2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o su benden 1 aydan fazla zamandır ara ara geliyo...ben süt hazırlığı diye düşündüğümden pek önemsemedim...ama sormak lazım heralde doktora[/QUOTE]

bende dün akşam camaşırda leke grdum gogsume baktım su rengı bir sıvı korktum acıkcası...hemen sizlere danışmak ıstedım daha once bır arkadaşta olmuştu sankı böle bişi ben öğleden sonra saglık ocagına gıdıp sorayım yoksa duramam ben böle

günaydın günaydın

kızlar göğüsten sıvı gelmesi normal panik yapmayın zaten beyaz renk olmuyor ilk başta bebek içtikçe yoğunlaşıp beyaz renk alıyor niye bu kadar panik yaptınız anlamadım göğüsten başka ne akıcak ki???suyla yumuşatıp temizleyebilirsiniz bazen benim de göğüs ucunda kurumuş oluyor yıkıyorum hemen ..

bebişini gören arkadaşların gözü aydın bende haftaya gidicem ondan sonra sıklaşır artık herhalde çok merak ediyorum bebişimi artık doğurmak istiyorum gerçi erken doğmasını da istemiyorum ama bu akıntılardan kilolardan yediğine dikkat etmenden bıktım ne olur allahım zaman çabucak geçsinnnn

o su benden 1 aydan fazla zamandır ara ara geliyo...ben süt hazırlığı diye düşündüğümden pek önemsemedim...ama sormak lazım heralde doktora

bende dün akşam camaşırda leke grdum gogsume baktım su rengı bir sıvı korktum acıkcası...hemen sizlere danışmak ıstedım daha once bır arkadaşta olmuştu sankı böle bişi ben öğleden sonra saglık ocagına gıdıp sorayım yoksa duramam ben böle[/QUOTE]

canımmm o sorun bende neredeyse 2 aydır var anneme ve doktoruma sordum süt dedi. sütyenlerimde hep leke oluyor zaten beyaz beyaz ama aslında beyaz değil sıvı renksiz.
sanırım normal birşey :))

29 haftalık gebeyim perşembe gecesi doktorum doğum sancım başladı diye beni hastaneye yatırmak istedi.çok zor son 4 gün geçirdim.:( bunu yazmak istedim şimdi yazılanları okurken

29 haftalık gebeyim perşembe gecesi doktorum doğum sancım başladı diye beni hastaneye yatırmak istedi.çok zor son 4 gün geçirdim.:( bunu yazmak istedim şimdi yazılanları okurken

geçmiş olsun canımm. şimdi iyisindir inşallah. bebeğinde zamanını bekler Allah ın izni ile inşallah.

perşembe günü yazmıştım yine buraya sol göğüs altımda çok ağrım var diye. o gün akşam üstü ve ilerleyen saatler o kadar çok arttı ki ağrılarım nefes alamıyordum hareket edemiyordum. doğru acilin yolu tahliller nst falan derken doktor doğum sancın başlamış dedi. yok öyle bir sancım dedim.çünkü sadece göğüs altım ağrıyordu doğum sancısı gibi değildi. mutsuz bir perşembe gecesi. bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrenemiyordum göstermiyorduç o mutsuzluğumun arasında oğlumun olacağını öğrendim.:))

Herkese Selam, Nasılsınız, umarım haller keyfler yerindedir...

Bizimde sınava 10 gün kaldı, telaşede arttı.... Bu araLar ders çalışmaktan çok giremeyebilirim

Bu arada üniversitedeki sınıftan bir arkadaşım doğum yapmış, 7 senedir görmüyorum kendisini faceden haberleşiyoruz... Oğlu olmuş, ve 36. haftada doğum yapmış.... yani bu kız erkek fark etmiyor ve nolacağı belli olmuyor.... 34-35. haftalarda kesin hazır olmamız lazım... Hayırlısı Rabbim hepimize hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar bugün 33. haftam bitiyor, sizce rezene çayımı içmeye ve yürüyüş yapmaya başlasam mı? daha erken mi?
Ben de başladımmm :) 1 hafta oluyo
Canım ben haftada 3-4 kere içiyorum çok iyi geliyo bence içebilirsin...
Kızlar yaa bende doğadan aldım içinde anasonda varmış farketmedim içiyorum ama iş yerindekiler fincanda rakı içtiğim konusunda hemfikirler kokudan ( çok kötü kokuyo
Haftasonu da milupanın kutuda olan rezenesini gördüm hemen aldım, eve gelince içeriğini bi okudum glikoz var ( o da kaldı üff içemiycem mi ben gönül rahatlığıyla bu mereti??

