- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.741
geçmiş olsun kuzumm biz hala hastayız :S
bende senin gibiyim hala gece askılı t-shirt,şort giyip yatıyorum ama her gece uyanıyorum sıcakladıgım terlediğim için. hormonlardan mıdır nedir anlamadım ki
Bendede var aynı durum, artık sıcak basmaları oluyor galiba,hastalıkla alakası yook dediğin gibi, kombiyi biraz daha kısıp öyle uyumayı dene terledikten sonra birde üstünü açıyorsan sırtın rahatsız olabilir bu sefer, bende öyle oluyor...
bende merak etmeye başlamıştım seni, teşekkür ederim canım son gelişmeler bir sonraki mesajımda :)
Kızlar günaydın,
Sabah doktor kontrolüm vardı az önce geldim eve, 10,5 cm olan suyum 11,5 olmuş hala yeterli değilmiş ama azalmaya devam etmediği içinde durum iyi sayılabilirmiş, yalnız doktorum dediki kritik durum yani acil doğuma almaları gereken sınır nokta 5 cm su kalmasıymış ve bu su miktarı beni 36. haftaya kadar idare edebilirmiş gibi gözüküyormuş 38. haftayı görürmüyüz bilemiyorum dedi benim kızım şubat kızı olacak kesinleşti :)
kontrollerim sıklaştı her hafta kontrole gideceğim artık, yatarak zaman geçirmeye devam, haftayada düzenli nst ler başlayacak, hakkımıza hayırlısı, bu aralar evi temizletmem farz oldu heryer fena durumda elimde değimiyor artık, kızımı pis evle karşılamayayım ve bir an önce annem evine dönsede şu şeker ve çikolata işini halletsek...
ben geldim kızlar uzun bir aradan sonra hepinize günaydın çok şükür iyileştik ama size bişey sorucam incecik kıyafetlerle yattığım halde gece su gibi terliyorum hastalıkla alakası olmadığını fark ettim aranızda benim gibi olan var mı yaaa
seninde gmzün aydın özgecim, maşallah kuzuyaGünaydın kızlar,herkes için güzel bir hafta olsun inş.
C.tesi dr kontrolümüz vardı oğluşumu gördük 1280gr olmuş boyu da 38 cm
Ben şimdi geçmişi okumaya başlıyım anca biter
Kızlar günaydın,
Sabah doktor kontrolüm vardı az önce geldim eve, 10,5 cm olan suyum 11,5 olmuş hala yeterli değilmiş ama azalmaya devam etmediği içinde durum iyi sayılabilirmiş, yalnız doktorum dediki kritik durum yani acil doğuma almaları gereken sınır nokta 5 cm su kalmasıymış ve bu su miktarı beni 36. haftaya kadar idare edebilirmiş gibi gözüküyormuş 38. haftayı görürmüyüz bilemiyorum dedi benim kızım şubat kızı olacak kesinleşti :)
kontrollerim sıklaştı her hafta kontrole gideceğim artık, yatarak zaman geçirmeye devam, haftayada düzenli nst ler başlayacak, hakkımıza hayırlısı, bu aralar evi temizletmem farz oldu heryer fena durumda elimde değimiyor artık, kızımı pis evle karşılamayayım ve bir an önce annem evine dönsede şu şeker ve çikolata işini halletsek...
teşekkür ederiz teyzesi.GÜNaydın güzellİKLER.....
ESPERANZA odanız çok güzel olmuş.. güle güle oynasın uyusun minik kuzun
GÜNaydın güzellİKLER.....
güneşCİM BEBİŞİNİ GÖRMÜŞSÜN GÖZÜN AYDIN VE MAŞALLAH
IŞILcım şimdi daha iyisindir umarım sinirin geçmiştir
ESPERANZA odanız çok güzel olmuş.. güle güle oynasın uyusun minik kuzun
hoşgeldin ALEvcim, geçmişler olsun bi daha gelmesin.. aynı sorun bende de var.. hastalıktan değil yani. kızımda yaza geldiği için son 1-2 ay yanıyorum zannediyordum ama bunda da yanıyorum.. akşam olunca ayaklarım başlıyor yanmaya, gece ayaklarım yorganın dışında yatıyorum:)))) ve özellikle göğüs bölgem çok terliyor.
seninde gmzün aydın özgecim, maşallah kuzuyasenin aldığın kilonun hepsi bebekte
Gamzecim günaydın, suyunun artmasına sevindim, armut ve yatma işe yarıyor demekki. bu işleme devam edersen 38.haftayı da görürsün inşallah. çünkü 38.haftaya kadar durması çok çok iyi olur bebişinin ciğerlerinin gelişimi açısından.
