2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar....zor bi gece geçirdim...dön dön uyuyamadım...sonra da uyumuşum, işe geç kaldım...dönerken acıyo bi de karnım, uyanıyorum....

Kızlar günaydın,

Sabah doktor kontrolüm vardı az önce geldim eve, 10,5 cm olan suyum 11,5 olmuş hala yeterli değilmiş ama azalmaya devam etmediği içinde durum iyi sayılabilirmiş, yalnız doktorum dediki kritik durum yani acil doğuma almaları gereken sınır nokta 5 cm su kalmasıymış ve bu su miktarı beni 36. haftaya kadar idare edebilirmiş gibi gözüküyormuş 38. haftayı görürmüyüz bilemiyorum dedi benim kızım şubat kızı olacak kesinleşti :)

kontrollerim sıklaştı her hafta kontrole gideceğim artık, yatarak zaman geçirmeye devam, haftayada düzenli nst ler başlayacak, hakkımıza hayırlısı, bu aralar evi temizletmem farz oldu heryer fena durumda elimde değimiyor artık, kızımı pis evle karşılamayayım ve bir an önce annem evine dönsede şu şeker ve çikolata işini halletsek...

geçmiş olsun kuzumm biz hala hastayız :S
bende senin gibiyim hala gece askılı t-shirt,şort giyip yatıyorum ama her gece uyanıyorum sıcakladıgım terlediğim için. hormonlardan mıdır nedir anlamadım ki

cnm bol c vitamini zencefil bal limon karışımı iç çok iyi geliyor demek terleme olayında yanlız değilmişim sevindim

aynen cnm yaa bildiğin su halinde kalkıyorum vücut ısım artı ama bu kadar olduğunu tahmin bile edemezdim fena yaniii

gözün aydın cnm inşallah ne zman hayırlısı ise o zaman gelsin bebişin ama sağlığı sihati yerinde olsun sen sakın kendini üzme moralinide bozma

GÜNaydın güzellİKLER.....

güneşCİM BEBİŞİNİ GÖRMÜŞSÜN GÖZÜN AYDIN VE MAŞALLAH

IŞILcım şimdi daha iyisindir umarım sinirin geçmiştir

ESPERANZA odanız çok güzel olmuş.. güle güle oynasın uyusun minik kuzun

hoşgeldin ALEvcim, geçmişler olsun bi daha gelmesin.. aynı sorun bende de var.. hastalıktan değil yani. kızımda yaza geldiği için son 1-2 ay yanıyorum zannediyordum ama bunda da yanıyorum.. akşam olunca ayaklarım başlıyor yanmaya, gece ayaklarım yorganın dışında yatıyorum:)))) ve özellikle göğüs bölgem çok terliyor.

Günaydın kızlar,herkes için güzel bir hafta olsun inş.
C.tesi dr kontrolümüz vardı oğluşumu gördük 1280gr olmuş boyu da 38 cm
Ben şimdi geçmişi okumaya başlıyım anca biter
seninde gmzün aydın özgecim, maşallah kuzuya senin aldığın kilonun hepsi bebekte

Gamzecim günaydın, suyunun artmasına sevindim, armut ve yatma işe yarıyor demekki. bu işleme devam edersen 38.haftayı da görürsün inşallah. çünkü 38.haftaya kadar durması çok çok iyi olur bebişinin ciğerlerinin gelişimi açısından.

herkese günaydınnnnn

GÜNaydın güzellİKLER.....

ESPERANZA odanız çok güzel olmuş.. güle güle oynasın uyusun minik kuzun
teşekkür ederiz teyzesi.
dün akşam babası bir sürü sticker almış. getirip bütün duvarlara yapıştırdı. ben sade bir oda olması için okadar uğraştım şunun yaptığına bak!! çok sinirlendim ama bişey de diyemedim şevkini kırmak istemiyorum ama napiim. o da kendi zevkine göre bişiler yapmak istiyor ama ben de çok renkli odalardan hoşlanmıyorum. bencillik etmemek için bişey demedim artık ama yakında napıp edip o stickerlardan kurtulmam lazım

Sağol canım,doğru aldıklarım bebişe gidiyo

Gözün aydın canım inş.artmaya devam eder,sağlıkla doğsun inş.kuzucuk...

kızlar gunaydın ya akşam benım sag göğsümden bir sıvı gelmiş.netten baktımda hamilelikte süt gelir dıyoda benımkı seffaf renk sanırım napayım sızce kendı doktorumamı gıdeyım genel cerrahamı böle bişi normalmı yada off kafayı icem yaa cok takıntılıyım

gözün aydın cnm inşallah ne zman hayırlısı ise o zaman gelsin bebişin ama sağlığı sihati yerinde olsun sen sakın kendini üzme moralinide bozma

moralim bozuk değildi zaten canım, biliyorsun olayları akışına bırakıyorum ben, neyin ne zaman olması uygunsa hayırlıysa o zaman olur gerisini sorgulamaya gerek yok, ama şu hastalıklı gibi yatma olayı zorladı beni, ayağa kalktığımda acaba zarar mı veriyorum düşüncesi yedi bitirdi beni, neyseki Başak hanım çok katı kurallar içinde olmadan dinlenme süreci ve şeker için yaptığım diyeti gevşetebileceğimi söyledi,bundan sonraki süreçte 1- bol bol dinlenip suyun azalmasına engel olucam 2-yinelenen idrar yolu enfeksiyonunu tedavi edicem 3- çok artan kansızlığımı düzelteceğim :)

eğer yeniden suda azalma görülürse akciğer geliştirici iğne yapılacak canım, her hafta kontrol edilecek bakalım nasıl bir seyir gösterecek.

Gözün aydın canım inş.artmaya devam eder,sağlıkla doğsun inş.kuzucuk...

teşekkür ederim canım, hepimizin kuzuları sağlıkla doğsun...

göğüsten ilk gelen sıvı şeffafımsı bişey oluyor zaten die biliyorum ama bence kendi doktoruna sor veya git

kızlar bugün 33. haftam bitiyor, sizce rezene çayımı içmeye ve yürüyüş yapmaya başlasam mı? daha erken mi?

su miktarı arttığına göre öyle düşünme inşallah 38 ide görürür 40 ıda yatmaya ve dikkat etmeye devam.

benim eşimde aynısını yaptı ama henüz yapıştırmadık:)) önceki gün balık desenli bir sürü sticker almış gelmiş.. ben onları duvarlara değilde dolabına yapıştırırım.. :))
bende öyle karışık şeyleri sevmiyorum, sade olsun.. hem bebişlerin dikkatleri dağılmasın.. sende eşine bunu söyle istersen, duvarlarda fazla sticker dikkat dağınıklığına yol açıyomuş filan de, belli bi yere toplayın.. dolaba gibi mesela..

bence takıntı yapılacak bişey değil canım, belki o an göğsünün üstüne yatmışsındır ve sıvı gelmiştir. zaten hemen süt beyaz sıvı gelmez, önce şeffafımsı gelir. korkulacak bişey yok.

kızlar bugün 33. haftam bitiyor, sizce rezene çayımı içmeye ve yürüyüş yapmaya başlasam mı? daha erken mi?

başlayabilirsin canım, şuan bildiğim özge ve ben yaklaşık 1,5 aydır filan içiyoruz.. şuan bizi rahatlatıyor, inşallah ilerde de bebişlerimizi rahatlatır ve bol bol süt olur. şuan haftada 3-4 kez filan içiyorum ben, özge de öyle..

herhangi bir zararı yok sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…