- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.781
cnm gözün aydın hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah...geçen kuaförde bir kadın vardı aybenim kız 34 haftalık doğdu 2.200 gr minacıktı dedi eee bişey oldumu dedim yooo aldık eve geldik dedi...ohhh bir rahatladım....rabbim hepimizin yavrusunu korusun...
cnm hem cok geçmiş olsun hemde cinsiyetini öğrenmişsin gözün aydın......
POLİİİ.....cnm malesef sinirim geçmedi dahada zıpladı eve geldik beyfendi banyo yaptı sonra aldı pc sabah zaten evde cıkana kadar okey oynamıştı eve geldik kaldığı yerden devam etmezmi...tabi ben ya sabır bekliyorum sonra saldırdım saydım saydım......sonra kapadı pc ayağa kalktı o bana saydı saydı minik kelebeğim beni nasıl tepikliyo ben üzüldüm ya....sonra arkasından yastık attım....ağladım ağladım odaya gittim uyudum....
Canım ben de doğadan aldım onu kullanıyorum,haftada en fazla 4 tane içiyorum şimdilik.Aktardan alsan sadece rezene olmaz mı?Daha iyi olur bence,aldığım kutu bitsin bende öyle deniycem.
evet galiba en iyisi o olcak.. senin doğadan da anasonlu dimi? hiç de kutunun ön yüzüne yazmamışlar, sadece rezene yazıyo bende direk aldım :)) bi de şu milupadan hediye gelen still tea varya onu denicem tadı güzelse ondan alalım (onda da anason var ama yanında başka otlarda var)
evet galiba en iyisi o olcak.. senin doğadan da anasonlu dimi? hiç de kutunun ön yüzüne yazmamışlar, sadece rezene yazıyo bende direk aldım :)) bi de şu milupadan hediye gelen still tea varya onu denicem tadı güzelse ondan alalım (onda da anason var ama yanında başka otlarda var)
bişi dicem..nie rezene içmek için tepiniyosunuz anlamadım ben...çay da olsa içindeki diğer maddeler bi yeri yapiim derken biyeri bozuyo..bitkiler herzaman iyi diildir biliyosun..
eyvah eyvah.. bende doğadan almıştım onu içmeye başlıycaktım tam da..
peki çayın işe yaradığını, sütümüzün gelmeye başladığını nerden anlıycaz kızlar??
Kıyamam ağlama kuzum sen yaf.Boşver bebiş üzülmesin,doğduktan sonra acısını çıkarırsın sen ondan.Yalnız bu oyun derdi çok fena inşallah kısa zamanda kurtulur,hastalık gibi birşey oluyor.En hassas zamanlarımız,olmadık şeylere bile sinirlenebiliyoruz ilgilenmeleri lazım sürekli bizimle...Of bu erkekler of
Canım üzülme,bebişini düşün gönlünü alır kocan en kısa zamanda...
Canım ama rezene çayı gerçekten rahatlatıyo çok içmemek kaydıyla iyi bence.Haftada en fazla 4 bardak.
rahatlamak derken?? neyi rahatlatıyo..gaz falan mı..ya tamam denk gelirse 1-2 bardak içersinde..böyle sapıtık gibi rezene içicem die kasmanın anlamı yok yani:)))
bişi dicem..nie rezene içmek için tepiniyosunuz anlamadım ben...çay da olsa içindeki diğer maddeler bi yeri yapiim derken biyeri bozuyo..bitkiler herzaman iyi diildir biliyosun..
sağolun arkadaşlar benim eşim cok bencil sanırım artık yavaş yavaş anlıyorum onu cok severek evlendim ama pişman olmaya başladım asla gönlümü almaya kalkışmaz aksine o bana daha cok surat yapar ve ben cok bunaldım burada kimsem yok insan bazen evden cıkıp gitmek isterya benim öle bir imkanımda yok ama düşünüyorum bakıcam bugünkü tavrına hala dünkü gibi devam ederse sabah hazırlanıp ahbersizce istanbula annemin yanına gidicem....hamile kadına nasıl davranıyosun sen nasıl bir insansın dedim bağırdım arkasından gitti balkonda sigara içti bende ağladım sadece....zoruma gitti.........kusura bakmayın kızlar canınızı sıktım ....