Kızlar günaydın,
gözün aydın cnm inşallah ne zman hayırlısı ise o zaman gelsin bebişin ama sağlığı sihati yerinde olsun sen sakın kendini üzme moralinide bozma
.
Gamzecim günaydın, suyunun artmasına sevindim, armut ve yatma işe yarıyor demekki. bu işleme devam edersen 38.haftayı da görürsün inşallah. çünkü 38.haftaya kadar durması çok çok iyi olur bebişinin ciğerlerinin gelişimi açısından.
Gözün aydın canım inş.artmaya devam eder,sağlıkla doğsun inş.kuzucuk...
kızlar gunaydın ya akşam benım sag göğsümden bir sıvı gelmiş.netten baktımda hamilelikte süt gelir dıyoda benımkı seffaf renk sanırım napayım sızce kendı doktorumamı gıdeyım genel cerrahamı böle bişi normalmı yada off kafayı icem yaa cok takıntılıyım
kızlar bugün 33. haftam bitiyor, sizce rezene çayımı içmeye ve yürüyüş yapmaya başlasam mı? daha erken mi?
hoşgeldin ALEvcim, geçmişler olsun bi daha gelmesin.. aynı sorun bende de var.. hastalıktan değil yani. kızımda yaza geldiği için son 1-2 ay yanıyorum zannediyordum ama bunda da yanıyorum.. akşam olunca ayaklarım başlıyor yanmaya, gece ayaklarım yorganın dışında yatıyorum:)))) ve özellikle göğüs bölgem çok terliyor.
hoşbulduk cnm sorma fena bu terleme bende bi anda başladı hamileliğe yordum hep ama yinede korktum demek ben yaz hamileliği geçirsem kesin baygın dolanırdım ortalıktaa zaten sıcağa gelemiyorum
Günaydın kızlar,herkes için güzel bir hafta olsun inş.
C.tesi dr kontrolümüz vardı oğluşumu gördük 1280gr olmuş boyu da 38 cm
Ben şimdi geçmişi okumaya başlıyım anca biter
Kızlar günaydın,
herkese günaydınnnnn
teşekkür ederiz teyzesi.
dün akşam babası bir sürü sticker almış. getirip bütün duvarlara yapıştırdı. ben sade bir oda olması için okadar uğraştım şunun yaptığına bak!! çok sinirlendim ama bişey de diyemedim şevkini kırmak istemiyorum ama napiim.o da kendi zevkine göre bişiler yapmak istiyor ama ben de çok renkli odalardan hoşlanmıyorum. bencillik etmemek için bişey demedim artık ama yakında napıp edip o stickerlardan kurtulmam lazım
kızlar gunaydın ya akşam benım sag göğsümden bir sıvı gelmiş.netten baktımda hamilelikte süt gelir dıyoda benımkı seffaf renk sanırım napayım sızce kendı doktorumamı gıdeyım genel cerrahamı böle bişi normalmı yada off kafayı icem yaa cok takıntılıyım
kızlar bugün 33. haftam bitiyor, sizce rezene çayımı içmeye ve yürüyüş yapmaya başlasam mı? daha erken mi?
hoşbulduk cnm sorma fena bu terleme bende bi anda başladı hamileliğe yordum hep ama yinede korktum demek ben yaz hamileliği geçirsem kesin baygın dolanırdım ortalıktaa zaten sıcağa gelemiyorum
cnm dışarıda dün gece şakır şakır yağmur yağıyo ,ben sandalye atıp biraz dışarıda otursammı diyorum o kadar yani:) ki kedi gibiyimdir normalde hep sıcak severim.yok bu hormonlar bizi mahvetti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?