- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.801
adamlarda sıkıldı mı artık ne..bizde buara tartışıyoruz...mesela c.tesi ağlattı beni..ya belki ben abarttım ama birden kötü geldi..bebek şekeri bakıyoduk internetten..çubuklu bi model beğendim ben..oda ne o ayıyı kazığa oturtmuşlar dedi..sinirlerim bozuldu benimde..önce güldüm sonra ben ne düşünüyorum sen ne diyosun dedim oturdum ağladım..hemde hıçkıra hıçkıra..neye uğradığını şaşırdı..şaka yaptım falan dedi ama susamadım artık koptum bi yerden sonra...
moralim bozuk değildi zaten canım, biliyorsun olayları akışına bırakıyorum ben, neyin ne zaman olması uygunsa hayırlıysa o zaman olur gerisini sorgulamaya gerek yok, ama şu hastalıklı gibi yatma olayı zorladı beni, ayağa kalktığımda acaba zarar mı veriyorum düşüncesi yedi bitirdi beni, neyseki Başak hanım çok katı kurallar içinde olmadan dinlenme süreci ve şeker için yaptığım diyeti gevşetebileceğimi söyledi,bundan sonraki süreçte 1- bol bol dinlenip suyun azalmasına engel olucam 2-yinelenen idrar yolu enfeksiyonunu tedavi edicem 3- çok artan kansızlığımı düzelteceğim :)
ne güzel herşey çok güzel olur inşallah zaten şu enfeksiyon hamileliğinin başından beri bırakmadı seni kızınla bir kaldı sende o kadar tedaviye karşı bir çözüm olmadı ne inatçıymış arkadaş
Olmazzzzz 2 ayım kaldı sıkmam lazım kendimi bebişim için.. :)) haftada 1 kahve içene kadar sende rezene iç bence hem gazı alır hem sinire strese iyi geliyo bak pambık tarlası gibiyim :)))
cnm dışarıda dün gece şakır şakır yağmur yağıyo ,ben sandalye atıp biraz dışarıda otursammı diyorum o kadar yani:) ki kedi gibiyimdir normalde hep sıcak severim.yok bu hormonlar bizi mahvetti:)
aynen hormonlar üst düzeyde yaa normalde evde olsam terlemek bu kadar rahatsız etmicek beni hergün duş alıyorum ama gece terledim mi sabah işe gidicem duş alamıyorum zaten hava soğuk kendimi siliyorum ama yinede rahatsız oluyorum fena yani
ya ben rutine bağla demedim..ama canın istiyosada içiceksin..ben sahlepte içiyorum bol sütlü kahvede içiyorum.. yani benim demek istediğim bu..ille ay rezene iyi geliyomuş yok kuşburnu bilmemne yapıyomuş falan saçma..her bünye farklı..otur bi demlik çay içte diil..ama çok canın istediyse 1 bardak içiceksin..ben hayatımda çay içmediğim için çay sorunum hiç olmadı..kahvede haftada 1 fincan anca içerdim oda aklıma gelirse içiyorum..en çok ılık süte tarçın döküp içmeyi seviyorum..
evet hassaslaştık bizler de, bu doğru olabilir ama erkeklerin yapısı sanırım hamile psikolojisini anlamaya müsait değil. bir de benm eşim sürekli 'tek doğum yapacak olan kadın sen misin dünyada, bu kadar abartma' demeye başladı. ama ben çok stresliyim napiim elimde değil. ailem ankarada, ben burada tek başımayım. onun ailesi de ilgilenmiyor zaten.normal doğum olsa ya da aniden hastaneye kaldırılsam annem ankaradan gelene kadaaaar.....kim kalıcak yanımda die endişeleniyorum ister istemez ama anlamıyor işte
sağolun arkadaşlar benim eşim cok bencil sanırım artık yavaş yavaş anlıyorum onu cok severek evlendim ama pişman olmaya başladım asla gönlümü almaya kalkışmaz aksine o bana daha cok surat yapar ve ben cok bunaldım burada kimsem yok insan bazen evden cıkıp gitmek isterya benim öle bir imkanımda yok ama düşünüyorum bakıcam bugünkü tavrına hala dünkü gibi devam ederse sabah hazırlanıp ahbersizce istanbula annemin yanına gidicem....hamile kadına nasıl davranıyosun sen nasıl bir insansın dedim bağırdım arkasından gitti balkonda sigara içti bende ağladım sadece....zoruma gitti.........kusura bakmayın kızlar canınızı sıktım ....
