arkasından yastık attım....ağladım ağladım odaya gittim uyudum....
gözün aydın canım. bebişinede maşallah...
bende çok ağırlaştım. sırtımı tuta tuta yürüyorum...
canım seninle aynı duygular içindeyim. hamileleik psikolojisi bu oluyor demek... bende haftaya kontrole gidecem çok özledim bebişimi...
canım geçmiş olsun tekrar. aramızda en erken doğum yapacaklardan biri olacaksın demek... olsun bak o su bile yeter içini ferah tut sen... dinlenmek işe yarıyo bak su miktarı artmış... sağlıkla dünyaya gelsinler de canımız sağolsun...
özgecim ne güzel görmüşsün oğluşunu...seni görünce aklıma ne geldi bugün bi bebek mağazasında bizim şu meşhur battaniye serisi varya onun yeleğini görmüştüm ilk sende gördüğüm... canım ondan aldımda seninkide kapşonlumuşdu... bu aldığım kapşonlu. 6 aylık olanını aldım 3 aylık çok küçük geldi bana... sonuçta içine tulum fln giyeceği için dar olmasın diye...
canım gözün aydın bebeğini görmüşsün. darısı başımıza... bebişinin eşyalarıda hayırlı olsun...
Ben de başladımmm :) 1 hafta oluyo
Kızlar yaa bende doğadan aldım içinde anasonda varmış farketmedim içiyorum ama iş yerindekiler fincanda rakı içtiğim konusunda hemfikirler kokudan( çok kötü kokuyo
Haftasonu da milupanın kutuda olan rezenesini gördüm hemen aldım, eve gelince içeriğini bi okudum glikoz var( o da kaldı üff içemiycem mi ben gönül rahatlığıyla bu mereti??
Amin canım, arkadaşının gözü aydın, darısı bizlere... sınavda da başarılar.. kardeşiminde sınavı var o zaman dimi :S beraber girmiştiniz geçen sefer... finaller başlıyo mu daha yeni girmiştiniz oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?