doğadanın içindeki anason çok azdır bence.. bende annemlerde filan içerken buyrun rakı içelim diyorum:)))))Ben de başladımmm :) 1 hafta oluyo
Kızlar yaa bende doğadan aldım içinde anasonda varmış farketmedim içiyorum ama iş yerindekiler fincanda rakı içtiğim konusunda hemfikirler kokudan( çok kötü kokuyo
Haftasonu da milupanın kutuda olan rezenesini gördüm hemen aldım, eve gelince içeriğini bi okudum glikoz var( o da kaldı üff içemiycem mi ben gönül rahatlığıyla bu mereti??
POLİİİ.....cnm malesef sinirim geçmedi dahada zıpladı eve geldik beyfendi banyo yaptı sonra aldı pc sabah zaten evde cıkana kadar okey oynamıştı eve geldik kaldığı yerden devam etmezmi...tabi ben ya sabır bekliyorum sonra saldırdım saydım saydım......sonra kapadı pc ayağa kalktı o bana saydı saydı minik kelebeğim beni nasıl tepikliyo ben üzüldüm ya....sonra arkasından yastık attım....ağladım ağladım odaya gittim uyudum....
Gaz için canım bana çok sancı yapıyo bazen o yüzden haftada 3-4 bardak içiyorum.Arada unuttuğumda oluyo tabi...Ama biz içinde başka bişeyler daha olmasın diye araştırıyoruz....
sağolun arkadaşlar benim eşim cok bencil sanırım artık yavaş yavaş anlıyorum onu cok severek evlendim ama pişman olmaya başladım asla gönlümü almaya kalkışmaz aksine o bana daha cok surat yapar ve ben cok bunaldım burada kimsem yok insan bazen evden cıkıp gitmek isterya benim öle bir imkanımda yok ama düşünüyorum bakıcam bugünkü tavrına hala dünkü gibi devam ederse sabah hazırlanıp ahbersizce istanbula annemin yanına gidicem....hamile kadına nasıl davranıyosun sen nasıl bir insansın dedim bağırdım arkasından gitti balkonda sigara içti bende ağladım sadece....zoruma gitti.........kusura bakmayın kızlar canınızı sıktım ....
Rezene çayı gaza getirmiyo, iyi geliyo Magimm o yüzden :))) zaten sadece hamile çayı içebiliyoruz başka alternatif olmadığı için :)) hele benim için normal çay kahve de hayal olduğundan rezeneden başka sıcak içecek alternatifim yok
benm eşim de son günlerde çok aksileşti. anlayışsız davranmaya başladı bana, söylediğim zaman sen alıngan oldun diyor.. doğum konusunda çok stresliyim bana yardımcı olmuyor. hala hastane seçemedim ona fikrini soruyorum ben karışmam diyor.. herşeye kendm karar vermek zorunda kalıyorum. bi de tutturmuş ill normal doğum ya çabuk iyileş die. sanki benm elimde. alerjik astımım var die dr sezeryan önerdi. eşim hasta insana tahammül edemiyor bunu anladım. beni neşeli, sağlıklı ve ayakta koştururken görmek istiyor hep. ben 10 gündür onunla hastanelerde geziyorum ama onun hastalığı için. o benm 1 hafta yatmama bile dayanamıyor. bencil şeyler işte noolcak..
yaw abartma sende..süt iç ille sıcak bişi içiceksen sıcak suya limon at tarçın at iç..alla alla:))))) bari c vitamini alırsın..haftada 1 gün kahve iç..okadar da sıkma kendini..
güzelim ozaman yediklerinle ilgili bi sıkıntı olabilir..yada ayaklarını mı çok üşütüyosun naapıyosun...mesela karnıbahar brokoli lahana cinsi şeyler çok çok gaz yapıyo..özellikle geceleri..yada soğan sarımsak falan..ılık süt falan rahatlatmıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?