Ondan işte anlamıyosun beni( ben çay çok severdim hele iş yerinde günde bi demlik içiyodum, artı ben sigara içiyodum hamile kalınca bıraktım, bi de çayı kes üstüne... tiryaki olmayan bilmez ama zor bi durum, ayrıca gaz problemi çok yaşıyodum hamile kalmadan önce ilaç kullanıyodum onun için.. e şimdi bunların hiç birini yapamıyorum rezene çayı gibi bi nimet bulmuşum onu değerlendiriyorum kuzum napıyım :)) ama yok illa içme diyosan onu da keseriz seni mi kırcaz :))
[QUOTE
ben de konuştum dün eşimle...aynen o da bebeğe ve sana sıkıntı vermek istemiyorum, böyle bişey istemek bencillik gibi geliyo bana dedi...zaten burda paylaştığımda da bi çok arkadaş bunu söylemişti...haklılarmış..adamcağız bizi düşünüyomuş...ama o konuşmamızdan sonra rahatladı biraz, bi vuslat oldu :) :)
ay yazık kocalarımıza bazen sadece biz çekiyormuşuz gibi geliyor ama ellerinden geldikçe bize destek olmaya çalışıyorlar umarım hep böyle anlayışlı olurlar
güzel mart annelerii herkese merhaba;
Az önce doktor amcamızdan geldik kızım 2 kilo olmuş maşallah :) 32+0 da olduk raporumuzuda aldık artık evdeyiz
öyle dediği zaman sende evet bitek ben yapıcam de..toton yiyosa sen doğur diceksin..senin oran buran yırtılmicak benim yırtılıcak içimden can çıkarıyorum ben de..yanımda anam yok babam yok kafamı attırma gider ankarada doğururum sende oturursun ananlarla mutlu mutlu de..olsun bitsin..ne saklıyosun içinde...sen üzülüceene o üzülsün...
perşembe günü yazmıştım yine buraya sol göğüs altımda çok ağrım var diye. o gün akşam üstü ve ilerleyen saatler o kadar çok arttı ki ağrılarım nefes alamıyordum hareket edemiyordum. doğru acilin yolu tahliller nst falan derken doktor doğum sancın başlamış dedi. yok öyle bir sancım dedim.çünkü sadece göğüs altım ağrıyordu doğum sancısı gibi değildi. mutsuz bir perşembe gecesi. bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrenemiyordum göstermiyorduç o mutsuzluğumun arasında oğlumun olacağını öğrendim.:))
yakında patliycam zaten. bazen diyorum kendimden 8-10 yaş büyük biriyle evlenseydim hiç değilse daha olgun olurdu belki. eşimde benmle aynı yaşta, ikimizde 27yiz. onun için mi bukadar çocukça ve bencil davranıyor bilmiorum. önceden böyle değildi ama hamileliğimde son zamanlarda bi tuhaflaştı. olsunda bitsin artık diyor, sanki o çekti bukadar acıyı kaç aydr
süt iç süt..kızın kısa kalcak oğlumun yanındaa...kaç metre topuk alcas kıza alla alla..
yakında patliycam zaten. bazen diyorum kendimden 8-10 yaş büyük biriyle evlenseydim hiç değilse daha olgun olurdu belki. eşimde benmle aynı yaşta, ikimizde 27yiz. onun için mi bukadar çocukça ve bencil davranıyor bilmiorum. önceden böyle değildi ama hamileliğimde son zamanlarda bi tuhaflaştı. olsunda bitsin artık diyor, sanki o çekti bukadar acıyı kaç aydr
süt içiorumm ama bak bizim kızdan fazla bişi bekleme anne baba belli bizden 2 mt çıkmaz :)) benim kız büyük ihtimal 165-170 arası olur
ozaman ya voleybol ya basket bişeye verces kızı..en az bi 1 80 olsun..5 6 cm de topuk giyer...bende oğlanı yüzmeye veriimm..su çeker belki biraz:)) 195 olsa tamam işte.. 10 15 cm normal
Bencede mantıklı arayı bulmamız lazım böle sporlarla :)) senin oğlanı halterci de yapabiliriz o zaman en azından 180e kadar düşer kesin bende kızı baskete..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?