Amin canım, arkadaşının gözü aydın, darısı bizlere... sınavda da başarılar.. kardeşiminde sınavı var o zaman dimi :S beraber girmiştiniz geçen sefer... finaller başlıyo mu daha yeni girmiştiniz oysa

Merhaba herkese...
Sağlıklı, mutlu, huzurlu hafta olsun...

Bizim hafta sonumuz çok sıkıcı geçti. bütün pazar günü evde tek başıma oturdum. eşim ailesini özlemiş oraya gitti...
sonra akşam bana pembe ayıcık almış. ama benim surat nasıl asık...
sabah onu işe yolladıktan sonra ayıcığa sarıldım ağladım. çünkü beni yanlız bıraktı... tek başıma kalmış gibi hissettim.

cnm gözün aydın hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah...geçen kuaförde bir kadın vardı aybenim kız 34 haftalık doğdu 2.200 gr minacıktı dedi eee bişey oldumu dedim yooo aldık eve geldik dedi...ohhh bir rahatladım....rabbim hepimizin yavrusunu korusun...

cnm hem cok geçmiş olsun hemde cinsiyetini öğrenmişsin gözün aydın......

POLİİİ.....cnm malesef sinirim geçmedi dahada zıpladı eve geldik beyfendi banyo yaptı sonra aldı pc sabah zaten evde cıkana kadar okey oynamıştı eve geldik kaldığı yerden devam etmezmi...tabi ben ya sabır bekliyorum sonra saldırdım saydım saydım......sonra kapadı pc ayağa kalktı o bana saydı saydı minik kelebeğim beni nasıl tepikliyo ben üzüldüm ya....sonra arkasından yastık attım....ağladım ağladım odaya gittim uyudum....

güzel mart annelerii herkese merhaba;

Az önce doktor amcamızdan geldik kızım 2 kilo olmuş maşallah :) 32+0 da olduk raporumuzuda aldık artık evdeyiz

gözün aydın canım. bebişinede maşallah...
bende çok ağırlaştım. sırtımı tuta tuta yürüyorum...

canım seninle aynı duygular içindeyim. hamileleik psikolojisi bu oluyor demek... bende haftaya kontrole gidecem çok özledim bebişimi...

canım geçmiş olsun tekrar. aramızda en erken doğum yapacaklardan biri olacaksın demek... olsun bak o su bile yeter içini ferah tut sen... dinlenmek işe yarıyo bak su miktarı artmış... sağlıkla dünyaya gelsinler de canımız sağolsun...

Günaydın kızlar,herkes için güzel bir hafta olsun inş.
C.tesi dr kontrolümüz vardı oğluşumu gördük 1280gr olmuş boyu da 38 cm
Ben şimdi geçmişi okumaya başlıyım anca biter

özgecim ne güzel görmüşsün oğluşunu... seni görünce aklıma ne geldi bugün bi bebek mağazasında bizim şu meşhur battaniye serisi varya onun yeleğini görmüştüm ilk sende gördüğüm... canım ondan aldımda seninkide kapşonlumuşdu... bu aldığım kapşonlu. 6 aylık olanını aldım 3 aylık çok küçük geldi bana... sonuçta içine tulum fln giyeceği için dar olmasın diye...

Biz geldik kuzumlaa
Dün doktorumuza gittik,herşey gayet yolundaymışBoyu 39cm kilosu da 1360 gram olmuş.Bugün de karyolasının içine yatağını ,cibinliğini aldık.

canım gözün aydın bebeğini görmüşsün. darısı başımıza... bebişinin eşyalarıda hayırlı olsun...

Kıyamam ağlama kuzum sen yaf.Boşver bebiş üzülmesin,doğduktan sonra acısını çıkarırsın sen ondan.Yalnız bu oyun derdi çok fena inşallah kısa zamanda kurtulur,hastalık gibi birşey oluyor.En hassas zamanlarımız,olmadık şeylere bile sinirlenebiliyoruz ilgilenmeleri lazım sürekli bizimle...Of bu erkekler of

Sağol canım,benim aldığım kapşonlu değildi canım ben 3 aylık aldım galiba....Güzel günlerde kullansın canım iyi yapmışsın çok güzel onlar:)))

Canım ben de doğadan aldım onu kullanıyorum,haftada en fazla 4 tane içiyorum şimdilik.Aktardan alsan sadece rezene olmaz mı?Daha iyi olur bence,aldığım kutu bitsin bende öyle deniycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…